عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین heidari013
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,741
31-05-2015, 01:36 PM
(31-05-2015, 01:15 PM)'Shahram86' نوشته: مداركي كه براي ويزا شنگن به صورت توريستي مي خوان از نظر مالي بيش از حد كار رو سخت مي كنه و از طرفي هم دعوت نامه شما جهت ارايه به سفارت فرانسه تنظيم شده از اين رو گزينه سفارت فرانسه مي مونه كه بزنم به تخته شلوغه آدم باورش نمي شه اگه صبح نري دم سفارت بابا بميرم براي ملت بي پول هر سفارتي مي ري (بخش كنسولگريشون) دارن از درش ميريزن بيرون و نسبت به وقتي كه بهت مي دن كه اونجا باشي اصلا نمي خوره بعد از دريافت مدارك به من گفتن حدود ٣ هفته طول مي كشه كه ويزا را بدن مثلا اين زمان براي ايتاليا ٢ هفته هست

برای ویزای توریستی نیازی به دعوتنامه نیست معمولا آژانس های مسافرتی یه پولی میگیرند و کارهای دریافت ویزای شنگن رو انجام می دن ولی خب فکر کنم 40 یا 50 میلیون تومنی گواهی سپرده بانکی می خاد (فکر کنم همون یک روزه بریزی گواهی بگیری کافیه). شما کافیه وارد یکی از کشورهای عضو شنگن بشید بعدش میشه رفت فرانسه و مصاحبه رو انجام داد. دوست عزیز میشه تجربیات ویزای فرانستون در صورت امکان به اشتراک بزارید؟ ممنون.
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,742
31-05-2015, 01:45 PM
(31-05-2015, 01:15 PM)'Shahram86' نوشته: مداركي كه براي ويزا شنگن به صورت توريستي مي خوان از نظر مالي بيش از حد كار رو سخت مي كنه و از طرفي هم دعوت نامه شما جهت ارايه به سفارت فرانسه تنظيم شده از اين رو گزينه سفارت فرانسه مي مونه كه بزنم به تخته شلوغه آدم باورش نمي شه اگه صبح نري دم سفارت بابا بميرم براي ملت بي پول هر سفارتي مي ري (بخش كنسولگريشون) دارن از درش ميريزن بيرون و نسبت به وقتي كه بهت مي دن كه اونجا باشي اصلا نمي خوره بعد از دريافت مدارك به من گفتن حدود ٣ هفته طول مي كشه كه ويزا را بدن مثلا اين زمان براي ايتاليا ٢ هفته هست

گرفتن ویزای شنگن از هر سفارتی  حد اقل 12 روز کاری زمان میخواد چون باید از تمام کشور های عضو شنگن استعلام بشه. تازه سفارت فرانسه از همه سفارتها آسون تر میگیره.  شاید منطقی ترین کار فرستادن یه ایمیل به پاریس باشه و درخواست برای زمان بیشتر. حتی اگر پاریس هم موافقت نکنه میشه نامه به CIC نوشت و هم شرایط گرفتن ویزا و هزینه های سفر رو براشون توضیح داد  و هم درخواست کرد که مصاحبه توی یکی از کشور های همسایه باشه. معمولا CIC برخورد بهتری برای حل مشکلات داره و خوب در واقع هم یه بخش بالادست برای پاریس محسوب میشه.  
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

#2,743
31-05-2015, 02:08 PM
(31-05-2015, 08:44 AM)'eedoad' نوشته:
بله  یکی دیگه از دوستان هم دعوت شدن و مشکلش اینه که فقط 25 روز تا روز مصاحبه وقت دادن

ایشون کی هستند که همه می دونین ؟؟؟
تو جدول  هستند ؟
نقل قول  

آفلاین soofian
**
نقل قول

#2,744
31-05-2015, 02:27 PM
(31-05-2015, 01:06 PM)Shahram86 نوشته: سلام خسته نباشين نمي شه قطعي گفت كه حتما از نمره آيلتس هست والا من خيلي پيگيري كردم از اونجايي كه من و يكي از دوستان به مصاحبه دعوت شديم اين مسله عموميت نداره و شما نگران نباشيد ولي مسله هايي كه ما و ايشون با هم مشترك بوديم رو خدمتتون عرض مي كنم
١. كار در شركتي به غير از مترجمي رسمي و يا نشريات
٢. نمره حداقل يكي از اسكيل ها ٦ بوده باشد ( از آنجايي كه در اسپريت جهاني نفراتي با ٦.٥ در٥١٢٥ بدون مصاحبه پاس ريكوست شدن)
٣.از هردو ما مداركي جهت اثبات مترجم بودن خواسته شده است (در آپديت دوم)
از موارد بالا من استنباطم اين هست كه اگر مدارك بيشتر براي اثبات مترجمي خواستند احتمال دعوت به مصاحبه بيشتر مي شود
اما مي خواستم اين مطلب اضافه كنم كه دوستان سفارت كانادا در فرانسه شايد مطلع به اين امر نيستن كه براي اومدن به پاريس مثل آنكارا بليط خريدن و مرخصي گرفتن فقط نيست اون هم در زماني كه اوج شلوغي سفارتهاي اروپايي در ايران هست

سلام دوست عزيز.مرسي از توضيحاتتون.ببينيد احتمالا اون اسكيلي كه ٦شديد اسكيل مكالمه نبوده؟ببخشيد چون خيلي نگرانم ميپرسم.
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#2,745
31-05-2015, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2015, 02:54 PM توسط eedoad.)
(31-05-2015, 02:08 PM)'Blessed' نوشته:
ایشون کی هستند که همه می دونین ؟؟؟
تو جدول  هستند ؟

توی جدول هستن. چون رشته هامون یکیه در تماسیم. ببینید  یه عاملی که به نظر من خیلی مهمه متن Recommendation letter هست. اگر زمینه کاری شرکت ترجمه نباشه و توی متن نامه هم فقط اومده باشه که این شخص اینجا کار میکرده و کارش ترجمه متون فلان و فلان بوده و مثلا مکاتبات خارجیمونو انجام میداده این خیلی کلیه و برای آفیسر قابل قبول نیست. به نظرم باید سمت های مختلفی که توی سابقه کار بوده به تفکیک بازه های زمانی و عنوان شغلی و شرح وظایف بطور کامل و مبسوط ذکر میشده که معمولا کارفرما ها زیر بار نوشتن و امضای چنین نامه ای نمیرن و بچه ها مجبور شدن تا همون نامه دو سه خطی رو ترجمه و ارسال کنن. به هر حال آفیسر با توجه به  متن نامه و آیلتس پایین و سابقه کار متقاعد نمیشه که این شخص به عنوان مترجم حرفه ای کار کرده. از طرفی چون از لحاظ قانونی نمیتونه با استناد به نمره آیلتس متقاضی رو (خدای نکرده) ریجکت کنه( چون متقاضی حد اقل نمره مورد نیاز رو داره و هیچ کجای شرایط اپلای نیومده که برای درخواست بعنوان مترجم باید نمره آیلتس بالاتری داشته باشید) و آفیسر نمیخواد مسئولیت رد درخواست رو به این راحتی قبول کنه و از طرفی هم قضیه یه کم بوداره درخواست مصاحبه میده که یه دست آویزی برای قبول یا رد درخواست داشته باشه و خودشو از زیر بار مسئولیت خارج کنه. چیزی که چند روزه فکر منو مشغول کرده گذشته از اینکه اگر ما رو هم برای مصاحبه خواستن باید چیکار کنم اینه که توی مصاحبه چی میخوان بپرسن. چون اونا نمیتونن بسنجن که این شخص واقعا یه مترجم حرفه ایه یا نه. به نظرم نتیجه این مصاحبه بیشتر بستگی به First impression مصاحبه شونده بر روی شخص مصاحبه گر داره و بیشتر از اینکه حرفه ای و منطقی باشه  یه برخورد احساسی بین دو انسانه. از اونجایی که فکر میکنم نگاه آفیسر ها به پرونده ها بیشتر بر اساس صداقت و با دید مثبته و نه بر اساس عدم اعتماد و مچ گیری و این حرفا بنا بر این من نگاهم به مصاحبه خیلی مثبته و فکر میکنم آفیسر با اینکار بیشتر دنبال جور کردن بهانه برای تایید پروندس نه رد اون. البته بخش سخت کار اینه که مصاحبه شونده بتونه خودشو به مصاحبه برسونه. در مجموع برای این دو دوست عزیز که به مصاحبه دعوت شدن آرزوی موفقیت دارم و برای خودم و بقیه بچه های 5125 و سایر ناک ها آرزو میکنم که به مصاحبه دعوت نشن و ایشالا  هر چه سریعتر پاس ریکوئست همه با کمترین استرسی بیاد.
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,746
31-05-2015, 03:36 PM
(31-05-2015, 01:36 PM)heidari013 نوشته:
برای ویزای توریستی نیازی به دعوتنامه نیست معمولا آژانس های مسافرتی یه پولی میگیرند و کارهای دریافت ویزای شنگن رو انجام می دن ولی خب فکر کنم 40 یا 50 میلیون تومنی گواهی سپرده بانکی می خاد (فکر کنم همون یک روزه بریزی گواهی بگیری کافیه). شما کافیه وارد یکی از کشورهای عضو شنگن بشید بعدش میشه رفت فرانسه و مصاحبه رو انجام داد. دوست عزیز میشه تجربیات ویزای فرانستون در صورت امکان به اشتراک بزارید؟ ممنون.
در صورتي كه از سفارت فرانسه مستقيم اقدام كنيد توريستي محسوب نمي شه و كاري محسوب مي شه و بله من پرسيدم براي ويزا توريستي به من گفت يك سند ملكي براي وثيقه به اسم نفري كه ميره يا سرپرست خانواده اي كه ميره و يا ٣٠ مليون چك براي هر نفر اونم بازم به صورت وثيقه و گردش حساب ٣ماه قوي براي كار هاي آزاد و براي كار هاي حقوق بگيري فيش سه ماه آخر و گردش حساب ٣ماه آخر و ٦٠يورو هزينه تشكيل پرونده است كه خود سفارت مي گيره خودشون چقدر بگيرند رو نمي دونم بايد بگم از اونجايي كه من شانس آوردم و پول به اين نفرات كار چاق كن ندادم هزينه ام به حدود ٧- ١٠ مليون بسته به اينكه خانم در سفرشون چقدر خرج كنن تقليل يافت كه از دوستاني كه قيمت درست در پست هاي قبلي دادن عرض خواهي مي كنم
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,747
31-05-2015, 03:38 PM
(31-05-2015, 02:27 PM)soofian نوشته: سلام دوست عزيز.مرسي از توضيحاتتون.ببينيد احتمالا اون اسكيلي كه ٦شديد اسكيل مكالمه نبوده؟ببخشيد چون خيلي نگرانم ميپرسم.
خير ليسنيگ و رايتينگ بوده
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

#2,748
31-05-2015, 08:28 PM
سلام دوستان سوالم را توی قسمت سفر به کانادا نوشتم اما متاسفانه فعالیت کم هست اونجا. ببخشید که اینجا مطرح میکنم میخواستم ببینم ایا کسی میدونه که میتونیم وسایلمون را از یک فرودگاه دیگه در شهر خودمون فریت کنیم و لی از طریق فرودگاه امام خمینی مسافرت کنیم. من شنیدم روی بلیط میشه تا مدت 6 ماه پس از تاریخ پرواز فریت انجام داد .درسته؟ یعنی بلیط و محل فریت باید در یک فرودگاه باشه؟
نقل قول  

آفلاین mld.slh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,749
01-06-2015, 10:47 AM
سوت و کوره اینجا! گفتم بگم اول هفته شدو امیدوارم خودم و بقیه پاس ریکویست بشن این هفته ای.
نقل قول  

آفلاین hooman_m
**
نقل قول

#2,750
01-06-2015, 11:10 AM
یه دونه پاس ریکوئست داشتیم امروز صبح خدا رو شکر
دوستان اسپردشیت ایرانی و گلوبال رو چطور میشه تو کامپیوتر به همون شکلی که تو اینترنت هست سیو کرد؟!

Fsw 2014, Noc code : 2131
  Sent to CIO: 10/15/2014, Received at CIO:10/21/2014, PER: 1/21/2015, AOR: 2/14/2015 Medical Requested: , 5/4/2015, Medical Results Received: 5/26/2015, Processing Started: 7/7/2015, Passport Requested: 07/17/2015
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 ... 546 بعدی »