عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش شانس گرفتن پذیرش در مقاطع لیسانس و ارشد از دانشگاه های اتریش

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش در مقاطع لیسانس و ارشد از دانشگاه های اتریش
آفلاین aironvich
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-06-2015, 11:07 AM
راستی اینکه می گن دانشگاه های اتریش خودشون دوره زبان المانی می زارن و بدونه مدرک زبان پذیرش می گیرن درسته ؟؟؟؟ 
سفارت ویزا می ده ؟؟؟
بعد می گن اگه با لیسانس یا فوق بری باز هم باید از همون مقطع تحصیلی شروع کنی ؟؟؟
یعنی واحد های تخصصی رو متاقبت می دن یا نه ؟؟؟ اگه بدن فکر کنم خوب باشه یه 2 ترمی بخونی بعد مدرک قبلیتم اتریشی میشه ....
نظر شما چیه اصلا ارزشش داره ؟؟؟ 
زبان المانی؟؟؟
دوباره تحصیل تو مقطع قبلی ؟؟؟
راستی با گپ تحصیلی 6 سال موافقت می کنن؟؟؟؟ سفارت چیی ؟؟؟؟
مرسی از جواب ....
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-06-2015, 11:22 AM
(07-06-2015, 11:07 AM)'aironvich' نوشته: راستی اینکه می گن دانشگاه های اتریش خودشون دوره زبان المانی می زارن و بدونه مدرک زبان پذیرش می گیرن درسته ؟؟؟؟ 
سفارت ویزا می ده ؟؟؟
بعد می گن اگه با لیسانس یا فوق بری باز هم باید از همون مقطع تحصیلی شروع کنی ؟؟؟
یعنی واحد های تخصصی رو متاقبت می دن یا نه ؟؟؟ اگه بدن فکر کنم خوب باشه یه 2 ترمی بخونی بعد مدرک قبلیتم اتریشی میشه ....
نظر شما چیه اصلا ارزشش داره ؟؟؟ 
زبان المانی؟؟؟
دوباره تحصیل تو مقطع قبلی ؟؟؟
راستی با گپ تحصیلی 6 سال موافقت می کنن؟؟؟؟ سفارت چیی ؟؟؟؟
مرسی از جواب ....

- بله دوره دارن و باید براش شهریه پرداخت کنی.
- به دوره زبان خیر. اما پذیرش مشروط به همراه زبان اره.
- اگر مدرکت از دانشگاه ازاد باشه.
- نظر من ارزش زبان خوندن المانی در اتریش جالب نیست من خودم المان رو از همه جنبه ترجیح میدم. باز هم اتریش طرفدار خودش رو برای تحصیل داره.
- گپ تحصیلی رو باید با سابقه کار یا دلیل قانع کننده بپشونی ممکنه برات مشکل ساز بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین babak2005
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2015, 09:16 PM
سلام. روز خوش. در مورد پذیرش از دانشگاه های اتریش راهنمایی می خواستم. من دیپلم و پیش دانشگاهی علوم تجربی و کاردانی از دانشگاه آزاد دارم تو رشته تکنولوژی تولیدات گیاهی که از گروه کشاورزی هست و در حال دانشجوی ترم یک از دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی تو رشته مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی هستم. 33 سال دارم و می خوام برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم. اگر لطف کنید راهنمایی کنید با این شرایط بهترین گزینه ها کدوم دانشگاه ها و چه رشته هایی هستن که پذیرشم حتمی باشه ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-06-2015, 08:44 PM
(15-06-2015, 09:16 PM)'babak2005' نوشته:
سلام. روز خوش. در مورد پذیرش از دانشگاه های اتریش راهنمایی می خواستم. من دیپلم و پیش دانشگاهی علوم تجربی و کاردانی از دانشگاه آزاد دارم تو رشته تکنولوژی تولیدات گیاهی که از گروه کشاورزی هست و در حال دانشجوی ترم یک از دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی تو رشته مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی هستم. 33 سال دارم و می خوام برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم. اگر لطف کنید راهنمایی کنید با این شرایط بهترین گزینه ها کدوم دانشگاه ها و چه رشته هایی هستن که پذیرشم حتمی باشه ممنون میشم.

شما مطالب بخش اتریش رو نخوندی!!! تحصیل در دانشگاه ازاد در اتریش متاسفانه برای بیشتر دانشگاهها قابل قبول نیست شما باید از ابتدا لیسانس بخونی. و اینکه با این سن به نظرم خیلی نمیشه ریسک کرد هم دانشگاه و هم سفارت بهتون ممکنه گیر بدن. بهتره برای کشورهای مانند ایتالیا و اسپانیا و یا ترکیه و اروپای شرق اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین boshi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-07-2015, 01:44 AM
سلام و خسته نباشین

من دانشجوی ارشد رشته ی زیست شناسی گرایش میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد هستم ماه دیگه دفاع دارم و احتمالا با معدل 16 ارشدمو بگیرم و در حال حاضر دارم دو مقاله ی ISI  مینویسم و و دارم مدرک زبان آیلتس رو هم میگیرم و اینم بگم کارشناسی رو هم دانشگاه آزاد بودم با معدل 14، حالا خواستم بدونم برای دانشگاه اتریش شانس پذیرش برای ارشد دارم؟ و اینکه برای دانشگاه چالمرز در سوئد هم درخواست کار دادم و منتظر جوابم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-07-2015, 07:30 AM
(26-07-2015, 01:44 AM)boshi نوشته: سلام و خسته نباشین

من دانشجوی ارشد رشته ی زیست شناسی گرایش میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد هستم ماه دیگه دفاع دارم و احتمالا با معدل 16 ارشدمو بگیرم و در حال حاضر دارم دو مقاله ی ISI  مینویسم و و دارم مدرک زبان آیلتس رو هم میگیرم و اینم بگم کارشناسی رو هم دانشگاه آزاد بودم با معدل 14، حالا خواستم بدونم برای دانشگاه اتریش شانس پذیرش برای ارشد دارم؟ و اینکه برای دانشگاه چالمرز در سوئد هم درخواست کار دادم و منتظر جوابم

مدارک تحصیل دانشگاه ازاد اسلامی تا این لحظه برای بیشتر دانشگاههای اتریش مورد تایید نیست. بهتره همون منتظر جواب سوئد یا اقدام برای سایر کشورها باشید.
نقل قول  

آفلاین comet_utob
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2015, 07:47 AM
سلام من کارشناسی روزانه دانشگاه بوعلی بودم( مهندسی ) با معدل 15.62 و ارشد الان ترم ۲ دانشگاه علم و صنعتم ولی چون تغییر گرایش دادم اصلا گرایشمو تو ارشد دوس ندارم میخواستم ببینم شانسم واسه پذیرش از دانشگاههای اتریش یا آلمان توی گرایش کارشناسیم چجوریه? آلمانی هم میخوام شروع کنم
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-07-2015, 10:01 AM
(28-07-2015, 07:47 AM)comet_utob نوشته: سلام من کارشناسی روزانه دانشگاه بوعلی بودم( مهندسی )  با معدل 15.62 و ارشد الان ترم ۲ دانشگاه علم و صنعتم ولی چون تغییر گرایش دادم اصلا گرایشمو تو ارشد دوس ندارم میخواستم ببینم شانسم واسه پذیرش از دانشگاههای اتریش یا آلمان توی گرایش کارشناسیم چجوریه? آلمانی هم میخوام شروع کنم
ممنون

چه گرایشی از مهندسی؟!!! کلی گرایش و زیر مجموعه داریم!!
در کل برای همه گرایش های مهندسی در اتریش و المان فرصت وجود داره اما باید ببینی به انگلیسی ارائه میشه یا المانی.
نقل قول  

آفلاین comet_utob
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2015, 11:39 AM
من مهندسی برق بودم کارشناسی الکترونیک بودم و واسه ارشد مخابرات
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-07-2015, 12:10 PM
(28-07-2015, 11:39 AM)comet_utob نوشته: من مهندسی برق بودم کارشناسی الکترونیک بودم و واسه ارشد مخابرات

اره برای هر الکترونیک دانشگاههای صنعتی وین و صنعتی گراتس خیلی موقعیت خوبی دارن، اما خب در المان بیشتر این فرصت مهیاست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »