عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-12-2014, 11:53 PM
(10-12-2014, 11:44 PM)'saheleh' نوشته:
یعنی فاند ربطی به این شهریه نداره؟
کسی که Assistant میشه حقوقی هم بابت کار تحقیقاتی میگیره؟

ببینید. فاند رو اساتید دریافت میکنن بابت پروژه های که از سازمان ها و دانشگاه دریافت می کنند. درست مثل دانشگاههای خودمون که گرانتی به اساتید میدن بابت کارهای تحقیقاتی. منتها ارتباط اونا با صنعت بیشتره و بیشتر ساپورت میشن. TA و RA رو از طریق دانشکده و هماهنگی با استاد دریافت می کنید. Scholarship رو دانشکده با توجه به مدارک ارسالی شما براتون در نظر میگیره. این تفاوت ها در جزوء هست. با مطالعه اون سوالاتتون پاسخ داده میشه. امکان داره شما بورسیه و یا Assistant-ship دریافت کنید و کار مثبتی برای استادتون انجام دهید که ایشون بهتون از گرانت خودشون تشویقی بدن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mojtaba16
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-04-2015, 09:22 AM
با سلام
می خواستم برای پاییز 2016 برای یه دانشگاهی اقدام کنم
می خواستم زودتر با استاد اونجا مکاتبه داشته باشم و در مورد کارهام باهاش صحبت کنم و بگم اگه می شه برای 2016 پذیرش بگیرم
مشکلم اینه که نیمدونم تو نامه چی بنویسم
اگه میشه یکم راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-04-2015, 09:40 PM
(11-04-2015, 09:22 AM)'mojtaba16' نوشته: با سلام
می خواستم زودتر با استاد اونجا مکاتبه داشته باشم و در مورد کارهام باهاش صحبت کنم و بگم اگه می شه برای 2016 پذیرش بگیرم

به نظر من از آنجایکه واسه پاییز 2015 اساتید هنوز مطمئن نیستند چند تا دانشجو خواهند داشت (منظور اینه که تا دانشجو نره و ثبت نام نکنه، دانشجوی رسمی به حساب نمیاد و در وضعیت فعلی تعداد کسایی که پذیرش گرفتن و پذیرششون رو اکسپت کردن ملاک تعداد دانشجویانشون سال آینده نیست)، به طور دقیق راجع به ظرفیت خالیشون اطلاع نخواهند داشت. در چنین حالتی نمی‌تونن راجع به پذیرش شما در پاییز 2016 حرف خاصی بزنند. دیگر اینکه چون فاصله زیادی تا ددلاین زمان اپلای برای پاییز 2016 وجود داره و دانشجوی علاقه مند ممکنه به سمت دانشگاهها دیگه جذب شه و یا کلاً از ادامه تحصیل منصرف بشه، اساتید ممکنه نظر درستی راجع به پذیرش بهتون ندن. البته تمام مسائلی که عرض کردم نظر منه و من نمیتونم به طور یقین از طرف جامعه اساتید دانشگاه سخن بگم. پیشنهاد میشه که فعلاً دست نگه دارید و بگذارید پاییز 2015 شروع بشه و بعد می توند کم کم کارا رو شروع کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-04-2015, 08:57 PM
(11-04-2015, 09:22 AM)'mojtaba16' نوشته: با سلام

سلام
استاد که خودش پذیرش نمیده. معمولا کار تیم یا کمیته است. اما میتونید روی نظرش تاثیر بگذارید و اون رو مجاب کنید که شما فرد پویایی هستید و میتونید از عهده کار بر بیایید. توجه داشته باشید که شما با اساتید هم سر مساله پذیرش به تفاهم برسید مهمه که مینیمم های پذیرش در اون دانشگاه رو داشته باشید و مرحله بعد استاده ک همیتونه اعلام کنه شما رو ساپورت مالی خواهد کرد. نامه اتون کوتاه باشه و سریع بره سر اصل مطلب. از فاند معمولا حرفی نیمزنند چون کسی که ایمیل میزنه هدفش همینه وگرنه پذیرش بدون فاند دور از ذهن نیست. اگر آیتم خیلی مثبت و چشم گیری در رزومه دارید در پیامتون بگنجانید. رزومه بیش از 1 صفحه یا 1.5 صفحه نشه. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین tameazadi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-05-2015, 01:23 AM
سلام دوستان
من دانشجوی دکتری هوافضا دانشگاه امیرکبیر هستم،دنبال پذیرش و فاند برای خارج از کشور هستم دیگه نمیخوام ایران ادامه بدم،جدیدا یکی از مقاله هام برای کنفرانسی در ایتالیا پذیرفته شده و دعوتنامه هم اومده،آیا اگه برم این موضوع کمکی به گرفتن پذیرش میکنه؟یعنی اونجا میشه راحت استادی گیر آورد که اینکارو بکنه؟ خلاصه اینکه با توجه به هزینه بالای سفر آیا ارزششو داره یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
نقل قول  

آفلاین ehsan99999
**
نقل قول

07-05-2015, 07:32 PM
(04-01-2011, 10:32 AM)'Babak' نوشته:
  • به استاد‌هایی که واقعا به زمینه کاریشان علاقمند هستید ایمیل بزنید و از فرستادن ایمیل به استادهایی که زمینه کاریشان هیچ ربطی به هم ندارد خودداری کنید. استادهای یک دانشکده با هم ارتباط دارند و ممکن است متوجه بشوند که شما به همه ایمیل زده‌اید و فقط هدفتان این است که به هر قیمتی که شده است پذیرش بگیرید
برای دانشجویان مقطع کارشناسی هم پیشنهادی دارید ؟
من در این ترم کارشناسیم رو با معدل خیلی خوب تموم می کنم.
و تصمیم دارم برای ارشد اپلای کنم 
ولی مشکل اینه که از اونجایی که در مقطع کارشناسی تمرکز روی مباحث عمومی تر هستش من خیلی با رشته های ارائه شده و موضوعات کارشناسی ارشد آشنا نیستم.و متاسفانه هنوز مقاله ای هم ندارم. تنها چیزی که دارم یک اختراع هستش که دارم روش کار می کنم.

حالا فرض کنیم من با توجه به اطلاعات سطحی که درمورد پردازش تصویر دارم بخوام یک استاد پیدا کنم که در این زمینه کار کرده، سوال من اینه که من چطور وقتی اطلاعاتم در این زمینه قوی نیست (به هر حال دانشجوی کارشناسی بودم) استاد رو قانع کنم که دوست دارم کار کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
08-05-2015, 05:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2015, 05:39 AM توسط blur.)
(06-05-2015, 01:23 AM)'tameazadi' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی دکتری هوافضا دانشگاه امیرکبیر هستم،دنبال پذیرش و فاند برای خارج از کشور هستم دیگه نمیخوام ایران ادامه بدم،جدیدا یکی از مقاله هام برای کنفرانسی در ایتالیا پذیرفته شده و دعوتنامه هم اومده،آیا اگه برم این موضوع کمکی به گرفتن پذیرش میکنه؟یعنی اونجا میشه راحت استادی گیر آورد که اینکارو بکنه؟ خلاصه اینکه با توجه به هزینه بالای سفر آیا ارزششو داره یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .

خیلی‌ بستگی به شرایط داره (محتوایی که ارائه میدید و روابط عمومیتون!) ولی‌ امکانش هست که با استادی اونجا آشنا بشید که شمارو بعنوان دانشجوش بخواد و کار پذیرشتون رو تسهیل کنه. برای بعضی‌ اتفاق افتاده. ولی‌ خوب اتفاق قطعی نیست

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-05-2015, 11:18 AM
(07-05-2015, 07:32 PM)'ehsan99999' نوشته:
برای دانشجویان مقطع کارشناسی هم پیشنهادی دارید ؟
من در این ترم کارشناسیم رو با معدل خیلی خوب تموم می کنم.
و تصمیم دارم برای ارشد اپلای کنم 
ولی مشکل اینه که از اونجایی که در مقطع کارشناسی تمرکز روی مباحث عمومی تر هستش من خیلی با رشته های ارائه شده و موضوعات کارشناسی ارشد آشنا نیستم.و متاسفانه هنوز مقاله ای هم ندارم. تنها چیزی که دارم یک اختراع هستش که دارم روش کار می کنم.
حالا فرض کنیم من با توجه به اطلاعات سطحی که درمورد پردازش تصویر دارم بخوام یک استاد پیدا کنم که در این زمینه کار کرده، سوال من اینه که من چطور وقتی اطلاعاتم در این زمینه قوی نیست (به هر حال دانشجوی کارشناسی بودم) استاد رو قانع کنم که دوست دارم کار کنم؟
در گرفتن پذیرش و تماس با استادها واقعا بحث قانع کردن استاد در اون حد مطرح نیست که شما حتما نیاز داشته باشید دلیل و مدرک خیلی مهمی ارائه کنید که به مبحثی علاقه‌مند هستید. همین که بگید علاقه دارید و در یکی دو خط دلیل این علاقه‌مندی رو توضیح بدید کافیه. مثلا دلیل ممکنه این باشه که درس پردازش تصویر و گذروندید و پروژه‌اش رو با موفقیت کامل انجام دادید و ازش خیلی لذت بردید. استادها معمولا آدم‌های منطقی‌ای هستند و از دانشجوی کارشناسی انتظار ندارند که یک پروژه بزرگ در زمینه مورد نظر انجام داده باشه یا چندین تا مقاله در این زمینه نوشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین kianoosh7777
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-05-2015, 12:03 PM
سلام دوستان.
من و نامزدم واسه یه پوزیشنی تو اروپا می خوایم اقدام کنیم. گفته قبل از اینکه مدارک بفرستین یه ای میل به یکی از پروفسور ها بزنید و براش cv  بفرستین. حالا سوالم اینه که به نظرتون ما هر کدوم جدا جدا ایمیل بزنیم بهتره یا یه ای میل بزنیم و توش بگیم که ما 2 نفریم و هر دو رو یه زمینه کار کردیم و علاقه داریم به کار شما و ... ؟؟ کلا به رابطمون اشاره کنیم بهتره یا چیزی نگیم؟ و اینکه 2 تایی یه ای میل بزنیم یا جدا جدا؟
نقل قول  

آفلاین bella
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2015, 06:14 PM
سلام دوستان
اگه بخوام برای یک استادی ایمیل بفرستم باید همراه ایمیل رزومه باشه یا CV؟
اونوقت همون موقع باید اسم رفرنس ها رو هم بگم؟ یا زمان پذیرش باید اسم رفرنس ها رو در CV ذکر کنم؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 بعدی »