عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2015, 06:00 AM
(21-06-2015, 03:20 PM)Iman.S نوشته: دوستان تقریبا سایت هر دانشگاهی رو که بنده تا حالا چک کردم یکی از شرایط پذیرشش اپلای نکردن در هیچ رشته و دانشگاه دیگری هست. پس جریان این لیست انتخاب رشته که سفارت برای صدور ویزا میخواد چیه؟
آخه اگر نشه برای بیشتر از یک دانشگاه اپلای کرد که کار خیلی سخت میشه و ممکنه در صورت عدم پذیرش وقتی برای اپلای در جاهای دیگه نمونه.

به نقل سایت پلی تکنیک میلان 
You should present your application to the Italian Embassy or Consulate in your Country choosing only ONE UNIVERSITY, ONE DEGREE and ONE LEVEL (for example: Politecnico di Torino - Laurea in Ingegneria Aerospaziale OR Laurea Magistrale in Ingegneria Aerospaziale).
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-07-2015, 12:23 AM
خدمت دوستان عرض کنم که بنده دیروز در مدرسه ایتالیایی خدمت آقای احمدی بودم،جهت مشاوره.نکات زیر دستگیرم شد که به نظرم بد نباشه سایر متقاضیان مقطع کارشناسی مثل من بدونند:
 - معدل دیپلم و پیش دانشگاهی، ریز نمرات دیپلم یا پیش دانشگاهی، مدرسه ای که درس خوندید(مثل تیزهوشان)، قبولی شما در کنکور سرارسری ایران، یا هر مورد مشابهی از این دست تقریبا هیچ تاثیری در قبولی شما در مقطع کارشناسی ندارد و تنها شرط قبولی (البته بعد از قبولی در آزمون استرنی) قبولی شما در آزمون ورودی آن دانشگاه است و اکثر رشته ها این آزمون رو دارند. یعنی اگر مثلا ظرفیت پذیرش در رشته ی شما، برای خارجی ها، 7 نفر است، شما باید لزوما جزو 7 نفر برتر آن آزمون در میان خارجی های شرکت کننده باشید.

-مثل اینکه تا قبل از این آزمون استرنی آنچنان دشوار نبوده و قبولی در آن کار ساده ای نبوده، اما امسال سوال ها مستقیما از دانشگاه سینا می آید و بسیار سخت خواهند بود. تصحصح برگه های سوال هم توسط همان دانشگاه و در ایتالیا انجام خواهد شد.

-اگر همه ی مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشتید و به ایتالیا رسیدید، و اما خدای نکرده در آزمون ورودی رشته ی خود پذیرفته نشدید، در هر رشته ای که جای خالی بود به شما پذیرش میدهند، که البته برای دانشگاهی مثل پولیتو که مورد سوال من بود معمولا جای خالی وجود نخواهد داشت.

-برای مدارک پیش ثبت نامی که شما به سفارت خواهید داد، تنها مجاز به انتخاب یک دانشگاه و یک رشته خواهید بود.پس مهمترین کار شما پس از قبولی در استرنی انتخاب بهترین دانشگاه و رشته ی مناسب برای شما است.
نقل قول  

آفلاین saharalijani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2015, 07:26 PM
سلام....من رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده ولی نمراتم خیلی بالا نیست....میخواستم بپرسم اگه بخوام برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس به ایتالیا برم...و بخوام از بورسیه استفاده کنم ایا ریز نمرات دبیرستانم تاثیری در گرفتن بورسیه داره یا نه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-08-2015, 09:07 PM
(11-08-2015, 07:26 PM)saharalijani نوشته: سلام....من رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده ولی نمراتم خیلی بالا نیست....میخواستم بپرسم اگه بخوام برای ادامه تحصیل در رشته طراحی لباس به ایتالیا برم...و بخوام از بورسیه استفاده کنم ایا ریز نمرات دبیرستانم تاثیری در گرفتن بورسیه داره یا نه؟؟؟

سلام،خیر، ملاک میزان دارایی و درآمد خانواده است.(اگر منظورتون DSU باشه)
در ضمن برای کمک هزینه و بورس بخش جداگانه ای وجود داره که بهتره سوالات رو در بخش مربوطه مطرح کنید.
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین amir7099
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-08-2015, 03:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2015, 03:56 AM توسط amir7099.)
سلام دوستان من قصد تحصيل تو رشته طراحي صنعتي رو تو يكي از دانشگاه هاي ايتاليا دارم 
معدل ديپلم و پيش دانشگاهيم ١٤-١٥ هست رشته رياضي فيزيك 
مقطع كارشناسي هم تو دانشگاه آزاد تاكستان تو رشته مكانيك طراحي جامدات با معدل ١٥ تموم كردم 
اما الان ميخوام تو مقطع كارشناسي طراحي صنعتي تو ايتاليا اقدام كنم
اينطور كه من تو تاپيك خوندم واسه رشته هاي هنر بايد ايناليايي بلد باشم
١. براي زبان ايتاليايي كجا بايد اقدام كنم
٢. اگر بخوام تو يكي از دانشگاهي خوب يا متوسط پذيرش بگيرم تو اين رشته چه شرايطي بايد داشته باشم؟
ممنون ببخشيد سوالم طولاني شد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-08-2015, 09:07 AM
(12-08-2015, 03:55 AM)amir7099 نوشته: سلام دوستان من قصد تحصيل تو رشته طراحي صنعتي رو تو يكي از دانشگاه هاي ايتاليا دارم 
معدل ديپلم و پيش دانشگاهيم ١٤-١٥ هست رشته رياضي فيزيك 
مقطع كارشناسي هم تو دانشگاه آزاد تاكستان تو رشته مكانيك طراحي جامدات با معدل ١٥ تموم كردم 
اما الان ميخوام تو مقطع كارشناسي طراحي صنعتي تو ايتاليا اقدام كنم
اينطور كه من تو تاپيك خوندم واسه رشته هاي هنر بايد ايناليايي بلد باشم
١. براي زبان ايتاليايي كجا بايد اقدام كنم
٢. اگر بخوام تو يكي از دانشگاهي خوب يا متوسط پذيرش بگيرم تو اين رشته چه شرايطي بايد داشته باشم؟
ممنون ببخشيد سوالم طولاني شد

دروود بر شما

1- تنها مرکز معتبر یادگیری زبان ایتالیایی مدرسه زبان ایتالیایی تحت نظر سفارت هست.
2- معدل مقطع قبلی ، نمره زبان بالا و برتری در ازمون الفا تست در خصوص لیسانس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mysaberi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2015, 09:34 PM
سلام
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی توی ایتالیا یا هرکشور دیگه ای که هزینه هام با یه کار دانشجویی تامین بشه رو دارم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
رشتم ریاضیه.معدل دیپلمم 19.54 و معدل پیش دانشگاهیم 18.51 هست.پشت کنکوری اَم و توی این یک سال میتونم روی انگلیسی و یه زبان دیگه(ایتالیایی یا آلمانی)کار کنم.پیشنهاد شما چیه؟شانس پذیرش و گرفتن بورس دارم؟مثلا توی رشته های علوم کامپیوتر و زیر شاخه هاش یا مدیریت؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-09-2015, 03:53 PM
(22-09-2015, 09:34 PM)Mysaberi نوشته: سلام
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی توی ایتالیا یا هرکشور دیگه ای که هزینه هام با یه کار دانشجویی تامین بشه رو دارم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
رشتم ریاضیه.معدل دیپلمم 19.54 و معدل پیش دانشگاهیم 18.51 هست.پشت کنکوری اَم و توی این یک سال میتونم روی انگلیسی و یه زبان دیگه(ایتالیایی یا آلمانی)کار کنم.پیشنهاد شما چیه؟شانس پذیرش و گرفتن بورس دارم؟مثلا توی رشته های علوم کامپیوتر و زیر شاخه هاش یا مدیریت؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

تو رشته کامپیوتر و ای تی در دوره لیسانس دانشگاههای پلی تکنیک میلان و تورین رشته به انگلیسی ارائه میدن. فقط باید مدرک زبانتم جور کنی. اما اگر واقعاً به ایتالیا علاقه داری من پیشنهادم خوندن زبان ایتالیایی است چون هم دامنه تغییرات رشته رو بعد ها خواهی داشت به هر دلیلی که نخواستی. و همچنین زندگی به مراتب هموار تری خواهی داشت در برخورد با ادمها و زندگی در اونجا.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-09-2015, 02:46 PM
سلام، 
ممنوون از وقتی که میذارید.
من میخوام بدونم اگر فوق لیسانس دانشگاه تهران رشته MBA قبول شده باشم و در حال حاضر به جهت ازدواج با همسرم که اقامت ایتالیا رو دارن بخوام برم ایتالیا، آیا امکانش هست بقیه واحد های درسیم رو در اون کشور بگذرونم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-09-2015, 02:59 AM
(28-09-2015, 02:46 PM)مهمان نوشته: سلام، 
ممنوون از وقتی که میذارید.
من میخوام بدونم اگر فوق لیسانس دانشگاه تهران رشته MBA قبول شده باشم و در حال حاضر به جهت ازدواج با همسرم که اقامت ایتالیا رو دارن بخوام برم ایتالیا، آیا امکانش هست بقیه واحد های درسیم رو در اون کشور بگذرونم؟

خیر تطبیق ئاحد های درسی براساس سیستم اموزشی ایتالیا و سایر دانشگاهها مهیا و قابل انجام نیست.
بهتره بعد از اتمام تحصیل مورد رو پیگیری کنید. یا ضمن خوندن ارشد در ایتالیا مراحل کار اقامت رو انجام دهید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »