عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 251 252 253 254 255 256 257 258 259 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 12
#2,541
24-05-2015, 02:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2015, 02:51 AM توسط shubizkumbuli.)
لینک جدول اونور تو امضای من هست.

اون طرف فقط به مسئول جدول بی احترامی نمی شد. به همه ماها بی احترامی می شد. اکثز افرادی که در ای سایت تو قسمت های مختلف فعالیت می کنند از بهترین کاربرها ومدیرهای سایت قبلی هستن. جو اینجا خیلی بهتره یکی از مهم ترین دلایلش هم اینه که روند انتخاب مدیرها بهتره. مدیرها کسی رو اذیت نمی کنند و اگر کاربرها خودشون با کسی مشکل پیدا نکنند کسی هم کاریشون نداره. تا الان هم ثابت شده خودمون نظم اینجا رو حفظ کردیم بدون نظارت و زور بالای سرمون.

اونور ولی چند تا اراذل و اوباش هم لا به لای مدیرها هستند. دقت کنید من همه رو جمع نزدم. مثلا اینجا مگه ما از ژوبیز جز محبت چیز دیگه ای دیدیم؟ یا سپهر که اینور هم هست و اون ور هم چقد به ee ها وبقیه کمک می کنه. یک مدیر سابق که دیگه اونور نیست و اینجا فعال هست می گفت تو تاپیک های خصوصی مدیرها رو توجیه می کنند که افرادی رو محروم و مسدود کنند که بیشتر فعالیت می کنند و پست مفید میذارن. همون بلایی که سر alix آوردن.

حالا که دیگه فشار زیادی اومده بهشون جدول رو پاک می کنند. دو روز دیگه هم سایت رو پاک می کنند.

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 18
#2,542
24-05-2015, 08:42 AM
دوستان من یک نکته اضافه کنم که هدف از ایجاد از این دسته فروم‌ها، در مرحله اول، کمک کردن و به اشتراک گذاشتن تجربیاتی هست که در مسیر رسیدن به تحصیلات بهتر، محل زندگی بهتر و غیره به دست ‌میاریم. این نوع برخورد نامناسبی که گاهاً شما از جانب سایر فروم‌ها شاهد بودید نشان دهنده این مسأله هست که کمک کردن هدف اصلی اون محدود دوستان نبوده. به هر صورت من خیلی نمی‌تونم راجع مسائل مرتبط با فروم‌های دیگر به عنوان مدیر نقد و بررسی انجام بدم. در همین جمله "رفتار نامناسب محدود دوستان"  خلاصه میکنم Big Grin.

به نوبه خودم خوشحالم که رفتار مدیریتی مدیران این فروم مورد تأیید شما دوستان عزیزی هست که همین هدف کمک کردن به دوستان دیگر رو مد نظر قرار دادید. در پایان، اگر فکر می‌کنید به طریقی میشه فعالیتمون رو در اینجا بهبود ببخشیم، لطفاً در این قسمت پیشنهاداتون رو مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,543
24-05-2015, 12:59 PM
(24-05-2015, 12:02 PM)'sama79' نوشته:
من هفته قبل ثبت نام کردم و نمی دونستم که اینقدر سرشون شلوغه و یه تاریخ تخمینی برای آگوست اعلام کردم، و فکر می کنم احتمال تغییرش وجود نداره، شاید بهتر باشه ایمیل بزنم و توضیح بدن که این تاریخ تخمینی بوده و ممکنه لند کردنمون دیرتر هم بشه.

نه لازم نیست، بذارید چند روز دیگه خودشون بهتون مسج می دن ببینید چه روزی رو براتون فیکس کردن
اگه دیدید مشکل هست اون موقع ایمیل بزنید.
من فک کردم شما رجیستر نکردید هنوز.
فک کنم  همون اگوست بیافتید.
لینک مشاهده اسپردشیت

لینک ویرایش مشخصات اسپردشیت
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,544
24-05-2015, 02:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2015, 02:44 PM توسط shubizkumbuli.)
دوستان این بحث CIIP خیلی داره نظرم قسمت فایل نامبر رو به هم میزنه

برای این که پست هاش متمرکز تر باشن و راحت تر بشه پیداشون کرد من یک تاپیک درست کردم:
تمام مسائل مرتبط با CIIP
 لطفا از این به بعد بحث های مرتبط با CIIP رو تو اون تاپیک انجام بدید

از zhobeys عزیز هم درخواست می کنم پست های اصلیشون که نکات مفید داره رو در سریع ترین فرصت ممکن اونجا کپی پیست کنند

با تشکر :-)

نقل قول  

آفلاین Ehsanparsa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,545
24-05-2015, 04:45 PM
سلام به همه ی دوستان، من دیشب مدارک درخواست شده توی آپدیت رو تهیه کردم و بعد از اعمال اصلاحات لازم (نوشتن اسم، فایل نامبر و کشور محل تولد و ....) به صورت یه فایل PDF در اومد که این فایل رو به همراه یه متن کاور لتر در قالب ایمیل به همون ایمیل درخواست آپدیت ریپلای کردم. ضمنا سه روز قبلش هم روی سایت چک کردم که مدیکال رسیود شده بود. اطلاعاتم رو داخل امضا به روز رسانی کردم....
بعد از ارسال ایمیل آپدیت بلافاصله 2 ایمیل از پاریس دریافت کردم که یکی با عنوان Confirmation  بود و دیگری Automatic reply از دید خودم این ایمیل اول به عنوان رسید دریافت مدارک و دیگری هم ایمیل اتوماتیکی هست پاریس در پاسخ به همه ایمیل ها میزنه...
سعی کردم مفصل توضیح بدم که هم به درد دیگران بخوره و هم اگه دوستان نظری دارند یا نکته خاصی میبینند منو راهنمایی کنند.
ضمنا صمیمانه از همه دوستان و سروران خواهش میکنم که کمک کنیم تا این نظم و همکاری شکل گرفته در این فروم را حفظ کنیم چون با وجود اینکه خوشبختانه خیلی از دوستان به مرحله پاس ریکوئست رسیدند اما هنوز تعداد زیادی مثل من به همکاری و راهنمایی های با تجربه ها نیازمند هستند.....
با آرزوی موفقیت همه
NOC: 2131, Recieved to CIO: November/18/2014, Per: February/10/2015, Update Request: May/06/2015, Medical Request: May/07/2015 , Medical recieved: May/20/2015, Update recieved: May/23/2015, Processing started:July/08/2015, Decision Made: July/15/2015, Passport Request: July/17/2015
نقل قول  

آفلاین zhobeys
نقل قول

امتیاز این پست: 10
#2,546
24-05-2015, 06:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2015, 06:46 PM توسط zhobeys.)
(24-05-2015, 05:41 PM)'shubizkumbuli' نوشته: بسیار بسیار مهم
با توجه به سو استفاده دوستان اونوری، از اطلاعات دوستان اینوری و راه اندازی جدول جعلی و مجعول درخواست دارم به اطلاعاتی که میزارم با دقت توجه کنید! در سایت قبلی از جدول قدیمی سو استفاده شده. برای جلوگیری از سواستفاده از اطلاعاتتون به این موارد دقت کنید!
لینک جدول مجعول  [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] این جدول قدیمی هست که به طور غیرقانونی الان دست اونوری ها هست و آپدیت هم نیست!
لینک پر کردن اطلاعات جدول مجعول [img]images/smilies/shy.gif[/img]
اگر نگاه کنید جدول قبلی اصلا آپدیت نیست و اونجا فقط برای دکور هست. با توجه به این که تعدادی از مردم هنوز اون رو نگاه می کنند ممکنه با دیدن اون جدول و سرعت کند پاریس سکته کنند. همچنین من به شما قویا توصیه می کنم که نذارید اطلاعاتتون اونجا بمونه و مورد هر گونه سو استفاده ای قرار بگیره. برای همین از لینک پر کردن اطلاعات جدول مجعول وارد شد.
اول: از همه اسمتون رو که همون آیدی جدول قدیمیه هست رو به : academiacafe.com تغییر بدید.
دوم: اطلاعاتتون از قبیل تاریخ ها رو همه رو غلط غولوط کنید و هر جایی که امکان نوشتن میده رو به academiacafe.com تغییر بدید. مثلا دفتر پستی رو بکنید academiacafe.com تا توطئه دشمنان نا کام بمونه [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
این کم ترین کاریه که میتونید جهت نشون دادن حمایتتون از مسئولین جدول انجام بدید. همچنین اطلاعاتتون مورد سواستفاده سایت قبلی قرار نمیگیره. جدول خودمون که تو امضا من هست که مشکلی نداره و میتونید به راحتی ازش استفاده کنید.
دیگه الان وقتشه که حمایتتون رو از کاربرای زحمت کشی که جدول به این خوبی برامون فراهم کردن نشون بدید.
:-)

جدول جدید بسیار خام و با عجله ایجاد شده و چون دسترسی اصلی به فرم ورودی وجود نداشته اطلاعات قبلی برای آپدیت شدن اصلا قابل دسترسی حتی با همون اکانت گوگلی که اطلاعات با اون وارد شده وجود نداره و شما باید یه ورودیه جدید ایجاد کنید. در حالی که جدول اصلی این مشکل رو نداره.
به هر حال زحمت اصلی این جدول رو دوستانمون debutant و alix1393 کشیدن و به همین دلیل که در حق ایشون این کار انجام شد و به بهانه تبلیغ اینجا عملاْ خیانت در امانت شد من هم از اون انجمن خارج شدم. وقتی در همین سطح هم نشه انتخاب داشت که کجا مطلب گذاشت یا کجا عضو بود یا کجا انتفاد کرد بهتره این قانون ها در محدوده همون مرزهای دیجیتالی باقی بمونن. به هر حال اگر سو تفاهمی هم پیش اومده من از دوستان پوزش میخوام.
FSW2014 Iranian Spreadsheet  ||  FSW2014 Entry Form
نقل قول  

آفلاین sh92- academia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,547
24-05-2015, 08:15 PM
سلام دوستان، خسته نباشید و خدا قوت. این فروم واقعا در طول مدت انجام پروسه مهاجرت کمک من بود و نکاتی که اینجا مطرح و حل میشه رو به جد میگم که حتی وکیلها هم نمی دونن براش راه حلی ندارن. ممنون از دوستانی که تمام تلاششون رو برای کاهش تشویش و استرس بقیه به خرج میدن. خصوصا مدیران فروم و اسپردشیت.

در ضمن اگر اون گروپ وایبر هنوز فعال هست میشه لطفا من رو هم اد کنید؟ پیغام بدین که شماره ام رو پیام خصوصی بدم. باسپاس
نقل قول  

آفلاین mandiman
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,548
24-05-2015, 09:22 PM
سلام
همون طور که گفتم ما چند روز پیش پاس ريکوست شدیم
دوستانی که اونجان یا اطلاعات دقیق دارن : آیا میشه بعد از لند کردن ،و ارسال اپليکيشن برای PR ,به ایران برگردیم تا کارتمون آماده بشه
ممنو
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,549
24-05-2015, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-05-2015, 09:28 PM توسط Soltaan.)
(24-05-2015, 06:45 PM)'zhobeys' نوشته:
جدول جدید بسیار خام و با عجله ایجاد شده و چون دسترسی اصلی به فرم ورودی وجود نداشته اطلاعات قبلی برای آپدیت شدن اصلا قابل دسترسی حتی با همون اکانت گوگلی که اطلاعات با اون وارد شده وجود نداره و شما باید یه ورودیه جدید ایجاد کنید. در حالی که جدول اصلی این مشکل رو نداره.
به هر حال زحمت اصلی این جدول رو دوستانمون debutant و alix1393 کشیدن و به همین دلیل که در حق ایشون این کار انجام شد و به بهانه تبلیغ اینجا عملاْ خیانت در امانت شد من هم از اون انجمن خارج شدم. وقتی در همین سطح هم نشه انتخاب داشت که کجا مطلب گذاشت یا کجا عضو بود یا کجا انتفاد کرد بهتره این قانون ها در محدوده همون مرزهای دیجیتالی باقی بمونن. به هر حال اگر سو تفاهمی هم پیش اومده من از دوستان پوزش میخوام.

اعتبار یه گروه به کساییه که توش عضون. اگه افرادی مثل شما، alix و دوستای دیگه که اونور وزنه بودن از فروم قبلی بیان بیرون (که خیلیاشون اومدن) اونجا هم به تدریج اعتبارشو از دست می ده کما اینکه این اتفاق چند وقتیه شروع شده. منم راستش خودم زیاد دل و دماغ اونجا رفتنو ندارم چون اونجا دیگه رفیقی ندارم که دلم براش تنگ بشه در حالیکه بچه های اینجا خیلی به فکر همن و این با ارزشه.
من همیشه به این اعتقاد داشتم که از هر دست بدی از همون دست هم می گیری و مطمئنم کسایی که بدون منت به فکر دیگران هستن تو زندگی فرسنگها از کسایی که ادعای زرنگی می کنن و دنبال منافع خودشونن جلوترن.
در ضمن اگه تو وایبر گروه درست کردین به ما هم بگین.
شوبیز دمت گرم امضات تو اون یکی فروم خیلی باحال بودBig Grin
نقل قول  

آفلاین zhobeys
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,550
24-05-2015, 09:48 PM
(24-05-2015, 09:22 PM)'mandiman' نوشته: سلام
همون طور که گفتم ما چند روز پیش پاس ريکوست شدیم
دوستانی که اونجان یا اطلاعات دقیق دارن : آیا میشه بعد از لند کردن ،و ارسال اپليکيشن برای PR ,به ایران برگردیم تا کارتمون آماده بشه
ممنو

مبارکه ، شما اگر آشنا دارید و آدرس ایشون رو میدید برای ارسال کارت بله میتونید برگردید بدون کارت (یعنی کارت دست شخص مورد اعتماد شما برسه) . منتها برای ورود بعدی باید کارت همراهتون باشه (براتون بیارن یا مثلا با کوریر بفرستن - که خوب مدرک به این مهمی رو منطقاً نمیدن دست پست ). اگر کارت نباشه و بخواید برید باید برای travel document درخواست بدید. از سفارت کانادا در ترکیه میتونید بگیرید و حدود 100 $ فکر کنم هزینه داشته باشه.
FSW2014 Iranian Spreadsheet  ||  FSW2014 Entry Form
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 251 252 253 254 255 256 257 258 259 ... 546 بعدی »