عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک زبان لازم برای پذیرش از ایتالیا
آفلاین yeegaanee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-02-2014, 08:57 PM
سلام
می شه لطفا من و راهنمایی کنید، خیلی گیج شدم!
من برای دکترای معماری چندتا دانشگاه درخواست دادم، تورینو مرحله اول قبول شدم با اسکایپ هم مصاحبه کردم باهاشون.
آزمون زبان سفارت ایتالیا شرکت کردم، اما متاسفانه چون درگیر کارهای پایان نامه هستم فقط تونستم از 3 کتاب اسپرسو کتاب 1 و نصفه 2 رو بخونم برای امتحان. برای همین 67 شدم و قبول نشدم و به 75 نرسیدمSad
الان یا باید از فروردین برم کلاس های خود مدرسه و 3تا کتاب و بخونم و امتحان بدم و یا برم دنبال آیلتس یا تافل. زبان انگلیسی هم در سطح معمولی.
می شه راهنمایی کنین من کدوم مدرک زبان و برم دنبالش که تا آذر بتونم بگیرم مدرک و کارام تموم بشه بتونم برم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-02-2014, 09:25 PM
(03-02-2014, 08:57 PM)'yeegaanee' نوشته: سلام
می شه لطفا من و راهنمایی کنید، خیلی گیج شدم!
من برای دکترای معماری چندتا دانشگاه درخواست دادم، تورینو مرحله اول قبول شدم با اسکایپ هم مصاحبه کردم باهاشون.
آزمون زبان سفارت ایتالیا شرکت کردم، اما متاسفانه چون درگیر کارهای پایان نامه هستم فقط تونستم از 3 کتاب اسپرسو کتاب 1 و نصفه 2 رو بخونم برای امتحان. برای همین 67 شدم و قبول نشدم و به 75 نرسیدمSad
الان یا باید از فروردین برم کلاس های خود مدرسه و 3تا کتاب و بخونم و امتحان بدم و یا برم دنبال آیلتس یا تافل. زبان انگلیسی هم در سطح معمولی.
می شه راهنمایی کنین من کدوم مدرک زبان و برم دنبالش که تا آذر بتونم بگیرم مدرک و کارام تموم بشه بتونم برم؟

بهتره همون دوره ایتالیایی رو بگذرونی. چون تسلط هم داری و ضمن اینکه 2 دوره رو هم رفتی ونمره ات به 75 نزدیکه. از طرفی دکتری معماری نباید به زبان انگلیسی باشه. و ایتالیایی موثر خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

Question  19-02-2015, 06:53 PM
سلام
ببخشید شاید سوالم یکم تکراری باشه ولی چون مدارک رو خواستم بفرستم گفتم مطمئن بشم
برای دوره های انگلیسی پلی تکنیک میلان مدرک ایلتس کفایت میکنه؟ ایتلسم 6.5 هست ولی ایتالیایی فعلا هیچی بلد نیستم خواستم بدونم مدرک یا دانش زبان ایتالیایی در کل پروسه لازم میشه؟ یا همین که چندترم جهت اشنایی با زبان ایتالیایی برم کفایت میکنه
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2015, 10:12 PM
(19-02-2015, 06:53 PM)'faeze23' نوشته: سلام
ببخشید شاید سوالم یکم تکراری باشه ولی چون مدارک رو خواستم بفرستم گفتم مطمئن بشم
برای دوره های انگلیسی پلی تکنیک میلان مدرک ایلتس کفایت میکنه؟ ایتلسم 6.5 هست ولی ایتالیایی فعلا هیچی بلد نیستم خواستم بدونم مدرک یا دانش زبان ایتالیایی در کل پروسه لازم میشه؟ یا همین که چندترم جهت اشنایی با زبان ایتالیایی برم کفایت میکنه
با سپاس فراوان

مدرک زبان آیلتس یا تافل کفایت می‌کنه. حالا می‌تونی قبل رفتن به ایتالیا یکم زبان خودت یاد بگیری واسه مکالمه
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2015, 10:42 PM
دوستان یه مطلب جالبی متوجه شدم، طی مکاتبه ای که با Jacopo Manganiello مسئول پذیرش رشته ی Fashion Stylist دانشگاه IED شعبه میلان انجام دادم، ایشون گفت که برای تحصیل به زبان انگلیسی، مصاحبه ای از طریق اسکایپ انجام میدن که در صورت قبولی توی مصاحبه، نیازی به هیچ مدرک زبان دیگری نخواهد بود و خود دانشگاه قبولی در آزمون زبان رو به سفارت تحویل میده.
Language: if you study in english you have to take a little exam with us on skype, that will be enough for visa procedures. 

I suggest that you apply to the language (Ita or Eng) that you know better. You will have time to improve the second language through extra courses, if necessary.
نقل قول  

آفلاین negar.d
**
نقل قول

25-07-2015, 11:29 PM
با سلام 
من ارشد مکانیک هستم . می خواستم بدونم برای پذیرش در دانشگاه های ایتالیا برای رشته مکانیک نیاز به چه مدارک زبانی هست ؟
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

26-07-2015, 12:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2015, 12:54 AM توسط Iman.S.)
(25-07-2015, 11:29 PM)negar.d نوشته: با سلام 
من ارشد مکانیک هستم . می خواستم بدونم برای پذیرش در دانشگاه های ایتالیا برای رشته مکانیک نیاز به چه مدارک زبانی هست ؟

جواب سوالتون در ابتدای همین تاپیک!
!In bocca chiusa non entrano mosche
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

06-08-2015, 02:54 PM
سلام و عرض ادب.
برای مقطع P.hD در رشته (حقوق) ، ایتالیا به زبان انگلیسی ارائه میکنه
سپاس.
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

17-08-2015, 09:36 PM
سلام خواستم بپرسم اگه بخوام برای ترم بهمن اپلای کنم و مدارکم جز ایلتس اماده نباشه ایا میشه ی وقت از دانشگاه گرفت که دیرتر ایلتس فرستاده بشه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-08-2015, 08:05 PM
(17-08-2015, 09:36 PM)anis نوشته: سلام خواستم بپرسم اگه بخوام برای ترم بهمن اپلای کنم و مدارکم جز ایلتس اماده نباشه ایا میشه ی وقت از دانشگاه گرفت که دیرتر ایلتس فرستاده بشه

درود بر شما

دانشگاها اصولا یه مرحله اولی‌ دارن که از شما مدرک زبان نمیخوان اما بعد اون مدت کوتاهی ۲-۳ هفته باید پروفایل رو تایید کنی‌ و همه مدارکت باید باشه. بنابراین باید قبل از تاریخ پایانی ثبت نام مدرک زبان بفرستی‌.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »