عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 425 426 427 428 429 430 431 432 433 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#4,281
23-08-2015, 03:35 AM
اى بابا دوستان اين ديگه چه مدلشه آخه!!!! كجاى متن من معنى نگرانى ميداد؟! من هم مثل چند كاربر عزيز ديگه اومدم و شرح ماوقع اين روزهاى انتظار رو كه برما گذشته بود دادم همين. اگر پستهاى قبلى من رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه من هميشه همه رو دعوت به آرامش و اميد كردم و واقعا هم معتقدم پايان خوشى در انتظار همه خواهد بود. اگر قصد نگران كردن كسى رو داشتم همون ١٠ روز پيش جواب ايميل رو ميذاشتم اينجا مثل باقى دوستان و ميگفتم آى بدوييد بيايد ببينيد چى گفتن و ممكنه چه معنى بده! حتى يكبار اين كار رو كردم اما بلافاصله پستم رو حذف كردم كه مبادا به بهانه نظردهى يا همدلى با من كسى بيجهت آشفته بشه
الانم به دليل اين پست رو گذاشتم كه نگرانيم رفع شده و اصلا استرس ندارم و اين كه بگم همه در اين روزهاى سخت شبيه هستيم و همچنين بگم ايميل پيگيرى زدم و با اين كه جواب معمول نبود اما با بررسى هاى كه توى اين مدت كردم فهميدم جاى نگرانى نداشته و كاملا اميدوار و مطمئنم به زودى همه خبرهاى خوش ميشنويم. توى پست قبلى هم گفتم نگران شدم نگفتم الانم نگرانم.
ميدونم شرايط اسونى نيست اما يه كم باانصافتر باشيم.
به هرحال پوزش بسيار اگر با تمام ملاحظلات بنده متن پيامم تشنج و استرس ايجاد كرد حقيقتا همچين قصدى نبوده و مطلقا جاى نگرانى وجود نداره
نقل قول  

آفلاین gilay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#4,282
23-08-2015, 07:49 AM
(23-08-2015, 03:35 AM)helenkh نوشته: اى بابا دوستان اين ديگه چه مدلشه آخه!!!! كجاى متن من معنى نگرانى ميداد؟! من هم مثل چند كاربر عزيز ديگه اومدم و شرح ماوقع اين روزهاى انتظار رو كه برما گذشته بود دادم همين. اگر پستهاى قبلى من رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه من هميشه همه رو دعوت به آرامش و اميد كردم و واقعا هم معتقدم پايان خوشى در انتظار همه خواهد بود. اگر قصد نگران كردن كسى رو داشتم همون ١٠ روز پيش جواب ايميل رو ميذاشتم اينجا مثل باقى دوستان و ميگفتم آى بدوييد بيايد ببينيد چى گفتن و ممكنه چه معنى بده! حتى يكبار اين كار رو كردم اما بلافاصله پستم رو حذف كردم كه مبادا به بهانه نظردهى يا همدلى با من كسى بيجهت آشفته بشه
الانم به دليل اين پست رو گذاشتم كه نگرانيم رفع شده و اصلا استرس ندارم و اين كه بگم همه در اين روزهاى سخت شبيه هستيم و همچنين بگم ايميل پيگيرى زدم و با اين كه جواب معمول نبود اما با بررسى هاى كه توى اين مدت كردم فهميدم جاى نگرانى نداشته و كاملا اميدوار و مطمئنم به زودى همه خبرهاى خوش ميشنويم. توى پست قبلى هم گفتم نگران شدم نگفتم الانم نگرانم.
به هرحال پوزش بسيار اگر با تمام ملاحظلات بنده متن پيامم تشنج و استرس ايجاد كرد حقيقتا همچين قصدى نبوده و مطلقا جاى نگرانى وجود نداره

هلن جان؟!!!!!!!!!!!!!!

نگرفتی مثل اینکه موضوع رو؟!!!
آخه خانوم این چه جور جوابیه؟
یه جور جواب دادی انگار مشکل ما " نگرانیه" و حالا اومدی مثلا رفعش کنی!

این شد جواب؟!
من بچه ها رو نمی دونم، اما مشکل من به شخصه ، فضولیه خانوم!
بگو جیک و پیک پرونده رو بینیم! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
تو ی این مثلا جوابت هیچ  چی گیر ما نیومد!
نقل قول  

آفلاین biglibiglistar
**
نقل قول

#4,283
23-08-2015, 08:47 AM
(23-08-2015, 03:35 AM)helenkh نوشته: اى بابا دوستان اين ديگه چه مدلشه آخه!!!! كجاى متن من معنى نگرانى ميداد؟! من هم مثل چند كاربر عزيز ديگه اومدم و شرح ماوقع اين روزهاى انتظار رو كه برما گذشته بود دادم همين. اگر پستهاى قبلى من رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه من هميشه همه رو دعوت به آرامش و اميد كردم و واقعا هم معتقدم پايان خوشى در انتظار همه خواهد بود. اگر قصد نگران كردن كسى رو داشتم همون ١٠ روز پيش جواب ايميل رو ميذاشتم اينجا مثل باقى دوستان و ميگفتم آى بدوييد بيايد ببينيد چى گفتن و ممكنه چه معنى بده! حتى يكبار اين كار رو كردم اما بلافاصله پستم رو حذف كردم كه مبادا به بهانه نظردهى يا همدلى با من كسى بيجهت آشفته بشه

سلام 
خانم هلن آفرین به این روحیه ولی دوستان و خود من یکی از اهداف اصلیشون استفاده از تجربیات همدیگس. به هر حال از اینکه مشکلی که نمی دونم چیه مرتفع شده خوشحالم. دوستان هم از به اشتراک گذاشتن ایمیل ها اهداف مختلفی دارن بعضی ها سختی انتظار با دیگران شریک میشن و برای خیلی ها هم به عنوان یک استرس طبیعیه که حساس باشن، به هر حال امیدوارم هرچه زودتر با اشتراک گذاشتن تجربیات جدید بعد از پاس ریکوئستی هم کنار هم باشیم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#4,284
23-08-2015, 09:13 AM
در مورد پرونده های مهاجرتی روند ویزادهی سفارت های کشورهایی مثل کانادا و آمریکا بیش از اونکه تحت تاثیر شرایط پرونده ها باشه متاثر از ظرفیت ویزا در سفارت و در سال موردنظر هست. گاهی ممکنه اغلب ظرفیت سال موردنظر رو در نیمه ابتدایی سال مصرف کرده باشند و منتظر باز شدن ظرفیت جدید باشند. جنبه مثبت این قضیه اینه که پرونده ها به طور خاص مشکلی ندارند که به اون دلیل به تعویق افتاده باشن و جنبه منفی اش اینه که اگر این موضوع صحت داشته باشه ممکنه تا اواخر دسامبر نرخ ویزادهی خیلی کند باشه. در هر حال تجربه شخصی خود من در چند سال گذشته نشون داده که وقتی سفارت ظرفیت جدیدی برای پرونده های مهاجرتی اش ایجاد میشه سعی می کنه به سرعت همه اون رو استفاده کنه و از این نظر اگر وقفه زیادی بین ویزادهی رخ داده، میشه پیش بینی کرد که وقتی دوباره شروع کنند به سرعت به همه پرونده هایی که مربوط به یک بازه زمانی چند ماهه هستند رسیدگی می کنند.

موفق باشید

پینوشت: موارد اشاره شده صرفا بر اساس تجربه شخصی هستند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین bahman113
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#4,285
23-08-2015, 07:57 PM
دوستان کسی آیدی asan1359 را می شناسه که با 395 روز به تازگی پاس شدن؟
ایشون ظاهرا فقط 4 ماه برای لندینگ فرصت دارن.
نقل قول  

آفلاین Hamedok
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#4,286
23-08-2015, 09:06 PM
دوستان بیاییم هر مطلب یا موضوعی که در مورد اداره مهاجرت و یا ویزا آفیس بیان می کنیم رو با اطمینان از صحت آن به همراه ذکر منبع نقل کنیم و از بیان مطالبی که بر اساس حدس و گمانه زنی هست و استرس و آشفتگی سایرین را به همراه دارد خودداری کنیم. 
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#4,287
24-08-2015, 10:00 AM
امیدوارم این هفته در شروع، نوید بخش هفته ای پر کار از پاریس باشه :-)
و به قول دوستمون سونامی اتفاق بیافته...
لینک مشاهده اسپردشیت

لینک ویرایش مشخصات اسپردشیت
نقل قول  

آفلاین AylaAyla
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#4,288
24-08-2015, 10:23 AM
(24-08-2015, 10:00 AM)Bretta نوشته: امیدوارم این هفته در شروع، نوید بخش هفته ای پر کار از پاریس باشه :-)
و به قول دوستمون سونامی اتفاق بیافته...

یک ساعت بعد هفته کاری پاریس شروع میشه. مطمئنا این هفته اتفاقات خوبی میوفته. همه ما افراد باراده ای هستیم فقط باید چاشنی صبر رو به این انتظار اضافه کنیم. منتظر شنیدن خبرهای خوب از دوستان هستیم.
نقل قول  

آفلاین somayea1
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#4,289
24-08-2015, 02:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2015, 02:07 PM توسط somayea1.)
سلام میشه لینک اسپرید شیت رو بذارید لطفا؟ از توی امضا نمیتونم پیداش کنم
ممنون.
نقل قول  

آفلاین mahtob
**
نقل قول

#4,290
24-08-2015, 02:21 PM
(24-08-2015, 02:06 PM)somayea1 نوشته: سلام میشه لینک اسپرید شیت رو بذارید لطفا؟ از توی امضا نمیتونم پیداش کنم
ممنون.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=912206787
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 425 426 427 428 429 430 431 432 433 ... 546 بعدی »