عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین crystalbird10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,861
05-06-2015, 12:16 PM
(05-06-2015, 12:11 PM)'mahtab00' نوشته:
تبریک میگم میشه بفرمایید افیسر شما کیه و چند روزه پروندتون رسیده؟

مرسی، اطلاعات من توی جدول با نام کاربری Moon2014 ثبت شده. آفیسر من CT بودش و 283 روز هم از اول پروسه تا به امروز طول کشیده بود.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,862
05-06-2015, 12:33 PM
(05-06-2015, 11:10 AM)'aminel1358' نوشته: دوستان سلام
یه چیز جالب و غیر منتظره. امروز وضعیت من به decision made تغییر کرد[img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
البته چون وکیل دارم باید تا فردا پس فردا صبر کنم تا ببینم چه خبره و بعد از اون آپدیتای عجیب تا نامه پاس ریکوئست رو جلوی چشمام نبینم باورم نمیشه. فعلا تو شوکم. یعنی انتظار تموم شد؟؟؟؟

آقا خیلی بهت تبریک می گم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. واقعا خوشحال شدم. تو همه اون آپدیتای عجیب و غریب رو موفق شدی جور کنی و بفرستی؟ یا به آفیسرت توضیحی چیزی دادی؟
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#2,863
05-06-2015, 12:45 PM
(05-06-2015, 12:33 PM)'Soltaan' نوشته:
آقا خیلی بهت تبریک می گم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. واقعا خوشحال شدم. تو همه اون آپدیتای عجیب و غریب رو موفق شدی جور کنی و بفرستی؟ یا به آفیسرت توضیحی چیزی دادی؟

ممنونم از لطف شما و همه دوستانی که تبریک فرستادن. دلگرمی های شما دوستان به خصوص بعد از آپدیت دوم برام خیلی مهم بود و هیچوقت فراموش نمی کنم.
لیست بیمه افراد شاغل در شرکت رو که فرستادم. یه کتابچه شد برای خودش و کلی هم پول ترجمه دادم. سایر مسائل رو هم صادقانه براشون توضیح دادم.چون سابقه کاری که براشون فرستاده بودم واقعا پاره وقت بودم و توضیح دادم که این عادی هست در ایران که در بسیاری شرکتها برای پاره وقت بیمه رد نمی کنن. ولی من بیمه خویش فرما داشتم و برای تکمیل کار کل سوابق بیمه ایم از ابتدا تا الان رو براشون ترجمه کردم و فرستادم. cv که مشکلی نبود و برای خودم و همسرم فرستادم و فیش حقوقی رو که خواسته بودن با ترجمه و مهر دادگستری گرفتم و دادم.
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

#2,864
05-06-2015, 12:55 PM
(05-06-2015, 12:45 PM)'aminel1358' نوشته:
ممنونم از لطف شما و همه دوستانی که تبریک فرستادن. دلگرمی های شما دوستان به خصوص بعد از آپدیت دوم برام خیلی مهم بود و هیچوقت فراموش نمی کنم.
لیست بیمه افراد شاغل در شرکت رو که فرستادم. یه کتابچه شد برای خودش و کلی هم پول ترجمه دادم. سایر مسائل رو هم صادقانه براشون توضیح دادم.چون سابقه کاری که براشون فرستاده بودم واقعا پاره وقت بودم و توضیح دادم که این عادی هست در ایران که در بسیاری شرکتها برای پاره وقت بیمه رد نمی کنن. ولی من بیمه خویش فرما داشتم و برای تکمیل کار کل سوابق بیمه ایم از ابتدا تا الان رو براشون ترجمه کردم و فرستادم. cv که مشکلی نبود و برای خودم و همسرم فرستادم و فیش حقوقی رو که خواسته بودن با ترجمه و مهر دادگستری گرفتم و دادم.

بازم تبریک ..من واقعا براتون خــــــیلی خوشحال شدم Smile
ممنون از توضیحاتتون ، از همون اول که ایمیل رو به اشتراک گذاشتین و در مورد محل کارتون توضیح دادین تا همین الان Smile و یادمه که چقدر مثبت بودین و اون آپدیت عجیب رو به فال نیک گرفتین که نشونه این باشه کار شما زودتر انجام بشه Smile

راستی گردش حسابی که حقوق بهش واریز شده رو چطور؟ اونو نفرستادین؟
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,865
05-06-2015, 01:02 PM
(05-06-2015, 12:55 PM)'Vicky' نوشته:
بازم تبریک ..من واقعا براتون خــــــیلی خوشحال شدم Smile
ممنون از توضیحاتتون ، از همون اول که ایمیل رو به اشتراک گذاشتین و در مورد محل کارتون توضیح دادین تا همین الان Smile و یادمه که چقدر مثبت بودین و اون آپدیت عجیب رو به فال نیک گرفتین که نشونه این باشه کار شما زودتر انجام بشه Smile
راستی گردش حسابی که حقوق بهش واریز شده رو چطور؟ اونو نفرستادین؟

متشکرم دوست عزیز.
چون دریافتیم نقدی بود گردشی از همچین حسابی نداشتم ولی گردش مالی همون حسابی رو که تمکن مالی ازش فرستاده بودم برای 4 ماه گذشته گرفتم و فرستادم و البته راجع به این موضوع هم براشون توی نامه توضیحات داده بودم. 
نقل قول  

آفلاین fswp
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,866
05-06-2015, 05:24 PM
سلام 
ضمن تبریک به کسانی که پاس ریکوئست شدن با توجه به اینکه چند نفر تو این مدت با DL بودن من تصمیم گرفتم بهش ایمیل بزنم. چون کسانی که با ایشون پاس ریکوئست شدن حداقل 30 روز و بیشتر عقب تر از من بودن و من بعد از گذشت 245 روز فقط و فقط RPRF ازم خواسته شده. نه آپدیت دومی نه حداقل تماس با محل کاری( که در مورد DL چند مورد پیش اومده). واقعا احساس بلاتکلیفی میکنم چون میخوام تا هوای تورنتو خوبه بریم اونجا و به عنوان newcomer با سرما دست و پنجه نرم نکنیم. نمیدونم کی باید خونه رو به صابخونه تحویل بدم و یه سری کارای دیگه که پیش نیاز همگی پاس ریکوئسته. حالا به نظر شما تویه ایمیل چی بگم بهتره؟ یا اصلا ایمیل بزنم یا نه؟

نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,867
05-06-2015, 06:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2015, 06:05 PM توسط nasim827.)
(05-06-2015, 05:24 PM)'fswp' نوشته: سلام 
ضمن تبریک به کسانی که پاس ریکوئست شدن با توجه به اینکه چند نفر تو این مدت با DL بودن من تصمیم گرفتم بهش ایمیل بزنم. چون کسانی که با ایشون پاس ریکوئست شدن حداقل 30 روز و بیشتر عقب تر از من بودن و من بعد از گذشت 245 روز فقط و فقط RPRF ازم خواسته شده. نه آپدیت دومی نه حداقل تماس با محل کاری( که در مورد DL چند مورد پیش اومده). واقعا احساس بلاتکلیفی میکنم چون میخوام تا هوای تورنتو خوبه بریم اونجا و به عنوان newcomer با سرما دست و پنجه نرم نکنیم. نمیدونم کی باید خونه رو به صابخونه تحویل بدم و یه سری کارای دیگه که پیش نیاز همگی پاس ریکوئسته. حالا به نظر شما تویه ایمیل چی بگم بهتره؟ یا اصلا ایمیل بزنم یا نه؟

دوست عزیز من تا اینجا استنباط من اینه که خیلی از مراحل کاری پرونده ها از حیطه کاری ویزا آفیس خارجه و در دست آفیسر نیست.  بعید هم می دونم که آفیسرها اطلاعات خاصی بدهند. حتی در مورد کیس ما هم هیچ اشاره ای نکرده که پرونده تون تو فلان مرحله ست. من که دو روز پیش خودم کلافه بودم از این انتظار و می خواستم جواب ایمیل رو طوری بفرستم که پرونده ما رو به تعویق نندازه  این کار و نکردم و یه تشکر صمیمانه کردم و گفتم مدارکمون آماده شه می فرستم. به نظرم روال هر طور که باید پیش بره میره چه ما اصراری داشته باشیم چه نه.
اما راجع به تعداد روزهای انتظار هم این آفیسر فقط چهار نفر از اعضای اسپردشیت رو پاس ریکوئست کرده که از اونها هم دو نفرشون بالای 260 روز انتظار کشیدند و فقط یکشیون 174 روزه بوده و یکی هم 203 روزه. خیلی نمیشه به جمع بندی خاصی رسید که چند روزه ممکنه پاس ریکوئست بکنه.
ولی اگه در هر صورت تصمیم به ارسال ایمیل گرفتید و جوابی هم دریافت کردید ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29
Money Cashed: 2015-01-02
 PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28
لینک اسپردشیت FSW2014
لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

#2,868
05-06-2015, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2015, 08:05 PM توسط fafarpj.)
نقل قول: 
'fswp dateline='' نوشته: سلام 

سلام دوست عزيز به نظرم نمي شه پرونده ها رو خيلي با هم مقايسه كرد نهايتا يه جواب روتين و از اين ايميل هاي اماده كه دارن براتون مي فرستن
ضمن اين كه تو ايميلي كه فايل نامبر اومده بود خودشون گفتن تا ٨ ماه تماس نگيرين و پيگيري نكنين
البته قابل درك هست كه اين وضعيت انتظار و فاكتورهاي ديگه كلافه كننده هستش
به هر صورت مجبوريم تابع روندها و پروسيجرهاي اون ها باشيم كامل مشخص نيست كه چرا بعضي پرونده ها بيشتر يا كمتر طول مي كشه
به نظرم كيپس بگيرين كمي خيالتون راحت تر مي شه

نقل قول  

آفلاین shark
**
نقل قول

امتیاز این پست: 14
#2,869
05-06-2015, 09:45 PM
سلام به همه دوستان منتظر
بالاخره ما هم بعد از ٢٩٠ روز انتظار سخت و كلي استرس و آپديت دوم امروز پاس ريكوئست شديم.
افيسر ما جناب CC خان بودن . ايشون خيلي كند عمل ميكند ولي بسيار منظم هستند و مطابق روال كارشون رو انجام ميدن
آرزوي موفقيت براي همه دوستان منتظر رو دارم
نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,870
05-06-2015, 09:54 PM
(05-06-2015, 05:24 PM)'fswp' نوشته: سلام 

سلام
عزیز من یه بار این کار رو نکنی ها! آفیسر عصبانی میشه حال همه مون رو با هم میگیره![img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

از شما بعیده که اینطور استدلال کنی![img]images/smilies/blush.gif[/img] معلومه هر کیسی موارد مشکوک و مبهم خاص خودش رو داره. شما فرض کن بدلیل مشابهت نام من با یه خلافکار توی مکزیک بک گراند چک من طول کشیده باشه! اون وقت Email  زدن من به آفیسر چه چیزی رو حل می کنه. حتی اگه پیش آفیسر یه آدم نا آگاه- بلا نسبت شما- به نظر نیام، به نظر شما از دست آفیسر چه کاری ساخته هست؟

میگن یه آقایی تو زایشگاه به دکترها اعتراض میکرد که این سه تا خانوم بعد از همسر من وارد شدن چرا شما نوبت رو رعایت نمی کنید!!! چرا بچه ی اونها زودتر به دنیا اومده پس!!!!!!!!!!(خیلی مخلصیم ها! این برای عوض کردن هوای فروم بود وگرنه شما برادر مایی)

ضمنا یکی احوال این شویسز رو یگیره ببینه کجاست. این جور جاهاست که بود و نبودش خودش رو نشون میده ها!

پیروز باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 ... 546 بعدی »