عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2015, 02:44 PM
(10-05-2015, 08:46 AM)Mr-Voltage نوشته:
چرا نشه. اما این موضوع بر میگرده به سیاست دانشگاه ، از لحاظ اکادمیک کار مناسبی انجام میدهید اگر ایمیل بزنید و اطلاع بدهید.

ممنون دوست عزیز از حوصله و وقتی که برای پاسخ به خرج میدید...
راستش من الان بدلایل مشکلاتی بین دیفر کردن و ریجکت کردن این دانشگاه موندم..
بنظر شما اگر دیفر کنم برای زمستون ولی برای dsu اپلای کنم و بورس بگیرم بورس رو هم دیفر میکنند به زمستون یا میسوزه؟؟
شاید اینجا تاپیک مربوطه نباشه ولی راستش راجع به dsu یکم تردید دا م تو فروم ها خیلی حرفهای متفاوتی از این بورس زدن که امکانش هست یا نه و اینکه با بد قولی یا تفاوت زمانی زیاد این بورس رو دادن نمیدونم شرایط دقیق چطور میشه اون موقع ...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2015, 07:16 PM
(10-05-2015, 02:44 PM)'faeze23' نوشته: ممنون دوست عزیز از حوصله و وقتی که برای پاسخ به خرج میدید...
راستش من الان بدلایل مشکلاتی بین دیفر کردن و ریجکت کردن این دانشگاه موندم..
بنظر شما اگر دیفر کنم برای زمستون ولی برای dsu اپلای کنم و بورس بگیرم بورس رو هم دیفر میکنند به زمستون یا میسوزه؟؟
شاید اینجا تاپیک مربوطه نباشه ولی راستش راجع به dsu یکم تردید دا م تو فروم ها خیلی حرفهای متفاوتی از این بورس زدن که امکانش هست یا نه و اینکه با بد قولی یا تفاوت زمانی زیاد این بورس رو دادن نمیدونم شرایط دقیق چطور میشه اون موقع ...

اولاً تاپیک مربوطه اینجا نیست و بهتره برای ادامه بحث اون قسمت درج کنید. بورس استانی رو نمیشه دیفر کرد و تنها یکبار ارائه میشه. اونم تابستون. ضمن اینکه روی بورس dsu خیلی حساب نکن همه براحتی نمیگیرن. بنابراین با چشم باز تصمیم بگیرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین puryas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-05-2015, 12:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 01:34 AM توسط puryas.)
سلام
ببخشید اگه یه کم توضیحاتم طولانیه ولی جوابتون خیلی برام مهمه...
من دوره‌ی کارشناسی رشته‌ی عمران رو سال گذشته از دانشگاه تهران با معدل 16.59 فارغ‌التحصیل شدم و با سهمیه‌ی استعدادهای درخشان و بدون کنکور وارد دوره‌ی کارشناسی ارشد شدم. الان هم دانشجوی ترم دوم ارشد سازه‌ی دانشگاه تهران هستم. اما احتمالا نمی‌تونم از بهترین دانشگاه‌های امریکا (Top Ten) برای دوره‌ی دکتری پذیرش بگیرم. واسه همین تصمیم گرفتم که برای دوره‌ی ارشد و این دفعه گرایش ژئوتکنیک، برای یه دانشگاه معمولی‌تر (مثلا میلان) اپلای کنم و با معدل بالا فارغ‌التحصیل بشم تا بعد بتونم از یه دانشگاه عالی برای دکتری پذیرش بگیرم. حالا با این توضیحات، چند تا سوال دارم:
1) به نظر شما دانشگاه میلان برای رسیدن به این هدف (یعنی به عنوان پله‌ای برای گرفتن پذیرش دکتری از یک دانشگاه Top Ten) مناسبه؟ راستش دلیل اصلی‌ای که باعث شد به ایتالیا فکر کنم هزینه‌های پایینشه اما از کیفیتش مطمئن نیستم.
2) اصلا اونا از دانشگاه‌های ایران شناخت دارن؟ منظورم اینه که فرقی بین معدل دانشگاه تهران و شریف با معدل دانشگاه آزاد و پیام نور و ... می‌ذارن؟ (با کمال احترام به دانشجوهای همه‌ی دانشگاه‌ها، ولی خب همه می‌دونیم که نمره گرفتن تو تهران و شریف و امیرکبیر خیلی سخت‌تره.)
3) با توجه با نتایج سال‌های گذشته، شانسم برای گرفتن بورسیه‌ی پلاتینیوم، گلدن، سیلور و یا DSU چقدره؟
4) اگه اون جا مثلا تو ترم یک شاگرد اول بشم، اسکالرشیپ خاصی بهم تعلق می‌گیره؟
نمره‌ی تافلم 104 (البته به زودی 2 سالش تموم می‌شه و باید دوباره آزمون بدم که مسلما بهتر می‌شه نمره‌م) و فرض کنید که بتونم یک مقاله‌ی ISI هم داشته باشم.
ممنون  : )
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-05-2015, 06:21 PM
(11-05-2015, 12:37 AM)'puryas' نوشته: سلام
ببخشید اگه یه کم توضیحاتم طولانیه ولی جوابتون خیلی برام مهمه...
من دوره‌ی کارشناسی رشته‌ی عمران رو سال گذشته از دانشگاه تهران با معدل 16.59 فارغ‌التحصیل شدم و با سهمیه‌ی استعدادهای درخشان و بدون کنکور وارد دوره‌ی کارشناسی ارشد شدم. الان هم دانشجوی ترم دوم ارشد سازه‌ی دانشگاه تهران هستم. اما احتمالا نمی‌تونم از بهترین دانشگاه‌های امریکا (Top Ten) برای دوره‌ی دکتری پذیرش بگیرم. واسه همین تصمیم گرفتم که برای دوره‌ی ارشد و این دفعه گرایش ژئوتکنیک، برای یه دانشگاه معمولی‌تر (مثلا میلان) اپلای کنم و با معدل بالا فارغ‌التحصیل بشم تا بعد بتونم از یه دانشگاه عالی برای دکتری پذیرش بگیرم. حالا با این توضیحات، چند تا سوال دارم:
1) به نظر شما دانشگاه میلان برای رسیدن به این هدف (یعنی به عنوان پله‌ای برای گرفتن پذیرش دکتری از یک دانشگاه Top Ten) مناسبه؟ راستش دلیل اصلی‌ای که باعث شد به ایتالیا فکر کنم هزینه‌های پایینشه اما از کیفیتش مطمئن نیستم.
2) اصلا اونا از دانشگاه‌های ایران شناخت دارن؟ منظورم اینه که فرقی بین معدل دانشگاه تهران و شریف با معدل دانشگاه آزاد و پیام نور و ... می‌ذارن؟ (با کمال احترام به دانشجوهای همه‌ی دانشگاه‌ها، ولی خب همه می‌دونیم که نمره گرفتن تو تهران و شریف و امیرکبیر خیلی سخت‌تره.)
3) با توجه با نتایج سال‌های گذشته، شانسم برای گرفتن بورسیه‌ی پلاتینیوم، گلدن، سیلور و یا DSU چقدره؟
4) اگه اون جا مثلا تو ترم یک شاگرد اول بشم، اسکالرشیپ خاصی بهم تعلق می‌گیره؟
نمره‌ی تافلم 104 (البته به زودی 2 سالش تموم می‌شه و باید دوباره آزمون بدم که مسلما بهتر می‌شه نمره‌م) و فرض کنید که بتونم یک مقاله‌ی ISI هم داشته باشم.
ممنون  : )

دروود بر شما.
1- بله احتمالش بالاست. اما خب باید مقاله و نمره جی اری و تافل بالایی داشته باشی اینها شانست رو بالا میبره. تنها عنوان دانشگاه مهم نیست!!
2- شک نکن تهران و شریف معروف هستن و شناخته شده.
3- ممکنه با داشتن نمره زبان بالا شانس هنوز داشته باشی.
4- اطلاعی ندارم.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

07-06-2015, 10:23 PM
سلام لطفا راهنمایی کنید که چند ماه قبل باید مدارک اماده کنم و درخواست بدم برای دانشگاه پلی تکنیک من میخوام برای ترم بهمن applyکنم جقدر قبل اقدام کنم و اینکه چه مدارکای را باید اماده کنم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-06-2015, 11:26 AM
(07-06-2015, 10:23 PM)'anis' نوشته: سلام لطفا راهنمایی کنید که چند ماه قبل باید مدارک اماده کنم و درخواست بدم برای دانشگاه پلی تکنیک من میخوام برای ترم بهمن applyکنم جقدر قبل اقدام کنم و اینکه چه مدارکای را باید اماده کنم

حداقل باید از نوامبر مدارکت اماده باشه که از اواسط دسامبر سایت باز میشه و اقدام کن. همه مدارک به جزییات در سایت اومده (اینجا)
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

21-06-2015, 10:29 PM
سلام میشه لطف کنید بگید که اگه در زمان مقرر نتونم برای ترم بهمن ایلتس خود را اماده کنم ایا میتونم از یونی وقت بگیرم و اینکه شهریه در مقطع فوق برای رشته معماری چقدر
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

05-08-2015, 09:33 PM
لطفا راهنمایی کنید من هنوز زبانم در حدی نیست که بتونم ددلاین دانشگاه رو بدونم ..میخواستم بدونم برای این یونی برای مستر من تا چه ماهی وقت دارم مدارکم اماده کنم ..برای امسال
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-08-2015, 01:39 AM
من منظورتون رو از اینکه زبانتون درحدی نیست رو درست نفهمیدم
اگر منظورتون زبان انگلیسی هست که واقعا بهتون توصیه میکنم به این زودی ها،حداقل امسال، به فکر تحصیل در خارج از کشور نباشید.
اگر منظورتون ایتالیایی هست، که سایت پلی تکنیک میلان نسخه ی انگلیسی هم داره. و آخرین فرصت شما برای ارایه مدارک درست همین امروز هست و اینم لینکش:
http://www.polinternational.polimi.it/ho...-students/

امیدوارم درست راهنماییتون کرده باشم.
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین mkhn20002000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2015, 10:08 PM
سلام
یک سوال داشتم
برای مقطع ارشد میتونم مدرک موقت لیسانسمو بفرستم یا فقط باید اصل مدرکم رو بفرستم؟ آخه من تازه فارغ التحصیل شدم
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 22 بعدی »