عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق ایده های کارآفرینی در رشته برق- قدرت

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ایده های کارآفرینی در رشته برق- قدرت
آفلاین Hasegava
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-07-2015, 08:07 PM
سلام به همگی
دوستان هدف از ایجاد این تاپیک اینه که بچه هایی که اهل ریسک هستن و تمایل دارن کسب و کاری در باب رشته برق راه بندازن با هم همفکری کنن و شاید محصول خوبی برداشت کنیم. البته این تاپیک چه توی ایران چه خارج از ایران مفیده.
به عقیده من کسی که مهندسی میخونه نباید منتظر این بشینه که آزمون استخدامی برگزار بشه و یا پارتی پیدا بشه و بره سر کارش..اولا همتون میدونید که کار دولتی یعنی 7 صبح بری و 4 عصر برگردی و در طول هفته یک کار تکراری رو انجام بدی..خب تکلیف اون چیزایی که یاد گرفتیم چی؟ بنظر من کار دولتی ادم رو بیسواد میکنه
دوما کاری که دانش بنیان باشه هم به ماندگاری آموخته هامون کمک میکنه و هم اینکه در مثلا در اجرای هر پروژه تجربه جدیدی کسب میکنیم و یکنواختی نداره و مهمتر از همه درامدش بیشتره.

حالا کسانی که با نظر من موافق هستن مینونن به این تاپیک جون بدن تا پا بگیره.
در مسیر پر پیچ و خم اپلای کردن، باید نون رزمه مون رو بخوریم 
نقل قول  

آفلاین bluesky
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2015, 03:17 PM
دیگه تو مهندسی بعد پنج یا شش سال کار باید خودت کسب و کار راه بندازی .من هم مدتیه دنبال یه ایده برای کارافرینی هستم.
البته ایده ای هم دارم منتهی کالایی که میخوام وارد کنم و معرفی کنم تحریمه... شاید بشه اونو ساخت
خیلی هم تو مصرف انرژی بصرفه است
نقل قول  

آفلاین bluesky
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-07-2015, 03:20 PM
کسی میدونه برای تحقیق تکنولوژی ساخت یه محصول چیکار باید بکنم؟ البته سرمایه ای هم ندارم اون میشه گام بعدی
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

27-07-2015, 05:32 PM
(27-07-2015, 03:20 PM)bluesky نوشته: کسی میدونه برای تحقیق تکنولوژی ساخت یه محصول چیکار باید بکنم؟ البته سرمایه ای هم ندارم اون میشه گام بعدی

برای به دست اومدن اطلاعات فنی یک مجصول یا باید تمام پلان ها /قسمت ها/ فرمول ها و نتایج آزمایشات اون رو داشت که البیه این میشه فدرت انحصاری اون محصول 

یا باید از مهندسی معکوس استفاده کرد برای به دست آوردن باکتورهای بالا

و در نهایت تولید محصول
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین Hasegava
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-07-2015, 07:18 PM
(27-07-2015, 03:17 PM)bluesky نوشته: دیگه تو مهندسی  بعد پنج یا شش سال کار باید خودت کسب و کار راه بندازی .من هم مدتیه دنبال یه ایده برای کارافرینی هستم.
البته ایده ای هم دارم منتهی کالایی که میخوام وارد کنم و معرفی کنم تحریمه... شاید بشه اونو ساخت
خیلی هم تو مصرف انرژی بصرفه است

بسیار عالی
در صورتی که شما پروپوزالی از طرحتون بنویسید و بتونید یک سرمایه گذار رو پیدا کنید اون میتونه باهاتون همکاری کنه.. من هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که مثلا چند نفر تمایل دارن در زمینه خاصی که مشترک هست کار کنن و اینجا باهم آشنا میشن و هدف نهایی تشکیل یک گروه چند نفره هست..
در مسیر پر پیچ و خم اپلای کردن، باید نون رزمه مون رو بخوریم 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-03-2016, 05:55 PM
سلام به همگی به نظر من فکر خوبیه ولی باید ببینیم چه طرحی به نتیجه خوب میرسه بعد بریم اونو اجرا کنیم مثلا من الان با یکی از دوستام زدیم تو کار خدمات الکترونیکی و فعلا کارمون نگرفته به نظر من برای شروع یه کار باید تمام جوانب رو در نظر گرفت تا موفق شد .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر