عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش به تعویق انداختن (دیفر کردن) شروع تحصیلات

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
به تعویق انداختن (دیفر کردن) شروع تحصیلات
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2011, 07:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2014, 08:43 AM توسط MaMi.)
چنانچه سوالی در خصوص Late arrival دارید در این تاپیک عنوان کنید. (معادلی فارسی برای عنوان تاپیک پیدا نکردم)

زمانی که به هر دلیل (معمولاً تاخیر در صدور ویزا) امکان حضور به موقع در ترم پذیرفته شده در دانشگاه نباشد، اصطلاحاً به آن Late arrival می گن.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

11-11-2011, 07:50 PM
به عنوان اولین سوالات:

1- معمولاً تاخیر تا چند روز نسبت به روزی که باید دانشگاه باشیم مجاز هست؟
2- آیا نیازی به گرفتن نامه از دانشگاه برای جلوگیری از مشکلات احتمالی دیر رسیدن به کشور مورد نظر هست؟

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2012, 02:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2012, 12:06 PM توسط Babak.)
سلام بچه ها
گفتم یه تاپیکی داشته باشیم راجع به این موضوع:
میدونین به دلایل مختلفی از جمله: سربازی ، تمام نشدن درس، نگرفتن ویزا، نرسیدن فاند به استاد و .... آدم ممکنه نتونه درسشو مثلا سر اون موقع که میخاد شروع کنه
میخاستم ببینم این بحث دیفر کردن(تاخیر انداختن) کلا چیه و چه طور میشه این کارو کرد؟
به نظرتون مثلا کسی برای پاییز 2012 پذیرش میگیره ولی به هر دلیل نمیرسه به اون ترم و ترم بهارش. میتونه دیفر کنه پاییز 2013؟
بعد این بحث برای آمریکا و اروپا فرقی داره؟
.
.
.
ممنون Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-01-2012, 06:40 PM
من در مورد آمریکا می دونم که یک بار دیفر کردن تقریباً در اکثر دانشگاه ها مجاز هست و مشکلی نداره. یه سری دانشگاه ها تا یک ترم، یه سری دیگه هم تا یک سال دیفر می کنند. معمولاً تو سایت شون شرایط رو می نویسند. جاهایی که من دیفر کردم معمولاً با یه ایمیل حل شده! تو یکی هم تو پروفایلم درخواست دادم. البته نمی دونم همه جا به این سادگی حل بشه یا نه. فکر کنم بعضی جاها نیاز به برگردوندن نامه پذیرش و I-20 دارند.

در حالتی که شما فاند داشته باشیم احتمالش هست که فاندتون از بین بره.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-02-2012, 01:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2012, 01:57 AM توسط amirhossein.gh.)
میخاستم ببینم مثلا اگه کسی RA هم داشته باشه و برای یه ترم یا دو ترم دیفر کنه ، فاندش میپره؟
در مورد scholarship چی؟
بابک جان شما تا حالا کسی رو دیدی دو ترم دیفر کنه؟
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-02-2012, 02:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2012, 02:04 AM توسط Babak.)
RA خیلی به استاد بستگی داره و اگر با استاد هماهنگ کنید و استاد حاضر باشه و بتونه فاند رو نگه داره، فاند شما از بین نخواهد رفت. schollarship رو هم ممکنه دانشگاه قبول کنه که برای شما نگه داره، ولی در بعضی از مواقع ممکنه قبول نکنند.

اگر منظور از دو ترم دیفر کردن، یک سال به تعویق انداختن هست، باید بگم که اغلب دانشگاه‌های امریکا حاضر به چنین کاری نمی‌شن و تا اونجا که من می‌دونم کمتر پیش میاد که دانشگاهی قبول کنه شما مثلا به جای پاییز ۲۰۱۲ درس‌تون رو پاییز ۲۰۱۳ شروع کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

19-02-2012, 01:11 AM
(11-11-2011, 07:50 PM)Pejman نوشته: به عنوان اولین سوالات:

2- آیا نیازی به گرفتن نامه از دانشگاه برای جلوگیری از مشکلات احتمالی دیر رسیدن به کشور مورد نظر هست؟
من این سوال رو از دوستم که در south Carolina Columbia هست پرسیدم....ایشون گفت که تا یک ماه اینجا دیر رسیدن برا اینترنشنال رو قبول میکنن.....البته گفت جواب این سوال بیشتر بستگی به دانشگاه و شروع کلاسا داره ولی عموما تا یک ماه کنار میان
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-02-2012, 08:49 PM
(11-11-2011, 07:50 PM)Pejman نوشته: به عنوان اولین سوالات:

سلام
منم با سعید موافقم
تا یه ماه نرماله
بیشتر از اون میره تو قسمت آنرمال
من دیدم بعضی ها رو حتی 1.5 ماه گذشته و بدون دیفر کردن میرن
خوب خیلی بستگی به انعطاف دانشگاه داره
فک نکنم مشکلی باشه
به خصوص برای آمریکا که I-20 شما و ویزاتون کفیات میکنه
Smile

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

25-03-2012, 10:25 AM
سلام دوستان!
ممنون میشم در صورتی که تجربیات یا نظراتی در مورد دیفر کردن چه در مقطع کارشناسی ارشد چه در مقطع دکتری در دانشگاه های کانادا و هلند را دارید به اشتراک بگذارید!

با تشکر
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadrzr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2013, 07:15 PM
اول می خواستم بابت راهنمایی هاتون تشکر کنم و اینکه مجدد ازتون مشورت بگیرم. من و همسرم 9july مصاحبه داشتیم و وارد پروسه کلیر شدیم بعد از دو ماه انتظار مجبور به دیفر شدم و حالا باید برای spring2014 امریکا باشیم اولین سوالم این هست باید این مساله رو به سفارت اطلاع بدیم یعنی ممکنه چون از تاریخ i20 قبلی گذشته بطور خودکار از پروسه کلیر خارج بشیم دوم اینکه در سایت واشنگتن تاریخ آپدیت ما همون تاریخ روز مصاحبه هست این می تونه نکته بدی باشه؟  از کمکتون پیشاپیش ممنونم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 03:51 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی