عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,151
13-04-2015, 07:32 PM
(13-04-2015, 07:17 PM)'aminel1358' نوشته:
شوبیز جان داخل اسپردشیت کسانی که با آفیسر ct کارشون افتاده کلا ظاهرا تاخیر زیادی دارن برای ایشون احتمالا آفیسرشون همین ct گرامی نبوده ؟

با تمام احترامی که برای همه دوستان قائل هستم باید بگم که به این قضیه کد آفیسر اعتقاد ندارم و بهش هم اصلا توجه نمی کنم.

تنها در حالتی حاضر میشم بهش دقت کنم و مورد بررسی قرارش بدم که حداقل 100 نفر کد آفیسررو اعلام کرده باشند تا بشه به نتیجه رسید که آیا تاثیر داره یا نه.

علاوه بر اون مقدار خیلی کمی از پروسه در پاریس انجام میشه. در واقع پاریس:

1. یک بار دیگه eligiblity رو برای امتیازات چک می کنه.

2. درخواست مدارک تکمیلی و مدیکال رو میفرسته.

3. اگر در پلیس سرتیفیکت شما مشکلی باشه (مال ایرانیا اگر صادر شه یعنی مشکلی نبوده) درخواست criminality check و پروسه ریجکت شما رو میده. کانادا رو این مسئله زیادی حساسه. شما اگر یک مورد رانندگی با مستی در هر جای دنیا داشته باشی برای همیشه باید کانادا رو فراموش کنی این یه نمونست. حتی اگر PCC پاک باشه باز هم ممکنه درخواست criminality check رو بده. چون مثلا ممکنه شما هیچ وقت محکوم نشده باشی ولی تو لیست های خاص افراد یا ارگان های خلاف باشی.

4. بعد از بررسی شرایطت شما نظر خودشون رو بنا به مثب یا منفی بودن به ottawa اعلام می کنه.

5. به صورت موازی درخواست Security Check میده به اتاوا. در این حالت اطلاعات شما به صورت کامل فرستاده میشه و اون ها بررسی می کنند که شرکت تحریمی بودید یا نه، فعالیت خطرناک داشتید یا خیر. حالا ممکنه خود Paris که مثلا باید سفارت کانادا در ایران میبود به Ottawa بگه ایشون در شرکت ناجوری کار می کنند حواستون باشه. ولی در این حالت بعیده که با ایران خیلی آشنایی داشته باشه پاریس. برای همین این وظیفه رو به ottawa محول می کنه.

6. مدیکال هم که در قسمتی به نام CIH در کانادا، لندن یا پاریس یا کشور دیگه ای بررسی می شه. قضیه اینه که دفاتری هست که مدیکال های مردم رو بررسی می کنه. حالا این که مال من و شما کدوم دفتر بره مشخص نیست. ولی تعدادشون محدوده.

همه این جواب ها که به آفیسر رسید ایشون همه رو کنار هم میزارن و موافقت رو باز به یه جای دیگه ای یا دپارتمان دیگه ای در Ottawa اعلام می کنند که از نظر ما اوکی هست. و وقتی نهایی شه شما ویزاتون آماداست .دقت کردید 2 3 هفته پیش تعداد زیادی با هم از ویزا آفیس های مختلف در کشور های مختلف یهو Decision Made شدن؟ این همون مرحله آخری بوده که Ottawa تعداد زیادی رو قبول کرده بوده و همه با هم اعلام شده بودند.

بخوام جمع بزنم باید بگم کیس شما مجموع "گردش کار" معادل نهایت 2 تا 4 ساعت در سفارت داره. حساب دو دو تا چهار تاست. دلیلی نداره یه آفیسر در سفارت بیشتر وقت بذاره. مثلا چی کار می کنند؟ (البته نظر منه در مقایسه با کشورهای دیگه) مثلا پرونده من رو که نذاشتند وسط ده نفری بریزن سرش از توش یه چیزی در بیارن. از این اطاق به اون اطاقه دیگه.

نقل قول  

آفلاین hamidreza4
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,152
13-04-2015, 07:33 PM
سلام دوستان

من همین الان متوجه شدم که 8april پراسسینگ استارت شدم یعنی قبل از مدیکال رسیود!
نقل قول  

آفلاین Ehsaaan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,153
13-04-2015, 07:39 PM
(13-04-2015, 07:05 PM)'Bahram2014' نوشته: دوستان پاريس به ايميل پيگيري من جواب داد. جواب ايميل بدين شرح است:
Dear Applicant,
This is in response to your recent communication.
Your request is to this day in our normal processing time and we do not respond to requests for file status within that period. We do not acknowledge receipt of the documents. We will contact you when necessary. Remember that time spent responding to emails is not devoted to treatment applications.
Please please refer to email "Acknowledgement" to follow the web link that will let you know our average processing times.
You can also follow the progress of your application by visiting the following page on the CIC website:
www.cic.gc.ca / french and in "I want ...", located on the right side of the page, select "Check the status of an application."
Cordialement / Kindly
Service de l'immigration / Immigration Section / MDY
Ambassade du Canada / Canadian Embassy
37, avenue Montaigne
75008 Paris
01 44 43 29 16

ممنون بابت اطلاع رسانی. ولی دوستان خواهشن دیگه ایمیل نزنید. این آفیسر MDY آفیسر منه. [img]images/smilies/heart.gif[/img] میگه وقتی که صرف پاسخ دادن به این ایمیل ها میشه میتونست صرف رسیدگی به پرونده ها بشه. یعنی الان کار من یه کم عقب افتاد [img]images/smilies/sad.gif[/img]
A day will come at last when I
Shall take the hidden paths that run
West of the Moon, East of the Sun
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,154
13-04-2015, 08:03 PM
دوست عزیز sepehr_5566 بی زحمت در جدول مشخص کنید امریه کجا بودید تو ستون توضیحات.

Zhobeys جان لطفا امریه رو به دو حالت امریه سپاه و امریه ارتش تبدیل کنید تو سوالات. چون چند بار پیش اومده.

نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

#1,155
13-04-2015, 08:25 PM
(13-04-2015, 07:32 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
با تمام احترامی که برای همه دوستان قائل هستم باید بگم که به این قضیه کد آفیسر اعتقاد ندارم و بهش هم اصلا توجه نمی کنم.
تنها در حالتی حاضر میشم بهش دقت کنم و مورد بررسی قرارش بدم که حداقل 100 نفر کد آفیسررو اعلام کرده باشند تا بشه به نتیجه رسید که آیا تاثیر داره یا نه.
3. اگر در پلیس سرتیفیکت شما مشکلی باشه (مال ایرانیا اگر صادر شه یعنی مشکلی نبوده) درخواست criminality check و پروسه ریجکت شما رو میده. کانادا رو این مسئله زیادی حساسه. شما اگر یک مورد رانندگی با مستی در هر جای دنیا داشته باشی برای همیشه باید کانادا رو فراموش کنی این یه نمونست. حتی اگر PCC پاک باشه باز هم ممکنه درخواست criminality check رو بده. چون مثلا ممکنه شما هیچ وقت محکوم نشده باشی ولی تو لیست های خاص افراد یا ارگان های خلاف باشی.
4. بعد از بررسی شرایطت شما نظر خودشون رو بنا به مثب یا منفی بودن به ottawa اعلام می کنه.
5. به صورت موازی درخواست Security Check میده به اتاوا. در این حالت اطلاعات شما به صورت کامل فرستاده میشه و اون ها بررسی می کنند که شرکت تحریمی بودید یا نه، فعالیت خطرناک داشتید یا خیر. حالا ممکنه خود Paris که مثلا باید سفارت کانادا در ایران میبود به Ottawa بگه ایشون در شرکت ناجوری کار می کنند حواستون باشه. ولی در این حالت بعیده که با ایران خیلی آشنایی داشته باشه پاریس. برای همین این وظیفه رو به ottawa محول می کنه.
6. مدیکال هم که در قسمتی به نام CIH در کانادا، لندن یا پاریس یا کشور دیگه ای بررسی می شه. قضیه اینه که دفاتری هست که مدیکال های مردم رو بررسی می کنه. حالا این که مال من و شما کدوم دفتر بره مشخص نیست. ولی تعدادشون محدوده.
همه این جواب ها که به آفیسر رسید ایشون همه رو کنار هم میزارن و موافقت رو باز به یه جای دیگه ای یا دپارتمان دیگه ای در Ottawa اعلام می کنند که از نظر ما اوکی هست. و وقتی نهایی شه شما ویزاتون آماداست .دقت کردید 2 3 هفته پیش تعداد زیادی با هم از ویزا آفیس های مختلف در کشور های مختلف یهو Decision Made شدن؟ این همون مرحله آخری بوده که Ottawa تعداد زیادی رو قبول کرده بوده و همه با هم اعلام شده بودند.
بخوام جمع بزنم باید بگم کیس شما مجموع "گردش کار" معادل نهایت 2 تا 4 ساعت در سفارت داره. حساب دو دو تا چهار تاست. دلیلی نداره یه آفیسر در سفارت بیشتر وقت بذاره. مثلا چی کار می کنند؟ (البته نظر منه در مقایسه با کشورهای دیگه) مثلا پرونده من رو که نذاشتند وسط ده نفری بریزن سرش از توش یه چیزی در بیارن. از این اطاق به اون اطاقه دیگه.

شوبیز جان با شما موافقم. من حتی مطمئن نیستم اون کد مربوط به آفیسر هست یا شناسه چیز دیگه ای هست. ولی هرچی که هست فقط طبق اونچه که توی اسپردشیت دیدم دوستانی که این مشخصه CT رو داشتن پروسه طولانی داشتن. ولی صحبتهای شما کاملا متین هستن.
نقل قول  

آفلاین Bahram2014
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,156
13-04-2015, 08:54 PM
(13-04-2015, 07:39 PM)Ehsaaan نوشته:
ممنون بابت اطلاع رسانی. ولی دوستان خواهشن دیگه ایمیل نزنید. این آفیسر MDY آفیسر منه. [img]images/smilies/heart.gif[/img] میگه وقتی که صرف پاسخ دادن به این ایمیل ها میشه میتونست صرف رسیدگی به پرونده ها بشه. یعنی الان کار من یه کم عقب افتاد [img]images/smilies/sad.gif[/img]
اوكي دوست عزيز، ديگه ايميل نمي زنم ?
قول مي دم.
فقط يه سوال اين آفيسرچطوريه؟ ميشه بگي آپديت چي درخواست مي كنه؟ تنبله يا نه؟ ممنون ميشم يه كم اطلاعات بدين چون احتمالا پرونده من هم دست ايشان هست
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,157
13-04-2015, 09:07 PM
(13-04-2015, 08:54 PM)'Bahram2014' نوشته: اوكي دوست عزيز، ديگه ايميل نمي زنم ?
قول مي دم.
فقط يه سوال اين آفيسرچطوريه؟ ميشه بگي آپديت چي درخواست مي كنه؟ تنبله يا نه؟ ممنون ميشم يه كم اطلاعات بدين چون احتمالا پرونده من هم دست ايشان هست

بیمه زیاد خواسته :-D

نقل قول  

آفلاین Ehsaaan
**
نقل قول

#1,158
13-04-2015, 09:09 PM
(13-04-2015, 08:54 PM)'Bahram2014' نوشته: اوكي دوست عزيز، ديگه ايميل نمي زنم ?
قول مي دم.

منظورم شما نبودی دوست عزیز. گفتم حالا که دیگه معلوم شده پاسخ اونها چی هست از این به بعد دیگه کسی ایمیل بی مورد نزنه لطفا. [img]images/smilies/smile.gif[/img]
به نظر من آفیسر خوبیه. برای نمونه کار zhobeys عزیز رو خیلی سریع انجام داده. آپدیت هم اصلا از من نخواست ولی بعدش انگار یه سوپروایزر یا همچین کسی پرونده منو دیده و گفته این خیلی داره خوش به حالش میشه، یه بیمه ازش درخواست کنیم حالش جا بیاد[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

البته تمام اینها میتونه زاییده تخیلات ما باشه [img]images/smilies/wink.gif[/img]
A day will come at last when I
Shall take the hidden paths that run
West of the Moon, East of the Sun
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,159
13-04-2015, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2015, 11:19 PM توسط f_goo.)
(13-04-2015, 07:32 PM)'shubizkumbuli' نوشته:

خیلی ممنون شوبیز جان. حالا طبق این گفته ها به نظرتون اگه فاصله ای بین ارسال آپدیت و مدیکال ما باشه، یعنی مثلا صبر کنیم تا مدیکال رو دکتر ارسال کنه و بعدش ما رسیدش رو هم به همراه آپدیت بفرستیم، این فاصله باعث ایجاد تاخیر می شه؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#1,160
13-04-2015, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2015, 11:31 PM توسط shubizkumbuli.)
(13-04-2015, 11:19 PM)'f_goo' نوشته:
خیلی ممنون شوبیز جان. حالا طبق این گفته ها به نظرتون اگه فاصله ای بین ارسال آپدیت و مدیکال ما باشه، یعنی مثلا صبر کنیم تا مدیکال رو دکتر ارسال کنه و بعدش ما رسیدش رو هم به همراه آپدیت بفرستیم، این فاصله باعث ایجاد تاخیر می شه؟

فکر کنم فقط خود آفیسر بدونه. به نظر من عقلانی نیست که آدم دست رو دست بزاره و صبر کنه.

من خودم مدارک درخواستی رو فرستادم. بعد که رسید آماده شد رسید رو هم فرستادم و زدم " این رسید. مدارکم که قبلا دادم اگر نرسیده بگید" این طوری.

حالا این که اونا چجوری بررسی کنند رو نمیدونم. ولی احتمال میدم که چون مدیکال در سفارت انجام نمیشه و میره به یکی از واحد های CIH در نتیجه اون ها معطل نمیشن و بررسی مدارک رو انجام میدن. دیر فرستادن مدیکال از نظر من هیچ تاخیری نباید ایجاد کنه چون بررسیش خیلی سریعه و گیری نداره. ولی دیر فرستادن مدارک به نظر من تاخیر ایجاد می کنه چون سکیوریتی چک ها پیچیده هستند. بازم تاکید می کنم اینا فقط نظر من هست

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 ... 546 بعدی »