عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,061
12-04-2015, 07:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 08:01 AM توسط zhobeys.)
(11-04-2015, 11:43 PM)'Bahram2014' نوشته: دوستان سلام
كسي لينك درخواست GCMS رو داره؟
تشكر

از این لینک راهنمایی بگیرید. الان ATIP میگن بهش. هزینش هم 5 دلاره و باید از طریق یک شهروند یا مقیم دائم کانادا درخواست بشه.

Access to Information and Privacy (ATIP) Online Request
نقل قول  

آفلاین Soltaan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,062
12-04-2015, 10:10 AM
(11-04-2015, 09:37 PM)'mahtab00' نوشته: به نظر من احتمالا برای بچه هایی که ماه مارچ فایل نامبر گرفتن به ورشو رفته و پاریس داره پرونده های عقب افتاده رو از این به بعد بررسی میکنه.
اینم از شانس بد ماست. 
کاربرmehran31هم از ورشو امروز aor گرفتن ولی چون up-to date رو noزدن اون پایین قسمت خاکستری قرار گرفتن.

دوست من خوش بین باشین. همین که ما حداقل تا این مرحله اومدیم بالا نشون می ده که بدشانس نبودیم. خودتون می دونین خیلی از بچه ها بودن که متاسفانه به کپ رشته یا کلی نرسیدن. اون اسمش بدشانسیه.
جالبه یه زمان من دنبال این بودم که ای میل AOR زودتر برام بیاد ولی الان نگران اینم که یه وقت AOR نیاد چون جدیدا دیگه پاریس AOR نمی زنه و اگه همچین ای میلی بیاد احتمالا از ورشو هستش. اوضاع ما هم دیدن داره ها[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,063
12-04-2015, 10:15 AM
(12-04-2015, 10:10 AM)'Soltaan' نوشته:
دوست من خوش بین باشین. همین که ما حداقل تا این مرحله اومدیم بالا نشون می ده که بدشانس نبودیم. خودتون می دونین خیلی از بچه ها بودن که متاسفانه به کپ رشته یا کلی نرسیدن. اون اسمش بدشانسیه.
جالبه یه زمان من دنبال این بودم که ای میل AOR زودتر برام بیاد ولی الان نگران اینم که یه وقت AOR نیاد چون جدیدا دیگه پاریس AOR نمی زنه و اگه همچین ای میلی بیاد احتمالا از ورشو هستش. اوضاع ما هم دیدن داره ها[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

حق باشماست ولی برای منی که بیمه ندارم کارو تموم شده میبینم و از دیشب دیگه هیچ امیدی ندارم. تو این زمینه واقعا بد اوردم .
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

#1,064
12-04-2015, 10:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 10:41 AM توسط Soltaan.)
(12-04-2015, 10:15 AM)'mahtab00' نوشته:
حق باشماست ولی برای منی که بیمه ندارم کارو تموم شده میبینم و از دیشب دیگه هیچ امیدی ندارم. تو این زمینه واقعا بد اوردم .

راستش من فک می کنم خیلی از دوستان هستن که مشکل بیمه دارن چون بعضیا ممکنه کارفرماشون بیمشون نکرده باشه و بعضیا هم با توجه به اینکه اوایل سابقه بیمه نمی خواستن ممکنه وسوسه شده باشن برای درست کردن سابقه کار اما به هر حال من مشخصات شما رو تو اسپردشیت ایرانیا دیدم. شما 26 تا 30 سال سن دارین، 5 سال سابقه کار و لیسانسین. به نظرم اینا خوبه. این که لیسانس هستین نه مستر خیلی خوبه چون technician بودنتون توجیه پذیر تره. اگه به عنوان electrical technician اقدام کردین می تونین بگین چون اوایل کارتون بوده کارفرماتون بیمه نمی کرده (با توجه به اینکه سنتونم بالا نبوده چون اگه سنتون بالاتر بود شاید این ادعا قابل قبول نبود) یا اصلا کارفرماتون هیچوقت زیردستاشو بیمه نمی کرده. قافیه رو نبازین هممون تا الان خیلی زحمت کشیدیم و حیفه ناامید بشیم. از امکانات و داشته هاتون برای توجیه کردن آفیسر استفاده کنین. مثلا سن نسبتا کمتون، اینکه لیسانس دارین نه فوق، اینکه تکنسین هستین (احتمالا) و چیزای دیگه ای که شاید من متوجه نشده باشم ولی شما بگردین پیدا می کنین. تهدیدو به فرصت تبدیل کنین.
دو مطلب دیگه هم هست. یکی اینکه ممکنه اصلا ازتون بیمه نخوان. دوم اینکه اگه بیمه ندارین به جاش یه مدرک دیگه مثل فیش حقوقی یا قرارداد ارائه بدین و طرفو قانع کنین. 
حالا تکنسین بودین یا تکنالجیست؟
نقل قول  

آفلاین hatef_8
**
نقل قول

#1,065
12-04-2015, 10:55 AM
(12-04-2015, 10:15 AM)'mahtab00' نوشته:

سلام
راستش منم شرایطم دقیقا مثل شماست، لیسانسم و همین ناک تکنیسین الکترونیک اقدام کردم و سابقه بیمه ی کافی ندارم، میدونید مشکل رو خود ما درست کردیم، دیدم بعضی ها همراه مدارکشون سابقه بیمه فرستادن (چیزی که اصلا لازم نبوده)، برا همین افیسر تو ذهنش میاد که باید بیمه داشته باشه، ولی همینطور که دوستمون فرمودن ما میتونیم با مدارک دیگه اونارو قانع کنیم مثل قرارداد کاری و چیزایی شبیه این
به نظرم کسایی که کیسشون شبیه ماست باید یه سری گفته های شبیه هم داشته باشیم، یا به یه جمع بندی در مورد برخورد با اونا برسیم، که این قضیه ی بیمه نداشتن برای ویزا آفیس به یه چیز معمولی بدل بشه

We are here because we are here
"Anathema"
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,066
12-04-2015, 11:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 11:06 AM توسط Nooshafarin.)
درود و وقت بخیر.
دوستان کسی اطلاع داره که چرا آقای mpanahipour که در تاریخ 2015/03/09 مدیکال رسیود شده، ریجکت شده؟
لطفا ستونهای مربوط به سربازی رو هم در اسپرد شیت تکمیل کنید، شاید بشه به نتایجی برسیم. 

سلامت و موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

#1,067
12-04-2015, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 11:17 AM توسط Soltaan.)
(12-04-2015, 10:55 AM)'hatef_8' نوشته:
سلام
راستش منم شرایطم دقیقا مثل شماست، لیسانسم و همین ناک تکنیسین الکترونیک اقدام کردم و سابقه بیمه ی کافی ندارم، میدونید مشکل رو خود ما درست کردیم، دیدم بعضی ها همراه مدارکشون سابقه بیمه فرستادن (چیزی که اصلا لازم نبوده)، برا همین افیسر تو ذهنش میاد که باید بیمه داشته باشه، ولی همینطور که دوستمون فرمودن ما میتونیم با مدارک دیگه اونارو قانع کنیم مثل قرارداد کاری و چیزایی شبیه این
به نظرم کسایی که کیسشون شبیه ماست باید یه سری گفته های شبیه هم داشته باشیم، یا به یه جمع بندی در مورد برخورد با اونا برسیم، که این قضیه ی بیمه نداشتن برای ویزا آفیس به یه چیز معمولی بدل بشه

دوست من، من خودم مشکل بیمه ندارم ولی بذارین در تکمیل فرمایش شما مطلبی رو عرض کنم. از منظر بیمه مشکل اصلی رو وکیلا درست کردن چون من تا حدودی آمار دارم. وکلا به موکلانشون خیلی اصرار می کردن که کانادا بیمه می خواد با اینکه می دونستن همچین چیزی به هیچ وجه صحت نداره. به نظر من دلیلشم این بود که می خواستن مطمئن بشن که طرف سابقه کار از خودش درست نکرده چون اگه کانادا می فهمید سابقه کار جعلیه برای اعتبار وکیلا بد می شد. بنابرین همونطور که می بینین هر کس متاسفانه به فکر خودشه تا جایی که برای رسیدن به منافعش حاضره دروغ بگه. من خودمم قبل از اینکه مدارکمو بفرستم زنگ زدم به یکی از این وکیلا و یه سوال خیلی معمولی پرسیدم ولی جوابی کاملا نادرست دریافت کردم که نمی دونم عامدانه بود یا ناشی از فقر اطلاعاتی (البته یه اپراتور یا دستیار جواب منو داد). متاسفانه بعضی از ماها به خاطر ترس، تنبلی یا ... حاضریم پولی به مراتب بیشتر از خود روند مهاجرت به وکلا بپردازیم و بدتر از اون فک می کنیم وقتی کارمونو بسپریم به وکیل همه چی حله در حالیکه بعضی از وکیلا خودشون دردسر درست می کنن. توجه کنین گفتم بعضی از وکیلا.
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,068
12-04-2015, 11:12 AM
سلام دوستان
این نظر بنده هست البته ولی به نظرم نگران نباشید. اولا اگر بیمه برای فدرال مساله مهمی بود مطمئن باشید همون ابتدای کار بعنوان مدارک اصلی ازمون درخواست می کردن که بفرستیم. دوما طبق بررسی بنده از وکیل و تعدادی از دوستان حتی در صورت درخواست بیمه از شما با ارائه مدارکی مثل قرارداد کاری و توضیحاتی که بتونه آفیسر رو قانع کنه مثل اینکه شما پارت تایم کار می کنید و در ایران خیلی از شرکتها برای کارمند پارت تایم بیمه رد نمی کنن که البته یک حقیقت هم هست و یا اینکه توافقی نخواستین بیمه شین به خاطر هزینه یا مسائل دیگه ، اونها مثل استان کبک یه دنده و بد قلق نیستن. پس سعی کنین برای خودتون و سایر دوستان تا جای ممکن انرژی مثبت بفرستین تا اولا به امید خدا ازتون بیمه نخوان. دوما اگه خواستن با آرامش به دنبال قانع کردن اونها باشد. ان شاءاله خبرای خوب به زودی برای همه دوستان بیاد.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

#1,069
12-04-2015, 11:14 AM
(11-04-2015, 06:28 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
مرسی.
خیلی عجیبه. مثل این که منم دارم پا به سن میزارم [img]images/smilies/blush.gif[/img] حاضر بودم سر هر چیزی که بگی شرط ببندم! هنوز نمیدونم 10 رو از کجا آوردم [img]images/smilies/confused.gif[/img]
شاید 25 ژانویه 2015 که تو صفحه نوشته آپدیت شده!!! هنوز برای غیر قابل هضمه. چون دفعه های پیش لینک هم گذاشته بودم ازش. به هر حال شرمنده!

شوبیز جان این طبیعیه و ربطی هم به بالا رفتن سن و این حرفا نداره[img]images/smilies/smile.gif[/img]. شما ماشالا اطلاعاتت زیاده و سرت شولوغه و وقت زیادی رو هم صرف جواب دادن و حل مشکلات دوستان می کنی پس سخت نگیر. ما همه قدر زحمات شما رو می دونیم. اگرم من تصحیح کردم به خاطر این بود که دوستای دیگه به اشتباه نیفتن. موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین hatef_8
**
نقل قول

#1,070
12-04-2015, 11:19 AM
(12-04-2015, 11:08 AM)'Soltaan' نوشته:
دوست من، من خودم مشکل بیمه ندارم ولی بذارین در تکمیل فرمایش شما مطلبی رو عرض کنم. از منظر بیمه مشکل اصلی رو وکیلا درست کردن چون من تا حدودی آمار دارم. وکلا به موکلانشون خیلی اصرار می کردن که کانادا بیمه می خواد با اینکه می دونستن همچین چیزی به هیچ وجه صحت نداره. به نظر من دلیلشم این بود که می خواستن مطمئن بشن که طرف سابقه کار از خودش درست نکرده چون اگه کانادا می فهمید سابقه کار جعلیه برای اعتبار وکیلا بد می شد. بنابرین همونطور که می بینین هر کس متاسفانه به فکر خودشه تا جایی که برای رسیدن به منافعش حاضره دروغ بگه. من خودمم قبل از اینکه مدارکمو بفرستم زنگ زدم به یکی از این وکیلا و یه سوال خیلی معمولی پرسیدم ولی جوابی کاملا نادرست دریافت کردم که نمی دونم عامدانه بود یا ناشی از فقر اطلاعاتی. متاسفانه بعضی از ماها به خاطر ترس، تنبلی یا ... حاضریم پولی به مراتب بیشتر از خود روند مهاجرت به وکلا بپردازیم و بدتر از اون فک می کنیم وقتی کارمونو بسپریم به وکیل همه چی حله در حالیکه بعضی از وکیلا خودشون دردسر درست می کنن. توجه کنین گفتم بعضی از وکیلا.

حقیقتش من خودم با وکیل اقدام کردم و در این مورد تحقیق کردم، و دلیل انتخاب وکیل برای من نه ترس نه تنبلی نه چیزای دیگه بود، من کاملا درگیر آیلتس بودم و نمیتوستم وقتمو روی چیزه دیگه بذارم
از طرفی خود من چندین بار از خود وکیل پرسیدم در مورد سابقه بیمه، یادمه که ایشون گفتن طبق قوانین فدرال اصلا نیازی به بیمه نیست، اگه یه زمانی خواستن اون موقع میتونیم در موردش تصمیم بگیریم
البته فرمایش شما صحیحه، شاید یه سری ها باشن که به اسم وکیل واقعا دارن ضربه می زنن، یه سری هم پیرو فرمایشتون فکر خودشونو فقط کردن و بیمه رو همراه مدارک فرستادن
We are here because we are here
"Anathema"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 546 بعدی »