عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 236 237 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Shahram86
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,321
18-05-2015, 06:04 PM
(18-05-2015, 06:03 PM)Shahram86 نوشته: ممنون از لطفتون حالا من نمي دونم مي خوام در خواست بدم درصورت امكان من هم باهاش برم چون مي دونم خيلي استرس مي گيره ببينم جواب چي مي دن
به اضافه اينكه قبل از رفتن يك درخواست gcms هم مي دم ببينم تا كجا پيش رفته
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,322
18-05-2015, 06:16 PM
(18-05-2015, 06:04 PM)'Shahram86' نوشته: به اضافه اينكه قبل از رفتن يك درخواست gcms هم مي دم ببينم تا كجا پيش رفته

من میگم درخواست ندید که با ایشون برید، چون حساسیت برانگیز تر می شه.
به نظرم هر کاری که گفتن و بکنید، 
از الان بیوفتید دنیال ویزای فرانسه 
امید وارم تو این لااقل به مشکل نخورید
اگه مشکل ایجاد شد بهشون سریع ایمیل بزنید بگید ما مشکل داریم برای گرفتن ویزا و اگه امکانش هست مصاحبه در دفتر انکارا یا استانبول به صورت انلاین باشه در حضور کارکنان اونجا.
باور کنید چیز خاصی نیست. اگه همسرتون می تونن 4 کلمه انگلیسی روتین صحبت کنن اینا می خوان مطمئن بشن که ایشون می فهمن انگلیسی در حد Communicate کردن یا خیر.
نگران نباشید...
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

#2,323
Shocked  18-05-2015, 07:07 PM
(18-05-2015, 05:04 PM)'Shahram86' نوشته: سلام بچه ها جان من شوكه نشين ولي ما به مصاحبه دعوت شديم يه سفر فرانسهSmile

امیدوارم به خیر و خوشی ویزاتون رو خیلی سریع همونجا بگیرید
راستش منم شوکه شدم با اینکه بازم مدارک خیلی مستند ارائه کردید آفیسر که تا الان فکر می کردم افیسر معروف dl بوده نیست و MDY  هست [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

فقط خواهشا ممکنه بفرماییئ حدودا چند وقت بعد از دریافت اون ایمیل براتون وقت  مصاحبه  گذاشتن؟
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,324
18-05-2015, 07:22 PM
(18-05-2015, 07:07 PM)Blessed نوشته:
امیدوارم به خیر و خوشی ویزاتون رو خیلی سریع همونجا بگیرید
راستش منم شوکه شدم با اینکه بازم مدارک خیلی مستند ارائه کردید آفیسر که تا الان فکر می کردم افیسر معروف dl بوده نیست و MDY  هست [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

فقط خواهشا ممکنه بفرماییئ حدودا چند وقت بعد از دریافت اون ایمیل براتون وقت  مصاحبه  گذاشتن؟

وقت مصاحبه ٢ تير هست
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

#2,325
18-05-2015, 07:43 PM
اقا شهرام اميدوارم همه چيز به خوبي پيش بره و بعد از مصاحبه پاس ريكوئست بشيد
موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,326
18-05-2015, 07:49 PM
دوستان از اطلاع رساني هاتون ممنون
من به شدت استرس گرفته بودم كه اگر زنگ بزنن كي جواب بده و چطور جواب بده چون ممكنه از شركتي كه هستم برم
البته نامه سابقه كارم انگليسي بود كه ديگه ترجمه معني نداشت ولي بيمه و فيش حقوقي و قراداد هام رو كه ترجمه و تاييد شده بود فرستادم
اميدوارم زودتر اين انتظار تموم شه و همگي ويزا بگيريم
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,327
18-05-2015, 08:31 PM
(18-05-2015, 07:22 PM)'Shahram86' نوشته: وقت مصاحبه ٢ تير هست

امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره. به نظر من هم بهتره مین اپلیکنت به تنهایی برن (همونطور که خواسته شده). هزینه‌های سفر هم کمتر خواهد شد. قاعدتا اونها می‌خوان مطمئن شن مهارت‌های زبانی، در حد ادعاشده هست و لابد مدارک ارسالی، اونها رو متقاعد نکرده. شما با آرامش، از همین حالا  دنبال ویزای فرانسه باشید.
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#2,328
18-05-2015, 09:01 PM
بچه هایی که شرکت های تحریمی کار می کنند و ازشون چارت سازمانی و غیره خواستند حواسشون باشه که شغل هاشون رو خیلی سطح پایین نشون بدن و همچنین تو چارت سازمانی هم یک جای خیلی پایین برای خودشون دست و پا کنند.

یک نفر اعلام کرده: [font]در تاریخ نهم می نامه ای‌ از ورشو دریافت کردم شامل اینکه همسرم به علت مدیر ارشد بودن در یکی‌ از شرکتهای تحریمی با مهاجرت ایشان موافقت نمی‌شود و یک ماه زمان دادند تا از خودش دفاع کند که به علت مدیریت کاری خلاف با نظرات آنها نکرده .فقط این را نوشتم که نگران نباشید آنها مشغول کار هستند و پروندههای که از نظر سکیوریتی به نظر آنها مشکل دارد را در حال بررسی‌ هستند و زمان زیادی به پایان راه نمانده.به امید شنیدن خبر خوب از همه دوستان. [/font]

با توجه به مواردی که دیدم بودن کسایی که چنین نامه ای دریافت کنند و با دفاع کردن مشکلشون حل شه. ولی خب اگر زودتر بشه از چنین چیزی پیشگیری کرد بهتره.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#2,329
18-05-2015, 09:05 PM
در مورد شهرام جان

فقط کسی رو راه میدن تو سفارت که دعوت به مصاحبه شده. تو آنکارا همراه اضافه رو راه میدن که تو یک سالن انتظار جدا بشینه. برای همین به مصاحبه دو نفره خیلی فکر نکنید. اگر بشه هم به صلاح نیست. فرض کنید بخوان مچ گیری کنند هر کدومتون رو تو دو تا اطاق مصاحبه کنند و به دروغ به هر کدوم بگن همسرت تو اون اطاق این حرف رو زده و منتظر جواب شما باشن. تو آنکارا این سابقه داشته به خاطر شک به ازدواج صوری.

از جهت همراهی و گرفتن ویزای فرانسه احتمال ریجکت بیشتر میشه از نظر من. چون دو تایی میرید. دقت کن نگفتم ریجکت میشی. گفتم احتمال ریجکت زیاد میشه. وقتی یک نفر ایران میمونه اونا راحت تر ویزا میدن اونم برای این حالت توریستی.

وقتی برای ویزای فرانسه اقدام کردید با سفارت تماس بگیرید و زمان حدودی رو برای دریافت ویزا بگید. که اگر نرسید دستتون بشه reschedule کرد.

به نظر من که فقط سطح زبانتون رو میسنجن و ممکنه حتی ازتون بخوان که مثلا یک نامه رسمی بنویسید. آمادگی داشته باشید که احیانا نمونه نامه هایی که دادید رو دوباره بتونید بدون فکر بنویسید. دست کم نگیرید و تمرین کنید.

به نظر من این مصاحبه برای شما بیشتر مثبت هست تا منفی. من از طرف خودم و دوستان برای شما آرزوی موفقیت می کنم :-)

نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,330
18-05-2015, 09:18 PM
(18-05-2015, 09:05 PM)shubizkumbuli نوشته: در مورد شهرام جان

فقط کسی رو راه میدن تو سفارت که دعوت به مصاحبه شده. تو آنکارا همراه اضافه رو راه میدن که تو یک سالن انتظار جدا بشینه. برای همین به مصاحبه دو نفره خیلی فکر نکنید. اگر بشه هم به صلاح نیست. فرض کنید بخوان مچ گیری کنند هر کدومتون رو تو دو تا اطاق مصاحبه کنند و به دروغ به هر کدوم بگن همسرت تو اون اطاق این حرف رو زده و منتظر جواب شما باشن. تو آنکارا این سابقه داشته به خاطر شک به ازدواج صوری.

از جهت همراهی و گرفتن ویزای فرانسه احتمال ریجکت بیشتر میشه از نظر من. چون دو تایی میرید. دقت کن نگفتم ریجکت میشی. گفتم احتمال ریجکت زیاد میشه. وقتی یک نفر ایران میمونه اونا راحت تر ویزا میدن اونم برای این حالت توریستی.

وقتی برای ویزای فرانسه اقدام کردید با سفارت تماس بگیرید و زمان حدودی رو برای دریافت ویزا بگید. که اگر نرسید دستتون بشه reschedule کرد.

به نظر من که فقط سطح زبانتون رو میسنجن و ممکنه حتی ازتون بخوان که مثلا یک نامه رسمی بنویسید. آمادگی داشته باشید که احیانا نمونه نامه هایی که دادید رو دوباره بتونید بدون فکر بنویسید. دست کم نگیرید و تمرین کنید.

به نظر من این مصاحبه برای شما بیشتر مثبت هست تا منفی. من از طرف خودم و دوستان برای شما آرزوی موفقیت می کنم :-)

مرسي از راهنماييتون بله حق باشماست همين كارو خواهم كرد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 229 230 231 232 233 234 235 236 237 ... 546 بعدی »