عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2015, 08:35 AM
(25-06-2015, 07:15 PM)بهداد700 نوشته: من سوالی دارم من می خواهم برای ا.اخر تیر وقت سفارت بگیرم ولی باز نشده از اول ماه که نگاه می کنم امکان داره اصلا باز شه

میشه تا اخر تیر جا باز نشه کی ها باز میشه

جمعه شنبه وقت باز میکنن اصلا

در اینجا من توضیح دادم که با توجه مشکلات اخیر به چه صورت اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2015, 09:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2015, 09:46 AM توسط مهرسام92.)
سلام خدمت دوست عزیزعرض به  خدمت شما که در ایمیلتان فرمودید یه ماه سایت نوبت سفارت بروز رسانی نشده وایمیل بزنید ما هم که ویزای شینگن میخوایم میتونیم ایمیل بزنیم  یا فقط  اونایی که ویزای دانشجویی میخوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-07-2015, 10:58 AM
(11-07-2015, 09:41 AM)مهرسام92 نوشته: سلام خدمت دوست عزیزعرض به  خدمت شما که در ایمیلتان فرمودید یه ماه سایت نوبت سفارت بروز رسانی نشده وایمیل بزنید ما هم که ویزای شینگن میخوایم میتونیم ایمیل بزنیم  یا فقط  اونایی که ویزای دانشجویی میخوان

این مورد برای دوستانی که متقاضی برای ویزای دانشجویی هستند قرار گرفته اما ممکنه در اینده موارد که شامل ویزای شنگن هست هم در این مجموعه قرار بگیره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین سارا82
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-07-2015, 12:44 PM
سلام دوستان عزیز 
اول از همهتشکر میکنم از اینکه هر وقت سوال داشتم منو راهنمایی کردین.

خدا رو شکر من پریروز موفق شدم وقت بگیرم برای خودم و پدرو مادرم. خواستم بیام اینجا پیغام بذارم که بقیه هم بتونن برن وقت بگیرن ولی بحدی سرعت نتم پایین بود و از طرفی باید پاسها و اطلاعات زمان مصاحبرو براشون ایمیل میکردم فرصت نکردم بیام اینجا پیغام بذارم. ببخشید یه سوال داشتم ازتون. من بعد از رزرو وقت پاس و زمان مصاحبرو به ایمیل مربوطهبراشون ایمیل کردم ولی هنوز تآییدیه وقتمو برام ایمیل نکردن و از طرفی فقط برای پدرم اون ایمیل اتوماتیک اومده حالا میخوام فردا حضوری برم سفارت چون خیلی نگرانم.میخواستم بدونم اصولا چقدر طول میکشهزمان مصاحبرو باهام کانفرم کنن. باسپاس
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

15-07-2015, 08:59 AM
سلام خدمت دوستان عزیز وضمن عرض تشکر یه سوال داتم که اگه پاسخ بدید خیلی ممنون میشم وسوالم اینه که فرزند من که سنش زیر دوسالاست حتما بایددر هنگام مصابه حضور داشته باشه با تشکر از زحمت شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-07-2015, 10:26 AM
(15-07-2015, 08:59 AM)مهرسام92 نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز وضمن عرض تشکر یه سوال داتم که اگه پاسخ بدید خیلی ممنون میشم وسوالم اینه که فرزند من که سنش زیر دوسالاست حتما بایددر هنگام مصابه حضور داشته باشه با تشکر از زحمت شما

خیر نیازی نیست. همون که به سنش اشاره بشه و ارتباطش با شما کفایت میکنه.
نقل قول  

آفلاین saharaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-07-2015, 04:14 PM
من با سایت سفارت مکاتبه کردم و سفارت به من اجازه داد که با نامه یونی اسیست برای ویزا اقدام کنم و روز مصاحبه ازم پرسید که کدوم دانشگاه رو می‌خوای و منم کاسل رو انتخاب کردم ولی الان با دانشگاه کاسل به مشکل برخوردم و پذیرش نمی‌گیرم. الان اگه ویزام بیاد چی میشه؟ ویزا رو لغو می‌کنند و باید از اول کل پروسه رو طی کنم؟ یا اجازه میدن که با پذیرش یک دانشگاه دیگه ویزام رو بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-07-2015, 08:01 PM
(16-07-2015, 04:14 PM)saharaz نوشته: من با سایت سفارت مکاتبه کردم و سفارت به من اجازه داد که با نامه یونی اسیست برای ویزا اقدام کنم و روز مصاحبه ازم پرسید که کدوم دانشگاه رو می‌خوای و منم کاسل رو انتخاب کردم ولی الان با دانشگاه کاسل به مشکل برخوردم و پذیرش نمی‌گیرم. الان اگه ویزام بیاد چی میشه؟ ویزا رو لغو می‌کنند و باید از اول کل پروسه رو طی کنم؟ یا اجازه میدن که با پذیرش یک دانشگاه دیگه ویزام رو بگیرم؟

اگر مدارکی که اونی اسیست از دانشگاه دیگه ارسال میکنه و پذیرشش رو گرفتی مشکلی نیست. بعد از ویزا میتونی بری دانشگاه مورد نظر.
نقل قول  

آفلاین saharaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-07-2015, 11:53 PM
(16-07-2015, 08:01 PM)Mr-Voltage نوشته: اگر مدارکی که اونی اسیست از دانشگاه دیگه ارسال میکنه و پذیرشش رو گرفتی مشکلی نیست. بعد از ویزا میتونی بری دانشگاه مورد نظر.

دقیقا مشکلم اینه که اونی اسیست مدارکم رو به دلیل نداشتن مدرک ب ۲ به دانشگاه کاسل نفرستاد و مکاتبه با دانشگاه هم به جایی نرسید. من با اولین ایمیل اونی اسیست که اطلاع داد مدارکم دستش رسیده برای ویزا اقدام کردم، ولی مدارکم رو برای بقیه دانشگاه ها فرستاده و الان منتظر جواب پذیرشم، می‌ترسم سفارت برام مشکل پیش بیاره و ویزام رو نده چون شهرم عوض شده
نقل قول  

آفلاین gozal
**
نقل قول

19-07-2015, 08:31 PM
سلام خسته نباشید عید فطر مبارک. من برای روز سه شنبه این هفته وقت مصاحبه گرفته بودم اما اسکن پاسپورتم رو اون روز نفرستادم.یعنی الان وقت من باطل شده؟؟باید فردا دوباره وقت بگیرم؟؟لطفا پاسخ دهید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 بعدی »