عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,111
19-06-2015, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2015, 12:32 AM توسط helenkh.)
(19-06-2015, 12:13 AM)huoman نوشته: laleh1362

اين آى دى شماست يعنى!!!!
اين آى دى همون نبود كه مدارك برگشت خورد يه بار؟!
Mdy جان هم كه اول جزو دسته خوبها بود الان چندين تا ضربدر خورده جلوى اسمش
نقل قول  

آفلاین huoman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#3,112
19-06-2015, 12:42 AM
بله يه بار كل مدارك برام فرستادن چون كپي ايلس فرستاده بودم ( سال ٩٢ هم اقدام كرده بودم امتياز نياوردم) تو يكي از فرمها گفته بود اگه سال قبل اقدام كردين احتياجي نيست اصل ايلس و بفرستين ولي دبه كردن منم مجبور شدم دوباره بگيرم ايلس و بفرستم اين شد كه من شدم ٣٨٠ روزه ولي الان ١٠٠ روز از مديكال ريكوئست ميگذره والي هيچ خبري از dl نيست نظرتون چيه ميل بزنم؟ gcms درخواست بدم چقدر تول ميكشه؟
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

#3,113
19-06-2015, 01:25 AM
(19-06-2015, 12:42 AM)'huoman' نوشته: بله يه بار كل مدارك برام فرستادن چون كپي ايلس فرستاده بودم ( سال ٩٢ هم اقدام كرده بودم امتياز نياوردم) تو يكي از فرمها گفته بود اگه سال قبل اقدام كردين احتياجي نيست اصل ايلس و بفرستين ولي دبه كردن منم مجبور شدم دوباره بگيرم ايلس و بفرستم اين شد كه من شدم ٣٨٠ روزه ولي الان ١٠٠ روز از مديكال ريكوئست ميگذره والي هيچ خبري از dl نيست نظرتون چيه ميل بزنم؟ gcms درخواست بدم چقدر تول ميكشه؟

جواب اینجور ایمیل های پیگیری معمولا یا داده نمیشه یا یک متن تکراری برای همه ارسال میشه
اگه شما مدارکو دوباره فرستادید خب باید از تاریخ دوم محاسبه کنید نه از اولی مه برگشت خورده ...درضمن طبق جدول افراد خیلی زیادی هستند که تو مرحله مدیکال ریسوید روزهای طولانی هست دارن انتظار میکشن ..می تونین درخواست gcms بدید که فکر کنم حدود 1 ماه طول می کشه
اما صبور باشید و به چیزای دیگه فکر کنید ..خودتونو عادت ندید که هر روز ECAS  و ایمیل رو چک کنید ....یا حداقل وقتی ایمیل رو چک می کنید اینقدر یا نگرانی انتطار نکشید ..انگار دارید طبق عادت فقط چک می کنید و منتظر ایمیل خاصی نیستید ..اینجوری کمتر اذیت می شید ..

خیلی حس بهتریه که تمرکزتون رو از این موضوع رها کنید و سرتون رو با چیزای دیگه مشغول کنید Smile
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

#3,114
19-06-2015, 04:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2015, 04:47 AM توسط r3z4.)
دوستان

اگر حس می کنید پرونده تون از حد نرمال و میانگین خیلی بیشتر طول کشیده و هر نیم ساعت یک بار دارید ECAS چک می کنید، پیشنهاد میدم GCMS درخواست بدید.
این کار ۲ تا حسن داره:

یکی اینکه از حالت گیجی محض خارج میشید و دقیقا متوجه میشید که کارتون تا کجا پیش رفته و کجاها مونده

دوم اینکه تا یک ماه بعد که نتیجه GCMS بیاد به طور ناخودآگاه منتظر پاس ریکوست نخواهید بود و درد انتظار کاهش پیدا می کنه. اگر هم توی این یک ماه پاس ریکوست بشید که غافلگیری شیرینی خواهد بود.

البته تکرار می کنم، اگر پرونده از زمان نرمال به میزان قابل توجهی بیشتر طول کشیده. و گرنه زودتر GCMS گرفتن فقط درگیری ذهنیتون رو افزایش میده.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#3,115
19-06-2015, 10:13 AM
دوستان انقد پشت سر CT بد نگین [img]images/smilies/smile.gif[/img] . اتفاقا به نظر من CT داره هوشمندانه و با مسوولیت پذیری بیشتری نسبت به متقاضی عمل می کنه و با توجه به اینکه کل این پروسه سریع انجام شده می خواد متقاضی زمانی برای جمع و جور کردن کاراش و مهاجرت داشته باشه. الان حدودا پنجاه روز از Medical Received شدن من میگذره و هنوز خبری از Processing Started نیست. این یعنی اگه همین الانم PPR بشم (که نمیشم) زمان انقضای ویزام نسبت به بچه هایی که هنوز Medical Request نشدن دو ماه کمتره و برای کسی مث من که احساس می کنه تو این زمان کم باید کلی کار انجام بده چیز خوبی نیست. البته این مطلبو قبلا یکی دیگه از بچه ها بهش به درستی اشاره کرده بود. اینکه برای یه سری از بچه هایی که با CT هستن بین آپدیت و مدیکالشون وقفه افتاده به نظر من اصلا نگران کننده نیست و اتفاقا باید خوشحال باشن چون اولا این به معنی مشکل در روند مهاجرتشون نیست و دوم اینکه فاصله زمانی بین مدیکال ریکوئست و دریافت ویزاشون خیلی کمتر می شه.
در ضمن همونطور که یکی از دوستامون گفتن پیشنهاد می کنم برای اینکه بار روانی این پروسه برای بچه ها کمتر بشه اگه می خواین که هر روز ECAS و ای میلتونو چک کنین، فقط روزی یک بار و اونم تو یه زمان خاص این کارو انجام بدین و در کل رو خودتون کنترل داشته باشین. این پروسه ایه که چه ما زیاد بهش فک کنیم و چه کم روند خودشو طی می کنه پس شاید بهتر باشه زیاد خودمونو درگیرش نکنیم تا یه خبری بشه. البته نیازی به گفتن نیست که کارامونو باید پیش پیش انجام بدیم مثل گردش حساب و ... تا اگه یه وقت آپدیت دوم ازمون خواستن غافلگیر نشیم.
به امید خدا همگی دیر یا زود ویزای کانادا رو تو پاسمون خواهیم داشت.
نقل قول  

آفلاین vodot_03
**
نقل قول

#3,116
19-06-2015, 11:27 AM
سلام و وقت بخیر. 
سوال: کسی از دوستان بوده که براش پرسشنامه ی سربازی ارسال شده باشه ؟( military questionnarie) 
توضیح: یه پرسشنامه ی خیلی ساده است در مورد اینکه توی خدمت چیکار کردم با 29 سوال. دوتا از سوالات در ارتباط با نظر شخصی فرد در مورد جایی که خدمت کرده هستش. 
ممنون میشم دوستانی که تجربه ی اینگونه پرسشنامه رو دارن ، راهنمایی کنن.
پ.ن : من visa office ام پاریس نیست .
نقل قول  

آفلاین mehrdadsilver
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#3,117
19-06-2015, 11:49 AM
به نظرم افرادی که با CT هستند و بین آپدیت و مدیکال فاصله افتاده خیلی خوش شانس هستند ، چون بقیه الکی مدیکال دادند و فقط مدت زمان اعتبار ویزا رو کم کردند ،به نظرم خیلی داره هوشمندانه عمل میکنه
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

#3,118
19-06-2015, 01:16 PM
(19-06-2015, 11:49 AM)mehrdadsilver نوشته: به نظرم افرادی که با CT هستند و بین آپدیت و مدیکال فاصله افتاده خیلی خوش شانس هستند ، چون بقیه الکی مدیکال دادند و فقط مدت زمان اعتبار ویزا رو کم کردند ،به نظرم خیلی داره هوشمندانه عمل میکنه

اگر امروز يا دوشنبه مديكال روناك و حامد هم بياد، ديگه خيلي خوب ميشه و ميشه اميدوار بود با يه نظم مشخصي داره پيش ميره Smile
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

#3,119
19-06-2015, 01:22 PM
AW دو نفر رو پراسسینگ استارتد کرده. به طور متوسط ۴ ماه بعد از اپدیتشون هست. و طبق آمار، ۶ ماه بعد از فایل نامبر، پاس ریکوست میشن انشالا. قابل توجه کسایی که افیسرشون AW هست.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 18
#3,120
19-06-2015, 04:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2015, 05:00 PM توسط Artin88.)
سلام دوستان عزیز
 خوشبختانه پس از انتظاری سخت و طولانی ایمیل پاس ریکوست ما هم اومد. [img]images/smilies/angel.gif[/img][img]images/smilies/angel.gif[/img][img]images/smilies/angel.gif[/img]

از همه تون برای محبتها، همراهیها و راهنماییهاتون صمیمانه قدردانی میکنم و آرزو میکنم همه منتظران هر چه زودتر این ایمیل شیرین رو دریافت کنند. ایمیل برای من ساعت 4 و 58 دقیقه دیروز اومده و امضا آن از ML  عزیز هستش. راستی من مدتی بود چک کردن ایمیل رو رها کرده بودم  (درگیر اسباب کشی بودیم!) و امروز که پس از مدتی به میلم سر کشیدم حسابی سورپرایز شدم.
پیروز و شاد باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 308 309 310 311 312 313 314 315 316 ... 546 بعدی »