عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین angel_rs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,731
30-05-2015, 08:17 PM
دوستان سلام 
یک سئوال فنی دارم . وکیل من مدارک مربوط به آپدیت رو به ویزا آفیس ارسال کرده و متن ایمیل خودش و متن ایمیل confirm ویزا آفیس رو  هم برام ارسال کرده . نکته جالبی که من خیلی تعجب کردم اینه که تاریخ ارسال confirm یک روز قبل از تاریخ ارسال ایمیل آپدیت توسط وکیل من هست .
تاریخ ارسال مدارک آپدیت توسط وکیل : Date: Fri, May 29, 2015 at 12:45 AM
تاریخ ارسال ایمیل تایید توسط ویزا آفیس : Date: 2015-05-28 13:15 GMT-07:00
 از نظر اختلاف زمانی بین پاریس و کانادا هم به نظر من جور درنمیاد . شاید هم اشتباه می کنم . کسی می تونه توضیح فنی درباره این موضوع بده که ما هم سر دربیاریم؟

USER : ROSE
نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,732
30-05-2015, 09:03 PM
(30-05-2015, 08:17 PM)'angel_rs' نوشته: دوستان سلام 
یک سئوال فنی دارم . وکیل من مدارک مربوط به آپدیت رو به ویزا آفیس ارسال کرده و متن ایمیل خودش و متن ایمیل confirm ویزا آفیس رو  هم برام ارسال کرده . نکته جالبی که من خیلی تعجب کردم اینه که تاریخ ارسال confirm یک روز قبل از تاریخ ارسال ایمیل آپدیت توسط وکیل من هست .
تاریخ ارسال مدارک آپدیت توسط وکیل : Date: Fri, May 29, 2015 at 12:45 AM
تاریخ ارسال ایمیل تایید توسط ویزا آفیس : Date: 2015-05-28 13:15 GMT-07:00
 از نظر اختلاف زمانی بین پاریس و کانادا هم به نظر من جور درنمیاد . شاید هم اشتباه می کنم . کسی می تونه توضیح فنی درباره این موضوع بده که ما هم سر دربیاریم؟

وکیل شما از کجا فرستاده ؟ احتمالا اختلاف ساعت هست ولی قاعدتا پاریس چندین ساعت جلوتر از کانادا هست. ضمنا دوست عزیز اصلا نگران نباشید خیلی خیلی خیلی احتمالش کمه نرسیده باشه. پاریس اگر چه تماس تلفنی نداره ولی تو دریافت و پاسخ به ایمیل به نظر من دقیق عمل می کنه.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین angel_rs
**
نقل قول

#2,733
30-05-2015, 09:27 PM
(30-05-2015, 09:03 PM)'shahraz' نوشته:
وکیل شما از کجا فرستاده ؟ احتمالا اختلاف ساعت هست ولی قاعدتا پاریس چندین ساعت جلوتر از کانادا هست. ضمنا دوست عزیز اصلا نگران نباشید خیلی خیلی خیلی احتمالش کمه نرسیده باشه. پاریس اگر چه تماس تلفنی نداره ولی تو دریافت و پاسخ به ایمیل به نظر من دقیق عمل می کنه.

وکیل من از کانادا فرستاده . البته مطمئن نیستم که ایشون از ونکوور ارسال کرده یا تورنتو .

USER : ROSE
نقل قول  

آفلاین ronak5850
**
نقل قول

#2,734
Sad  31-05-2015, 12:12 AM
سلام به همه
این جریان وقت مصاحبه گذاشتن برای بچه های مترجمی چیه؟
بد جور منو ترسونده؟
ایا این دو نفر مشکل دیگه ایی هم به غیر از نمره ایلتس داشتن؟
من خودم  واسه ناک 5125 مترجمی اقدام کردم قراردادهای کاری رو بعلاوه فیش حقوقی فرستادم.
ایلتسم هم 6.5 هستش اما واقعا نمیشه از نمره ایلتس دانش زبان یک نفر رو سنجید.
روز امتحان من خیلی استرس داشتم و باعث شد نمره ام کم بشه در حالی که mock ایلتس رو امتحان دادم و 7.5 شدم.
کم استرس داریم اخه اینم یه چیزه جدیده که پاریس داره نشون میده.
نقل قول  

آفلاین soofian
**
نقل قول

#2,735
31-05-2015, 12:35 AM
(31-05-2015, 12:12 AM)ronak5850 نوشته: سلام به همه
بد جور منو ترسونده؟
من خودم  واسه ناک 5125 مترجمی اقدام کردم قراردادهای کاری رو بعلاوه فیش حقوقی فرستادم.
روز امتحان من خیلی استرس داشتم و باعث شد نمره ام کم بشه در حالی که mock ایلتس رو امتحان دادم و 7.5 شدم.
راست ميگيد منم مترجمي هستم و ايلتسم ٦/٥ شده اونم بخاطر استرس و داشتن بچه كوچيك.از صبح كه خوندم پاريس واسه مترجميها مصاحبه اونم تو پاريس ميذاره حسابي بهم ريختم .يعني واسه من عملا غير ممكنه پاشم برم پاريس و كلا بايد بيخياله كانادا بشم.
نقل قول  

آفلاین heidari013
**
نقل قول

#2,736
31-05-2015, 07:06 AM
(31-05-2015, 12:35 AM)'soofian' نوشته: راست ميگيد منم مترجمي هستم و ايلتسم ٦/٥ شده اونم بخاطر استرس و داشتن بچه كوچيك.از صبح كه خوندم پاريس واسه مترجميها مصاحبه اونم تو پاريس ميذاره حسابي بهم ريختم .يعني واسه من عملا غير ممكنه پاشم برم پاريس و كلا بايد بيخياله كانادا بشم.

پاریس رفتن غیر ممکن نیست یکم گرفتن ویزاش زحمت داره و البته یکمی هم هزینه داره. شما باید از الان آمادگیش رو داشته باشید که اگه احیانا به مصاحبه دعوت شدید بتونید سریعا برای ویزای فرانسه اقدام کنید. ممکنه مدارکی مثل سپرده بانکی، وثیقه ملکی ... نیاز داشته باشه و البته وقت سفارت گرفتن هم داستانیه. فکر کنم  ویزای کشورهایی مثل پرتغال یونان سریعتر از فرانسه باشه و با گرفتن ویزای توریستی برای اون کشورها چون که شنگن هستند میشه فرانسه هم رفت یه راه آسونش البته به عنوان آخرین راه اینه که از پاریس خواست که مصاحبه توی سفارت کانادا در یکی از کشورهای اطراف مثل ترکیه و امارت انجام بشه. اگه دوستانی که برای مصاحبه دعوت شدند تجربیاتشونو اینجا به اشتراک بزارن میتونه راهگشای دوستان دیگه ای باشه که ممکنه در آینده به مصاحبه دعوت بشن.
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

#2,737
31-05-2015, 08:26 AM
(31-05-2015, 12:12 AM)'ronak5850' نوشته: سلام به همه
بد جور منو ترسونده؟

سلام
مگه جز آقای shahrah86 کسی برای مصاحبه دعوت شده ؟
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

#2,738
31-05-2015, 08:44 AM
نقل قول: 
نقل قول:
سلام
مگه جز آقای shahrah86 کسی برای مصاحبه دعوت شده ؟

بله  یکی دیگه از دوستان هم دعوت شدن و مشکلش اینه که فقط 25 روز تا روز مصاحبه وقت دادن
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,739
31-05-2015, 01:06 PM
سلام خسته نباشين نمي شه قطعي گفت كه حتما از نمره آيلتس هست والا من خيلي پيگيري كردم از اونجايي كه من و يكي از دوستان به مصاحبه دعوت شديم اين مسله عموميت نداره و شما نگران نباشيد ولي مسله هايي كه ما و ايشون با هم مشترك بوديم رو خدمتتون عرض مي كنم
١. كار در شركتي به غير از مترجمي رسمي و يا نشريات
٢. نمره حداقل يكي از اسكيل ها ٦ بوده باشد ( از آنجايي كه در اسپريت جهاني نفراتي با ٦.٥ در٥١٢٥ بدون مصاحبه پاس ريكوست شدن)
٣.از هردو ما مداركي جهت اثبات مترجم بودن خواسته شده است (در آپديت دوم)
از موارد بالا من استنباطم اين هست كه اگر مدارك بيشتر براي اثبات مترجمي خواستند احتمال دعوت به مصاحبه بيشتر مي شود
اما مي خواستم اين مطلب اضافه كنم كه دوستان سفارت كانادا در فرانسه شايد مطلع به اين امر نيستن كه براي اومدن به پاريس مثل آنكارا بليط خريدن و مرخصي گرفتن فقط نيست اون هم در زماني كه اوج شلوغي سفارتهاي اروپايي در ايران هست
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,740
31-05-2015, 01:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2015, 01:23 PM توسط Shahram86.)
(31-05-2015, 07:06 AM)heidari013 نوشته:
پاریس رفتن غیر ممکن نیست یکم گرفتن ویزاش زحمت داره و البته یکمی هم هزینه داره. شما باید از الان آمادگیش رو داشته باشید که اگه احیانا به مصاحبه دعوت شدید بتونید سریعا برای ویزای فرانسه اقدام کنید. ممکنه مدارکی مثل سپرده بانکی، وثیقه ملکی ... نیاز داشته باشه و البته وقت سفارت گرفتن هم داستانیه. فکر کنم  ویزای کشورهایی مثل پرتغال یونان سریعتر از فرانسه باشه و با گرفتن ویزای توریستی برای اون کشورها چون که شنگن هستند میشه فرانسه هم رفت یه راه آسونش البته به عنوان آخرین راه اینه که از پاریس خواست که مصاحبه توی سفارت کانادا در یکی از کشورهای اطراف مثل ترکیه و امارت انجام بشه. اگه دوستانی که برای مصاحبه دعوت شدند تجربیاتشونو اینجا به اشتراک بزارن میتونه راهگشای دوستان دیگه ای باشه که ممکنه در آینده به مصاحبه دعوت بشن.
مداركي كه براي ويزا شنگن به صورت توريستي مي خوان از نظر مالي بيش از حد كار رو سخت مي كنه و از طرفي هم دعوت نامه شما جهت ارايه به سفارت فرانسه تنظيم شده از اين رو گزينه سفارت فرانسه مي مونه كه بزنم به تخته شلوغه آدم باورش نمي شه اگه صبح نري دم سفارت بابا بميرم براي ملت بي پول هر سفارتي مي ري (بخش كنسولگريشون) دارن از درش ميريزن بيرون و نسبت به وقتي كه بهت مي دن كه اونجا باشي اصلا نمي خوره بعد از دريافت مدارك به من گفتن حدود ٣ هفته طول مي كشه كه ويزا را بدن مثلا اين زمان براي ايتاليا ٢ هفته هست
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 546 بعدی »