عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه نوع کمک هزینه و بورس‌های تحصیلی وجود دارد؟
آفلاین mmsj23
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-02-2015, 06:26 PM
سلام دوستان
من یه سوال دارم. خواهشن هرکی میدونه یه توضیح به من بده. من دانشجو سال آخرم و در حال خوندن تافل و GRE هستم. GPA من حدودا بین 3.45 تا 3.1 هست ( با توجه به ۲ ترم باقی مونده بین این بازه تغییر میکند)
برای دانشگاه UCI میخوام اقدام کنم و فاند TA بگیرم. بعد از کلی جستجو تو سایتشون یه جا خوندم که نوشته بود  برای TA شدن این شرایط (علاوه بر شرایط اپلای) لازمه:

1 ) Minimum GPA of 3.1 for Teaching Assistants & Teaching Associates 
2) Satisfactory academic progress towards degree objective 
                   A letter grade of C, S, or above in all courses completed 
                   No more than 2 Incomplete grades

میخواستم بدونم منظور از این جمله چیه ؟ A letter grade of C, S, or above in all courses completed ؟ یعنی هیچ درسی رو زیر C  یا همون ۱۲ پاس نکرده باشیم ؟‌ بعد اون S یعنی چی ؟
من ۴تا نمره زیر ۱۲ دارم فقط. دانشگاه سراسری میذاره دوباره اونارو بردام از اول پاس کنم ؟

ممنون میشم کسی کمک کنه. [عکس: embarrassed.gif]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-02-2015, 09:07 PM
(13-02-2015, 06:26 PM)'mmsj23' نوشته: سلام دوستان
من یه سوال دارم. خواهشن هرکی میدونه یه توضیح به من بده. من دانشجو سال آخرم و در حال خوندن تافل و GRE هستم. GPA من حدودا بین 3.45 تا 3.1 هست ( با توجه به ۲ ترم باقی مونده بین این بازه تغییر میکند)
برای دانشگاه UCI میخوام اقدام کنم و فاند TA بگیرم. بعد از کلی جستجو تو سایتشون یه جا خوندم که نوشته بود  برای TA شدن این شرایط (علاوه بر شرایط اپلای) لازمه:
1 ) Minimum GPA of 3.1 for Teaching Assistants & Teaching Associates 
2) Satisfactory academic progress towards degree objective 
                   A letter grade of C, S, or above in all courses completed 
                   No more than 2 Incomplete grades
میخواستم بدونم منظور از این جمله چیه ؟ A letter grade of C, S, or above in all courses completed ؟ یعنی هیچ درسی رو زیر C  یا همون ۱۲ پاس نکرده باشیم ؟‌ بعد اون S یعنی چی ؟
من ۴تا نمره زیر ۱۲ دارم فقط. دانشگاه سراسری میذاره دوباره اونارو بردام از اول پاس کنم ؟
ممنون میشم کسی کمک کنه. [عکس: embarrassed.gif]

راجع نمره ها هم لینک 1 و لینک 2 را ببینید. راجع به نمراتی که دارید، کم بیش قوانین یکسان هستند، ولی بعضی از دانشگاهها قوانین داخلی‌ای هم اعمال می‌کنند (دستکم مال ما اینطور بود). بهتره راجع به اخذ مجدد واحد‌ها با آموزش دانشکده‌تون صحبت کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین gene
**
نقل قول

11-06-2015, 10:34 AM
سلام اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید دانشگاههای کانادا برای مقطع دکترا چه نوع کمک هزینه هایی به دانشجویان خارجی می دهند و برای درخواست انها چه طور میشه فهمید رشته مورد نظر ما در ان دانشگاه شامل یکی از اون فاندها می شه یا نه؟باتشکر از راهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین saba.ak95
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2015, 12:24 PM
سلام دوستان 
من همه ی پست های این تاپیک رو مطالعه کردم و جواب نصف بیشتر سوالاتم رو گرفتم . ولی هنوز چند مورد رو متوجه نشدم .اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 

1.در مورد نحوه درخواست فاند .خب اکثر سایت ها راجع به financial aid توضیح دادن و این موضوع در مورد درخواست ta شدن یا scholarship گرفتن از خود دپارتمان مشخصه ولی‌ چیزی که هس اینکه اگه قراره فاندت از سمت استاد تامین بشه ،  طبق توضیحاتی که تو پستا بود گفته بودن کلا بهتره  بحث aid رو با استاد مطرح نکنی .
 اولا اینکه خب از کجا باید بفهمی فاند میتونی بگیری یا نه و مقدارش چقدره ؟؟
ثانیا اینکه بفرض استاد جواب خوب داد ،آیا لازمه با یونی هماهنگ بشی‌ و بهشون بگی‌ که من دارم این aid رو میگیرم و باز فرم financial aid رو پر کنی‌  یا دیگه لازم نیس صرفا اونجا یه فرم apply عادی پر میکنی‌؟

2. .  آیا ta/ra هم ممکنه یه جورایی تموم بشه ؟  تو چند تا پست راجبه قطع شدن فاند یا تموم شدن scholarship توضیحاتی بود ولی منظور من قطع شدن به علت نارضایتی استاد یا تموم شدن بودجه نیس منظورم اینه که  مثلا این کمک هزینه صرفا شامل 2 ترم از کل تحصیل بشه ؟ از کجا مشخص میشه یه همچین چیزی؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-07-2015, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2015, 08:12 PM توسط Torkan.)
(13-07-2015, 12:24 PM)saba.ak95 نوشته: سلام دوستان 
من همه ی پست های این تاپیک رو مطالعه کردم و جواب نصف بیشتر سوالاتم رو گرفتم . ولی هنوز چند مورد رو متوجه نشدم .اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 

1.در مورد نحوه درخواست فاند .خب اکثر سایت ها راجع به financial aid توضیح دادن و این موضوع در مورد درخواست ta شدن یا scholarship گرفتن از خود دپارتمان مشخصه ولی‌ چیزی که هس اینکه اگه قراره فاندت از سمت استاد تامین بشه ،  طبق توضیحاتی که تو پستا بود گفته بودن کلا بهتره  بحث aid رو با استاد مطرح نکنی .
 اولا اینکه خب از کجا باید بفهمی فاند میتونی بگیری یا نه و مقدارش چقدره ؟؟
ثانیا اینکه بفرض استاد جواب خوب داد ،آیا لازمه با یونی هماهنگ بشی‌ و بهشون بگی‌ که من دارم این aid رو میگیرم و باز فرم financial aid رو پر کنی‌  یا دیگه لازم نیس صرفا اونجا یه فرم apply عادی پر میکنی‌؟

2. .  آیا ta/ra هم ممکنه یه جورایی تموم بشه ؟  تو چند تا پست راجبه قطع شدن فاند یا تموم شدن scholarship توضیحاتی بود ولی منظور من قطع شدن به علت نارضایتی استاد یا تموم شدن بودجه نیس منظورم اینه که  مثلا این کمک هزینه صرفا شامل 2 ترم از کل تحصیل بشه ؟ از کجا مشخص میشه یه همچین چیزی؟

درود

1- دوست من اینکه از کجا میشه فهمید، خوب نمیشه در واقع فهمید میشه حدس زد. یعنی با توجه به رزومه شما دوستان با تجربه میتونن حدس بزنن میتونین فاند بگیرین یا نه.
اگر منظورتون اینکه از کجا مشخص میشه ، دانشگاه خودش اعلام میکنه فاند گرفتید و مقداش رو و نوعش رو و یا اصلا نگرفتید.
در ضمن اینکه aid رو در میان نذارین درسته ولی وقتی به استادی ایمیل میزنین یعنی دنبال فاند هستید. در این گونه موارد هم بعضا میبینید استاد خودش مستقیما میگه مثلا من فاند ندارم ولی میتونم شما رو بردارم.
خیر همون apply کافی هست. البته باید اگر دانشکاه مربوطه فرم مخصوصی داشت اون رو هم پر کرد. یا حتی بعضا گزینه ای هست دال بر اینکه میتونید بدون فاند بیایید که میگن تاثیری در تصمیم کمیته پذیرش نداره. اگر استاد قبول کنه خود دانشکده به دانشگاه اطلاع میده و اونها هم نامه پذیرش رسمی همراه فاند رو میدن به شما.

2- تمام شدن منظورتون چیه! اگر قطع شدن هست، بله احتمال هیچ چیزی در این دنیای دایره ای صفر نیست! ولی اگر شما کارتون رو به نحو احسنت انجام بدید خوب یکم بعیده قطع بشه. ولی یادمه سال 2008 تا 2011 وضعیت مالی آمریکا خراب شد ناگهانی و بعضی از دوستان متاسفانه فاندشون رو از دست دادند. البته بعضی هاشون. ra همه ساله توسط استاد تمدید میشه و معمولا هم میدونه برنامه فاندیش رو تا 5 سال آینده. ta هم دست دانشکدس (البته هستش دانشگاههایی که استاد خودش مثلا شما رو توصیه میکنه به عنوان ta به دانشکده و بگه این رو واسه درس من ta کنید) ولی در حالت کلی با توجه به رزومه ta توسط دانشکده پخش میشه.
خوب این رو زودتر میگفتید، بعد این همه توضیح دادنSmile
نگران این مسایل نباشید . دانشگاه همه چیز رو هنگام پذیرش تعیین میکنه براتون . ایمیل بارونتون میکنند و یا نامه پذیرش هم میفرستند. بله بسیاری از دانشگاهها هم فاند رو یکساله میدن و بعد تمدید میکنند. ولی اینکه مثلا بگن ما از ترم 8 تا ترم 10 دکتری فاند میدیه بهت، دیگه غیر منطقی هست و من ندیدم یا نشنیدم.
البته میشه شما بعد رفتن مثلا از ترم دو یا سه فاند بگیرید. بله این ممکنه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

30-07-2015, 02:58 PM
با سلام و عرض ادب
قصد اپلای برای پاییز 2016 در مقطع دکترای جقوق در اروپا دارم. 

1) لطفا در مورد بورسیه های اتحادیه ارپا مخصوصا (اراسموس و ماری کوری) توضیح بدین.
2) آیا میشه در کنار پولی که در مقطع دکترا میگیریم میشه برای بورسه اتحادیه اروپا هم اقدام کرد؟
3) معمولا ددلاینه بورس اتحادیه اروپا برای پاییز 2016 چه زمانیه و نیاز به مدرک زبان داره؟
4) از چه طریق و چه سایتی میشه اقدام کرد برای این بورس ها؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین hamed.gh053
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 04:28 PM
سلام دوستان دوتا سوال داشتم
اول اینکه مستر به کارشناسی میگن یا کارشناسی ارشد؟
دوم من کارشناسی فیزیک دارم و قصدم اینه که ارشد و دکترارو تو امریکا بخونم (یا کانادا فرقی نمیکنه) معدلم بالا نیست (14ست) اما میخوام چندتا مقاله بنویسم (کارت پایان خدمت ندارم 2 سال باید برم سربازی در حین سربازی مقاله بنویسم) حالا میخواستم ببینم با این شرایطی که دارم reserch assistant خوبه یا teacher assistant ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2015, 04:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2015, 04:32 PM توسط Torkan.)
(17-08-2015, 04:28 PM)hamed.gh053 نوشته: سلام دوستان دوتا سوال داشتم
دوم من کارشناسی فیزیک دارم و قصدم اینه که ارشد و دکترارو تو امریکا بخونم (یا کانادا فرقی نمیکنه) معدلم بالا نیست (14ست) اما میخوام چندتا مقاله بنویسم (کارت پایان خدمت ندارم 2 سال باید برم سربازی در حین سربازی مقاله بنویسم) حالا میخواستم ببینم با این شرایطی که دارم reserch assistant خوبه یا teacher assistant ؟

درود

دوست عزیز مستر کارشناسی ارشد هست.
دوست عزیز این دو تا کفش با سایز و شکل مختلف نیست که بگیم این بهتره یا اون یکی. چیزی که شما میخواهید یک طرف چیزی که آنها میدهند طرف دیگر. مقاله هاتون رو بنویسید نمرات زبانتون رو آماده کنید و رزومه و سایر موارد رو آماده کنید، انشالله بعد سربازی در خدمتتون خواهیم بودSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-08-2015, 05:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2015, 05:57 PM توسط Mehran28.)
(17-08-2015, 04:28 PM)hamed.gh053 نوشته: سلام دوستان دوتا سوال داشتم

سلام
Reserch Assistant یا به اختصار RA و Teacher Assistant یا TA در واقع یه جور کار دانشجویی در دانشگاه هست که از اسمشون هم پیداست که اساتید به دانشجوهاشون میدن و در قبالش دانشجو از پرداخت شهریه معاف میشه و حقوقی ثابت هم در قبالش دریافت میکنه. TA و RA عموما به دانشجوهای دکتری داده میشه و شرایطی هم داره مثل معدل بالا، نمره زبان بالا، در دانشگاه خوب تحصیل کردن، رشته تحصیلی مقالات و فکتور هایی که دانشجو رو به عبارتی نخبه معرفی کنی. و چیزی نیست که شما درخواست بدی و به راحتی هم دریافت کنی. بسیار رقابتی هست و دانشجوهای نخبه از سایر کشورها براش اقدام میکنند.
با معدلی که شما داری احتمال بسیار پایین هست بهتره زبان خودتون رو قوی کنید. مقاله با کیفیت بنویسید تا بتونی در کشوری که تحصیل رایگان هست پذیرش بگیرید و فقط هزینه زندگی رو بدید.
موفق باشی/
پ.ن :
RA: عموما کار در آزمایشگاه بر روی پروژه همرا با استاد هست.
TA: همکاری با استاد در زمینه های اموزشی مثل تصحیح کردن برگه های امتحانی، تدریس برای دانشجویان در مقطع پایین تر، برگزاری کلاس های حل و تمرین و ... برای دانشجویان در مقطع پایین تر که زیر نظر استاد راهنمای شما هستند.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Souroush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2015, 06:15 PM
سلام

من کارشناسیم رو با معدل 13.9 و ارشدمو 17 در یکی از دانشگاههای معتبر شهرستان گذرانده ام. بقیه مسایل برای پذیرش رو هم تقریبا دارم ولی مشکلی که دارم اینه که معدل کارشناسیم کمه و نمیدونم برای گرفتن فاند رد میشه؟؟؟ یا اصلا برای دریافت فاند از دانشگاه های خوب امریکا در مقطع دکترا به مشکل بر میخورم ؟؟؟؟ پشنهادتون برای تامین هزینه های اونجا چیه برای من؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »