عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 204 205 206 207 208 209 210 211 212 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,071
09-05-2015, 01:30 PM
(09-05-2015, 12:52 PM)'farhadfarhad57' نوشته: سلام. با شرایطی که تو امضام میبینید. نو استاتوس من فقط دو خط نوشته. اولیش گفته کی مدارک رسیده.دومیی گعته مدیکال ریسبو شدم. الام باید منتظر چی باشم. پروسس استارتد؟

درود و وقت بخیر.
با توجه به اینکه اضافه شدن لاین پراسس استارتد خیلی روال مشخصی نداره، منتظر دریافت ایمیل پاس ریکوئست باشید ولی ECAS رو هم چک کنید، شاید لاین پراسس استارتد براتون ثبت بشه.
به امید خواندن خبر خوب پاس ریکوئستی شما و همه دوستان.

نقل قول  

آفلاین sk1353
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#2,072
09-05-2015, 01:51 PM
سلام دوستان عزيز
من اين هفته وقت دكتر دارم و يه سوالي در مورد مديكال برام پيش اومده و اون اينه كه من دسيك كمر دارم و همينطور زانوهام رو عمل كردم البته با توجه به اينكه ورزش ميكنم منو اذيت نميكنند . ميخواستم ببينم اينا رو به دكتر بگم يا نه.
با تشكر
نقل قول  

آفلاین hooman_m
**
نقل قول

#2,073
09-05-2015, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 02:37 PM توسط hooman_m.)
(09-05-2015, 01:29 PM)nasim827 نوشته: دوستان عزیز یه سوال. نمی دونم چقدر یادتون هست پرونده من رو. من و نامزدم دو تا پرونده مستقل رو داریم پیش می بریم. و در حال حاضر هم 51 روز از مدیکال ریسیود شدنمون می گذره. قرار هست دو ماه دیگه عقد کنیم. حالا دو حالت پیش میاد. یا قبل از عقد ما ویزامون رو می گیریم. یا که بعد از عقد.
اگر قبل عقد باشه که لازم نیست کاری کنیم؟ یعنی دیگه هر کدوم ویزامون رو داریم و می ریم. (البته نمی دونم که لازم هست در کانادا هم ازدواج ثبت شه یا نه که رسمیت داشته باشه اونجا و اگه بله، کجا؟)
حالت دوم اگه اتفاق بیفته، لازم هست که به پاریس جریان رو بگیم؟ می ترسیم که گیج شن و اشتباها تصمیمی بگیرن. چون نمی خوایم خللی در پرونده و سرعت کار پیش بیاد. و قرار نیست کسی اسپانسر اون یکی شه یا پرونده ای متوقف شه و با اون یکی جوین شه. اگه هم که اطلاع ندیم ممکنه موقع پر کردن فرم برای تحویل ویزا ابهام براشون پیش بیاد که چطور اینا متاهل هستند و دو تا پرونده دارند و ...

حالا اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم Smile
با سلام و تبریک.
به نظرم شما که الان کارتون داره پیش میره دست نگهدارید و بعد از دریافت ویزا عقد کنید. بعد از دریافت ویزا دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.من ازدواجم رو اطلاع دادم.البته فقط من پرونده مهاجرتی داشتم و پروندمون حدودا دو ماه عقب افتاد. ولی الان همسرم هم به پروندمون اضافه شده.
در مورد ثبت ازدواج در کانادا هم اگر اطلاعی کسب کردید به من هم بگید لطفا.
موفق باشید

Fsw 2014, Noc code : 2131
  Sent to CIO: 10/15/2014, Received at CIO:10/21/2014, PER: 1/21/2015, AOR: 2/14/2015 Medical Requested: , 5/4/2015, Medical Results Received: 5/26/2015, Processing Started: 7/7/2015, Passport Requested: 07/17/2015
نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

#2,074
09-05-2015, 02:53 PM
(09-05-2015, 02:35 PM)'hooman_m' نوشته: با سلام و تبریک.
به نظرم شما که الان کارتون داره پیش میره دست نگهدارید و بعد از دریافت ویزا عقد کنید. بعد از دریافت ویزا دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.من ازدواجم رو اطلاع دادم.البته فقط من پرونده مهاجرتی داشتم و پروندمون حدودا دو ماه عقب افتاد. ولی الان همسرم هم به پروندمون اضافه شده.
در مورد ثبت ازدواج در کانادا هم اگر اطلاعی کسب کردید به من هم بگید لطفا.
موفق باشید

ممنون از پاسختون. ولی بنا به دلایلی شاید نشه تاریخ عقد رو تغییر داد. با فرض ثابت بودن این تاریخ، چه راهی بهتره؟ اطلاع دادن به پاریس باعث گیج شدن افیسر یا کند شدن پرونده نمیشه؟
NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29
Money Cashed: 2015-01-02
 PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28
لینک اسپردشیت FSW2014
لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014
نقل قول  

آفلاین nadi2014
**
نقل قول

#2,075
09-05-2015, 03:10 PM
سلام دوستان 
من این هفته وفت دکتر دارم و باتوجه به اینکه تیروئید کم کار دارم میخام آزمایش اخیرمو که شامل (T3,TSH, TESTOSTERONE) و سونوگرافی از تیروئیدمو به دکتر نشون بدم . البته فردا هم چکاپ شش ماهه تیروئیدمو پیش دکتر فوق تخصص غدد دارم و از ایشون میخام که شرح کاملی از وضعیت تیروئیدمو بنویسه که دکتر که میرم مدیکالمو انجام بدم به ایشون ارائه بدم که نیاز به آزمایشات تکمیلی نباشه. دوستان اگر نظری دارید لطفا بگین . 
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,076
09-05-2015, 03:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 03:39 PM توسط zhobeys.)
(09-05-2015, 01:29 PM)'nasim827' نوشته: دوستان عزیز یه سوال. نمی دونم چقدر یادتون هست پرونده من رو. من و نامزدم دو تا پرونده مستقل رو داریم پیش می بریم. و در حال حاضر هم 51 روز از مدیکال ریسیود شدنمون می گذره. قرار هست دو ماه دیگه عقد کنیم. حالا دو حالت پیش میاد. یا قبل از عقد ما ویزامون رو می گیریم. یا که بعد از عقد.
اگر قبل عقد باشه که لازم نیست کاری کنیم؟ یعنی دیگه هر کدوم ویزامون رو داریم و می ریم. (البته نمی دونم که لازم هست در کانادا هم ازدواج ثبت شه یا نه که رسمیت داشته باشه اونجا و اگه بله، کجا؟)
حالت دوم اگه اتفاق بیفته، لازم هست که به پاریس جریان رو بگیم؟ می ترسیم که گیج شن و اشتباها تصمیمی بگیرن. چون نمی خوایم خللی در پرونده و سرعت کار پیش بیاد. و قرار نیست کسی اسپانسر اون یکی شه یا پرونده ای متوقف شه و با اون یکی جوین شه. اگه هم که اطلاع ندیم ممکنه موقع پر کردن فرم برای تحویل ویزا ابهام براشون پیش بیاد که چطور اینا متاهل هستند و دو تا پرونده دارند و ...
حالا اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم Smile

بهترین و بی دردسرترین راه برای کیس شما لند کردن هر دو و سپس عقد کردنه (حالا یا بیاید ایران عقد کنید یا همونجا عقد ایرانی کانادایی -  در کانادا احتمالا در شهرداری باید ثبت کنید ازدواجتون رو و برای عقد ایرانی یک سری فرم و مدارک هست که باید بفرستید با شناسنامه ها واشنگتن). تحت هر شرایطی چه قبل ویزا چه بعد ویزا و پیش از لند کردن شما باید به ویزا آفیس اطلاع بدید موضوع عقد رو. چون شرایط شما تغییر کرده. البته خیلی سریع کار شما پیش میره.
به نظرم اگر نمیشه تاریخ عقد تغییر کنه به ویزا آفیس این موضوع رو یک نفرتون اطلاع بده و سوال بپرسه که باید چیکار کنید و چقدر ممکنه کارتون عقب بیفته. بهتره بپرسید که اگر هر دو ویزا داشته باشید چه اتفاقی میفته.
نقل قول  

آفلاین somayea1
**
نقل قول

#2,077
Sad  09-05-2015, 03:38 PM
سلام به همه
چندروز قبل ایمیلمو باز کردم یهویی یه ایمیل از ویزاآفیس پاریس دیدم چشمام گرد شد و خوشحال شدم گفتم پاس ریکواست شدم رفت
اما بازش که کردم دیدم آپدیت دومه
ای خدا
حالا موندم چکار کنم؟
ازمون آپدیت سی وی یا رزومه خواستن که باید شامل اطلاعات کارفرما و شرح وظایف شغلی و همینطور تحصیلات باشه و یک ماهم بهمون وقت دادن.
نمیدونم شرایط منو یادتون هست یانه؟اینکه باردارم و فرزندم اوایل مرداد شایدم آخر تیرماه به دنیا میاد و اطلاعات دقیقی وجود نداره که قبل از به دنیا اومدن فرزند اگه ویزا صادر شه و ما نتونیم لند کنیم ویزا باطل میشه و کلا این ابهام برام وجود داره که وقتی باطل میشه بعدش چه اتفاقی میفته؟
سوال : الان سی وی رو بفرستم بهتره یا بزارم اواخر مهلت تعیین شده اینکارو انجام بدم؟میترسم هرکاری انجام بدم آخه تا هفته 36 بیشتر اجازه پرواز نمیدن و ممکنه تو تایمی پاس ریکواست بشیم که نتونیم پرواز کنیم و همه تلاشمون بی نتیجه بمونه... راستی اسپرید شیتم به روز کردم و پسورد اکونت قبلیم هم که somayea بود رو فراموش کردم و مجبور شدم آیدی جدید بسازم.
نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

#2,078
09-05-2015, 03:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2015, 03:59 PM توسط nasim827.)
(09-05-2015, 03:34 PM)'zhobeys' نوشته:
بهترین و بی دردسرترین راه برای کیس شما لند کردن هر دو و سپس عقد کردنه (حالا یا بیاید ایران عقد کنید یا همونجا عقد ایرانی کانادایی -  در کانادا احتمالا در شهرداری باید ثبت کنید ازدواجتون رو و برای عقد ایرانی یک سری فرم و مدارک هست که باید بفرستید با شناسنامه ها واشنگتن). تحت هر شرایطی چه قبل ویزا چه بعد ویزا و پیش از لند کردن شما باید به ویزا آفیس اطلاع بدید موضوع عقد رو. چون شرایط شما تغییر کرده. البته خیلی سریع کار شما پیش میره.
به نظرم اگر نمیشه تاریخ عقد تغییر کنه به ویزا آفیس این موضوع رو یک نفرتون اطلاع بده و سوال بپرسه که باید چیکار کنید و چقدر ممکنه کارتون عقب بیفته. بهتره بپرسید که اگر هر دو ویزا داشته باشید چه اتفاقی میفته.

اگه می گید که خیلی سریع کارمون پیش میره، پس چرا می گید بهترین و بی دردسرترین راه برای کیس ما لند کردن هر دو و سپس عقد کردنه؟
حالا به نظرتون از الآن ایمیل بزنم و از پاریس بپرسم یا صبر کنم هر وقت عقد کردیم؟
یه سوال. وقتی ویزا دیگه دستمونه چرا باید تغییر شرایط رو اعلام کنیم؟

ممنون از پاسختون
لینک اسپردشیت FSW2014
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,079
09-05-2015, 04:00 PM
(09-05-2015, 03:48 PM)'nasim827' نوشته:
اگه می گید که خیلی سریع کار شما پیش میره، پس چرا می گید بهترین و بی دردسرترین راه برای کیس ما لند کردن هر دو و سپس عقد کردنه؟
حالا به نظرتون از الآن ایمیل بزنم و از پاریس بپرسم یا صبر کنم هر وقت عقد کردیم؟
یه سوال. وقتی ویزا دیگه دستمونه چرا باید تغییر شرایط رو اعلام کنیم؟
ممنون از پاسختون

برای اینکه دیگه شما هر دو رسما PR شدید و دیگه پرونده ای به پرونده دیگه وابسته نخواهد شد. ولی اگر قبلش عقد کنید به هرحال یه تغییری تو شرایط ثبتی شما ایجاد شده و باید به ویزا آفیس گزارش داده بشه. ویزا آفیس ممکنه یه سری مدارک از شما بخواد (ترجمه شناسنامه ها و عقدنامه) و نهایتا شاید بگه جدا جدا لند نکنید و راحت شما لند کنید یا ممکنه بگه بیاید کانادا ادامه کاراتون رو بعد از لند کردن انجام بدید (مراحل اداری). اما اگر بعد از لند عقد کنید دیگه به کسی ربطی نداره شرایط ثبتی شما. از این بابت گفتم بی دردسر. متن زیر رو از ایمیل پاس ریکوئست براتون گذاشتم.
Change in Family Composition:
You must notify our office in writing if there are or will be changes in your life circumstances
before using your visas, such as:

 Family status (e.g. marriage or common-law union, divorce, annulment, legal separation,
birth, adoption, death of the sponsor, principal applicant or any accompanying family
member); or
 You or any of your family members being charged or convicted of a criminal offence.
Failure to inform us of any of these changes may delay processing, may result in the cancellation of

your immigrant visas, or may render you and/or your family members inadmissible to Canada.
Failure to inform us of dependent family members during your application processing will
permanently exclude them from later sponsorship in the Family Class.
Any changes that result in visa reissuance will incur a Replacement of an Immigration Document

charge of CAD$30 for each visa that needs to be re-issued.
نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

#2,080
09-05-2015, 04:06 PM
(09-05-2015, 04:00 PM)'zhobeys' نوشته:
برای اینکه دیگه شما هر دو رسما PR شدید و دیگه پرونده ای به پرونده دیگه وابسته نخواهد شد. ولی اگر قبلش عقد کنید به هرحال یه تغییری تو شرایط ثبتی شما ایجاد شده و باید به ویزا آفیس گزارش داده بشه. ویزا آفیس ممکنه یه سری مدارک از شما بخواد (ترجمه شناسنامه ها و عقدنامه) و نهایتا شاید بگه جدا جدا لند نکنید و راحت شما لند کنید یا ممکنه بگه بیاید کانادا ادامه کاراتون رو بعد از لند کردن انجام بدید (مراحل اداری). اما اگر بعد از لند عقد کنید دیگه به کسی ربطی نداره شرایط ثبتی شما. از این بابت گفتم بی دردسر. متن زیر رو از ایمیل پاس ریکوئست براتون گذاشتم.
Change in Family Composition:
You must notify our office in writing if there are or will be changes in your life circumstances
before using your visas, such as:
 Family status (e.g. marriage or common-law union, divorce, annulment, legal separation,
birth, adoption, death of the sponsor, principal applicant or any accompanying family
member); or
 You or any of your family members being charged or convicted of a criminal offence.
Failure to inform us of any of these changes may delay processing, may result in the cancellation of
your immigrant visas, or may render you and/or your family members inadmissible to Canada.
Failure to inform us of dependent family members during your application processing will
permanently exclude them from later sponsorship in the Family Class.
Any changes that result in visa reissuance will incur a Replacement of an Immigration Document
charge of CAD$30 for each visa that needs to be re-issued.

حق با شماست نوشته: if there are or will be changes in your life circumstances
به نظرم بهتره با خودشون موضوع رو در میون بذارم. می تونه حالت سوالی و یا مشورتی داشته باشه؟ یعنی ازشون نظر بخوام که چه راهی باعث عدم اختلال در سرعت پرونده ها میشه؟ یا که فقط اعلام کنم ما قصد ازدواج داریم و می خوایم شرایط رو بدونیم که چه تغییری ایجاد می کنه در حالیکه پرونده ها به صورت مستقل در حال پراسس هست و نمی خوایم هیچ کدومش رو کنسل کنیم.

اگه ویزا بعد از عقدمون بیاد و اطلاع ندیم چه اتفاقی می افته بعدا؟
ببخشید زیاد سوال می پرسم. می خوام خوب توجیه شم و ایمیلی که می نویسم کمترین دردسر و برامون ایجاد کنه مخصوصا که تا اینجای کار هر دو پرونده به موازات و به خوبی پیش رفته
لینک اسپردشیت FSW2014
نقل قول