عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین engineer42
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#4,541
16-09-2015, 07:21 PM
سلام دوستان
این پاریسیا یه داستان عجیب سر پرونده من پیاده کردن. هفته پیش واسه پیگیری یه ایمیل بعد از 100 روز از پروسس استارت زدم. ایمیل رو بعد از 2 روز ساعت 9:30 شب جواب دادن که پرونده شما 40 روز پیش قبول شده و ایمیل پاس ریکوئست برات فرستاده شده و اگه بهت نرسیده به ما اطلاع بده. منم خوشحال که دیگه قبول شدمو به همه خونواده و دوستام گفتم. از طرفی بهشون ایمیل زدم که ایمیل پاس ریکوئست رو دریافت نکردم و دوباره بفرستید. در این حین به فکر برنامه ریزی سفر و خرید بلیط بودم اما از پاریس خبری نشد. دوباره ایمیل زدم و باز هم جوابی نرسید. امروز بعد از سومین بار که ایمیل پیگیری زدم یه ایمیل از آنکارا اومد که واسه درخواست ویزای تحصیلیت تو نوامبر بیا مصاحبه. باز ایمیل زدم که بابا من اصلا ویزای تحصیلی اقدام نکردم. باز ایمیل اومد که شرمنده واسه همون ویزا دائم بیا مصاحبه. خلاصه این یه هفته مثل یک سال گذشت و آخرش هم وقتی من دیگه مطمئن بودم که ویزام تو راهه، مصاحبه قوز بالا قوز شد.
از دوستان کسی که رفته مصاحبه یا اطلاع داره که مصاحبه راجع به چی هست؟ من سوابقم همه مرتب هست و بیمه هم دارم و شرکت تحریمی و اینا هم کار نکردم. اصلا موندم چی میخوان بپرسن یا کجای پرونده واسشون مبهم هست.
اسم اسپردشیت هم fariborz هست.
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#4,542
16-09-2015, 08:17 PM
(16-09-2015, 07:21 PM)engineer42 نوشته: سلام دوستان
این پاریسیا یه داستان عجیب سر پرونده من پیاده کردن. هفته پیش واسه پیگیری یه ایمیل بعد از 100 روز از پروسس استارت زدم. ایمیل رو بعد از 2 روز ساعت 9:30 شب جواب دادن که پرونده شما 40 روز پیش قبول شده و ایمیل پاس ریکوئست برات فرستاده شده و اگه بهت نرسیده به ما اطلاع بده. منم خوشحال که دیگه قبول شدمو به همه خونواده و دوستام گفتم. از طرفی بهشون ایمیل زدم که ایمیل پاس ریکوئست رو دریافت نکردم و دوباره بفرستید. در این حین به فکر برنامه ریزی سفر و خرید بلیط بودم اما از پاریس خبری نشد. دوباره ایمیل زدم و باز هم جوابی نرسید. امروز بعد از سومین بار که ایمیل پیگیری زدم یه ایمیل از آنکارا اومد که واسه درخواست ویزای تحصیلیت تو نوامبر بیا مصاحبه. باز ایمیل زدم که بابا من اصلا ویزای تحصیلی اقدام نکردم. باز ایمیل اومد که شرمنده واسه همون ویزا دائم بیا مصاحبه. خلاصه این یه هفته مثل یک سال گذشت و آخرش هم وقتی من دیگه مطمئن بودم که ویزام تو راهه، مصاحبه قوز بالا قوز شد.
از دوستان کسی که رفته مصاحبه یا اطلاع داره که مصاحبه راجع به چی هست؟ من سوابقم همه مرتب هست و بیمه هم دارم و شرکت تحریمی و اینا هم کار نکردم. اصلا موندم چی میخوان بپرسن یا کجای پرونده واسشون مبهم هست.

خوب شما بهشون ایمیل بزنید و متن ایمیلی که پاریس به شما داده که ویزای شما اماده هستش رو براشون بفرستید، ببینید چی جواب می دن، بهشون بگید فک می کنید اشتباه شده...
لینک مشاهده اسپردشیت

لینک ویرایش مشخصات اسپردشیت
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

#4,543
16-09-2015, 08:25 PM
(16-09-2015, 07:21 PM)engineer42 نوشته: سلام دوستان

اين چه مدلشه واقعا! يعنى اگه شما پى نميگرفتيد اونها هم يادشون نبود مصاحبه كنن!!!
واقعا انگار از شدت سردرگمى گفتن بذار حالا يه مصاحبه بذاريم!
شما حتما دوباره پيگيرى كنيد خصوصا كه ميگيد مورد خاصى هم نداريد.
اين آخريا معلوم نيست چشون شده!
نقل قول  

آفلاین engineer42
**
نقل قول

#4,544
16-09-2015, 08:25 PM
(16-09-2015, 08:17 PM)Bretta نوشته: خوب شما بهشون ایمیل بزنید و متن ایمیلی که پاریس به شما داده که ویزای شما اماده هستش رو براشون بفرستید، ببینید چی جواب می دن، بهشون بگید فک می کنید اشتباه شده...

من تو ایمیلی که گفته بودم درخواست ویزای تحصیلی ندادم این رو هم گفتم، اما بدون اشاره به این گفتن واسه ویزا مهاجرت بیا مصاحبه
نقل قول  

آفلاین karlos
**
نقل قول

#4,545
16-09-2015, 08:31 PM
(16-09-2015, 08:25 PM)engineer42 نوشته: من تو ایمیلی که گفته بودم درخواست ویزای تحصیلی ندادم این رو هم گفتم، اما بدون اشاره به این گفتن واسه ویزا مهاجرت بیا مصاحبه

سربازی مورددار نداشتی؟یا شایدم به کدرشته ت گیر دادن که ایا واقعا همون رو انجام دادی یا نه.این موارد به ذهن من رسید.امضا پایین چندتا ایمیل اخری هنوز همون cc هست یا عوض شده
نقل قول  

آفلاین Bretta
نقل قول

#4,546
16-09-2015, 08:44 PM
(16-09-2015, 08:25 PM)engineer42 نوشته: من تو ایمیلی که گفته بودم درخواست ویزای تحصیلی ندادم این رو هم گفتم، اما بدون اشاره به این گفتن واسه ویزا مهاجرت بیا مصاحبه

میشه لطفا ایمیل هارو اگه خصوصی نیست بذارید اینجا؟
شاید بهتر بتونیم کمک کنیم...
لینک مشاهده اسپردشیت

لینک ویرایش مشخصات اسپردشیت
نقل قول  

آفلاین engineer42
**
نقل قول

#4,547
16-09-2015, 09:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2015, 09:13 PM توسط engineer42.)
(16-09-2015, 08:31 PM)karlos نوشته: سربازی مورددار نداشتی؟یا شایدم به کدرشته ت گیر دادن که ایا واقعا همون رو انجام دادی یا نه.این موارد به ذهن من رسید.امضا پایین چندتا ایمیل اخری هنوز همون cc هست یا عوض شده

(16-09-2015, 08:44 PM)Bretta نوشته: میشه لطفا ایمیل هارو اگه خصوصی نیست بذارید اینجا؟
شاید بهتر بتونیم کمک کنیم...

سربازی امریه نیروی انتظامی بودم. کارم هم طبق همون که رد کردم بوده. البته مدتی برنامه نویسی میکردم که تو نامه سابقه کارم هم مشخص هست. یه زمانی نگران بودم که اگه زنگ بزنن شرکت اونا میفهمن که میخوام برم، الان میگم کاش زنگ زده بودن و مطمئن میشدن. شرکت هم که بالاخره میفهمه، حالا چند ماه اینور اونور.
محتوای ایمیل هیچ چیز خاصی نداره، فقط نوشته فلان وقت finalized شده و 4 روز بعد ایمیل پاس ریکوئست اومده. بعد هم گفته بود اگه ایمیل نرسیده به ما اطلاع بدین همین. من فقط واسه اینکه قابلیت جستجو تو اینترنت نداشته باشه متنشو ارسال نمیکنم وگرنه چیز خاصی ندارد. در ضمن امضاش هم توسط RB هست.
نقل قول  

آفلاین karlos
**
نقل قول

#4,548
16-09-2015, 09:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2015, 09:37 PM توسط karlos.)
(16-09-2015, 09:05 PM)engineer42 نوشته: سربازی امریه نیروی انتظامی بودم. کارم هم طبق همون که رد کردم بوده. البته مدتی برنامه نویسی میکردم که تو نامه سابقه کارم هم مشخص هست. یه زمانی نگران بودم که اگه زنگ بزنن شرکت اونا میفهمن که میخوام برم، الان میگم کاش زنگ زده بودن و مطمئن میشدن. شرکت هم که بالاخره میفهمه، حالا چند ماه اینور اونور.
محتوای ایمیل هیچ چیز خاصی نداره، فقط نوشته فلان وقت finalized شده و 4 روز بعد ایمیل پاس ریکوئست اومده. بعد هم گفته بود اگه ایمیل نرسیده به ما اطلاع بدین همین. من فقط واسه اینکه قابلیت جستجو تو اینترنت نداشته باشه متنشو ارسال نمیکنم وگرنه چیز خاصی ندارد. در ضمن امضاش هم توسط RB هست.

هرچی هس زیرسر همون rb.ایشالا کارت زود درس میشه.یه ایمیل بزن بگو مصاحبه برای چیه.از چه قسمتی سوال دارین
الان وضعیتت تو ecas چیه؟۶-۷ سطری شده؟
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

#4,549
16-09-2015, 09:42 PM
من توى ايكاس ٨ خطى هستم
همه دوستان آپديت دومى ٨ خطه هستن؟
نقل قول  

آفلاین engineer42
**
نقل قول

#4,550
16-09-2015, 10:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2015, 10:04 PM توسط engineer42.)
نقل قول:karlos
هرچی هس زیرسر همون rb.ایشالا کارت زود درس میشه.یه ایمیل بزن بگو مصاحبه برای چیه.از چه قسمتی سوال دارین
الان وضعیتت تو ecas چیه؟۶-۷ سطری شده؟

راستش بیشتر از اینکه نگران مصاحبه باشم حالم گرفته هست که چرا بعد از اینکه گفتن قبول شدی وقت مصاحبه گذاشتن. البته چون نمیدونم گیرشون رو کدوم بخش پروندم هست، نمیدونم باید منتظر چه سوالاتی باشم و اینم خودش آدمو اذیت میکنه.
ecas الان 4 ماهه که 3 خطی هست.
راستی گفتن یه فرم پر کنم و توش مشخصات آدرس و تلفن و آشنایان تو کانادا و نام کاربری ایمیل ها و حساب های شبکه های کاربری رو بنویسم. از همه کسایی که رفتن مصاحبه این فرم رو خواسته بودن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 451 452 453 454 455 456 457 458 459 ... 546 بعدی »