عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین abadanastro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2015, 12:36 PM
من  برای دوستم که دیپلمش ریاضی با معدل 17 و لیسانس بیهوشی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 16.30 و مدرک ب1
سابقه کار توی بیمارستان + توصیه نامه خوب و ... داره
میخوام بپرسم که ایشون میتونه بدون رفتن به کالج پزشکی بخونه؟
فوق لیسانس بیشهوشی چطور ، میتونه بخونه ؟
اصلا توی آلمان مثله ایرانه یا باید از پزشکی وارد بشن ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
میتونه با همین لیسانسش اونجا مستقیم تخصص بیهوشی بخونه ؟
کلا آپشن هایی که این دوستمون دارن رو اگه لطفا بگین ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-04-2015, 09:15 PM
(19-04-2015, 12:36 PM)'abadanastro' نوشته: من  برای دوستم که دیپلمش ریاضی با معدل 17 و لیسانس بیهوشی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 16.30 و مدرک ب1
سابقه کار توی بیمارستان + توصیه نامه خوب و ... داره
میخوام بپرسم که ایشون میتونه بدون رفتن به کالج پزشکی بخونه؟
فوق لیسانس بیشهوشی چطور ، میتونه بخونه ؟
اصلا توی آلمان مثله ایرانه یا باید از پزشکی وارد بشن ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
میتونه با همین لیسانسش اونجا مستقیم تخصص بیهوشی بخونه ؟
کلا آپشن هایی که این دوستمون دارن رو اگه لطفا بگین ممنون میشم.

اگر دانشگاهش مورد تایید باشه و سرفصلهای دوره بیهوشی مطابق با سرفصلهای دانشگاه در المان باشه مشکلی نداره. از اونجا که مدرک ب 1 هم داره البته بهتر بود بهترش کنه. 
شما وقتی برای دوره پزشکی اقدام میکنی بسته به تخصص و علاقه ای که داری به دانشگاه و کلینیک مرتبط وصل میشی که بیهوشی میتونه جزوش باشه.
- برای تخصص بیهوشی عرض کردم بستگی داره سرفصل و دروسی که پاس شده مورد تایید باشه. اما چون رقابت برای پزشکی بالاست بهتره روی نمره بهتر زبان تلاش کنه که بالاتر بگیره. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین niloo.gipsy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2015, 09:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2015, 09:07 AM توسط niloo.gipsy.)
سلام دوستان
من ليسانس پرستاري با معدل 15/53 از دانشگاه آزاد سمنانم دارم مدرك زبان آلماني رو كامل ميكنم و تا b2 ميگيرم من نتونستم با اين سايت آنابين كار كنم لطف ميكنين راهنمايي كنين چجوري بايد باهاش كار كنم و امتياز دانشگاهم رو ببينم ؟! اگه ميشه كامل توضيح بدين ؟!
دوره هاي تخصصي Icu,Ccu,ABG,CPR رو كه مرتبط با رشته ي خودمه رو هم رفتم و مدرك از جهاد دانشگاهي دارم برا پذيرش آلمان شانسم چقدره اصلا امكان پذير هست ؟؟ بيشترم نظرم در مورد ارش تا ليسانس مجدد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

24-04-2015, 06:44 PM
(24-04-2015, 09:04 AM)'niloo.gipsy' نوشته: سلام دوستان
من ليسانس پرستاري با معدل 15/53 از دانشگاه آزاد سمنانم دارم مدرك زبان آلماني رو كامل ميكنم و تا b2 ميگيرم من نتونستم با اين سايت آنابين كار كنم لطف ميكنين راهنمايي كنين چجوري بايد باهاش كار كنم و امتياز دانشگاهم رو ببينم ؟! اگه ميشه كامل توضيح بدين ؟!
دوره هاي تخصصي Icu,Ccu,ABG,CPR رو كه مرتبط با رشته ي خودمه رو هم رفتم و مدرك از جهاد دانشگاهي دارم برا پذيرش آلمان شانسم چقدره اصلا امكان پذير هست ؟؟ بيشترم نظرم در مورد ارش تا ليسانس مجدد

دانشگاه شما جزو لیست مناسب برای انابین بوده است. اما شما با این معدل شانس بالایی برای دوره پزشکی و پرستاری نداری.
مدارک و گواهی ممکنه برای کار شما در اینده مناسب باشه اما برای تحصیل خیر.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mitrakhanom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-04-2015, 11:18 AM
با سلام
من فوق ليسانس ژنتيك با معدل ١٧/٥ دارم از دانشگاه ازاد و ٢٥ سال سن دارم . اول اينكه ميخوام بدونم ميشه من در كشور المان يا هلند يا استراليا رشته پزشكي عمومي را بخونم ؟
و اينكه واحدهاي درسي مشتركمو دوباره بايد بگذرونم يا خير؟
ايا در اين كشورها محدوديت سني واسه پذيرش در رشته پزشكي دارند؟
و اينكه ايا بعد از اتمام دوره پزشكي اجازه طبابت به من داده ميشه يا خير؟
ايا در دانشكاههاي المان پزشكي به زبان انگليسي تدريس ميشه؟ و براي پذيرش نياز به آزمون هست؟
و در اخر ميزان درامد كسي كه دكتري ژنتيك بگيره بيشتره يا يك پزشك؟
سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-04-2015, 09:58 PM
(25-04-2015, 11:18 AM)'Mitrakhanom' نوشته: با سلام
من فوق ليسانس ژنتيك با معدل ١٧/٥ دارم از دانشگاه ازاد و ٢٥ سال سن دارم . اول اينكه ميخوام بدونم ميشه من در كشور المان يا هلند يا استراليا رشته پزشكي عمومي را بخونم ؟
و اينكه واحدهاي درسي مشتركمو دوباره بايد بگذرونم يا خير؟
ايا در اين كشورها محدوديت سني واسه پذيرش در رشته پزشكي دارند؟
و اينكه ايا بعد از اتمام دوره پزشكي اجازه طبابت به من داده ميشه يا خير؟
ايا در دانشكاههاي المان پزشكي به زبان انگليسي تدريس ميشه؟ و براي پذيرش نياز به آزمون هست؟
و در اخر ميزان درامد كسي كه دكتري ژنتيك بگيره بيشتره يا يك پزشك؟
سپاس فراوان

اینجا بخش المانه و من تنها به این قسمت پاشخ میدم
- مشترک به شرطی که دانگاه ازت بپذیره مشکلی نداره.
- نباید بیشتر از 30 برای دوره عمومی باشه
- بله.
- خیر- کلیه دوره های پزشکی به زبان المانی و شما نیاز داری قبل از رفتن مدرک B2 المانی داشته باشی. والا ویزا نمیگیری
- اطلاعی ندارم از درامد
نقل قول  

آفلاین mohammad96
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2015, 11:15 PM
سلام عزیز.خیلی ممنون میشم که این سوالمو جواب بدید.بنده 20 سالمه.سال پیش کنکور 93 توی منطقه سه ریاضی رتبه 600 اوردم.بنا به دلایل خودم نرفتم دانشگاه.وایستادم واسه پزشکی.الان با این که 20 روز به کنکور مونده مطمئن نیستم که دولتی بیارم توی شهرای خوب.مثل اصفهان و مشهد و تهران و شیراز.حالا به نظرتون با این معدل کل و معدل پیش دانشگاهی چه شانسی دارم واسه گرفتن پزشکی تو المان؟برای دانشگاهایی مثل هایدلبرگ و مونستر چقدر شانس دارم؟
معدل کتبی دیپلم 19.38 معدل کل دیپلم 19.52 معدل کل پیش دانشگاهی 19.32 
ضمنا هیچی المانی بلد نیستم.ولی انگلیسی در حد 6 ایلتس هستم.پیشاپیش ممنون واسه پاسخگویی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-05-2015, 10:31 AM
(22-05-2015, 11:15 PM)'mohammad96' نوشته: سلام عزیز.خیلی ممنون میشم که این سوالمو جواب بدید.بنده 20 سالمه.سال پیش کنکور 93 توی منطقه سه ریاضی رتبه 600 اوردم.بنا به دلایل خودم نرفتم دانشگاه.وایستادم واسه پزشکی.الان با این که 20 روز به کنکور مونده مطمئن نیستم که دولتی بیارم توی شهرای خوب.مثل اصفهان و مشهد و تهران و شیراز.حالا به نظرتون با این معدل کل و معدل پیش دانشگاهی چه شانسی دارم واسه گرفتن پزشکی تو المان؟برای دانشگاهایی مثل هایدلبرگ و مونستر چقدر شانس دارم؟
معدل کتبی دیپلم 19.38 معدل کل دیپلم 19.52 معدل کل پیش دانشگاهی 19.32 
ضمنا هیچی المانی بلد نیستم.ولی انگلیسی در حد 6 ایلتس هستم.پیشاپیش ممنون واسه پاسخگویی

معدلت خوبه شانست هم داری اما بدون نمره زبان المانی هیچ شانسی نمیشه تصور کن حداقل باید مدرک B2 در زبان المانی داشته باشی.
نقل قول  

آفلاین mohammad96
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-05-2015, 12:28 AM
(24-05-2015, 10:31 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
معدلت خوبه شانست هم داری اما بدون نمره زبان المانی هیچ شانسی نمیشه تصور کن حداقل باید مدرک B2 در زبان المانی داشته باشی.

ممنون.ولی جناب من چطوری تو یه سال b2 بگیرم؟ایا موسسه ای تو تهران یا مشهد میشناسید؟مخصوصا تهران.ممنون میشم لطف کنید ادرس رو برام بفرستید.ضمنا من شنیدم اگه المانی بلد نباشی مشکلی نیست ولی قبولی مشروط میدن که سر یه سال تو کالج یاد بگیری المانی رو.همون زمانی که داری واسه امتحانای جامع میخونی تا دانشگاه پزشکی رو مشخص کنی.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-05-2015, 10:52 AM
(25-05-2015, 12:28 AM)'mohammad96' نوشته:
ممنون.ولی جناب من چطوری تو یه سال b2 بگیرم؟ایا موسسه ای تو تهران یا مشهد میشناسید؟مخصوصا تهران.ممنون میشم لطف کنید ادرس رو برام بفرستید.ضمنا من شنیدم اگه المانی بلد نباشی مشکلی نیست ولی قبولی مشروط میدن که سر یه سال تو کالج یاد بگیری المانی رو.همون زمانی که داری واسه امتحانای جامع میخونی تا دانشگاه پزشکی رو مشخص کنی.

اینکه چطوری در عرض یکسال بیشتر و کمتر به تلاش خودت بستگی داره. موسسات رو اینجا توضیح دادم.
ضمناً بحث قبولی مشروطی تنها برای همه دانشگاهها نیست. مثلاً دانشگاههای جنوب المان بدون مدرک B2  یا C1 اصن برگه پذیرش نمیدن. ضمن اینکه سفارت هم با داشتن مدرک زبان زیر B موافق نیست!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 بعدی »