عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش شانس گرفتن پذیرش در مقاطع لیسانس و ارشد از دانشگاه های اتریش

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش در مقاطع لیسانس و ارشد از دانشگاه های اتریش
آفلاین alessandro0
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-03-2015, 12:34 PM
(15-03-2015, 03:51 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خیر. برگه قبولی نیاز نیست باید ثبت نام کنید و گواهی اشتغال بگیرید و در حین این بتونی برای اتریش اقدام کنی البته اگر بخوای ارشد بخونی. اما با این معدل به نظرم بهتره لیسانس مجدد بخونی و یا اگر بتونی زبان المانی رو قوی کنی و برای ارشد در یک دانشگاه خوب پذیرش بگیری. مراحلش سخت نیست، تنها موردی که باعث پیچیدگی شده همین مورد قبول داشتن دانشگاه قبلی متقاضیان و برگه عدم ممانعت یا گواهی اشتغال به تحصیله. چون شما سراسری خوندی مشکلی نداره اما برای ارشد باید در دانشگاه ارشد ایران ثبت نام کرده باشی تا بتونی ارشد در اتریش بخونی. یا اینکه لیسانس مجدد بخونی. اما من جای شما بودم زبان المانی رو تقوییت میکردم تا سطح (B1-B2) و یه دوره ارشد زبان المانی+ارشد در دانشگاه المان میخوندم. به هر حال هدف هر فردی متفاوته از فردی دیگرست.

دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما میگی آلمان میتونم برم؟؟؟؟
میدونی من چون فکر میکردم برای رفتن ب آلمان شانسم صفره،ب فکر اتریش افتادم... زبانشو روال کنم دیگه مسئله خاصی میمونه؟؟ 
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-03-2015, 02:11 PM
(16-03-2015, 12:34 PM)alessandro0 نوشته:
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما میگی آلمان میتونم برم؟؟؟؟
میدونی من چون فکر میکردم برای رفتن ب آلمان شانسم صفره،ب فکر اتریش افتادم... زبانشو روال کنم دیگه مسئله خاصی میمونه؟؟ 

سلام . دوست عزیز منظور مدیر عزیز جناب voltage المان بود . چون سراسری خوندین شانستون نسبت به ازاد بالاتره به شرطی که با مدرک المانی اپلای کنین . با داشتن مدرک المانی هم شانس پذیرش بالا میره و هم واسه گرفتن ویزا از سفارت امتیاز محسوب میشه .

Good luck Smile
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین m_a.r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2015, 12:32 PM
با سلام
من مدرک زیست جانوری از دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی با معدل 13 و کارشناسی ارشد آزاد با معدل 17 دارم. من اول تصمیم داشتم برا دکترا در اتریش اقدام کنم که به نتیجه نرسیدم. الان می خوام برا کارشناسی ارشد دوباره اقدام کنم و اونجا هم کسی و دارم که کارامو پیگیری کنه. به نظرتون شرایط منو با این معدل پایین قبول می کنند برای کارشناسی ارشد؟  البته من با هزینه شخصی می خوام برم و این گرفتن پذیرش و برا من آسون می کنه؟ دوست من پرسیده گفتن زیاد برا ارشد به مشکل برنمیخوری ولی با این معدل پایین به نظر شما امکانش هست. و آیا دانشگاه بوکو برای رشته زیست شناسی مولکولی خوبه؟ البته دانشگاه وین هم رشته منو داره ولی شنیدم خیلی سخت می گیرن.
ممنون از راهنمایی . چند باری هم اینجا مکاتبه کردم راهنمایی خیلی خوبی کردید. تشکر.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2015, 09:55 AM
(04-05-2015, 12:32 PM)'m_a.r' نوشته: با سلام
من مدرک زیست جانوری از دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی با معدل 13 و کارشناسی ارشد آزاد با معدل 17 دارم. من اول تصمیم داشتم برا دکترا در اتریش اقدام کنم که به نتیجه نرسیدم. الان می خوام برا کارشناسی ارشد دوباره اقدام کنم و اونجا هم کسی و دارم که کارامو پیگیری کنه. به نظرتون شرایط منو با این معدل پایین قبول می کنند برای کارشناسی ارشد؟  البته من با هزینه شخصی می خوام برم و این گرفتن پذیرش و برا من آسون می کنه؟ دوست من پرسیده گفتن زیاد برا ارشد به مشکل برنمیخوری ولی با این معدل پایین به نظر شما امکانش هست. و آیا دانشگاه بوکو برای رشته زیست شناسی مولکولی خوبه؟ البته دانشگاه وین هم رشته منو داره ولی شنیدم خیلی سخت می گیرن.
ممنون از راهنمایی . چند باری هم اینجا مکاتبه کردم راهنمایی خیلی خوبی کردید. تشکر.

دروود بر شما.
اول مطمئن بشید که با مدرک دانشگاه ازاد میتونی در اتریش تحصیل کنی یا خیر؟!!! زیرا دانشگاههای زیادی مدارک ازاد رو قبول ندارند.
بعد هم از اونجایی که معدل لیسانست پایینه شانس برای دانشگاههای خوب رو کمتر داری.
دانشگاه بوکو هم رشته های علوم رو ارائه میکنه اما خب در دنیا دانشگاه ناشناخته ای است. به هر حال با دید مناسب اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Somyhz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-05-2015, 03:13 PM
سلام. من فارق التحصيل رشته ي معماري هستم. ميخواستم ببينم ميتونم در رشته ي طراحي جواهر در اتريش ادامه تحصيل بدم؟ (در هر مقطعي)
فوق ديپلم دانشگاه آزاد زرند كرمان
كارشناسي دانشگاه غيرانتفاهي ايوانكي گرمسار
كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور عسلويه
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2015, 08:02 PM
(10-05-2015, 03:13 PM)'Somyhz' نوشته: سلام. من فارق التحصيل رشته ي معماري هستم. ميخواستم ببينم ميتونم در رشته ي طراحي جواهر در اتريش ادامه تحصيل بدم؟ (در هر مقطعي)
فوق ديپلم دانشگاه آزاد زرند كرمان
كارشناسي دانشگاه غيرانتفاهي ايوانكي گرمسار
كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور عسلويه
ممنون

سلام.
شانست زیاد نیست زیرا دانشگاههای ازاد رو اتریش قبول نداره. ضمناً بهتره به زبان المانی از ابتدا بخونی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین FRAA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2015, 02:32 AM
(11-11-2011, 01:20 AM)'Saeid' نوشته: مکانیک-ساخت و تولید

سلام دوستان کسی میدونه که اگر کسی مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه ازاد داشته باشه و بخواد مجددا کارشناسی ارشد در اتریش بخونه باید نامه ممانعت از تحصیل داشته باشه یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2015, 09:01 AM
(28-05-2015, 02:32 AM)'FRAA' نوشته:
سلام دوستان کسی میدونه که اگر کسی مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه ازاد داشته باشه و بخواد مجددا کارشناسی ارشد در اتریش بخونه باید نامه ممانعت از تحصیل داشته باشه یا نه؟

به شرطی که لیسانسش هم ازاد نبوده باشه
نقل قول  

آفلاین aironvich
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-06-2015, 04:16 PM
درود به دوستان عزیز...

من کاردانی معماری از دانشگاه شهید رجایی و کارشناسی معماری از دانشگاه علمی کاربردی دارم فکر می کنید شانسی برای پذیرش از دانشگاه وین دارم با معدل 15...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-06-2015, 05:57 PM
(04-06-2015, 04:16 PM)'aironvich' نوشته: درود به دوستان عزیز...
من کاردانی معماری از دانشگاه شهید رجایی و کارشناسی معماری از دانشگاه علمی کاربردی دارم فکر می کنید شانسی برای پذیرش از دانشگاه وین دارم با معدل 15...

شانست با داشتن مدرک زبان المانی بالا خواهد بود والا با نمره زبان انگلیسی کمتر. چون معدلت برای دانشگاههای تکنیک وین و گراتز پایینه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 بعدی »