عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Amin_T89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-08-2015, 05:03 PM
با سلام و عرض تشکر به خاطر وقتی ک در اختیار ما میذارید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم. من لیسانس ریاضی ام و با توجه به راهنمایی دوستان (به خصوص در همین سایت)تقریبن تصمیم قطعی گرفتم ک واسه کنکور ارشد برق در ایران شرکت کنم و اگه خدا کمک کنه در یه دانشگاه تاپ پدیرفته شم بعدش برای دکترا امریکا اقدام به اپلای کنم. اما سوالم اینه که معدل پایینم در لیسانس ریاضی(حدود 13) مشکل ساز نمیشه و اینکه این تغییر رشته(لیسانس ریاضی و ارشد برق) تا چه حد میتونه نقطه ضعف محسوب شه نسبت به کسی که تغییر رشته نداده و ایا ب خودی خود در گرفتن فاند تاثیر گذار هست؟(حتی اگه از این ب بعد سعی در ارایه رزومه قوی داشته باشم) 
ضمنن ممنون میشم اگه نظرات کلیتون رو در این رابطه بدین ک اگه هدف رو گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا در مقطع دکترا با فاند و در رشته برق(!!! Big Grin ) قرار بدیم این راهی رو ک انتخاب کردم توصیه میکنید؟(منظورم تغییر رشته هست و تلاش برای رزومه قوی در مقطع ارشد) یا اینکه از اول کنکور بدم و لیسانس و فوق رو برق بگیرم؟

ضمنن این سوالم یادم رفت ک آیا معدل خوب در مقطع ارشد برق میتونه تایید کننده صلاحیت علمی باشه و این کاستی رو پوشش بده که لیسانس من برق نبوده؟ 
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-08-2015, 01:49 AM
(24-08-2015, 05:03 PM)Amin_T89 نوشته: با سلام و عرض تشکر به خاطر وقتی ک در اختیار ما میذارید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم. من لیسانس ریاضی ام و با توجه به راهنمایی دوستان (به خصوص در همین سایت)تقریبن تصمیم قطعی گرفتم ک واسه کنکور ارشد برق در ایران شرکت کنم و اگه خدا کمک کنه در یه دانشگاه تاپ پدیرفته شم بعدش برای دکترا امریکا اقدام به اپلای کنم. اما سوالم اینه که معدل پایینم در لیسانس ریاضی(حدود 13) مشکل ساز نمیشه و اینکه این تغییر رشته(لیسانس ریاضی و ارشد برق) تا چه حد میتونه نقطه ضعف محسوب شه نسبت به کسی که تغییر رشته نداده و ایا ب خودی خود در گرفتن فاند تاثیر گذار هست؟(حتی اگه از این ب بعد سعی در ارایه رزومه قوی داشته باشم) 
ضمنن ممنون میشم اگه نظرات کلیتون رو در این رابطه بدین ک اگه هدف رو گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا در مقطع دکترا با فاند و در رشته برق(!!! Big Grin ) قرار بدیم این راهی رو ک انتخاب کردم توصیه میکنید؟(منظورم تغییر رشته هست و تلاش برای رزومه قوی در مقطع ارشد) یا اینکه از اول کنکور بدم و لیسانس و فوق رو برق بگیرم؟

ضمنن این سوالم یادم رفت ک آیا معدل خوب در مقطع ارشد برق میتونه تایید کننده صلاحیت علمی باشه و این کاستی رو پوشش بده که لیسانس من برق نبوده؟ 
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

دوست عزیز راهتون درسته. گرفتن لیسانس دوم و هدر دادن ۴ سال اصلا کار خوبی نیست. شما با یک رزومه قوی در دوره ارشد نشون میدید که توانایی ادامه تحصیل رو در رشته برق دارید. برای معدل لیسانستون هم در sop چند خط توضیح منطقی میدید و اگر دوره ارشدتون درخشان باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اون معدل کم لیسانس.
همون طور که گفتید تلاش کنید ارشد رو از دانشگاه های برجسته بگیرید که خیالتون راحت تر بشه. ضمنا با یک رزومه خوب شما نسبت به کسی که لیسانسش برق بوده پایین تر در نظر گرفته نمیشید. رزومه خوب شامل مقاله ریکام ریسرچ و نمره زبان بالا.
ریاضی  GRE سابجکت داره؟ اگر داره میشه اونم بدید تا نشون بدید دانش ریاضیتون اکیه Smile

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین niloofar_m
**
نقل قول

25-08-2015, 02:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2015, 02:45 AM توسط niloofar_m. دلیل ویرایش: پست بعدی :) )
@M1KE
ممنون از راهنماییتون، سوال رو در فروم مربوطه می‌پرسم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-08-2015, 02:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2015, 11:13 AM توسط M1KE.)
برای این سوالات به نظرم بهتره به زیر انجمن «شانس پذیرش از دانشگاه های آمریکا» در آمریکا > تحصیل در آمریکا و همین طور انجمن راهنمای گرفتن پذیرش مراجعه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-08-2015, 10:43 PM
دوستان سوال من اینه
من با یک استاد برای گرفتن فاند تماس داشتم ولی ایشون در جواب من گفت من این امکان رو ندارم و علاقه دارم با هم مقاله کار کنیم من قبول کردم اما الان که قضیه داره جدی تر می شه این سوال اساسی ذهنم رو مشغول کرده که اصلا چه طور به ایشون اعتماد کنم و با هاشون کار کنم من فقط در حد چند تا ایمیل با ایشون صحبت کردم اگر من کار کردم و بعد به اسم خودشون مقاله رو پیش بردند چی؟ سوال من اینه:
1) چه طور باید کار کنم که امکان سو استفاده احتمالی (قصد جسارت ندارم) به حداقل برسه؟
2) آیا داشتن مقاله با یک استاد خارجی یک فرصته برای من و می ارزه که من خطرات احتمالی رو بپذیرم؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-08-2015, 11:55 PM
(29-08-2015, 10:43 PM)mgorji نوشته: دوستان سوال من اینه
من با یک استاد برای گرفتن فاند تماس داشتم ولی ایشون در جواب من گفت من این امکان رو ندارم و علاقه دارم با هم مقاله کار کنیم من قبول کردم اما الان که قضیه داره جدی تر می شه این سوال اساسی ذهنم رو مشغول کرده که اصلا چه طور به ایشون اعتماد کنم و با هاشون کار کنم من فقط در حد چند تا ایمیل با ایشون صحبت کردم اگر من کار کردم و بعد به اسم خودشون مقاله رو پیش بردند چی؟ سوال من اینه:
1) چه طور باید کار کنم که امکان سو استفاده احتمالی (قصد جسارت ندارم) به حداقل برسه؟
2) آیا داشتن مقاله با یک استاد خارجی یک فرصته برای من و می ارزه که من خطرات احتمالی رو بپذیرم؟
سپاس

مساله بسیار مهم اینه که کاملا عادیه که شما بپرسی که قراره جزو author‌  ها باشی یا نه. مثلا میتونی بگی ببخشید که این سوال رو می پرسم اما بخشی که من دارم انجام میدم به نظر شما منو برای co-author‌شدن qualifyمیکنه یا نه؟ اگه گفت آره که دیگه نگران نباشید اگرم گفت نه خب میفهمین قرار نیست اسمتون رو بزنه! و تصمیم میگیرید ادامه بدید یا نه

نقل قول  

آفلاین abedmah
**
نقل قول

12-09-2015, 02:15 PM
سلام خسته نباشید. یه سوال دارم. آزمون فرضیه برای تک نمونه ای T  چه جوریه؟ منظورم اینه که فرضیه صفر و مقابل رو چه می نویسیم؟ فرضیه براساس برابری میانگین هاست یا استقلال میانگین ها؟ اگه سطح معنی داری 0.000 باشه در اینصورت فرض صفر رد میشه/ فرض صفر نشانه برابریه یا برابر نیستند؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2015, 02:35 AM
(12-09-2015, 02:15 PM)abedmah نوشته: سلام خسته نباشید. یه سوال دارم. آزمون فرضیه برای تک نمونه ای T  چه جوریه؟ منظورم اینه که فرضیه صفر و مقابل رو چه می نویسیم؟ فرضیه براساس برابری میانگین هاست یا استقلال میانگین ها؟ اگه سطح معنی داری 0.000 باشه در اینصورت فرض صفر رد میشه/ فرض صفر نشانه برابریه یا برابر نیستند؟

همون طور که می‌دونید برای پرسیدن سوال‌های مشابه از همون موضوع راهنمای نرم‌افزار SPSS باید استفاده کنید. اگر کسی پاسخ سوال شما رو بدونه در همون موضوع راهنمایی خواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین atefeh123
**
نقل قول

14-09-2015, 01:34 PM
سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن
ببخشید که اینجا سوالم رو مطرح میکنم ، چون واقعا نمی دونم تو کدوم فروم جوابش رو میشه پیدا کرد!
من یک مطلبی شنیدم که دانشگاههای اروپایی در مقطع دکترا براشون نمره زبان زیاد ملاک نیست و ممکنه پذیرش مشروط بدهند! می خواهم بدونم صحت داره ؟
یعنی دانشگاهی هست که فعلا در مرحله فرستادن مدارک نمره زبان نخوان؟
و مورد دیگه اینکه با یک رزومه خیلی قوی و تماس با استاد و استقبال کردنش از رزومه کاری من به نظرتون ممکن  بدون نمره زبان پذیرش بدن؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

14-09-2015, 01:50 PM
(14-09-2015, 01:34 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن
ببخشید که اینجا سوالم رو مطرح میکنم ، چون واقعا نمی دونم تو کدوم فروم جوابش رو میشه پیدا کرد!
من یک مطلبی شنیدم که دانشگاههای اروپایی در مقطع دکترا براشون نمره زبان زیاد ملاک نیست و ممکنه پذیرش مشروط بدهند! می خواهم بدونم صحت داره ؟
یعنی دانشگاهی هست که فعلا در مرحله فرستادن مدارک نمره زبان نخوان؟
و مورد دیگه اینکه با یک رزومه خیلی قوی و تماس با استاد و استقبال کردنش از رزومه کاری من به نظرتون ممکن  بدون نمره زبان پذیرش بدن؟

با سلام 
خوش اومدین به فروم . 
میتونین سوالتون  را اینجا مطرح کنین. 

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%B1%D8%A7

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 02:15 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی