عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 440 441 442 443 444 445 446 447 448 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین sohaaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#4,431
02-09-2015, 07:34 PM
لطفا یک نفر جواب بده.
سلام دوستان، ازمن آپدیت مدارک خواستن فرمIMM5562 supplementary travel info. دوباره بفرستم. من الان ساکن ایران نیستم , تو این فرم گفته List all trips you have taken outside of origin or of residence in the last ten years.من باید مسافرتهای بین ایران و کشوری که اقامت دارم رو هم مینوشتم؟ یا فقط مسافرتهایی که از این دو کشور به جاهای دیگه بوده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین adriana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#4,432
02-09-2015, 08:13 PM
(02-09-2015, 07:34 PM)sohaaaa نوشته: لطفا یک نفر جواب بده.
سلام دوستان، ازمن آپدیت مدارک خواستن فرمIMM5562 supplementary travel info. دوباره بفرستم. من الان ساکن ایران نیستم , تو این فرم گفته List all trips you have taken outside of origin or of residence in the last ten years.من باید مسافرتهای بین ایران و کشوری که اقامت دارم رو هم مینوشتم؟ یا فقط مسافرتهایی که از این دو کشور به جاهای دیگه بوده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام. شما بایستی کلیه سفرهاتون رو بنویسید حالا چه از ایران به اون کشوری که الان هستید و چه هر کشوری که از محل اقامت الانتون رفتید.کلیه سفرها
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#4,433
02-09-2015, 08:50 PM

تمام سفرهاتون از محل رزيدنس. حالا ميخواد رزيدنت ايران باشين يا خود كانادا
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین مریم80
**
نقل قول

#4,434
02-09-2015, 10:10 PM
بچه ها بالاخره بعد از ماه ها حدود دو هفته قبل واسه من خط دوم قبل از مدیکال اضافه شد و ایکاس من این شکلی شده. پایین سایت هم همون روز تاریخ آپدیت سایت رو زده که میشه 18 اوت. به نظرتون خبرایی می شه؟ 6 ماهه پروسس استارتد شدم  Undecided
رشته مترجمی البته  Huh

1. We received your application for permanent residence on October 20, 2014.

2. We started processing your application on February 13, 2015.

3. Medical results have been received.
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#4,435
03-09-2015, 12:12 AM
ايشالا سونامي بعدي به زودي شروع بشه و ما رو با خودش ببره
نقل قول  

آفلاین Aminjd
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#4,436
03-09-2015, 12:58 PM
(02-09-2015, 10:05 AM)helenkh نوشته: باتشكر بسيار از لطفتون
وكيلتون تعبير خاصى از نامه داشتن؟
سلام
وکیلها کلا محافظ کار هستند. من پرسیدم بلیط بخرم گفت نه. ولی در آینده ای نزدیک پاس ریکوئست میشی. نخواست بگه نظرشو. ولی طبق روال خودم امیدوارم تا ۱۰ روز دیگه ماکزیمم پاس ریکوئست بیاد.
نقل قول  

آفلاین sohaaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#4,437
03-09-2015, 04:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2015, 04:05 PM توسط sohaaaa.)

.قضیه این هست که قبلا سفرهایی که به ایران رفتیم را ننوشتیم و فکر کردیم مسافرتهای بین ایران و کشوری که فعلا توش اقامت داریم را نیاز نیست بنویسیم.الان در آپدیت مدارک مثل قبل 10 سال را نخواسته فقط از سال 2013 به بعد را خواسته  واقعا  موندیم چکار کنیم که 1موقع نگن با فرمی که قبلا پر کردید تناقض داره.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Faranak59.a
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#4,438
03-09-2015, 04:52 PM
دوستان، بالاخره رنگ رکورد ما هم آبی فیروزه ای شد Smile  دیروز پاس ریکویست شدیم بعد از 288 روز.
آفیسر ما جناب dl بودند.

محض اطلاع دوستان باید بگم که حدود دو هفته پیش ایمیل پیگیری به پاریس زدیم و در جوابش بعد از یک روز کاری همون پاسخ تکراری همیشگی رو دادند که پرونده شما در حال بررسیه و مقداری از روالهای داخلی آفیس هنوز تموم نشده. این نامه به امضای MLP رسیده بود. و درضمن امضای نامه پاس ریکویستمون هم MLP بود.

اطلاعات کامل پرونده ما در اسپردشیت با همین نام کاربری اینجا موجوده.
درضمن اسپردشیت رو آپدیت کردم. دعا کردن و  آپدیت کردن اسپردشیت حداقل کاریه که میتونیم برای دوستان منتظر ویزا انجام بدیم. امیدوارم که هرچه زودتر تمام پرونده های 2014 به سرانجام برسن و انتظار دوستان بیشتر از این ادامه پیدا نکنه و ایمیل طلایی پاس رو دریافت کنند.
نقل قول  

آفلاین Mech-Eng
**
نقل قول

#4,439
03-09-2015, 06:38 PM
سلام دوستان
امروز بعد از 343 روز به من ایمیل زدن که نوامبر بیا آنکارا مصاحبه. من ساعتی مپنا کار میکنم. اطلاعاتم توی اسپردشیت با آیدی Mech-Eng هست. فعلا که توی دپرسی بعد از ایمیلم و مخم هنگ کرده. توی اون سایت اونوریم 2 3 نفرو که مهندس مکانیک بودن و مپنایی بودن رو مشخصا به خاطر کار به عنوان مهندس مکانیک در شرکت مپنا و خطرناک بودن برای کانادا ریجکت کردن. نمیدونم چرا من همیشه باید کارام بپیچه به هم. خودم واسه 3 4 نفر که هر رو از بر تشخیص نمیدن اپلای کردم، نامه نگاری کردم، مدارک جمع کردم، ایمیل و ایکاس چک کردم و و و و همشون ویزاهاشون رو گرفتن، واسه خودم به مشکل خورده. خلاصه از کسایی که بتونن در این مورد کمکم کنن ممنون میشم پیام خصوصی بهم بدن که باهاشون در تماس باشم. از shubizkumbuli و zhobeys هم اگه این پیغام رو میخونن خواهشاً به من پیام بدن. شوبیزکومبولی پارسال پیش بینی کرده بود که پروسه ام طولانی میشه و مصاحبه شدنم حتمیه. حالا که فعلا تو شوکم. تا نوامبر ببینیم چی میشه.
نقل قول  

آفلاین مریم80
**
نقل قول

#4,440
03-09-2015, 06:51 PM
(03-09-2015, 06:38 PM)hamed_torkaman نوشته: سلام دوستان
امروز بعد از 343 روز به من ایمیل زدن که نوامبر بیا آنکارا مصاحبه. من ساعتی مپنا کار میکنم. اطلاعاتم توی اسپردشیت با آیدی Mech-Eng هست. فعلا که توی دپرسی بعد از ایمیلم و مخم هنگ کرده. توی اون سایت اونوریم 2 3 نفرو که مهندس مکانیک بودن و مپنایی بودن رو مشخصا به خاطر کار به عنوان مهندس مکانیک در شرکت مپنا و خطرناک بودن برای کانادا ریجکت کردن. نمیدونم چرا من همیشه باید کارام بپیچه به هم. خودم واسه 3 4 نفر که هر رو از بر تشخیص نمیدن اپلای کردم، نامه نگاری کردم، مدارک جمع کردم، ایمیل و ایکاس چک کردم و و و و همشون ویزاهاشون رو گرفتن، واسه خودم به مشکل خورده. خلاصه از کسایی که بتونن در این مورد کمکم کنن ممنون میشم پیام خصوصی بهم بدن که باهاشون در تماس باشم. از shubizkumbuli و zhobeys هم اگه این پیغام رو میخونن خواهشاً به من پیام بدن. شوبیزکومبولی پارسال پیش بینی کرده بود که پروسه ام طولانی میشه و مصاحبه شدنم حتمیه. حالا که فعلا تو شوکم. تا نوامبر ببینیم چی میشه.

مدیکالتون رو کی فرستادید؟ آخرین آپدیت رو کی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 440 441 442 443 444 445 446 447 448 ... 546 بعدی »