عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین m2000
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2015, 09:44 PM
سلام دوستان
من18/06/93 دفاع کردم. اسفندماه دفترچه پست کردم اعزامم افتاد 1/6
به صورت معمول می تونم دو ماه تمدید کنم ولی من با توجه به شرایطم میخام 4 ماه تمدید کنم. یعنی اعزامم بشه 1/10
به نظرتون چطوری میشه این کارو کرد؟
با سپاس
نقل قول  

آفلاین karami2015
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-07-2015, 02:15 PM
(29-05-2015, 09:44 PM)m2000 نوشته: سلام دوستان
من18/06/93 دفاع کردم. اسفندماه دفترچه پست کردم اعزامم افتاد 1/6
به صورت معمول می تونم دو ماه تمدید کنم ولی من با توجه به شرایطم میخام 4 ماه تمدید کنم. یعنی اعزامم بشه 1/10
به نظرتون چطوری میشه این کارو کرد؟
با سپاس

سلام اول برید نظام وظیفه تهران تو میدان سپاه اگه کارتون رو راه نیانداختند یه کمیسیونی هس تو ساختمان 197 سعی کنید ساعت و تاریخ اون کمیسیون رو بدونید معمولا ماهی یه بار تشکیل میشه.اگه بتونید اون کمیسیون شرکت کنید 100% با در خواستتون موافقت میشه.خود منم مث شما بودم رفتم اونجا قبول کردن
موفق باشید
در شهر خودتان خدمت سربازی را بگذرانید
محل خدمت سربازی خود را با شهر نزدیک جابجا کنید
کسانی که حاضر به جابجایی با شما هستند را پیدا کنید
اگر در جای دوری سرباز هستید
در سایت سرباز یاب میتوانید محل خدمت سربازی خود را با دیگر سربازان جابجا کنید.
www.sarbazyab.com(سایتی برای جابجایی سربازان)
نقل قول  

آفلاین m2000
**
نقل قول

01-07-2015, 07:58 PM
(01-07-2015, 02:15 PM)karami2015 نوشته: سلام اول برید نظام وظیفه تهران تو میدان سپاه اگه کارتون رو راه نیانداختند یه کمیسیونی هس تو ساختمان 197 سعی کنید ساعت و تاریخ اون کمیسیون رو بدونید معمولا ماهی یه بار تشکیل میشه.اگه بتونید اون کمیسیون شرکت کنید 100% با در خواستتون موافقت میشه.خود منم مث شما بودم رفتم اونجا قبول کردن
موفق باشید

قبل از هر چیز واقعا" از اینکه اینجانب رو راهنمایی فرمودین ممنونم Smile
خب شرکت تو این کمیسیون که فرمودین چه جوریه؟ حضوریه یا باید مدارک بفرستم؟ تاریخ تشکیلش رو چجوری میشه فهمید؟(من ساکن تهران نیستم.شیرازیم)

با تشکر
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-07-2015, 12:44 AM
(08-07-2015, 12:02 AM)mizuz نوشته: سلام ، لطفا منو راهنمایی کنید واقعا به مشکل خوردم
من تاریخ 93.10.30 توی مقطع کارشناسی فارغ التحصيلی شدم الان دارم واسه کنکور ارشد آماده میشم طبق روال سالهای قبل فکر میکردم تاریخ کنکور توی بهمن هستش و پیش خودم میگفتم خب من دفترچه با توجه به فرصت یه سالم باید تاریخ 94.10.25 پست میکنم که غیبت نخورمو اگه قبول شدم ترخیص بشم و درصورت اینکه خیلی ام بد شانس باشم اسفند اعزام میشم .
اما مشکل از اینجا شروع شد که تاریخ کنکور ارشد از بهمن 94 افتاده اردیبهشت 95 البته تا این لحظه اعلام رسمی نشده ولی یه منبع موثق قطعی بودنش اعلام کرده .
من در هر حالت باید دفترچمو  94.10.25 بفرستم که غیبت نخورم اما نمیخوام قبل کنکور اعزام بشم چون واقعا زمان مهمی اون یه مدت تا کنکور .
حالا ازتون راهنمایی و کمک میخوام ، چیکار میتونم بکنم ، البته من واریکوسل دارم دقیقا گرید شو نمیدونم و فکر کنم معاف از رزم بشم دکتر رفتم سال پیش گفت خفیفه ولی الان ایستاده کاملا واضحه نه به خاطر معافیت به خاطر سلامتی دوباره میرم برای چک کردن ولی به نظرم این موضوع تاثیری توی تاریخ اعزام نداره .
آیا بهم تمدید میدن ؟ هر راهی وجود داره جلو پام بزارید که فقط تا قبل کنکور اعزام نشم بعدش دیگه مهم نیست

بسیار ساده میتونید این مشکل رو حل کنید

30/10/94 کاراتو میکنی دفترچه رو کامل میکنی میری پلیس +10 
اونجا میگی معافی پزسکی میخوام
پرونده میسازه میبری نظام وظیفه
بعد 1 هفته بهت معرفی نامه میده واسه بیمارستان
1 ماه فرصت معرفی داری
بذار سر یک ماه برو تا اینحا میشه اوایل اسفند
این یعنی 90% راه
چرا؟ عرض میکنم
بعد از بیمارستان 3 هفته طول میکشه جوابش بیاد نظام وظیفه تا کمسیون تشکیل بشه میرا بعد 15 فروردین

حالا ببین 3 بار فرصت اعتراضم داری که با اونا میشه حدودا توی تیرماه و اینا

حالا اینا به کنار
اگه جزء اولین اعزامیم باشی از اردیبهشت به بعدی

فروردین اعزام نمیشی 
با ازدیبهشت یا تیر
و شایدم عقب تر

کلا بحثش زیاده من کلی گفتم

نگران نباشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین mizuz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2015, 01:08 AM
ممنون از پاسخ سریعتون واقعا از یه ماه پیش که شنیدم تاریخ کنکور احتمالش هست عوض بشه تا امروز که قطعی شد واقعا استرس داشتم درصورت که اگه این مشکل نداشتم خوشحالم میشم که کلی وقت بیشتر دارم .
فقط یه سوال زمانی که من میرم پلیس 10+ بگم میخوام اعزام بشم یا بگم معافیت پزشکی میخوام ؟ این دوتا فرق دارن با هم ؟
میشه یکم راجب این موضوع توضیح بیشتر توضیح بدید که کامل برام کارایی که باید بکنم اون موقع جا بیافته که به مشکل نخورم
و سوال آخرم اینه وقتی بگم معافیت پزشکی میخوام دیگه بعد یه هفته ده روز برام برگه سبز نمیاد ؟ چون فکر میکردم وقتی میرم پلیس 10+ بعد از پر کردن دفترچه بعد یه هفته ده روز برگه سبز میادین و تاریخ اعزام معلوم میشه و اگه درخواست معافیت پزشکی داشته باشی تو اون بازه زمانی تا تاریخ اعزامی که رو برگه سبز هست وضعیت معافیت یه عدم معافیت پزشکی مشخص میشه که در هر حال تو اون تاریخ اعزام بشی .
حدود زیادی امیدوار شدم مشکلی برای کنکورم پیش نمیاد البته چون آگاهی کاملی ندارم یکمی هنوز نگرانم .
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-07-2015, 01:18 AM
(08-07-2015, 01:08 AM)mizuz نوشته: ممنون از پاسخ سریعتون واقعا از یه ماه پیش که شنیدم تاریخ کنکور احتمالش هست عوض بشه تا امروز که قطعی شد واقعا استرس داشتم درصورت که اگه این مشکل نداشتم خوشحالم میشم که کلی وقت بیشتر دارم .
فقط یه سوال زمانی که من میرم پلیس 10+ بگم میخوام اعزام بشم یا بگم معافیت پزشکی میخوام ؟ این دوتا فرق دارن با هم ؟
میشه یکم راجب این موضوع توضیح بیشتر توضیح بدید که کامل برام کارایی که باید بکنم اون موقع جا بیافته که به مشکل نخورم
و سوال آخرم اینه وقتی بگم معافیت پزشکی میخوام دیگه بعد یه هفته ده روز برام برگه سبز نمیاد ؟ چون فکر میکردم وقتی میرم پلیس 10+ بعد از پر کردن دفترچه بعد یه هفته ده روز برگه سبز میادین و تاریخ اعزام معلوم میشه و اگه درخواست معافیت پزشکی داشته باشی تو اون بازه زمانی تا تاریخ اعزامی که رو برگه سبز هست وضعیت معافیت یه عدم معافیت پزشکی مشخص میشه که در هر حال تو اون تاریخ اعزام بشی .
حدود زیادی امیدوار شدم مشکلی برای کنکورم پیش نمیاد البته چون آگاهی کاملی ندارم یکمی هنوز نگرانم .
بازم ممنون

خیر برگه سبز صادر نمیشه
ببین در هنگام تکمیل دفترچه(واکسیناسیون و ...)
یه معرفی به پزشک هم داری به اون بگو میخوام واسه معافی اقدام کنم بعد که رفتی پلیس +10 بقیه کارا رو خودش بهت میگه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین ali8148
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 11:44 PM
درود یکی لطفا پاسخ گو باشه دارم دیونه میشم !
قبل عید دفترچه پست کردم ؛ برگه سبز اعزام دادن در تاریخ 94/4/1 ؛ خواستم تعجیل بزنم 2/1 برم ؛ موافقت نشد !!!!
قبل از تاریخ اعزام 4/1 اعلام شد که تاریخ اعزام شما به 6/1 موکول شده با اینکه برگه سبز داشتم !! حالا امروز در حالی 3 روز دیگه باید اعزام بشم و برگه ی اعزام هم اومده در خونه ( نیرو دریایی - سیرجان ) اس ام اس اومده که تاریخ اعزام شما به دلیل عدم پذیرش ارتش به 8/1 موکول شد Huh Sad 
دارم دیوونه میشه به خدا  ؛ 8ماه هست بیکار هستم و منتظرم اعزام بشم ولی موقع اعزام میگن 2 ماه بعد ؛ الانم که باز نوشته دو ماه دیگه ؛ نمی تونم تحمل کنم !
باید چیکار کنم ؟ از کجا پیگیر بشیم ؟!پس فردا همه استخدامی ها شرط سن داره ؛ مارو رد می کنن !!

راستی یه جناب سرهنگ رو باهاش حرف زدم حرف عجیبی زد ؛ گفت اگه تاریخ اعزامتون در حالی که برگه اعزام اومده عقب بیوفته ؛ اون 2 ماه جزو خدمتتون حساب میشه ؟! آیا صحت داره ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-08-2015, 11:53 PM
(17-08-2015, 11:44 PM)ali8148 نوشته: درود یکی لطفا پاسخ گو باشه دارم دیونه میشم !
قبل عید دفترچه پست کردم ؛ برگه سبز اعزام دادن در تاریخ 94/4/1 ؛ خواستم تعجیل بزنم 2/1 برم ؛ موافقت نشد !!!!
قبل از تاریخ اعزام 4/1 اعلام شد که تاریخ اعزام شما به 6/1 موکول شده با اینکه برگه سبز داشتم !! حالا امروز در حالی 3 روز دیگه باید اعزام بشم و برگه ی اعزام هم اومده در خونه ( نیرو دریایی - سیرجان ) اس ام اس اومده که تاریخ اعزام شما به دلیل عدم پذیرش ارتش به 8/1 موکول شد Huh Sad 
دارم دیوونه میشه به خدا  ؛ 8ماه هست بیکار هستم و منتظرم اعزام بشم ولی موقع اعزام میگن 2 ماه بعد ؛ الانم که باز نوشته دو ماه دیگه ؛ نمی تونم تحمل کنم !
باید چیکار کنم ؟ از کجا پیگیر بشیم ؟!پس فردا همه استخدامی ها شرط سن داره ؛ مارو رد می کنن !!

راستی یه جناب سرهنگ رو باهاش حرف زدم حرف عجیبی زد ؛ گفت اگه تاریخ اعزامتون در حالی که برگه اعزام اومده عقب بیوفته ؛ اون 2 ماه جزو خدمتتون حساب میشه ؟! آیا صحت داره ؟

سلام 
نه دوست من چی چیو از خدمتتون کم میشه .
متاسفانه اخیرا ارتش این تعدیل خدمت رو بکار میبره جون تمامی اموطشگاه های سربازی پر شده و نمیتونن نیرو بگیرن. 
اتفاقا امروز که دوستم دفترچه فرستاده بود واسش زدن دی ماه 94 . 
از نظام وظیفه استان پیگیر شدیم ولی نتیجه نداد. 
و تعجیل خدمت کلا کنسل شده. 
و در اخر اخرین کاری که به ذهن ما اومد رفتن به ستاد کل نیروهای مسلح هستش . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین yerozkhob
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 02:22 PM
سلام خدمت دوستان
من خرداد لیسانسم تموم شد ، اونموقع رفتم نظام وظیفه گفتند اعزام 1/8 هستش 
تا نمره ها وارد کارنامه شد و ... و برگه اعزام گرفتم ، افتادم 1/12
سامانه تعجیل هم که کلا چیزی رو ثبت نمیکنه 
دوستان به نظرتون اگه پیگیر بشم امکانش هست حداقل 1/10 برم ؟
با توجه به کسری ،کلا 10 ماه خدمت دارم و میخواستم سال بعد ارشد بخونم ولی اگه اسفند اعزام شم 
هم این 6-7 ماه بیکار میمونم و هم بعد خدمت 8-9 ماه به باد میره Sad
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-09-2015, 03:36 PM
(02-09-2015, 02:22 PM)yerozkhob نوشته: سلام خدمت دوستان
من خرداد لیسانسم تموم شد ، اونموقع رفتم نظام وظیفه گفتند اعزام 1/8 هستش 
تا نمره ها وارد کارنامه شد و ... و برگه اعزام گرفتم ، افتادم 1/12
سامانه تعجیل هم که کلا چیزی رو ثبت نمیکنه 
دوستان به نظرتون اگه پیگیر بشم امکانش هست حداقل 1/10 برم ؟
با توجه به کسری ،کلا 10 ماه خدمت دارم و میخواستم سال بعد ارشد بخونم ولی اگه اسفند اعزام شم 
هم این 6-7 ماه بیکار میمونم و هم بعد خدمت 8-9 ماه به باد میره Sad

طبق آخرین خبری که دارم این روزها پادگان ها پر از سرباز شده دقیقا برعکس 1 سال پیش
حتی بعضی ها که در موعد مقرری قرار بوده اعزام بشن نامه اومده و 2 ماه دیرتر اعزام شدن و تعجیل ندیدم کسی این مدت زده باشه
یعنی واقعا نیاز هست به کسی که بتونه لاوی گری کنه و یه استثنا برای شما فائل بشه

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »