عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین mbm_e
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2015, 01:17 AM
با سلام خدمت همه دوستان
در پستهایی از دوستانی که پاس ریکوئست شدن (در این فروم و فروم قدیم) خواندم که امضاء پاسپورت قبل از تحویل برای دریافت ویزا الزامیه

من متاسفانه امضای پاسپورتم  فارسه و با امضایی که پای فرمهای مهاجرت کردم فرق میکنه دو راه حل بنظرم میرسه:

1- امضای انگلیسی مشابه امضای فرمها رو زیر امضای فارسی در پاسپورت اضافه کنم
2-باتوجه به اعتبار کم پاسپورت (حدود یک سال و نیم از اعتبار پاس باقی مونده) برای تعویض پاسپورت اقدام کنم و در پاس جدید امضای انگلیسی رو بزنم

ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن یا اگه تجربه ای در این زمینه دارن مطرح کنن

توضیح اینکه من هنوز پاس ریکوئست نشدم ولی این موضوع ذهنمو مشغول کرده
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
نقل قول  

آفلاین farshad123
**
نقل قول

06-04-2015, 02:18 AM
mbm_e عزیز بازم سلام اینجا.
سوال خوبی مطرح کردی و اینکه من چندتا چیز دیگه اضافه کنم.
1- من پاسم امضا نداره و اگه بخوام امضا کنم باید با امضای فرمها مطابقت داشته باشه؟
2- اینکه اگه قبل یا بعد از پاس ریکویست شدن پاسو داوطلبانه عوض کنیم مشکلی تو روند اپلیکیشن پیش نمیاد؟
ممنون میشم از بچه ها نظرشون رو بگن.
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-04-2015, 06:38 AM
(06-04-2015, 01:17 AM)'mbm_e' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
در پستهایی از دوستانی که پاس ریکوئست شدن (در این فروم و فروم قدیم) خواندم که امضاء پاسپورت قبل از تحویل برای دریافت ویزا الزامیه
من متاسفانه امضای پاسپورتم  فارسه و با امضایی که پای فرمهای مهاجرت کردم فرق میکنه دو راه حل بنظرم میرسه:
1- امضای انگلیسی مشابه امضای فرمها رو زیر امضای فارسی در پاسپورت اضافه کنم
2-باتوجه به اعتبار کم پاسپورت (حدود یک سال و نیم از اعتبار پاس باقی مونده) برای تعویض پاسپورت اقدام کنم و در پاس جدید امضای انگلیسی رو بزنم
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بدن یا اگه تجربه ای در این زمینه دارن مطرح کنن
توضیح اینکه من هنوز پاس ریکوئست نشدم ولی این موضوع ذهنمو مشغول کرده

در کل امضای پاسپورت باید با امضای مدارک شما یکی باشه. من خودم هرجا در فرمها امضا کردم علاوه بر نوشتن اسمم به انگلیسی ، امضای فارسیمم (فقط خطوطه) گذاشتم. در پاسپورت هم امضای فارسی هست فقط. ضمناً اگر شما به کسی وکالت بدید که ویزاتون رو پیکاپ کنه باید امضای روی نامه وکالت با پاسپورتتون همخوانی داشته باشه.
با توجه به اعتبار پاسپورتنون پیشنهاد میکنم برای دوری از دردسرهای زمانی و مالی تعویضش در کانادا تا قبل از پاس ریکوئست شدن تعویضش کنید. منتها باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید.
(06-04-2015, 02:18 AM)'farshad123' نوشته: mbm_e عزیز بازم سلام اینجا.
سوال خوبی مطرح کردی و اینکه من چندتا چیز دیگه اضافه کنم.
1- من پاسم امضا نداره و اگه بخوام امضا کنم باید با امضای فرمها مطابقت داشته باشه؟
2- اینکه اگه قبل یا بعد از پاس ریکویست شدن پاسو داوطلبانه عوض کنیم مشکلی تو روند اپلیکیشن پیش نمیاد؟
ممنون میشم از بچه ها نظرشون رو بگن.

بله پاسپورتها موکداً قید شده که باید امضا شده باشن و بله باید مشابه امضای شما در فرمهای اولیه باشه. اگر شما تا پیش از دریافت ایمیل پاس ریکوئست ( و پس از آپدیت ) ، گذرنامه تون رو تعویض کرده باشید باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید. بعد از ایمیل پاس ریکوئست در صورتی که به هر دلیلی پاسپورت نیاز به تعویض داشته باشته پروسه کمی پیچیده تر و طولانی تر می شه و یک هزینه صدور مجدد ویزا هم ایجاد میشه (30 دلار) که توصیه میکنم نکنید این کار رو.
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

06-04-2015, 08:48 AM
دوستان
یه سوال  من دارم cv اماده می کنم میخواهم بدونم ایا باید  ادرس و تلفن کارفرما را هم بنویسم و انکه من دقیقا عین نامه سابقه کار را کپی کردم به نظر شما مشکلی ندارد
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2015, 10:06 AM
(06-04-2015, 08:48 AM)nazanin5879 نوشته: دوستان
یه سوال  من دارم cv اماده می کنم میخواهم بدونم ایا باید  ادرس و تلفن کارفرما را هم بنویسم و انکه من دقیقا عین نامه سابقه کار را کپی کردم به نظر شما مشکلی ندارد

ادرس و تلفن نیازی نیست اما شهر و کشور را قید کنید و در نهایت در انتهای cv قیدکنید که در صورت در خواست reference موجود است
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

06-04-2015, 10:11 AM
(06-04-2015, 10:06 AM)'el_kiani2' نوشته: ادرس و تلفن نیازی نیست اما شهر و کشور را قید کنید و در نهایت در انتهای cv قیدکنید که در صورت در خواست reference موجود است

در مورد کپی  نامه سابقه کار چی
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

06-04-2015, 11:05 AM
(06-04-2015, 10:11 AM)nazanin5879 نوشته:
در مورد کپی  نامه سابقه کار چی

بله و دقت کنید که اطلاعات cv دقیقا باید با نامه ی سابقه ی کار تطابق داشته باشه و یکی باشه
نقل قول  

آفلاین sh92- academia
**
نقل قول

06-04-2015, 12:14 PM
سلام دوستان، من به شرکت ایرن انکارا زنگ زدم و در این مورد پرسیدم. چیزی که من متوجه شدم اینه که ایمیل پاس ریکوئست دارای یه فرم ضمیمه هست که امضای اون فرم و پاسپورت بایستی یکی باشه. نوشته: در کل امضای پاسپورت باید با امضای مدارک شما یکی باشه. من خودم هرجا در فرمها امضا کردم علاوه بر نوشتن اسمم به انگلیسی ، امضای فارسیمم (فقط خطوطه) گذاشتم. در پاسپورت هم امضای فارسی هست فقط. ضمناً اگر شما به کسی وکالت بدید که ویزاتون رو پیکاپ کنه باید امضای روی نامه وکالت با پاسپورتتون همخوانی داشته باشه.
با توجه به اعتبار پاسپورتنون پیشنهاد میکنم برای دوری از دردسرهای زمانی و مالی تعویضش در کانادا تا قبل از پاس ریکوئست شدن تعویضش کنید. منتها باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید.
بله پاسپورتها موکداً قید شده که باید امضا شده باشن و بله باید مشابه امضای شما در فرمهای اولیه باشه. اگر شما تا پیش از دریافت ایمیل پاس ریکوئست ( و پس از آپدیت ) ، گذرنامه تون رو تعویض کرده باشید باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید. بعد از ایمیل پاس ریکوئست در صورتی که به هر دلیلی پاسپورت نیاز به تعویض داشته باشته پروسه کمی پیچیده تر و طولانی تر می شه و یک هزینه صدور مجدد ویزا هم ایجاد میشه (30 دلار) که توصیه میکنم نکنید این کار رو.

نقل قول  

آفلاین mbm_e
**
نقل قول

06-04-2015, 12:16 PM
(06-04-2015, 06:38 AM)'zhobeys' نوشته: در کل امضای پاسپورت باید با امضای مدارک شما یکی باشه. من خودم هرجا در فرمها امضا کردم علاوه بر نوشتن اسمم به انگلیسی ، امضای فارسیمم (فقط خطوطه) گذاشتم. در پاسپورت هم امضای فارسی هست فقط. ضمناً اگر شما به کسی وکالت بدید که ویزاتون رو پیکاپ کنه باید امضای روی نامه وکالت با پاسپورتتون همخوانی داشته باشه.

ممنون از  راهنمایی شما Zhobeys عزیز

حالا مال من که امضای پاسم با فرمهای اولیم یکی نیست بنظرتون چکار میشه کرد؟
امضای انگلیسی رو بزنم زیر امضای فارسی پاسپورت ،  یا پاس جدید بگیرم ...

توروخدا یکی یه راهنمایی بکنه خیلی زور داره بخاطر یه همچین چیزی آدم تو این مرحله به مشکل بخوره[img]images/smilies/confused.gif[/img]
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-04-2015, 01:09 PM
(06-04-2015, 06:38 AM)'zhobeys' نوشته:  بعد از ایمیل پاس ریکوئست در صورتی که به هر دلیلی پاسپورت نیاز به تعویض داشته باشته پروسه کمی پیچیده تر و طولانی تر می شه و یک هزینه صدور مجدد ویزا هم ایجاد میشه (30 دلار) که توصیه میکنم نکنید این کار رو.

منظورتون بعد از ایمیل پاس ریکوئست هست؟ یا بعد از صدور ویزا؟ این خیلی مهمه! احساس می کنم منظورتون اینه که اگر ویزا صادر بشه و شخص بخواد دوباره تو یک پاس جدید چاپش کنه بای 30 دلار بده. ولی این چیزی که نوشتید به نظر میرسه که به اشتباه منظورتون اینه که اگر پاس ریکوئست شم و بخوام پاس رو عوض کنم باید 30 تا هم اضافه بدم. اگر اشتباه می کنم بگید لطفا :-)

اگر رفرنس هم دارید ممنون میشم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 546 بعدی »