عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین benita
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,531
22-04-2015, 12:19 AM
تو ایمیل آپدیت من اومده بود مدارک رو ایمیل کنم.... لازم بوده پست هم بشه؟ این دوستمون که پست کرده من رو به شک انداخت[img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,532
22-04-2015, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 12:22 AM توسط f_goo.)
(22-04-2015, 12:19 AM)'benita' نوشته: تو ایمیل آپدیت من اومده بود مدارک رو ایمیل کنم.... لازم بوده پست هم بشه؟ این دوستمون که پست کرده من رو به شک انداخت[img]images/smilies/sad.gif[/img]

یا پست یا ایمیل. هر دو نه که باعث تاخیر می شه طبق گفته سایت پاریس. مسلما ایمیل ارجح هست. حتی بچه ها سوء پیشینه که معمولا اصل رو می خوان ایمیل کردن و مشکلی نبوده.
نقل قول  

آفلاین benita
**
نقل قول

#1,533
22-04-2015, 12:28 AM
من الان که چک میکنم ecas واسه من زده in process.... امروز مدارکم رو فرستادم...تعبیر این چیه؟ 
نقل قول  

آفلاین mnaeem
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,534
22-04-2015, 12:31 AM
(21-04-2015, 11:39 PM)Kamiar194 نوشته: شوبيز جان اين يا تمپلت كه اشتباه استفاده شده، يا اين پرونده بخاطر شلوغي پاريس به جاي ديگه منتقل شده:
Any correspondence directed to the previous visa office will remain unacknowledged
صد در صد سي آي سي ويزا آفيس قبلي محسوب نميشه. اولش در مورد work load صحبت كرده. از دو حالت خارج نيست : تمپلت اشتباه يا جابجايي ويزا آفيس

برای من هم همین متن بود. و هیچ جابجایی در کار نیست. منظورش احتمالا آفیس آنکارا هست که قرار بوده آفیس ایرانی ها باشه.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,535
22-04-2015, 12:33 AM
(22-04-2015, 12:28 AM)'benita' نوشته: من الان که چک میکنم ecas واسه من زده in process.... امروز مدارکم رو فرستادم...تعبیر این چیه؟ 

روش کلیک کن باز میشه. اگر بعد از کلیک دیدی که فقط یک خط هست که باید صبر کنی مدیکال برسه. معمولا چند وقت بعدش هم خط سوم بعد از مدیکال اضافه میشه که مینویسه processing started که نظم خاصی نداره. بعدش هم که deceision made میاد که میشه معمولا پاس ریکوئست یا ریجکت. ریجکت بدون خبر قبلی خیلی احتمالش کمه. پس هروقت این رو نوشت خیالت راحت باشه که pass request هست.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,536
22-04-2015, 12:40 AM
(21-04-2015, 07:37 PM)'ghanary93' نوشته: با سلام به همه عزیزان
ببخشید اینجا سوال نامربوط میپرسم..
برای ارسال مدارک به وس روش زیر درست است؟ راسیاتش من برای خانمم انجام دادم الان یادم رفت گفتم چک کنم
1- یکسری از ترجمه مدرک و ریزنمرات به همراه کپی برابر اصل شده مدارک مذکور  و فرم اکادمیک پر شده که توسط دانشگاه ارسال میشود
2- یکسری از مدارک بند یک توسط خود شخص ارسال می شود.
3- موارد بند 1 و 2 بعد از ثبت اطلاعات در سایت وس و دریافت رفرنس نامبر انجام می شود.
سوال دوم اینکه تفاوت لیسانس 3 سال و 4 سال در ارزیابی وس در کانادا چی هست؟ دانشگاه ازاد را در بعضی موارد 4 سال و بعضی موارد لیسانس را 3 سال ارزیابی می کند..
ممنون از دوستان

همش غلطه:

1. کپی ترجمه + کپی فارسی دانشنامه رو خودت میفرستی.
2. کپی ترجمه + کپی فارسی ریز نمره با فرم wes رو دانشگاه میفرسته.

میتونی همه رو تو یک پاکت بفرستی. ترجمه های اصل لازم نیست فرستاده شه. خود wes هم میگه نفرستید. فقط کپی. البته اگر ترجمه اصل رو بفرستی پول از جیبت میره در واقعه. کپی برابر اصل هم لازم نیست. گرچه زدن مهرش ضرر نداره.

بعد از ثبت نام و پرداخت رفرنس نامبر میده که باید روی مدارک و فرم ها بزنی. البته اگر بدون رفرنس هم بفرستی مشکلی نیست و ممکنه کمی بیشتر طول بکشه.

چند نفر بد شانس بودن اصل هم فرستادن wes گیر داده که اصل نیست!! تک و توک هم کپی رو گیر دادن مخصوصا اگر از ایران پست نشده بوده. خلاصه من توصیه می کنم اصل نفرستی و هزینه نکنی. مخصوصا که تو برنامه جدید عجله ای نیست.  البته اگر برای express entry هست. نمیدونم کلا برای چی میخوای این کار رو بکنی. چون این ریپورت wes فقطط برای مهاجرت به درد میخوره.

سوال 3 سال 4 سال رو نمیدونم.

لطفا تو تاپیک مرتبط بپرسید. من نفهمیدم آقای گودرزی به خانم شقایق چه ربطی داره!

نقل قول  

آفلاین Kamiar194
نقل قول

#1,537
22-04-2015, 12:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 12:53 AM توسط Kamiar194.)
(22-04-2015, 12:07 AM)f_goo نوشته:
جابجایی چرا؟!! مگه ته ایمیل تو قسمت امضا مربوط به پاریس نبوده؟ تازه ایشون گفتن افیسرشون هم معلوم شده.

F-goo جان ؛ ته ايميل و امضاش رو نذاشتن برامون كه ببينيم. منم نگفتم جابجايي، گفتم يا تمپلت اشتباه يا جابجايي
يه احتمال ديگه كه دوستمون بدرستي اشاره كردن شايد منظور از ويزا آفيس قبلي آنكارا باشه كه بخاطر work load امسال به پاريس تغيير كرده!
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

#1,538
22-04-2015, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 01:25 AM توسط f_goo.)
(22-04-2015, 12:47 AM)'Kamiar194' نوشته: F-goo جان ؛ ته ايميل و امضاش رو نذاشتن برامون كه ببينيم. منم نگفتم جابجايي، گفتم يا تمپلت اشتباه يا جابجايي
يه احتمال ديگه كه دوستمون بدرستي اشاره كردن شايد منظور از ويزا آفيس قبلي آنكارا باشه كه بخاطر work load امسال به پاريس تغيير كرده!

بله، البته قبلا متن کاملش رو اینجا گذاشته بودن و من به خاطر این یادم بود که این ایمیل مربوط به پاریس بوده.
منم با نظر شما و دوستمون موافقم که این یه تمپلیت (شاید قدیمی) هست و منظور از ویزا آفیس یا CIO هست یا همون آنکارا.
نقل قول  

آفلاین ghanary93
**
نقل قول

#1,539
Wink  22-04-2015, 01:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2015, 01:21 AM توسط ghanary93.)
(22-04-2015, 12:40 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
همش غلطه:
1. کپی ترجمه + کپی فارسی دانشنامه رو خودت میفرستی.
2. کپی ترجمه + کپی فارسی ریز نمره با فرم wes رو دانشگاه میفرسته.
میتونی همه رو تو یک پاکت بفرستی. ترجمه های اصل لازم نیست فرستاده شه. خود wes هم میگه نفرستید. فقط کپی. البته اگر ترجمه اصل رو بفرستی پول از جیبت میره در واقعه. کپی برابر اصل هم لازم نیست. گرچه زدن مهرش ضرر نداره.
بعد از ثبت نام و پرداخت رفرنس نامبر میده که باید روی مدارک و فرم ها بزنی. البته اگر بدون رفرنس هم بفرستی مشکلی نیست و ممکنه کمی بیشتر طول بکشه.
چند نفر بد شانس بودن اصل هم فرستادن wes گیر داده که اصل نیست!! تک و توک هم کپی رو گیر دادن مخصوصا اگر از ایران پست نشده بوده. خلاصه من توصیه می کنم اصل نفرستی و هزینه نکنی. مخصوصا که تو برنامه جدید عجله ای نیست.  البته اگر برای express entry هست. نمیدونم کلا برای چی میخوای این کار رو بکنی. چون این ریپورت wes فقطط برای مهاجرت به درد میخوره.
سوال 3 سال 4 سال رو نمیدونم.
لطفا تو تاپیک مرتبط بپرسید. من نفهمیدم آقای گودرزی به خانم شقایق چه ربطی داره!

با سلام شوبیز جان...ممنون از جوابتون..من اولش عذر خواهی کردم که تاپیکش را پیدا نکردم و اینجا پرسیدم..در هر صورت بهترین کار اینه که آقای گودرزی و خانم شقایق ازدواج کنند.... ربطشون عدم اطلاع بنده از تاپیک مربوطه بود...بازم عذر میخوام..

ضمنا وس را موسسه ای ازم خواسته که میخوام برم اونجا برای یک دوره تخصصی مرتبط کاری امتحان بدم..با سپاس از شما

نقل قول  

آفلاین shahraz
نقل قول

#1,540
22-04-2015, 07:04 AM
(21-04-2015, 04:34 PM)'eedoad' نوشته:
دوستان سلام

یه سوال که بصورت خصوصی از چند تا از دوستان پرسیدم ولی جوابها قطعی نبود اینجا مطرح میکنم شاید جواب مطمئن تری بگیرم. من ناک 5125 هستم و آفیسر ما CC هست و توی آپدیت از ما RPRF و کپی کارت معافیت با ترجمه رسمی و CV و مدیکال رو خواسته بود. ما مدیکال رو انجام دادیم و بقیه مدارک رو با پست فرستادم و ایمیل نزدم. توی نامه آپدیت نوشته بود
Please submit these documents within 60 days.

و چیزی از ایمیل کردن یا پست کردن نگفته بود.
توی تاریخ 24/1/2015 مدیکال ریسیود شدیم. توی تاریخ 2/2/ 2015 خود CC  ایمیل زد که پاسپورت همسرتون اعتبارش کمه اگر دوست دارید عوض کنید و بفرستید. من هم ایمیل زدم که چون یک سال تموم اعتبار داره نمیخوایم و با همون پاسپورت ادامه میدیم. 
آیا من باید کپی مدارکو ایمیل هم میکردم یا پست کافیه؟
حالا با توجه به زمانی که گذشته و  به نظرم خیلی طول کشیده به نظرتون الان لازمه یه ایمیل بزنم اطلاع بدم ؟ چون دریافت مدارک رو هیچ جوری نمیشه فهمید. اگه کاری میتونم انجام بدم بگید لطفا.
به نظر شما ایمیل دوم که برای تمدید پاسپورت زده حکم آپدیت دوم رو داره و معنیش اینه که مدارک آپدیتی که ارسال کردم اوکی بوده یا معنی خاصی نداره؟   بازم ممکنه چیزی بخواد؟ 
البته این CC تا حالا به هیچ 5125 پاسپورت ریکوئست نداده.
دوست عزیز من کمتر کسی دیدم پست کنه کلا اونا ترجیح میدن با ایمیل باشه که کاغذ بازی نشه برا شما هم بهتره ، هم سریع تر هم کم هزینه تر.
در مورد اینکه رسیده یا نه اگه با پست فرستادین و پیگیری کردین رسیده که حتما رسیده، اینو باید از آفیسر پرسید کسی نمی تونه جواب بده 100%
بله تا روزی که decision made نشدین ممکنه مدارک بخوان.

موفق باشید.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 546 بعدی »