عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک ریسرچ پروپوزال | پیشنهاد پژوهشی | طرح پژوهشی (Research Proposal)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریسرچ پروپوزال | پیشنهاد پژوهشی | طرح پژوهشی (Research Proposal)
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2014, 03:07 PM
(19-09-2014, 01:33 PM)'blur' نوشته: سلام، وقتی جایی پروپوزال کوتاه 100-150 کلمه ای میخواد باید از کدوم قسمت ها نوشت؟ منظورم اینه که مثلا به متدولوژی هم باید اشاره کرد؟ چون معمولا این قسمت توضیح مفصلتری داره!

سلام دوست خوبم
برای دانمارک که من می فرستادم هدف تحقیق و متودولوژی را بصورت خلاصه بیان می کردم تقریبا چیزی شبیه چکیده مقاله ولی یکم بیشتر توضیح می دادم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Big Grin  19-09-2014, 03:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2014, 03:10 PM توسط ahmadpashaei.)
(19-09-2014, 01:33 PM)'blur' نوشته: سلام، وقتی جایی پروپوزال کوتاه 100-150 کلمه ای میخواد باید از کدوم قسمت ها نوشت؟ منظورم اینه که مثلا به متدولوژی هم باید اشاره کرد؟ چون معمولا این قسمت توضیح مفصلتری داره!

سلام به شما
والا من تعجب کردم از این محدودیت،آخه پروپوزال نسبتا مفصل و چند صفحه میشه و دفاع هم داریم واسه همین سخته آدم اینقدر محدودش کنه. من که تازه دارم شروع می کنم و دوستان و خودتون استادین ولی فکر می کنم اگر اول پروپوزال کامل بنویسید میشه توضیحات متدیک رو کم و کمتر کرد وگرنه از اول نوشتن با این محدودیت خیلی سخته. اینجوری اون draft کامل بعدا هم قطعا به دردتون می خوره
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین alishah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2014, 03:20 PM
سلام 
امید وارم همگی خوب باشند.
بعد از سلام اگر کسی از دوستا رسرچ پلن برای رشته کامپوتر داشته باشد نمونه اش را خیلی شدید نیاز دارم. 
ایمل بنده  است.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

09-12-2014, 04:10 PM
(09-12-2014, 03:20 PM)'alishah' نوشته: سلام 
امید وارم همگی خوب باشند.
بعد از سلام اگر کسی از دوستا رسرچ پلن برای رشته کامپوتر داشته باشد نمونه اش را خیلی شدید نیاز دارم. 
ایمل بنده  است.

سلام
پیشنهاد می کنم این نمونه را ملاحظه نمایید
شاد باشید

فایل‌های پیوست
.pdf   PalwashaAfsar-PhDproposal0.pdf (اندازه 135.16 KB / تعداد دانلود: 66)
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mmazidi100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2015, 01:19 PM
سلام دوستان
ببخشید در مورد پروپزال دکترا کمکم می کنید
نقل قول  

آفلاین saghishab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2015, 11:05 PM
سلام به دوستان عزیز

من ارشد رشته کامپیوتر نرم افزار هستم. میخواستم ریسرچ پروپوزال دکترا بنویسم برای پذیرش از دانشگاهها المان(ترجیحا). موضوع پایان نامه 

ارشد من در زمینه مقابله با حملات کراس سایت بوده اما برای دکترا میخوام در زمینه داده های حجیم کار کنم... کسی از دوستان میتونه 

راهنمایی ام کنه؟ اخیرا برای آپلای تو چند تا دانشگاهها نیاز به ریسرچ پروپوزال هست.

ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-08-2015, 05:29 AM
سلام دوستان،
در Research Proposal زمان و معلوم-مجهول بودن افعال باید چطور باشه؟ مثلا در چکیدۀ مقالات افعال مجهول در گذشته یا حال کامل بکار میبریم. در پروپوزال چطور؟ آیندۀ معلوم یا مجهول؟!
مثلا:
I will formulate...
یا
A formula will be derived...
?
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2015, 05:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2015, 05:54 AM توسط nasim1234.)
(07-08-2015, 05:29 AM)mohammadreza88 نوشته: سلام دوستان،
در Research Proposal زمان و معلوم-مجهول بودن افعال باید چطور باشه؟ مثلا در چکیدۀ مقالات افعال مجهول در گذشته یا حال کامل بکار میبریم. در پروپوزال چطور؟ آیندۀ معلوم یا مجهول؟!
مثلا:
I will formulate...
یا
A formula will be derived...
?
مورد دوم مناسب تره ولی یه جاهایی ممکنه با مورد اول معنی رو بهتر بتونین برسونین مثلا
we aim to investigate, we try to findو we will use the results to

اما در کل بیشتر همون مورد دوم رو به کار ببرید. ترکیبی از هر دوش خوب میشه. 60-70 درصد مجهول
استفاده درست از زمان مجهول متن رو حرفه ای تر نشون میده تا اینکه همه رو معلوم بگین ولی اگه جمله ای در حالت مجهول پیچیده و سنگین میشه معلومش مناسب تره.
به عبارت دیگه واضحی متن از همه چی مهم تره در عین رعایت استایل اکادمیک (که در استایل آکادمیک خیلی I will نمیگیم بیشتر مجهول میگیم)

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

07-08-2015, 05:58 AM
(11-06-2015, 01:19 PM)mmazidi100 نوشته: سلام دوستان
ببخشید در مورد پروپزال دکترا کمکم می کنید

چه کمکی؟
نه رشتتون رو گفتین نه هیچی
چطور میشه کمک کرد؟

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

07-08-2015, 06:01 AM
(23-06-2015, 11:05 PM)saghishab نوشته: سلام به دوستان عزیز

من ارشد رشته کامپیوتر نرم افزار هستم. میخواستم ریسرچ پروپوزال دکترا بنویسم برای پذیرش از دانشگاهها المان(ترجیحا). موضوع پایان نامه 

ارشد من در زمینه مقابله با حملات کراس سایت بوده اما برای دکترا میخوام در زمینه داده های حجیم کار کنم... کسی از دوستان میتونه 

راهنمایی ام کنه؟ اخیرا برای آپلای تو چند تا دانشگاهها نیاز به ریسرچ پروپوزال هست.

ممنون از لطفتون

چه کمکی؟
کمک علمی؟ ریسرچ پروپوزال رو کسی نمیتونه بده به شما یا تمپلیت استفاده کنین. باید با دانش خودتون بنویسین دوستان نهایتا میتونن نگارش لنگلیسیش رو چک کنن. من رشتم کامپیوتر هست اما داده حجیم کار نکردم. به هر حال اگه بنویسین برای ویرایش کمک بگیرین بهتر هست
تو پست های قبلی دوستان نمونه گذاشتن با خوندن اونها شروع کنید به نوشتن برای خودتون.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-05-2025، 04:45 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی