عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2015, 10:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2015, 10:06 AM توسط Shihan.)
(19-07-2015, 09:29 PM)noor139 نوشته: Mr-Voltage عزیز منتظر پاسختون هستم.
شما فرمودین که برای پذیرش پزشکی به هیچ آزمون اولیه ای نیاز نیست. اما در یک سایت خوندم که شرکت در امتحانی به نام Medizintest نیاز هست و حتی یه جا دیگه هم گفته بودن که باید قبل از دانشگاه باید در یک دوره ی دو ساله کالج شرکت کنیم.
ممکنه این مورد رو بررسی کنید و پاسخش رو در اختیارمون بذارین. این خیلی مهمه برام.
خیلی سپاسگزارم

دوست عزیز،
این ازمون تنها برای افرادی هست (دکترها) که دوره دانشگاهی رو به اتمام رسونده و قراره در بیمارستان یا در سازمانی در حوزه پزشکی قراره مشغول به کار بشن.(اینجا) برای شما که الان قراره تحصیل کنی همون مدرک زبان بالای B2 نیازه و اقدام برای گرفتن پذیرش!!
- ضمناً برای رشته کامپیوتر در پست بالا باید عرض کنم امکانش که هست که بتونی پذیرش المانی بگیری بری اما خب بعد ممکنه اونجا به مشکل بخوری و دانشگاه قبول نکنه!! بهتره قبلش روی یه رشته تمرکز کنی و تصمیم نهایی بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین noor139
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-07-2015, 02:41 PM
سلام بر دوستان عزیز
در سایت وب‌سایت قبلی که نظرها رو خوندم، صحبت ها ناامیدکننده بود. چرا که گرفتن پذیرش تحصیلی پزشکی عمومی خیلی خیلی سخته و تنها 8 درصد ظرفیت پذیرش به داوطلبین خارجی (از همه کشورها) اختصاص پیدا می کنه.
دیگه حالا منکه لیسانسم مهندسیه و اصلا دیپلم تجربی ندارم فک کنم شانسی برام وجود نداشته باشه برای آلمان Sad
نقل قول  

آفلاین frsidash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-07-2015, 03:17 PM
با سلام.من امسال درسم تموم شده و میخوام برای پزشکی یا خوندن رشته ی زیست شناسی در آلمان اقدام کنم.معدل کل دیپلمم 18.20 هستش..اگه میشه درمورد دانشگاه و پذیرشم منو راهنمایی کنید.در ضمن من این مطلب رو میخواستم در مشاوره انتخاب دانشگاه قرار بدم ولی خب هر بار که قسمت مربوطه رو باز میکردم به جای آلمان. سوئیس روی صفحه ظاهر میشد!
با تشکر
نقل قول  

آفلاین nana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2015, 06:08 PM
با سلام
ممنون ازینکه وقت میگذارید برای بچه ها و جواب میدهید
من 25 سالمه،و کارشناسی ارشدمهندسی پلیمر از دانشگاه آزاد دارم که معدلم 17.5 به بالا می باشد و الان مشغول به کار هستم
اما هیچ علاقه ایی به رشتم ندارم و با وجود اینکه برادرم آلمان مشغول تحصیل در همین رشته می باشد و درصد بالایی میتوانم همین رشته را در آلمان بخونم
اما به دلیل نداشتن علاقه و صرفا به خاطر مادرم تحصیلاتم را تا این مقطع در این رشته ی سخت مهندسی ادامه دادم.
من تموم نظرات و تاپیک را دونه به دونه خوندم، چرا که بار ها تصمیم به اقدام برای رشته ی پزشکی کردم ولی با حرفهای دیگران و عدم شانسم منصرف شدم
اما ازینکه هروز صبح مجبور باشم برم سرکاری که هیچ علاقه ایی بهش ندارم و همش در آرزوی اینکه ای کاش من رشته ی تجربی خونده بودم و ای کاش پزشکی اقدام میکرد یکی از آرزو هایی هست که من مدام در سر دارم و همیشه خودم را سرزنش میکنم معدل دیپلم و پیش دانشگاهی من که ریاضی میباشد و خیلی پایین است، شانس منو ضعیف تر میکنه..اما آیا معدل دیپلم ریاضی ربطی میتواند داشته باشد؟
حال میخواستم از شما سوال بپرسم که علاوه بر داشتن مدرک زبان آلمانی B2 ، آیا احتیاجی هست که برم مدرک تجربی بگیرم؟ یا اگر امکانش هست اگر پذیرش گرفتم 1سال به صورت پیش نیاز بخونم در آلمان؟
این سوالم که در حدی بود که نهایت نهایتش به من پذیرش بدن..حالا به نظر شما با این اوصاف واسه کدوم دانشگاه های آلمان اقدام کنم که شانسی داشته باشم واسه پذیرش در رشته ی پزشکی!؟ و آیا بودن برادر من در اونجا هیچ کمکی به امتیاز پذیرش گرفتن در رشته ی پزشکی به من میکند؟!
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2015, 06:16 PM
(20-07-2015, 02:41 PM)noor139 نوشته: سلام بر دوستان عزیز
در سایت وب‌سایت قبلی که نظرها رو خوندم، صحبت ها ناامیدکننده بود. چرا که گرفتن پذیرش تحصیلی پزشکی عمومی خیلی خیلی سخته و تنها 8 درصد ظرفیت پذیرش به داوطلبین خارجی (از همه کشورها) اختصاص پیدا می کنه.
دیگه حالا منکه لیسانسم مهندسیه و اصلا دیپلم تجربی ندارم فک کنم شانسی برام وجود نداشته باشه برای آلمان Sad

متاسفانه داشتن دیپلم تجربی شرط لازمه اما خب کافی نیست، به نظرم با این شرایط هم ممکنه شانس باشه چون خیلی متقاضی هستن که دیپلم تجربی نداشتن اما باز هم اقدام کردن. به نظرم با دانشگاه مکاتبه کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-07-2015, 06:22 PM
(20-07-2015, 06:08 PM)nana نوشته: با سلام
ممنون ازینکه وقت میگذارید برای بچه ها و جواب میدهید
من 25 سالمه،و کارشناسی ارشدمهندسی پلیمر از دانشگاه آزاد دارم که معدلم 17.5 به بالا می باشد و الان مشغول به کار هستم
اما هیچ علاقه ایی به رشتم ندارم و با وجود اینکه برادرم آلمان مشغول تحصیل در همین رشته می باشد و درصد بالایی میتوانم همین رشته را در آلمان بخونم
اما به دلیل نداشتن علاقه و صرفا به خاطر مادرم تحصیلاتم را تا این مقطع در این رشته ی سخت مهندسی ادامه دادم.
من تموم نظرات و تاپیک را دونه به دونه خوندم، چرا که بار ها تصمیم به اقدام برای رشته ی پزشکی کردم ولی با حرفهای دیگران و عدم شانسم منصرف شدم
اما ازینکه هروز صبح مجبور باشم برم سرکاری که هیچ علاقه ایی بهش ندارم و همش در آرزوی اینکه ای کاش من رشته ی تجربی خونده بودم و ای کاش پزشکی اقدام میکرد یکی از آرزو هایی هست که من مدام در سر دارم و همیشه خودم را سرزنش میکنم معدل دیپلم و پیش دانشگاهی من که ریاضی میباشد و خیلی پایین است، شانس منو ضعیف تر میکنه..اما آیا معدل دیپلم ریاضی ربطی میتواند داشته باشد؟
حال میخواستم از شما سوال بپرسم که علاوه بر داشتن مدرک زبان آلمانی B2 ، آیا احتیاجی هست که برم مدرک تجربی بگیرم؟ یا اگر امکانش هست اگر پذیرش گرفتم 1سال به صورت پیش نیاز بخونم در آلمان؟
این سوالم که در حدی بود که نهایت نهایتش به من پذیرش بدن..حالا به نظر شما با این اوصاف واسه کدوم دانشگاه های آلمان اقدام کنم که شانسی داشته باشم واسه پذیرش در رشته ی پزشکی!؟ و آیا بودن برادر من در اونجا هیچ کمکی به امتیاز پذیرش گرفتن در رشته ی پزشکی به من میکند؟!
با تشکر فراوان

بله معدل اون دوره مهمه. ضمن اینکه دیپلم تجربی شانست رو بالا میبره. هرچند من در پست قبلی گفتم بودن برخی بدون دیپلم تجربی هم اقدام کردن، اما شانس بالا نیست.
دانشگاههای المان بسیار زیادن میتونی از سایت daad.de/en جستجو کنی، ضمن اینکه برادر شما براحتی میتونه اطلاعات رو از نزدیکترین شهر و دانشگاه محل زندگی اش براتون ارسال کنه.
نقل قول  

آفلاین shabgard25
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 02:55 AM
دوستان آیا اطلاع دارید برای یک پزشک عمومی که با ویزای دانشجویی رفته آلمان و 2 ترم زبان خونده امکان ادامه تحصیل در تخصص پزشکی وجود داره یا نه؟ اگه امکانش هست از کجا و چطور باید شروع کرد اگه نه چه راهی پیشنهاد می کنید؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-08-2015, 07:29 AM
(17-08-2015, 02:55 AM)shabgard25 نوشته: دوستان آیا اطلاع دارید برای یک پزشک عمومی که با ویزای دانشجویی رفته آلمان و 2 ترم زبان خونده امکان ادامه تحصیل در تخصص پزشکی وجود داره یا نه؟ اگه امکانش هست از کجا و چطور باید شروع کرد اگه نه چه راهی پیشنهاد می کنید؟ با تشکر

بستگی داره تو این دو ترم خودتون رو به سطح بالای زبان المانی رسانده باشید. برخی دانشگاهها پزشکی مدارک سختی رو اصرار دارن مانند معدل بسیار بالا و نمره زبان بالای زبان B2< بنابراین بهتره با در نظر داشتن مدارک مورد نظر دانشگاه سپس اقدام کنید. مراحل شروعش هم از وب سایت دانشگاههاست از بخش Admission هست که ببینید باید چه مدارکی رو اماده کنید.
نقل قول  

آفلاین shabgard25
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 01:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2015, 07:05 PM توسط Shihan.)
(17-08-2015, 07:29 AM)Shihan نوشته: بستگی داره تو این دو ترم خودتون رو به سطح بالای زبان المانی رسانده باشید. برخی دانشگاهها پزشکی مدارک سختی رو اصرار دارن مانند معدل بسیار بالا و نمره زبان بالای زبان B2< بنابراین بهتره با در نظر داشتن مدارک مورد نظر دانشگاه سپس اقدام کنید. مراحل شروعش هم از وب سایت دانشگاههاست از بخش Admission هست که ببینید باید چه مدارکی رو اماده کنید.
ممنون از پاسختون. من برای برادرم اینو پرسیدم. برادرم تو این دو ترم پایان ترم اول امتحان DSH3 با نمره عالی قبول شد و بعدش هم یه ترم Oberstufe خوند. مشکل یا بهتر بگم نگرانی ما اینه که: 
1-از کجا و چطور بابت ادامه تحصیل اقدام کنیم. آیا موسسه معتبری در این زمینه وجود داره؟ اگه نه چه راهی پیشنهاد می کنید. من خیلی از سایت های کاریابی رو که آگهی کار برای دستیار تازه کار داشت رو گشتم و تقریبا همه اونها اجازه کار (deutsche Approbation و یا بدون قید فقط Approbation) می خواهند. برای یک خارجی که پروانه طبابت از کشور خودش داره روند گرفتن اجازه کار در آلمان به چه صورته و آیا آگهی های که به طور عام اجازه کار می خواهند برای ما مناسب هستند یا اینکه ما باید دنبال مورد دیگری باشیم؟ (قاعدتا باید یک نقطه شروع برای یک پزشک خارجی بدون اجازه کار در آلمان وجود داشته باشه)
2-مهمتر اینکه تبدیل ویزا از دانشجویی به کاری امکان پذیر هست یا نه. چون از چند نفر از دوستان پزشک درآلمان شنیدیم که تقریبا غیر ممکنه!

بینهایت ممنونم
نقل قول  

آفلاین ila123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2015, 10:14 AM
سلام من میخام از لیسانس زیست شناسی ب توصیه پزشک همکارم در کلینیک به پزشکی در آلمان پذیرش بگیرم ایا شما اطلاعاتی راجع به شرایط حاضر راجع به معدل .مدرک زبان و... دارین ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید اگه اطلاعاتی دارین .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 19 بعدی »