عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-03-2015, 01:48 PM
(26-03-2015, 01:10 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
اون ویزا یک بار مصرفه! شما بعد از ورود به کانادا PR کارد میگیرید و دیگه احتیاج به ویزا برای ورود خروج ندارید.

پس چرا سفارت انقدر اصرار داره پاس رو عوض کنیم؟ مگه می شه بدون ویزا وارد کانادا شد؟!
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-03-2015, 02:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 02:18 PM توسط shubizkumbuli.)
(26-03-2015, 01:29 PM)'el_kiani2' نوشته: پس من باید قبلا فرستادن پاسپورتم برای ویزا عوضش کنم چون که ویزا را دوبار صادر نمیکنند. 1 مورد دیگه هم هست پس دوستانی که گفتن لند کردن اما بدون گرفتن کارت برگشتن به ایران چطوری باز رفتن کانادا

معمولا لند می کنند. آدرس فک و فامیل رو میدن تا کارت بره به آدرس اونا. فک و فامیل محترم هم کارت رو میفرستن با مسافری چیزی به ایران به دست طرف. این چیزی بوده که من دیدم. دیگه بقیه رو نمیدونم چجوری این کار رو کردند.
ولی تا جایی که میدونم اون ویزا بعد از دریافت PR کارت هیچ کاربرد دیگه ای نداره. البته باهاش میشه به فک و فامیل پز داد [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
If you travel outside Canada, the permanent resident card is your proof that you are a permanent resident of Canada. If you leave Canada, you will need this card to re-enter the country on a commercial vehicle, like an airplane, boat, train or bus.

حرفی از ویزا نیست دیگه!

نقل قول  

آفلاین el_kiani2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-03-2015, 02:44 PM
ببخشید شوبیز جان میدونم این بحث طولانی شد اما من هنوز واسم ابهام داره این مساله . بنظرتون پس اون ویزایی که توی پاسپورت میزنن single هستش؟ یعنی فقط 1بار میشه باهاش رفت کانادا؟ چرا multiple نیست؟
میشه دوستان اگه کسی reference برای نوع ویزا ی کانادا داره لینکشو اینجا share کنه
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

26-03-2015, 03:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 03:42 PM توسط aminel1358.)
دوستان همونطور که شوبیز عزیز گفتن اون ویزا داخل پاسپورت فقط برای لندینگ در کانادا صادر میشه و ارزشی برای آینده نداره. زمانی که به خاک کانادا وارد میشید ازتون آدرس می گیرن برای ارسال کارت پی آر. اگر خودتون آدرس دارین و اونجا میمونید که آدرس خودتون رو میدید. اونهایی که نمی مونند و زود بر میگردن آدرس دوستان یا فامیل یا به هر حال یک فرد معتمد رو می دن که در نبودشون کارت به اون آدرس ارسال بشه.
اگر شما بدون کارت پی آر خاک کانادا رو ترک کنید برای بار بعد که می خواهید به اونجا بر گردید یا همون دوست و فامیلتون باید کارت رو براتون ارسال کنن تا بتونید به کانادا وارد شید و یا باید از طریق نزدیک ترین سفارت کانادا به ایران که برای ایرانیها همون آنکارا هست یک نامه اجازه ورود دریافت کنید که معمولا حدود 2 ماهی طول میکشه.
برای همین مسائل هست که همیشه توصیه میشه بعد از اولین لندینگون در خاک کانادا حداقل 3 یا 4 ماه اونجا بمونید تا کارت اقامتتون رو دریافت کنید تا دیگه با این مشکلات روبرو نشید.
نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

26-03-2015, 03:25 PM
دوستان،
کسانیکه در آپدیت، ازشون کپی کارت معافیت را با ایمیل خواسته اند که بفرستند، یعنی چی دقیقاً؟
یعنی اصل کارت را اسکن کنیم و به همراه اسکن ترجمه آن، ایمیل کنیم یا چی؟

دوم اینکه کسی تجربه داشتن وکیل داره اینجا؟ من دو هفته است که مدارک خواسته شده در ایمیل آپدیت را تحویل داده ام به وکیل، که چیز خاصی هم بجز همین کارت و مبلغ لندینگ فی و...، نبوده، ولی هنوز هربار زنگ می زنم بهم جواب میدن دارن بررسی می کنن و هنوز نفرستادن که دیگه کم کم دارم از استرس می میرم.
واقعاً این تعطیلات نوروز زهرمار ما شد از بس که نگرانی کشیدیم.
اسمش هم اینه که وکیل طرف موکلشه و موکل باید خیالش راحت تر باشه.. نمی دونم آخه چرا نمی فرستن بره؟ از شر من و تلفن هام هم خلاص بشن. اصلاً درک شون نمی کنم که چرا عین خیال شون نیست که از مهلت سی روزه من، نصفش گذشته. یا شاید بقیه وکلا هم همینطورن و روال کارشون همینه و من انتظار زیادی دارم؟.. هی میگن باید صبر کنید و چقدر شما بیخودس نگرانید و اینها... دارم دیوونه میشم. دستم هم به هیچ جا بند نیست. پول را ریختیم به حساب وکیل و بجاش از روی کپی رسید (و نه حتی اصل اون) یک اسکن بی رنگ برایم ایمیل کرده اند که حتماً خودشون هم می دونن کمترین ارزشی نداره. نکنه واقعاً بخوان کل برنامه مهاجرت من و خانواده ام رو خراب کنن؟
خداییش دارم دیوونه میشم. اصلاً نمی دونم چه کار باید بکنم؟
خود وکیل که اصلاً جواب تلفن یا ایمیلم رو هم نمیده. فقط منشی جواب میده که اونم میگه من مدارک تون رو تحویل ایشون داده ام و باید بررسی کنند. دیگه چیزی نمی دونه... تورو خدا یکی بگه من چه خاکی به سرم بریزم توی این وضعیت؟ :-( :-(
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

26-03-2015, 03:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 03:37 PM توسط aminel1358.)
(26-03-2015, 01:48 PM)'f_goo' نوشته:
پس چرا سفارت انقدر اصرار داره پاس رو عوض کنیم؟ مگه می شه بدون ویزا وارد کانادا شد؟!

دوست عزیز شما به هر حال برای ورود و خروجتون از هر کشوری به پاسپورتتون نیاز دارید. کانادا با این دید که شما به عنوان نیروی کاری ماهر وارد کانادا میشید و می خواهید اونجا زندگی کنید به این موضوع نگاه می کنه. برای همین و برای اینکه اونجا شما با مشکل تعویض پاسپورت (به علت نبود سفارت ایران در کانادا) مواجه نشید ازتون می خواد که اگر پاستون رو عوض کنید بهتره اونهم قبل از ثبت ویزا داخل اون چون اگر بعد از ثبت ویزا و قبل از رفتنتون به کانادا هوس کنید پاستون رو عوض کنید خوب برای صدور مجدد اون بیخودی کار هم خودتون و هم کار اونها زیاد میشه.
نقل قول  

آفلاین Ehsaaan
**
نقل قول

26-03-2015, 03:54 PM
(26-03-2015, 03:25 PM)'AlaTiti' نوشته: دوستان،
کسانیکه در آپدیت، ازشون کپی کارت معافیت را با ایمیل خواسته اند که بفرستند، یعنی چی دقیقاً؟
یعنی اصل کارت را اسکن کنیم و به همراه اسکن ترجمه آن، ایمیل کنیم یا چی؟
دوم اینکه کسی تجربه داشتن وکیل داره اینجا؟ من دو هفته است که مدارک خواسته شده در ایمیل آپدیت را تحویل داده ام به وکیل، که چیز خاصی هم بجز همین کارت و مبلغ لندینگ فی و...، نبوده، ولی هنوز هربار زنگ می زنم بهم جواب میدن دارن بررسی می کنن و هنوز نفرستادن که دیگه کم کم دارم از استرس می میرم.
واقعاً این تعطیلات نوروز زهرمار ما شد از بس که نگرانی کشیدیم.
اسمش هم اینه که وکیل طرف موکلشه و موکل باید خیالش راحت تر باشه.. نمی دونم آخه چرا نمی فرستن بره؟ از شر من و تلفن هام هم خلاص بشن. اصلاً درک شون نمی کنم که چرا عین خیال شون نیست که از مهلت سی روزه من، نصفش گذشته. یا شاید بقیه وکلا هم همینطورن و روال کارشون همینه و من انتظار زیادی دارم؟.. هی میگن باید صبر کنید و چقدر شما بیخودس نگرانید و اینها... دارم دیوونه میشم. دستم هم به هیچ جا بند نیست. پول را ریختیم به حساب وکیل و بجاش از روی کپی رسید (و نه حتی اصل اون) یک اسکن بی رنگ برایم ایمیل کرده اند که حتماً خودشون هم می دونن کمترین ارزشی نداره. نکنه واقعاً بخوان کل برنامه مهاجرت من و خانواده ام رو خراب کنن؟
خداییش دارم دیوونه میشم. اصلاً نمی دونم چه کار باید بکنم؟
خود وکیل که اصلاً جواب تلفن یا ایمیلم رو هم نمیده. فقط منشی جواب میده که اونم میگه من مدارک تون رو تحویل ایشون داده ام و باید بررسی کنند. دیگه چیزی نمی دونه... تورو خدا یکی بگه من چه خاکی به سرم بریزم توی این وضعیت؟ :-( :-(

بله معمولا اسکن کفایت میکنه. من در مورد خودم در ایمیلی که حاوی اسکن بود ازشون خواستم که اگر اصلش لازمه بگن که پست کنم.

راه حل مشکل شما ساده‌ست، باید یک ایمیل بزنید و وکیل محترم رو عزل کنید. فکر میکنم یک فرم هم برای این منظور وجود داره که باید پر کنید و بفرستید. به این وکلا فقط باید گفت "تو را امید خیر نیست، شر مرسان".
A day will come at last when I
Shall take the hidden paths that run
West of the Moon, East of the Sun
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-03-2015, 04:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 04:23 PM توسط f_goo.)
(26-03-2015, 03:31 PM)aminel1358 نوشته:
دوست عزیز شما به هر حال برای ورود و خروجتون از هر کشوری به پاسپورتتون نیاز دارید. کانادا با این دید که شما به عنوان نیروی کاری ماهر وارد کانادا میشید و می خواهید اونجا زندگی کنید به این موضوع نگاه می کنه. برای همین و برای اینکه اونجا شما با مشکل تعویض پاسپورت (به علت نبود سفارت ایران در کانادا) مواجه نشید ازتون می خواد که اگر پاستون رو عوض کنید بهتره اونهم قبل از ثبت ویزا داخل اون چون اگر بعد از ثبت ویزا و قبل از رفتنتون به کانادا هوس کنید پاستون رو عوض کنید خوب برای صدور مجدد اون بیخودی کار هم خودتون و هم کار اونها زیاد میشه.

مرسی. خوب من حقیقتش دقت نکردم که با PR کارت و بدون ویزا هم می شه مجددا وارد خاک کانادا شد. برای همین فکرم رو این مورد بود که صرفا به خاطر اون ویزا هست که سفارت اصرار به تعویض پاس داره، نه خود پاسپورت.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

26-03-2015, 04:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 05:10 PM توسط shubizkumbuli.)
بچه ها اگر مدیکال انجام دادید لطفا اینجا آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا تجربه خودتون رو با دکتری که انتخاب کردید بیان کنید.

به درد بچه های آینده و همین طور بچه های اکسپرس انتری خواهد خورد.

نقل قول  

آفلاین AlaTiti
**
نقل قول

26-03-2015, 04:57 PM
(26-03-2015, 03:54 PM)Ehsaaan نوشته:
بله معمولا اسکن کفایت میکنه. من در مورد خودم در ایمیلی که حاوی اسکن بود ازشون خواستم که اگر اصلش لازمه بگن که پست کنم.

راه حل مشکل شما ساده‌ست، باید یک ایمیل بزنید و وکیل محترم رو عزل کنید. فکر میکنم یک فرم هم برای این منظور وجود داره که باید پر کنید و بفرستید. به این وکلا فقط باید گفت "تو را امید خیر نیست، شر مرسان".

واقعا به اين راحتى نيست. من كل حق الزحمه ايشون رو كه بالغ بر دوازده ميليون تومن بوده، كامل داده ام و مبلغ لندينك فى مون رو هم براى دو نفر به حساب ايشون ريخته ام كه از طرف من واريز كنند. الان آه در بساط ندارم. از كجا بيارم حتى همون مبلغ لندىنك رو كه دوباره بدم؟ تازه 15 روز هم بيشتر وقت ندارم و در سفر هم هستم و از همه بدترم اينكه اصلا نمي دونم ججورى بايد اين مبلغ رو واريز كنم اكر بفرض محال جورش كنم از جايى... يعني به غلط كردن افتاديم از بابت وكيل... خواستيم مثلا خيال مون راحت تر باشه...
لینک جدید مشاهده اسپردشیت ایرانیان- مهاجرت اسکیل ورکر کانادا 2014
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 546 بعدی »