عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-12-2014, 02:15 PM
فکر نمی کنم براشون مشکلی داشته باشه. میزانش هم در همین حدود 1.5 تا 2 برابر مبلغ موردنیاز باشه کفایت می کنه. منتهی اگر ایشون شما رو در سفر همراهی نمی کنند شما می بایست امکان برداشت از حساب رو داشته باشید.

(04-12-2014, 01:55 AM)'marmarjan' نوشته: ببخشید کلا کلیه سفارت ها با حساب مشترک مشکلی ندارند اگر دو برابر مقدار خواسته شده باشه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین marmarjan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2014, 05:43 PM
ببخشید مگه تو پرینتی که بانک میده مشخصه کی حق برداشت داره و کی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم از بانک پرسیدم گفت فقط صاحبان حساب اسمشون قید میشه همین
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-12-2014, 07:20 PM
بانک های مختلف موارد مختلفی رو در نامه بانک اشاره می کنند. این موارد هم تا حد زیادی به درخواست مشتری بستگی داره و اگر فرم از پیش تعریف نشده باشه معمولا همکاری می کنند که چه مواردی آورده بشه.

من الان یکی از نامه هایی رو که چند سال پیش از بانک پارسیان گرفته بودم رو نگاه کردم موارد زیر درش اشاره شده:

Account No
Date of Opening
Balance  ------> مانده حساب
Withdrawal Status -----> این که چه کسی می تونه از حساب برداشت کنه که برای من "خودش" نوشته شده.
Share rate -----> که با توجه به اینکه خودم تنها صاحب حساب بودم 100% هست.

من خودم هیچوقت حساب مشترک نداشتم که بدونم اینها رو دقیقا چطور می نویسند ولی به هر حال حساب های مشترک شرایط متفاوتی دارند مثلا گاهی باید امضای هر دو نفر باشه تا بتونند از اون برداشت کنند یا اینکه هر کدوم به صورت جداگانه می تونند از حساب برداشت کنند. اگر که هر دو فرد صاحب حساب قصد سفر با همدیگه رو داشته باشند به نظرم این موضوع اهمیت خاصی نداره. 
(04-12-2014, 05:43 PM)'marmarjan' نوشته: ببخشید مگه تو پرینتی که بانک میده مشخصه کی حق برداشت داره و کی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم از بانک پرسیدم گفت فقط صاحبان حساب اسمشون قید میشه همین

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین marmarjan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-12-2014, 07:31 PM
مرسی از جوابتون....ایا سفارت احتمال داره زنگ بزنه از بانک بپرسه یا احتمالش ضعیفه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-12-2014, 07:45 PM
بعید می کنم سفارت ها این کار رو بکنند و بعید هم می دونم بانک ها به چنین درخواست هایی پاسخ بدن. نهایتش شاید اگر استعلامی بشه درستی نامه رو تایید کنند ولی اطلاعات اضافه نمیدن.

(04-12-2014, 07:31 PM)'marmarjan' نوشته: مرسی از جوابتون....ایا سفارت احتمال داره زنگ بزنه از بانک بپرسه یا احتمالش ضعیفه؟

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mt.parsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2015, 12:35 PM
سلام 
خواستم بپرسم برای سفارت اون BS که میبریم فقط موجودی نشون بده کافی هست یا حتما گردش حساب هم چک می کنن ؟؟؟ 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

06-04-2015, 08:59 PM
(06-04-2015, 12:35 PM)'mt.parsa' نوشته: سلام 
خواستم بپرسم برای سفارت اون BS که میبریم فقط موجودی نشون بده کافی هست یا حتما گردش حساب هم چک می کنن ؟؟؟ 

تنها موجودی کفایت میکنه و نیازی به گردش حساب نیست. البته توجه داشته باشید که این BS متعلق به 6 ماه اخیر باشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mt.parsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2015, 08:28 PM
مرسی 
یعنی در کل هیچوقت گردش حساب یا پرینت لازم نیست فقط موجودی حساب ؟ چه سفارت چه داشگاه ؟
اگر آفیسر گفت کو گردش حساب و این چیزا چی باید بگم ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-04-2015, 12:50 AM
(08-04-2015, 08:28 PM)'mt.parsa' نوشته: مرسی 
یعنی در کل هیچوقت گردش حساب یا پرینت لازم نیست فقط موجودی حساب ؟ چه سفارت چه داشگاه ؟
اگر آفیسر گفت کو گردش حساب و این چیزا چی باید بگم ؟

خیر، تا حالا من نشنیدم که سفارت یا دانشگاه از دانشجویی در مورد گردش حساب سوال کنه و تنها براشون مهم هست که دانشجو اون مقدار پول رو داشته باشه و بر طبق اون بتونه از پس هزینه تحصیل و زندگی اش در امریکا بر بیاد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2015, 08:42 PM
(06-04-2015, 12:35 PM)'mt.parsa' نوشته: سلام 

سلام

تاریخ افتتاح حساب بهتره که جدید نباشه. همانطور که گفتن فقط موجودی. توصیه نمیکنم خیلی قدیمی باشه. حداکثر 3 ماه که ریسک کمتری شامل حالتون بشه. قانون نوشته شده ایی ندیدم.

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 بعدی »