عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین morteza narvan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-08-2015, 09:09 PM
(25-08-2015, 01:39 AM)nasim1234 نوشته: چرا آلبرتا دوست عزیز؟
شما جای بهتر هم شانس داری. ولی اگه به دلیل خاصی میخوای بری آلبرتا بله شانس بالایی داری. خصوصا اگه با اساتید هم مکاتبه کنی.
جزیی تر بپرسی بهتر میشه گفت. مثلا دانشگاه های دیگه در کانادا مد نظر نیست؟

با سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون
مثلا برا کجاها دیگه شانس بالا دارم؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-08-2015, 12:05 AM
(25-08-2015, 09:09 PM)morteza narvan نوشته: با سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون
مثلا برا کجاها دیگه شانس بالا دارم؟

با تشکر

آلبرتا به شدت سرده! برای SFU که هواش بهتره و هم سطح آلبرتا شانستون خیلی خوبه. و هم سطح های اون مثل calgary ساسکاچوان
اما به نظر من به اساتید UBC واترلو و مک گیل هم ایمیل بزنید تا اگه جواب خوب گرفتید اپلای کنید. برای UBC شانس متوسط دارین برای اون دو تای بعدی بیش از متوسط. تا مکاتبه نکنید نمیشه قطعی گفت. زودتر ایمیل بزنید و بعد باز بپرسید در فروم.
 تعداد مقالاتتون زیاده و با فرض اینکه ریکامهاتونم خوب باشه شانستون کم نیست برای دانشگاه های خوب کانادا. البته تافل بالای ۱۰۰ بهتر بود ولی نزدیکه به ۱۰۰ پس خوبه.

نقل قول  

آفلاین h.sadegh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2015, 03:30 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان،

ممکنه در مورد امکان پذیرش دکترا تو کانادا (با فاند) با توجه به وضعیتم بهم نظر بدین؟ چه دانشگاهایی امکانش بیشتره؟ (از لحاظ رنکینگ)

کارشناسی، مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، معدل: 15.23

کارشناسی ارشد، مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، معدل: 17.69

مقاله: سه تا مقاله به زبان انگلیسی (معمولی)

نمره زبان: آیلتس 7

ممنونم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-08-2015, 06:20 PM
(26-08-2015, 03:30 PM)h.sadegh نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان،

ممکنه در مورد امکان پذیرش دکترا تو کانادا (با فاند) با توجه به وضعیتم بهم نظر بدین؟ چه دانشگاهایی امکانش بیشتره؟ (از لحاظ رنکینگ)

کارشناسی، مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، معدل: 15.23

کارشناسی ارشد، مهندسی برق گرایش کنترل، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، معدل: 17.69

مقاله: سه تا مقاله به زبان انگلیسی (معمولی)

نمره زبان: آیلتس 7

ممنونم

به فروم خوش آمدید.
منظورتون از معمولی بودن مقاله ها چیه؟
ریکامهاتون در چه سطحیه؟ GRE هم دادین؟ خوبه داشته باشین Smile
با فرض ریکامهای خوب و مکاتبه با اساتید برای آلبرتا و دانشگاه های هم سطح اون شانس دارین. همون طور که من تو پست های قبلی گفتم به دیگران به دانشگاه های خوب هم ایمیل بزنید. ایمیل فقط زمان میگیره ضمن اینکه ممکنه یه استاد پیدا شه که به زمینه کاریتون علاقه مند شه. UBC تورنتو شانستون کمه ولی از واترلو به بعد رو ایمیل بزنید. برای آلبرتا , شانستون خوبه فکر کنم. Smile
SFU هم خوبه که اون البته بستگی به استاد پیدا کردن داره. دیگه بعد از سه چهار تا دانشگاه اول کانادا بقیه رو نمیشه دقیق گفت یه جورایی هم سطح ان یعنی استاد پیدا کنید اکی میشه نکنید یکم سخت میشه و کم میشه شانس. پس من نمیگم همه رو. خودتون جاهای مختلف ایمیل بزنید ولی خب شهرهای سرد (شهر دانشگاه آلبرتا) رقابت کمتره نسبت به شهرهای خوش آب و هوا مثل SFU ونکوور. ساسکاچوان و اتاوا هم سردن مثلا

نقل قول  

آفلاین h.sadegh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2015, 08:25 PM
(26-08-2015, 06:20 PM)nasim1234 نوشته: به فروم خوش آمدید.
منظورتون از معمولی بودن مقاله ها چیه؟
ریکامهاتون در چه سطحیه؟ GRE هم دادین؟ خوبه داشته باشین Smile
با فرض ریکامهای خوب و مکاتبه با اساتید برای آلبرتا و دانشگاه های هم سطح اون شانس دارین. همون طور که من تو پست های قبلی گفتم به دیگران به دانشگاه های خوب هم ایمیل بزنید. ایمیل فقط زمان میگیره ضمن اینکه ممکنه یه استاد پیدا شه که به زمینه کاریتون علاقه مند شه. UBC تورنتو شانستون کمه ولی از واترلو به بعد رو ایمیل بزنید. برای آلبرتا , شانستون خوبه فکر کنم. Smile
SFU هم خوبه که اون البته بستگی به استاد پیدا کردن داره. دیگه بعد از سه چهار تا دانشگاه اول کانادا بقیه رو نمیشه دقیق گفت یه جورایی هم سطح ان یعنی استاد پیدا کنید اکی میشه نکنید یکم سخت میشه و کم میشه شانس. پس من نمیگم همه رو. خودتون جاهای مختلف ایمیل بزنید ولی خب شهرهای سرد (شهر دانشگاه آلبرتا) رقابت کمتره نسبت به شهرهای خوش آب و هوا مثل SFU ونکوور. ساسکاچوان و اتاوا هم سردن مثلا

منظورم از معمولی بودن مقاله ها این بود که سه تا مقاله واسه ژورنالای معمولی. یعنی ISI نیستن. سطح ژورنالاش خوب نیست. خیلی ممنون از پاسختون.
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

27-08-2015, 01:43 AM
1-معدل:18/56
2-دانشگاه و رشته:لرستان-ادبیات انگلیسی
3-نمره زبان:7/5 جنرال. میتونم اکادمیک 7/5 یا 8 بگیرم
4-تعداد مقالات:1.در حال کار روی چند تای دیگه هستم
5-مقطع پذیرش:دکترا
نقل قول  

آفلاین mehdik
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2015, 09:33 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز. من میخواستم برای دکترا در کانادا اقدام کنم. شانسی برای فاند دارم.؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
 لیسانس حسابداری دانشگاه آزاد معدل گرایش  13.76
ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه علوم تحقیقات آزاد معدل 15.69
استخراج دو مقاله isi از پایان نامه
3مقاله isi دیگر هم دارم.
گواهی شرکت در کنفرانسهای بین المللی
گواهی مدارک بین المللی دوره تخصصی مدیریت  

2توصیه نامه از اساتید در ایران که دکتری مدیریت آمرکا تحصیل کردند.
یکسال تدریس در دانشگاه آزاد
3 سال مدیر منابع انسانی و حساداری شرکت خصوصی
آلمانی A1

آیلتس:6
نقل قول  

آفلاین zizieconomist
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2015, 01:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2015, 01:34 AM توسط zizieconomist.)
با سلام
من اقتصاد خوندم و میخوام برای پذیرش به صورت فول فاند اقدام کنم شریط زیر رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید. آیا شانسی دارم؟
(یه سوال دیگم دارم واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید و نظراتتون رو بگید. تو دو راهی بدی قرار دارم امسال دکتری دانشگاه سراسری قبول شدم با توجه به اینکه نوبت دوم هست(ترمی 7/5 میلیون) اصلا ارزش داره این هزینه رو بکنم؟ یا یکسال واسه زبان وقت بزارم و واسه کانادا اقدام کنم؟ اگه نرم یکسال محرومیت دارم اگرم واسه خارج از کشور بخوام اقدام کنم بعضی از اساتیدم میگن این کار ریسکه و فاند گرفتن تو اقتصاد سخته و باید یه کار خاص انجام داده باشی و این منو نگران کرده و نمیتونم تصمیم صحیح بگیرم.)
کارشناسی اقتصاد-دانشگاه سراسری-14/28
کارشناسی ارشد علوم اقتصادی- دانشگاه آزاد-19/49
دو سال ارشد شاگرد معدل الف بودم
پایانامه تو یه موضوع تاپ دفاه شده با نمره عالی 19/9
دو مقاله علمی پژوهشی دارم و ارایه شده به صورت سخنرانی در دو کنفرانس ملی و بین المللی و پذیرفته شده به عنوان مقاله برتر.
با نرم افزار های ایویوز استتا فرونتیر شزم ومتلب آشنایی دارم و گواهی شرکت کارگاههای نرم افزاری مرتبط در دانشگاه تهران رو دارم.
سابقه چند ترم تدریس
پذیرفته شده نهایی دکتری دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد بدون آزمون(با شرط معدل)
نمره زبان ندارم ولی دارم فشرده میخونم مطمنا یکسالی طول میکشه با احتساب اینکه نمره زبانم خوب باشه راهنمایی بفرمایید.
ممنون
نقل قول  

آفلاین MBA_DBA
**
نقل قول

31-08-2015, 06:12 AM
سلام
یه سوال داشتم ازتون : من 10 مقالهisc در داخل ایران به چاپ رسوندم و 2 همایش بین الملل دارم میخواستم بدونم اینها جزء رزومه پژوهشی من ثبت ميشه یا نه ضمناً یه کتاب هم دارم به چاپ میرسونم ؟ با توجه به اینکه مقالات در نشریات داخلی کشور چاپ شده! رشته: مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
میخوام برای دکتری phd اپلای کنم ولی به من گفته اند اینها (مقالات ) هیچ تاثیری در رزومه پژوهشی من در خارج از کشور نداره چون نشریات داخلی بوده. و اینکه آیا اینها برای من امتیازی داره در پذیرش؟ لطفا راهنمایی بفرماييد. آیا همایش های من و مقالات و کتاب برای من امتیازی در خارج از کشور داره و در پذیرش من در دکتری تاثیری داره؟ برای مدیریت بازرگانی میخوام اپلای کنم.
با تشکر از زحمات شما و آرزوی بهترین ها
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

31-08-2015, 07:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2015, 07:04 AM توسط nasim1234.)
(31-08-2015, 06:12 AM)MBA_DBA نوشته: سلام
یه سوال داشتم ازتون : من 10 مقالهisc در داخل ایران به چاپ رسوندم و 2 همایش بین الملل دارم میخواستم بدونم اینها جزء رزومه پژوهشی من ثبت ميشه یا نه ضمناً یه کتاب هم دارم به چاپ میرسونم ؟ با توجه به اینکه مقالات در نشریات داخلی کشور چاپ شده! رشته: مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
میخوام برای دکتری phd اپلای کنم ولی به من گفته اند اینها (مقالات ) هیچ تاثیری در رزومه پژوهشی من در خارج از کشور نداره چون نشریات داخلی بوده. و اینکه آیا اینها برای من امتیازی داره در پذیرش؟ لطفا راهنمایی بفرماييد. آیا همایش های من و مقالات و کتاب برای من امتیازی در خارج از کشور داره و در پذیرش من در دکتری تاثیری داره؟ برای مدیریت بازرگانی میخوام اپلای کنم.
با تشکر از زحمات شما و آرزوی بهترین ها
ببینید این طور نیست که هیچ تاثیری نداشته باشه. اما تاثیرش خیلی هم زیاد نیست.
توصیه من اینه که اینها رو در رزومه بیارید یعنی عنوانشون رو ترجمه کنید حتی abstract شون رو هم ترجمه کنید و داشته باشید. کتاب رو هم در رزومه بیارید 
کارهایی که میتونید بکنید:
از اساتیدی که ریکام هاتون رو مینویسن درخواست کنین به مقالات و اینکه مقالات خوبی بودن اشاره کنن. در واقع بگن که شما اهل ریسرچ و دنبال کردن اون ها تا مرحله چاپ هستید. اگر وقت دارید چند تا رو برای کنفرانس ها بفرستید تا تو رزومه بزنید submittedو البته در اون صورت نسخه انگلیسیشون رو هم خواهید داشت. ضمنا کنفرانس ها معمولا زود جواب میدن و ممکنه به اپلایتون برسه.
اگر هرکدوم از اینها جایزه ای برده مقلا best paper award‌حتما ذکر کنید و اگر تعداد بالا بوده هم بگید مثلا among 100 papers
 abstract‌هاشون رو ترجمه کنید و همه رو در یک فایل پشت سر هم داشته باشید. در فرم های آنلاین بعضی دانشگاه ها شما اجازه دارید یک یا جند doc اضافه هم آپلود کنید تحت عنوان supplement material‌یا همچین چیزایی. حتما اون مجموعه abstract‌رو اونجا آپلود کنید. البته خودتون بهتر میدونید کدوم مقالاتتون عالی بودن پس فقط همونا رو بیارید و مقالات ساده تر رو فاکتور بگیرید و فقط عنوانشون رو در رزومه بگید.
در ایمیل به اساتید به یکی دو مقاله برجستتون که به کار استاد مربوطه میخوره اشاره کنید تا نشون بدین سابقه ریسرچ هم دارید.
همون طور که دیدید شما کارهای زیادی با مقاله هاتون میتونین انجام بدین! 
باز هم سوالی بود بپرسید

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 109 بعدی »