عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,791
29-04-2015, 05:51 PM
(29-04-2015, 05:04 PM)'Mehrap' نوشته: درود دوستان
امروز ٧٠ روز از روزي كه من فايل نامبر گرفتم ميگذره و هيچ خبري از پاريس نيست. به نظرتون لازمه ايميل پيگيري به كانادا بزنم؟ ممكنه پروندم اصلا گم شده باشه يا نفرستاده باشن پاريس؟! Sad
ناك ٢١٣١

دوست عزیز هر چند ناک شما کلا یه ذره گیر داره، ولی الان بد نیست که محترمانه به پاریس ایمیل بزنید و ازشون بپرسید که ایا به شما ایمیلی زدن یا خیر؟ مضمون ایمیلتون طوری باشه که انگار سوال نمی کنید که استتوس پروندتون چیه، این طوری بنویسید که از اونجایی که خودتون رو متعهد می دونید ایمیل هاشونو سریع جواب بدید نگرانید که ایمیلشون بنا به هر علتی به دستتون نرسیده.
لطفا فید بک رو اینجا انتقال بدید.
نقل قول  

آفلاین Blessed
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,792
29-04-2015, 05:53 PM
(29-04-2015, 05:10 PM)'Arash123' نوشته: با سلام
ممنونم از همه دوستان وهمچنين دوستاي خوبم نازنين ٥٨٧٩ و شوبيز عزيز.
من امروز نتيجه آزمايش ايدز رو از سازمان انتقال خون گرفتم و بلافاصله به دكتر رسوندم. خداروشكر نتيجه آزمايشم منفي بود و بقيه آزمايشامم خوب بود. خيلي خيلي خوشحال شدم. فقط نمي دونم چرا ارجا دادن به سازمان انتقال خون و اميدوارم اين موضوع تأثير منفي روي پروندم و نظر دكتر هاي cic نذاره. بازم ممنونم از همتووووون.....

سلام خداروشکر که همه چی خوب بوده ممکنه بگید مگه نتیجه ای که از خود آزمایشگاه گرفتید چی بود ؟ مگه خودتون نتیجه آزمایشتون رو ندیدید؟ کدوم بیمارستان آزمایش دادین؟
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,793
29-04-2015, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2015, 06:10 PM توسط Mehrap.)
(29-04-2015, 05:51 PM)Bretta نوشته:
دوست عزیز هر چند ناک شما کلا یه ذره گیر داره، ولی الان بد نیست که محترمانه به پاریس ایمیل بزنید و ازشون بپرسید که ایا به شما ایمیلی زدن یا خیر؟ مضمون ایمیلتون طوری باشه که انگار سوال نمی کنید که استتوس پروندتون چیه، این طوری بنویسید که از اونجایی که خودتون رو متعهد می دونید ایمیل هاشونو سریع جواب بدید نگرانید که ایمیلشون بنا به هر علتی به دستتون نرسیده.
لطفا فید بک رو اینجا انتقال بدید.

سپاس دوست عزيز،
ميشه لطفا بفرماييد به چه آدرس ايميلي بايد بفرستم؟و عنوان ايميل رو چي بنويسم؟ to whom it may concern?
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,794
29-04-2015, 06:13 PM
من امروز نتيجه آزمايش ايدز رو از سازمان انتقال خون گرفتم و بلافاصله به دكتر رسوندم. خداروشكر نتيجه آزمايشم منفي بود و بقيه آزمايشامم خوب بود. خيلي خيلي خوشحال شدم. فقط نمي دونم چرا ارجا دادن به سازمان انتقال خون و اميدوارم اين موضوع تأثير منفي روي پروندم و نظر دكتر هاي cic نذاره. بازم ممنونم از همتووووون.....

سلام

شما احتمالا یکی از آزمایش هاتون بین ایدز و سفلیس با تست قبلی یا مثبت داده یا تو محدوده ای جواب داده که اون تست رو غیر قابل اطمینان کرده. false positive برای تست aids با روش های معمول پیش میاد. در مورد سفلیس هم مقدار آنتی بادی های ثانویه میتونه تست رو مشکوک کنه.

سازمان انتقال خون خیلی دقیق تره. قدیم ها یادمه توصیه میشد به تست های ایدزی که آزمایشگاه ها میگیرن اطمینان نکنید. از طرفی انتقال خون هم تست نمیگرفت. راه حل پیشنهادی پزشک ها اهدای خون بود. شما میرفتید خون اهدا میکردید. بعد از اهدا تو فرم ها زده بود آیا مایلید این خون به کسی اهدا شه؟ شما هم میزدید خیر!! بعد از یک ماه براتون نامه میفرستادند که نمونه خونتون سالمه یا میگفتن بیایید آزمایش تکمیلی. انتقال خون چون بعد از گند کاری سری پیشین خیلی تو چشم هست تو این موارد خیلی دقیق عمل می کنه.

باز هم میگم انواع اقسام شرایط ممکنه false positive بده. خدا رو شکر که برای شما چیزی نبود. من هم نگرانتون بودم. ولی اگر تونستید یه زنگ به آقای رحمانی بزنید از ایشون هم پرس و جو کنید که جریان چی بوده؟ نتیجه رو اینجا بگید.

به هر حال از شنیدن خبرتون خیلی خوشحال شدم. درد و بلاتون بخوره تو فرق سر "داریوش لطفی" همون dl خودمون!

نقل قول  

آفلاین fswp
**
نقل قول

#1,795
29-04-2015, 06:31 PM
(29-04-2015, 06:13 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
شما احتمالا یکی از آزمایش هاتون بین ایدز و سفلیس با تست قبلی یا مثبت داده یا تو محدوده ای جواب داده که اون تست رو غیر قابل اطمینان کرده. false positive برای تست aids با روش های معمول پیش میاد. در مورد سفلیس هم مقدار آنتی بادی های ثانویه میتونه تست رو مشکوک کنه.
سازمان انتقال خون خیلی دقیق تره. قدیم ها یادمه توصیه میشد به تست های ایدزی که آزمایشگاه ها میگیرن اطمینان نکنید. از طرفی انتقال خون هم تست نمیگرفت. راه حل پیشنهادی پزشک ها اهدای خون بود. شما میرفتید خون اهدا میکردید. بعد از اهدا تو فرم ها زده بود آیا مایلید این خون به کسی اهدا شه؟ شما هم میزدید خیر!! بعد از یک ماه براتون نامه میفرستادند که نمونه خونتون سالمه یا میگفتن بیایید آزمایش تکمیلی. انتقال خون چون بعد از گند کاری سری پیشین خیلی تو چشم هست تو این موارد خیلی دقیق عمل می کنه.
باز هم میگم انواع اقسام شرایط ممکنه false positive بده. خدا رو شکر که برای شما چیزی نبود. من هم نگرانتون بودم. ولی اگر تونستید یه زنگ به آقای رحمانی بزنید از ایشون هم پرس و جو کنید که جریان چی بوده؟ نتیجه رو اینجا بگید.
به هر حال از شنیدن خبرتون خیلی خوشحال شدم. درد و بلاتون بخوره تو فرق سر "داریوش لطفی" همون dl خودمون!

اقای شوبیز واقعا dl ایرانیه؟ بیچاره شدم پس باید صبر کنم تا ایمیل اپدیتای عجیب غریبش بیاد. [img]images/smilies/confused.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

#1,796
29-04-2015, 06:36 PM

درود و وقت بخیر.
جناب آرش خان ممنون که خبر دادید. واقعا نگران سلامتی شما بودم. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و پرونده مهاجرتتون هم به خوبی و سهولت پیش بره.
به امید خبر پاس رکوئستی شما و همه دوستان [img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

#1,797
29-04-2015, 07:06 PM
(29-04-2015, 05:21 PM)'aminel1358' نوشته:
شرمنده بابت آپدیت نکردن اسپردشیت. برسم خونه که شایدم یه کم دیر وقت بشه حتما این کار رو می کنم. فقط نمی دونم این همه رو چجوری توی جدول جا بدم. فعلا بابت اطلاع دوستان می گم که نه متاسفانه هنوز حتی بعد از 10 روز مدیکال رسیود هم نشدم چه برسه به پروسسینگ استارتد[img]images/smilies/sad.gif[/img]. کلا این آپدیته چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ محتوایی خیلی غافل گیر کننده بود. البته سعی می کنم نیمه پر لیوان رو ببینم و اینکه این همه زود این آپدیت دوم رو دادن شاید خیری توش هست و اگر به امید خدا با موفقیت مدارک لازم رو جور کنم شاید باعث تسریع در کارم بشه. همین که dl عزیز اینقدر زود به فکر بنده افتادن و کار مارو فراموش نکردن بازم خوبه[img]images/smilies/wink.gif[/img]

منم بعد 8 روز از مدیکال همسر البته و مدیکال خودم که 16 روزه هنوز مدیکال ریسیود نشدم Sad( مثل همیم  امروز چک کردم دیدم نتاج مدیکال میره regional medical office london  بعد میره پاریس اگه دیدیم بازم خبری نشد باید دیگه پیگیر شیم
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,798
29-04-2015, 07:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2015, 07:14 PM توسط Nooshafarin.)
(29-04-2015, 07:06 PM)'nazanin5879' نوشته: منم بعد 8 روز از مدیکال همسر البته و مدیکال خودم که 16 روزه هنوز مدیکال ریسیود نشدم Sad( مثل همیم  امروز چک کردم دیدم نتاج مدیکال میره regional medical office london  بعد میره پاریس اگه دیدیم بازم خبری نشد باید دیگه پیگیر شیم

درود.
پرونده مدیکال شما در واقع 8 روزه که کامل شده.
من پیشنهاد می کنم تا دوشنبه صبر کنید و اگر خبری نشد، پیگیری کنید. چون کیس همسر شما، مثل کیس همسر من، باید یه بررسی تخصصی هم بشه.
در ضمن، تاخیر در مدیکال رسیود شدن، تاثیری روی روند پرونده شما نمی زاره. نگران نباشید.
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

#1,799
29-04-2015, 07:20 PM
(29-04-2015, 07:11 PM)'nooshayeman' نوشته:
درود.
پرونده مدیکال شما در واقع 8 روزه که کامل شده.
من پیشنهاد می کنم تا دوشنبه صبر کنید و اگر خبری نشد، پیگیری کنید. چون کیس همسر شما، مثل کیس همسر من، باید یه بررسی تخصصی هم بشه.
در ضمن، تاخیر در مدیکال رسیود شدن، تاثیری روی روند پرونده شما نمی زاره. نگران نباشید.

از کی پیگیری کنم
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

#1,800
29-04-2015, 07:24 PM
(29-04-2015, 07:20 PM)'nazanin5879' نوشته:
از کی پیگیری کنم

درود دوباره

من تصمیم داشتم اگر طی دو هفته رسیود نشد، رسید مدیکال رو برای آفیسر ایمیل کنم. ولی به اینجا نرسید و رسیود شد.
فکر نمی کنم کار دیگه ای بشه انجام داد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 176 177 178 179 180 181 182 183 184 ... 546 بعدی »