عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 247 248 249 250 251 252 253 254 255 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Shahram86
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,501
23-05-2015, 12:00 AM
'Faranak59.a dateline='' نوشته: دوست عزیز
گاهی وقت ها برای مسئله به این مهمی مثل پرونده مهاجرت که تعداد افراد زیادی درگیرش هستن و همه منتظر و نگران کارشون هستن، و وقتی خبر به این مهمی مثل دعوت به مصاحبه از طرف کسی مطرح میشه، لازمه که پیگیر بود و شاید هم پوارو!
من منکر نمیشم که شاید دعوت به مصاحبه برای برخی افراد پیش بیاد ولی در مورد کیس شما حرفهاتون برای من که غیرقابل باوره. دیگر خوانندگان هم میتونن خودشون قضاوت کنند.

دوست عزيز من مسول باور هاي شما نيستم در هر صورت هر جور راحتين ولي جهت اطلاع خدمتتون توضيحات بيشتر عرض كردم وگرنه آدم بايد بايد مشكل داشته باشه بيش از دويست و اندي روز صبر كنه بعد بياد ملت و سر كار بزاره در ضمن من مشكل خودم و گفتم و براي كسي مشكلي درست نكردم از اول تا انتهاي صحبتم  درسته و امسال كلا مصاحبه تو سطح جهانيشم خيلي كم بود و من شما رو درك ميكنم و بنده براي اثبات به شما كاري بيشتر از اينكه ايميل هاي دريافتيم و كه شير كردم نمي تونم انجام بدم در هر صورت خوش باشين
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,502
23-05-2015, 12:13 AM
دوستان عزیز اگر از حل مشکل دوست عزیزمون آقا شهرام و کنکاش و گمانه زنی در مورد صحت و سقم صحبتهای ایشون فارغ شدید به این سوال منم که چند صفحه پیش پرسیدم و کسی پاسخی نداد یه کم فکر کنید و جوابشو بدید لطفا؟
به نظر شما اگه با محل کار تماس بگیرن و طرف جواب اشتباه بده و مثلا بگه طرف اینجا نبوده یا نمیشناسمش یا بگه کارش ی چیزی غیر از اون چیزایی که توی رفرنس لتر اومده بوده آفیسر چیکار میکنه؟ یا چیکار میتونه بکنه؟ میتونه بگه کلا همه چی هوا؟ میتونه بگه طرف inadmissable شناخته شد؟  یا بعدا راهی برای سر و سامون دادن اوضاع هست؟ چون من فکر میکنم با تماس با کارفرما های قبلی تقریبا همه به یه نوعی به مشکل بخورن. یا شرح وظایف متفاوت بوده. یا کارفرما باهاش لجه. یا آدما عوض شدن. یا طرفی که جوابگوی تلفنه توجیه نیست. یا خیلی احتمالات دیگه. راه حل چیه؟
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,503
23-05-2015, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2015, 12:33 AM توسط Mehrap.)
(23-05-2015, 12:13 AM)eedoad نوشته: دوستان عزیز اگر از حل مشکل دوست عزیزمون آقا شهرام و کنکاش و گمانه زنی در مورد صحت و سقم صحبتهای ایشون فارغ شدید به این سوال منم که چند صفحه پیش پرسیدم و کسی پاسخی نداد یه کم فکر کنید و جوابشو بدید لطفا؟
به نظر شما اگه با محل کار تماس بگیرن و طرف جواب اشتباه بده و مثلا بگه طرف اینجا نبوده یا نمیشناسمش یا بگه کارش ی چیزی غیر از اون چیزایی که توی رفرنس لتر اومده بوده آفیسر چیکار میکنه؟ یا چیکار میتونه بکنه؟ میتونه بگه کلا همه چی هوا؟ میتونه بگه طرف inadmissable شناخته شد؟  یا بعدا راهی برای سر و سامون دادن اوضاع هست؟ چون من فکر میکنم با تماس با کارفرما های قبلی تقریبا همه به یه نوعی به مشکل بخورن. یا شرح وظایف متفاوت بوده. یا کارفرما باهاش لجه. یا آدما عوض شدن. یا طرفی که جوابگوی تلفنه توجیه نیست. یا خیلی احتمالات دیگه. راه حل چیه؟

سلام دوست عزيز. من مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم منطقيش اينه كه اگر به كارفرما زنگ ميزنن علي القاعده بايد از كسي راجع به شما استعلام كنن كه پايين نامه گواهي كارتون رو امضا كرده و به نوعي مدير مستقيم شما بوده. چون مثلا فرض كنيد من بخوام زنگ بزنم به شركت شما، به جز اسم كسي كه پايين گواهي كار رو امضا كرده كه اسم كسي ديگه اي رو نميدونم كه بخوام باهاش صحبت كنم، قطعا از منشي، تلفنچي، مسؤل امور اداري يا مالي شركت هم استعلام نمي كنم. چون شايد به ديتيل ندونه شما الان يا در زماني كه در شركت بوديد "دقيقا" چكار ميكرديد. لطفا اينقدر نگران نباشيد.
حالا فرض كنيم كسي كه زنگ زده اينقدر نادانه كه چنين كاري كرد و به شما اطلاع داد كه قانع نشده. قطعا به شما فرصت اثبات گفته هاتون داده ميشه و شايد يكي از راههاش هماهنگي با كسيه كه نامه تون رو امضا كرده. لطفا اينقدر استرس به خودتون نديد Smile
موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,504
23-05-2015, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2015, 12:56 AM توسط Shahram86.)
(23-05-2015, 12:30 AM)Mehrap نوشته: سلام دوست عزيز. من مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم منطقيش اينه كه اگر به كارفرما زنگ ميزنن علي القاعده بايد از كسي راجع به شما استعلام كنن كه پايين نامه گواهي كارتون رو امضا كرده و به نوعي مدير مستقيم شما بوده. چون مثلا فرض كنيد من بخوام زنگ بزنم به شركت شما، به جز اسم كسي كه پايين گواهي كار رو امضا كرده كه اسم كسي ديگه اي رو نميدونم كه بخوام باهاش صحبت كنم، قطعا از منشي، تلفنچي، مسؤل امور اداري يا مالي شركت هم استعلام نمي كنم. چون شايد به ديتيل ندونه شما الان يا در زماني كه در شركت بوديد "دقيقا" چكار ميكرديد. لطفا اينقدر نگران نباشيد.
حالا فرض كنيم كسي كه زنگ زده اينقدر نادانه كه چنين كاري كرد و به شما اطلاع داد كه قانع نشده. قطعا به شما فرصت اثبات گفته هاتون داده ميشه و شايد يكي از راههاش هماهنگي با كسيه كه نامه تون رو امضا كرده. لطفا اينقدر استرس به خودتون نديد Smile
موفق باشيد

اره منم موافقم در ضمن حتي اگه دوستي (كه تلفن بر ميداره) تاييد يا خدايي نكرده رد كنه اسم و سمتشو مي پرسن و به قول دوستمون كه به نظرم حرف كاملا منطقيه از نفري كه نامه رو داده مي پرسن چون بعضي از ارگان ها يا سازمان ها انقدر بزرگن كه كسي كسي و نمي شناسه و دوستان ببخشيد بازم اگه باعث نگراني كسي شدم وبحثم طولاني شد
نقل قول  

آفلاین heidari013
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,505
23-05-2015, 07:46 AM
(22-05-2015, 06:40 PM)'Shahram86' نوشته: سلام دوستان من به هر دري زدم ولي گويا دوستان سفارت فرانسه به ما ويزا در تاريخ مصاحبه نميدن ديگه هر كاري بلد بودم كردم زنگ زدم ، رفتم دمش هر كاري بود كردم يكي از دوستان گفت ايميل بزن به تعويق بدازن مصاحبه رو ولي گفتم اول تلاشم و بكنم بعد ايميل بزنم الان كه ايميل و خوب خوندم ديدم بوي اينو مي ده كه روز و جارو عوض نخواهند كرد و جوابيم نخواهند داد و با اين فرصت كمي كه آفيسر محترم براي ما در نظر گرفته انگار دنبال بهونه براي ريجكت كردنن ولي انصافا كم مونده برم دم سفارت فرانسه تحصن كنم?

سلام دوست عزیز ایشالله که ویزای فرانستون درست شه بتونید برید ولی توی بدترین حالت خدای نکرده اگه درست نشد به نظرم یه ایمیل به پاریس بزنید و شرایط رو کاملا توضیح بدید و درخواست کنید مصاحبه رو آنکارا یا ابوظبی یا ارمنستان ... بذارند
نقل قول  

آفلاین po0o0ne
**
نقل قول

امتیاز این پست: 14
#2,506
23-05-2015, 07:47 AM
من ناک 5025 ام.
چهارشنبه پاسپورت جدید رو که (به عنوان آپدیت دوم) ازم خاسته بودن فرستادم و جمعه پاس ریکویست شدم.
کل پروسه 189 روز.
کد آفیسرم MDY بود. پایین ایمیل دیروز FG.
موفق باشید دوستان.
نقل قول  

آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,507
23-05-2015, 08:00 AM
(23-05-2015, 07:47 AM)'po0o0ne' نوشته: من ناک 5025 ام.
چهارشنبه پاسپورت جدید رو که (به عنوان آپدیت دوم) ازم خاسته بودن فرستادم و جمعه پاس ریکویست شدم.
کل پروسه 189 روز.
موفق باشید دوستان.

تبریک میگم-عجب افیسر خوبیه این اقا  اکثر بچه ها رو زود پاس ریکوئست میکنه.
نقل قول  

آفلاین mpanahipour
**
نقل قول

#2,508
23-05-2015, 08:57 AM
سلام به دوستان عزیز
عزیزان کسی آمار این AWV رو نداره؟
من الان نزدیک سه ماهه که مدیکالمو دادم  همزمان آپدیت مدارکم رو هم فرستادم
از اون موقع دیگه هیچ خبری نشده 
همه اونایی که با این آفیسر هستن کم و بیش وضعیت مشابه دارن.
نقل قول  

آفلاین nadi2014
**
نقل قول

#2,509
23-05-2015, 09:03 AM
سلام دوستان
[align=right][align=right]ضمن پوزش از اینکه سوالمو در اینجا مطرح میکنم در قسمت مربوط به بیمه مطرح کردم که پاسخی دریافت نکردم و بخاطر عجله ای که دارم اینجا دوباره مطرحش میکنم.
من به شعبه 25 تهران مراجعه کردم که سابقه بیمه رو از 
یه تاریخی خاصی
 بهم بدن که متاسفانه قبول نکردن و از ابتدای زمانی که بیمه برام رد شده بهم دادن. و گفتن که اصلن سیستم نمیتونه از یه تاریخی خاصی رو بده و فقط از هر زمانی که بیمه برات رد شده رو پرینت میده و کاری هم نمیشه کرد!!!!!!  آیا کسی تجربه مشابه داشته ؟ 
[align=right][align=right] 
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#2,510
23-05-2015, 09:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2015, 09:16 AM توسط Soltaan.)
(23-05-2015, 07:47 AM)'po0o0ne' نوشته: من ناک 5025 ام.
کل پروسه 189 روز.
موفق باشید دوستان.

FG از بچه های خودمونه. تو اسپردشیت هست. تو اینجا هم با نام f_goo فعالیت می کنه. خدا رو شکر یه پارتی تو پاریس پیدا کردیم. آقای fg، ما نمی دونستیم امضای آخرو شما می زنی. قربون دستات، دستت می رسه کار ما رو هم خارج از نوبت راه بنداز.
گفتم تو این وانفسا که جو یه خورده سنگینه، یه خورده فضا رو عوض کنم [img]images/smilies/smile.gif[/img] .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 247 248 249 250 251 252 253 254 255 ... 546 بعدی »