عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین LILI M
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-03-2015, 02:59 PM
سلام دوستان
- مشکلات ارسال آپ دیت من -
من تو فرم imm5669e یه بازه زمانی رو جا انداخته بودم که فاصله بین فارغ التحصیلی تا شروع کار بود، حدود 8 ماه
الان تو آپدیت ازم خواستن فرم رو دوباره پر کنم و gap رو توضیح بدم
سوال:
1. همین که جلوی اون فاصله زمانی بزنم unemployment کافیه؟
2. توی جدول personal history من یک ردیف کم آوردم، می تونم با خودکار زیر جدول اضافه کنم و اسکن کنم بفرستم
3. در ضمن cv من یک صفحه شد، خوبه یا یه چیزهایی بهش اضافه کنم زیاد بشه؟
4. با اینکه ترجمه کارت ملی رو اول براشون فرستاده بودم، الان تو آپدیت دوباره ترجمه خواستن. ممکنه گم کرده باشن؟
5. ممکنه علت اینکه دوباره از من ترجمه کارت ملی خواستن این باشه که تاریخش اکسپایر شده؟

با تشکر از دوستان
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-03-2015, 03:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2015, 03:07 PM توسط Soltaan.)
رفقا هفته آخر پارسال یه جایی یه خبری خوندم مبنی بر اینکه از آغاز سال 94 هیچگونه خدماتی برای کسانی که کارت پایان خدمت (یا معافیت) با فرمت قدیمی دارن انجام نمیشه (مثلا ترجمه و مهر دادگستری) و از اونجایی که تا جایی که من می دونم زمان تعویض و هوشمند کردن این کارتا حداقل سه چهار هفته طول میکشه و یکی از مدارکی هست که معمولا خواسته می شه از طرف Visa Office اگه کسی از دوستان هنوز کارت خدمتو به فرمت قدیمی داره و تعویض نکرده هر چه زودتر بره این کارو انجام بده. از ما گفتن بود.
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-03-2015, 03:06 PM
(31-03-2015, 02:59 PM)LILI M نوشته:
سلام دوستان
من تو فرم imm5669e یه بازه زمانی رو جا انداخته بودم که فاصله بین فارغ التحصیلی تا شروع کار بود، حدود 8 ماه
سوال:
2. توی جدول personal history من یک ردیف کم آوردم، می تونم با خودکار زیر جدول اضافه کنم و اسکن کنم بفرستم
4. با اینکه ترجمه کارت ملی رو اول براشون فرستاده بودم، الان تو آپدیت دوباره ترجمه خواستن. ممکنه گم کرده باشن؟
5. ممکنه علت اینکه دوباره از من ترجمه کارت ملی خواستن این باشه که تاریخش اکسپایر شده؟

با تشکر از دوستان
سلام
١- بله ذكر آن ايمپلويد كفايت ميكنه
٢-بهتره يك صفحه مجزا پي دي اف باشه با اسم و مشخصات كامل و فايل نامبر وشماره سوال و شناسه فرم
٣-ديتيل. سي وي اگه خواستن شما اطلاعات رو با همون فرمتهاي پيشنهادي تو همين فروم بنويسين چند صفحه بودنش اهميت نداره، فقط مغايرت با ديتاي قبلي كه دادين نداشته باشه
٤- و ٥- درخواست ها معمولا رندمه، دوباره بفرستين ، فكر كنم اكثر دوستان منجمله من و همسرم هم كارتمون منقضي بوده ولي اونا با اين موضوع آشنان، ترجمه شده و با تاييد دادگستري بفرستين يعني طبق قوانين ايران وليد محسوب ميشه
شاد باشيد
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

31-03-2015, 03:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2015, 03:08 PM توسط shubizkumbuli.)
(31-03-2015, 02:59 PM)'LILI M' نوشته:
سلام دوستان
سوال:
با تشکر از دوستان

1. بنویسید unemployed ولی یک توضیحی هم بدید که چی کار می کردید. مثلا دنبال کار میگشتید یا غیره.

2. به نظرم توی microsoft word یه جدول تر و تمیز بسازید. بالای صفحه اسم و فامیل و uci و فایل نامبر، با تاریخ تولد و شماره پاسپورت بزنید. اون رو منظم پر کنید، تاریخ بزنید و امضا کنید. بعد از این که این کار رو کردید تو فرم اصلی بزنید که به صفحه پیوست شده مراجعه کنند. اگر فقط میخواهید همون گپ رو بفرستید و نگفتند از اول پر کنید که همون جدول word کافیه.

3. خوبه زیاد هم هست.

4. ممکنه گم شده باشه. تو این ادارات شلوغ پلوغ یا ممکه گم شده باشه، یا اشتباه خواسته باشند.

5. این احتمال هم هست ولی اکثریت کارت ملیشون منقضی بوده و مشکل نخوردند. مثلا من خودم اصلا کارت ملی ندادم و تو آپدیت هم ازم نخواستند. شماره ملی صفحه اول پاس هست دیگه برن از همون جا ببنینند :-) . برای همین توصیه من به شما اینه که یک cover letter خوب بزنید و توضیح بدید که تا 1394 اعتبارش تمدید شده.اگر دوست داشتید میتونید این لینک رو هم براشون بفرستید: https://www.sabteahval.ir/en/default-793.aspx و بگید چون دارن کارت های هوشمند رو تا سال 1394 راه اندازی می کنند بنابراین کارت جدید با تاریخ expiry جدیدتر صادر نمیشه. این طوری شاید متوجه شن و دیگه از کسی نخوان

نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
31-03-2015, 03:12 PM
تاپیک جدیدی تحت عنوان: پیک آپ ویزای مهاجرتی کانادا از ویزا آفیس آنکارا  راه اندازی شد.

لطفا نگاهی بهش بندازید و از الان یک برنامه ریزی روش داشته باشید که موقع پاس ریکوئست شدن حول نشید!

ترجیحاً و لطفا فعلا اگر خیلی urgent نیست سوالی نپرسید تو اون تاپیک چون به دوستانی که پاس ریکوئست شدن پیام دادم که بیان اونجا تجربیاتشون رو بنویسند. خودم هم سعی می کنم اطلاعات کاملی گرد آوری کنم و اونجا بزارم. اگر دیدید سوالاتتون از قبل جواب داده نشده بپرسید.

با تشکر از همکاری همه دوستان

نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-03-2015, 04:23 PM
(31-03-2015, 02:59 PM)'LILI M' نوشته:
سلام دوستان
سوال:
با تشکر از دوستان

سلام دوست عزیز به نظر من به جای unemployment از واژه ای استفاده کنید که نشون بده شما دنبال کار بوده اید
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2015, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2015, 05:13 PM توسط Andre.)
من چه کنم، دوستان؟
این خطِ دوم به پرونده ما اضافه نشد که نشد؟
دکتر فرخ، رسیدی که به ما داده، توش نوشته ۲۴ مارس، مدیکال ارسال شده به سفارت. خوب پس چرا نرسیده؟ الان ۷ روز گذشته

ویرایش توسط Andre به دلیل تبدیل پینگلیش به فارسی
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-03-2015, 05:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2015, 05:10 PM توسط Kamiar194.)
(31-03-2015, 04:33 PM)AlaTiti نوشته: Man che konam, doostan?
In khat e dovom be parvande ma ezafe nashod ke nashod?
Doctor Farokh, residi ke be ma dade, toosh neveshte 24 mars, medical ersal shode be sefarat. Khob pas chera nareside? Alan 7 rooz gozashte

عزيز من شرايطت رو درك ميكنم ، براي من ٩ روز طول كشيد ، بيشترشم ديدم تو اسپردشيت. فقط همون رسيد رو به پاريس ايميل كن ومنتظر باش، حتما آپديت ميشه مطمين باش
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-03-2015, 05:27 PM
من احتمال میدم طول کشیدن medical received شدن به تعداد افراد توی پرونده هم ربط داره. البته مطمئن نیستم. ولی سعی می کنم ببینم correlation ای بین این دو تا وجود داره یا نه.

چون مدیکال به سفارت نمیره و صاف میره اوتاوا. اونجا اگر Ok  باشه تو GCMS پاس می کننش و سفارت میتونه ببینه که پاس شده یا نه. به قولی bottleneck سرعت پروسه به مدیکال ربطی نداره.

نقل قول  

آفلاین Mech-Eng
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-03-2015, 07:19 PM
(31-03-2015, 04:33 PM)'AlaTiti' نوشته: من چه کنم، دوستان؟
این خطِ دوم به پرونده ما اضافه نشد که نشد؟
دکتر فرخ، رسیدی که به ما داده، توش نوشته ۲۴ مارس، مدیکال ارسال شده به سفارت. خوب پس چرا نرسیده؟ الان ۷ روز گذشته
ویرایش توسط Andre به دلیل تبدیل پینگلیش به فارسی

من یه توضیح بدم در مورد تجربه مدیکالم واسه اون هایی که مدیکالشون توی ECAS رسیو نمی شه، راستش وقتی من مدیکالم رو انجام دادم خیلی پیگیری کردم که پزشکمون زودتر ارسالش کنه، و فهمیدم که پزشک وقتی که همه چیز رو توی سیستم e-Medical آپلود کرد، پس از پایان تمام کارهاش، سیستم اون رسید مدیکال pdf رو بهش میده و دیگه کارش تمومه، یعنی وقتی که شما اون رسید مدیکال رو گرفتی، دکترت تمام کارهای مربوط به خودش رو انجام داده و دیگه کاری نمونده که انجام بده. تازه دکتر من به من این اطمینان رو داده بود که اگه مشکل پزشکی داشته باشم خودم اولین نفری هستم که خبردار میشم. پس فکر نکنید خدایی نکرده مشکل پزشکی خاصی دارید که توی ECAS هنوز آپدیت نشدین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 546 بعدی »