عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین debutant
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2015, 09:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2015, 10:09 AM توسط debutant.)
(28-03-2015, 09:56 PM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز ، لطفا اگه ديتايي در جدول اخذ ميشه يا پرسيده ميشه اونرو هايد نكنين و استفاده از اونو به فهم خودمون بسپريد، در هر صورت من به شخصه ازين كه پاسخ دادم ولي نميتونم پاسخ ديگران رو ببينم ناراحتم. مطمينا از اين ديتاي به خصوص نتيجه گيري زيادي ميشه انجام داد، درست مثل سرعت عمل دكترها در فرستادن مدارك پزشكي ، شلوغي سر يه آفيسر و غيره!

سلام
ناراحت نباشید دوست عزیز. در حال حاضر میتونید این ستون رو در انتهای جدول ببینید و استفاده کنید. با این وجود هنوز این داده ها همراه با ابهاماتی هست و علت پنهان کردن ستون هم چیزی جز برطرف شدن این موارد نبوده. برای مثال:
1) دقیقاً مشخص نیست این حروف به آفیسر ربط داره یا بخش مربوطه یا هیچکدام
2) تفاوت حروف در موضوع ایمیل آپدیت با امضای پایین ایمیل دقیقاً مشخص نیست (البته آریوبرزن عزیز حدسیاتی در این رابطه مطرح کردن)
3) اساساً به نظر نمیاد این حروف تاثیری در پیش بینی روند پرونده ها داشته باشه؛ کما اینکه روند پیشرفت پرونده های افراد با حروف یکسان کاملاً متفاوت بوده. در واقع شاید فقط در موارد خاصی مثل پیش بینی مدارک آپدیت دوم به کار بیاد که حتی برای این موارد هم هنوز مشخص نیست آیا این حروف در آپدیت اول و دوم حتماً یکسان هستند یا خیر.

نقل قول  

آفلاین mhds6694
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2015, 09:41 AM
سلام دوستان
من تو آپدیت اول از طرف MDY ایمیل گرفتم و تو آپدیت دوم از FG.
تو آدرس پایین صفحه هم همین اسامی بودن.
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-03-2015, 09:59 AM
دوستان من احساس می کنم جدول مدتیه اپدیت نمیشه یا شایدم اتفاقی نم افته الان 5 روزه نه کسی ایمیل اپدیت گرفته ؟
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

29-03-2015, 10:15 AM
(29-03-2015, 03:11 AM)'Kamiar194' نوشته:
اینو میشه یکم توضیح بدین...

اولی کسیه رسیدگی میکنه و دومی کسیه که ارجاع داده
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

29-03-2015, 10:20 AM
(29-03-2015, 09:13 AM)'debutant' نوشته:
سلام
ناراحت نباشید دوست عزیز. در حال حاضر میتونید این ستون رو در انتهای جدول ببینید و استفاده کنید. با این وجود هنوز این داده ها همراه با ابهاماتی هست و علت پنهان کردن ستون هم چیزی جز برطرف شدن این موارد نبوده. برای مثال:
1) دقیقاً مشخص نیست این حروف به آفیسر ربط داره یا بخش مربوطه یا هیچکدام
2) تفاوت حروف در موضوع ایمیل آپدیت با امضای پایین ایمیل دقیقاً مشخص نیست (البته آریوبرزن عزیز حدسیاتی در این رابطه مطرح کردن)
3) اساساً به نظر نمیاد این حروف تاثیری در پیش بینی روند پرونده ها داشته باشه؛ کما اینکه روند پیشرفت پرونده های افراد با حروف یکسان کاملاً متفاوت بوده. در واقع شاید فقط در موارد خاصی مثل پیش بینی مدارک آپدیت دوم به کار بیاد که حتی برای این موارد هم هنوز مشخص نیست آیا این حروف در آپدیت اول و دوم حتماً یکسان هستند یا خیر.

مورد دوم حدس نیست عزیزم. GCMS گرفتم و به ترتیب نوشته Assigned to و Assigned by
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

29-03-2015, 12:08 PM
سلام دوستانم. بالاخره مدارك آبديت ما ارسال شد. صلوات!!!!

حالا يك مشكل ديكه:
دكتر فرخى، رسيدهاى مديكال ما رو 24 مارس برامون ايميل كرده. امروز 29 مارس هستش و هنوز خط دوم به ايكس ما اضافه نشده. به دكتر هم كه تلفن كردم الان، جواب دادن اصلا اينطورى نيست كه شما جايى بتونين ببينين مدارك مديكال تون رسيده يا نه و يك جورى اظهار بى اطلاعى كردن. اينو جى كار كنم حالا؟ :-(
يعنى جى خب؟ من از كجا بفهمم كه مديكالمون رسيده به سفارت يا نه؟
ببخشيد من در سفرم و فونت فارسى هم ندارم. با فونت عربى نوشتم. اينه كه اشتباه تايبى هست توى نوشته ام...
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین debutant
**
نقل قول

29-03-2015, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2015, 12:53 PM توسط debutant.)
(29-03-2015, 10:20 AM)'arioubarzan' نوشته:
مورد دوم حدس نیست عزیزم. GCMS گرفتم و به ترتیب نوشته Assigned to و Assigned by

سلام
بله من هم منظورم همین بود که شما بر مبنای GCMS پرونده خودتون نوشتین:  بر اساس  GCMS نظر من اینه...
به هر حال این ستون فعلا وجود داره و می تونه مورد استفاده دوستانی که اطلاعاتش رو قابل اتکا می دونن قرار بگیره.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

29-03-2015, 01:15 PM
(29-03-2015, 04:40 AM)'Vicky' نوشته: سلام
اگه بعد از ویزا ازدواج کنیم ..تو همون مدتی که ویزا اعتبار داره ..و همسر هم منتظر گرین کارت امریکا باشه ..ممکنه مشکلی باوجود بیاد ?( کلا این امریکا ممکنه نکته منفی محسوب بشه ? مثلا بگن ایشون چرا همه جوره پیگیر رفتن هستن ??!!!)
سوال اینه اضافه کردن همسر به پرونده تو چه زمانی مطمئن تره? آیا ممکنه تو پرونده خود اپلیکنت مشکل ایجاد کنه? یا فقط پروسه رو طولانی می کنه ?
موردی بوده که باعث ریجکتی مین اپلیکنت بشه?'
اگه بعد از pr ازدواج بشه چطور?

یکی از دوستان بودن شدیدا ضد ازدواج بودن ولی یهو ازدواج کردن و اضافه کردن مشکلی هم پیش نیومد. [img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/wink.gif[/img]

شما سوالتون دقیق نیست. میگید بعد از ویزا ازدواج کنیم چی میشه؟ اونجا روندش با این که همسر رو قبل از ویزا اضافه کنید فرق می کنه. به نظر من قبل از ویزا سریع تره ولی ممکنه حساسیت ایجاد کنه که طرف فهمیده کار ویزاش داره جور میشه برای همین داره یکی رو اضافه می کنه. با این اوصاف شما اگر در پرونده اتون مشکلی که بتونند بهش گیر بدن وجود نداره همین الان اضافه کنید بهتره.

در مورد گرین کارد آمریکا و غیره اصلا مهم نیست. ویزای تحصیلی بود چون شرط برگشت داره ممکن بود احساس کنند که هدف فقط رفتنه ولی این ویزای مهاجرتیه و به نظرم نشون دهنده میل و اشتیاق شما برای رفتنه. به هر حال این دو تا هیچ تاثیری رو هم دیگه نداره ولی نباید بلندگو برداشت و جار زد به ویزا آفیس های دو طرف که ما یه پرونده هم اونور داریم.

نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

29-03-2015, 01:53 PM
(29-03-2015, 12:08 PM)'AlaTiti' نوشته: سلام دوستانم. بالاخره مدارك آبديت ما ارسال شد. صلوات!!!!
حالا يك مشكل ديكه:
دكتر فرخى، رسيدهاى مديكال ما رو 24 مارس برامون ايميل كرده. امروز 29 مارس هستش و هنوز خط دوم به ايكس ما اضافه نشده. به دكتر هم كه تلفن كردم الان، جواب دادن اصلا اينطورى نيست كه شما جايى بتونين ببينين مدارك مديكال تون رسيده يا نه و يك جورى اظهار بى اطلاعى كردن. اينو جى كار كنم حالا؟ :-(
يعنى جى خب؟ من از كجا بفهمم كه مديكالمون رسيده به سفارت يا نه؟
ببخشيد من در سفرم و فونت فارسى هم ندارم. با فونت عربى نوشتم. اينه كه اشتباه تايبى هست توى نوشته ام...

تبریک می گم بابت آپدیتتون. در مورد مدیکال هم به نظرم خیلی نگران نباشید در مورد دکتر فرخی تجربه های دیر ارسال کردن کار دوستان دیگه هم وجود داشته. حالا هم که عید بوده و کلا همه جا و همه کس تعطیل بودن[img]images/smilies/cool.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

29-03-2015, 02:19 PM
(29-03-2015, 01:15 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
یکی از دوستان بودن شدیدا ضد ازدواج بودن ولی یهو ازدواج کردن و اضافه کردن مشکلی هم پیش نیومد. [img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/wink.gif[/img]
شما سوالتون دقیق نیست. میگید بعد از ویزا ازدواج کنیم چی میشه؟ اونجا روندش با این که همسر رو قبل از ویزا اضافه کنید فرق می کنه. به نظر من قبل از ویزا سریع تره ولی ممکنه حساسیت ایجاد کنه که طرف فهمیده کار ویزاش داره جور میشه برای همین داره یکی رو اضافه می کنه. با این اوصاف شما اگر در پرونده اتون مشکلی که بتونند بهش گیر بدن وجود نداره همین الان اضافه کنید بهتره.
در مورد گرین کارد آمریکا و غیره اصلا مهم نیست. ویزای تحصیلی بود چون شرط برگشت داره ممکن بود احساس کنند که هدف فقط رفتنه ولی این ویزای مهاجرتیه و به نظرم نشون دهنده میل و اشتیاق شما برای رفتنه. به هر حال این دو تا هیچ تاثیری رو هم دیگه نداره ولی نباید بلندگو برداشت و جار زد به ویزا آفیس های دو طرف که ما یه پرونده هم اونور داریم.

سریعتر یا طولانی تر مهم نیست ...فقط کنسلی که نداره ؟ یا کار خود مین اپلیکنت که دچار مشکل نمیشه؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 546 بعدی »