عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-03-2015, 11:41 PM
(16-03-2015, 11:25 PM)'Vicky' نوشته:
این که اتچ کردم  پایینه فرم مدیکال ام بود ..وتی تو pdf نتیجه اش رو نمی نویسه و فقط انجام شدنشو می نویسه ..لابد جدا  نتایج فرستاده شده و HIV  جا مونده ! اونا هم خوبه مثل شما فکر کنن نتیجه اونی که جا مونده مثیته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون وقت من چه کــــــــــنم؟؟؟؟؟

برای سفلیس نوشته منفی؟

شاید اگر منفی باشه ننویسه! حالا انقدر گیر بده به این ایدز وامونده تا + شه :-D

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

16-03-2015, 11:44 PM
(16-03-2015, 11:25 PM)'Vicky' نوشته:
این که اتچ کردم  پایینه فرم مدیکال ام بود ..وتی تو pdf نتیجه اش رو نمی نویسه و فقط انجام شدنشو می نویسه ..لابد جدا  نتایج فرستاده شده و HIV  جا مونده ! اونا هم خوبه مثل شما فکر کنن نتیجه اونی که جا مونده مثیته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون وقت من چه کــــــــــنم؟؟؟؟؟
ببین
نگران نباش. حتی جا هم بمونه یا گم هم بشه باز هم رد نمی کنند میگن دوباره بیا بده! این بدترین حالت ممکنه! حتی اگر مثبت هم باشه میگن دوباره بده!
در نهایت زمان از دست میدی. ولی کلا تست های پزشکی خیلی سریع جوابش تو CAIPS و GCMS مشخص میشه و در عرض 2 روز pass میشه. به فرض محال یادشون هم رفته باشه، از جواب security check اصلیت خیلی خیلی سریع تر همه چیزش انجام میشه. اصلا نگران نباش.

نقل قول  

آفلاین Vicky
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-03-2015, 11:50 PM
(16-03-2015, 11:41 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
برای سفلیس نوشته منفی؟
شاید اگر منفی باشه ننویسه! حالا انقدر گیر بده به این ایدز وامونده تا + شه :-D

ای داد مگه شما انتطار داری کسی بیاد اینجا جواب مثبت بیماری خوبشو بگه ؟
برای سفلیس آزمایش RPR  نوشت NONREACTIVE
برای HIV هم نوشته NEGATIVE
همه نگرانی من اینه که از این 4 تا عکس نتیجه آزمایش وقتی دقیقا همین این HIV  جا مونده باشه ...خب اونا هم مثل شما فکر کنن که خیــــــــــــــــــــــلی بد میشه که!
نقل قول  

آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-03-2015, 11:54 PM
سلام 
اینو جواب بدید لطفا خدا یک در دنیا هزار در آخرت بده بهتون
توی فرم schadual A که گفته از اول پر کنم و اون گپ ها رو توضیح بدم پنج سطر تو جدول وجود داره توضیحات من شش بازه زمانی میشه. کجا بنویسم آخری رو؟
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

16-03-2015, 11:54 PM
(16-03-2015, 11:44 PM)'shubizkumbuli' نوشته: ببین
نگران نباش. حتی جا هم بمونه یا گم هم بشه باز هم رد نمی کنند میگن دوباره بیا بده! این بدترین حالت ممکنه! حتی اگر مثبت هم باشه میگن دوباره بده!
در نهایت زمان از دست میدی. ولی کلا تست های پزشکی خیلی سریع جوابش تو CAIPS و GCMS مشخص میشه و در عرض 2 روز pass میشه. به فرض محال یادشون هم رفته باشه، از جواب security check اصلیت خیلی خیلی سریع تر همه چیزش انجام میشه. اصلا نگران نباش.

من خیلی خیلی شرمنده من تا به امروز همه اصطلاحاتو نمی دونم
از جمله .....این CAIPS  و GCMS [img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/undecided.gif[/img]
ولی مرسی از توضیحاتتون .ولی جالبه کسی که جوابش مثبت باشه باز ازش تست بخوان ! دیگه چه تستی آخــه !
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-03-2015, 12:09 AM
(16-03-2015, 11:54 PM)'helenkh' نوشته: سلام 
توی فرم schadual A که گفته از اول پر کنم و اون گپ ها رو توضیح بدم پنج سطر تو جدول وجود داره توضیحات من شش بازه زمانی میشه. کجا بنویسم آخری رو؟

موقع پر کردن فرم های اپلیکیشن ...هرجا که جا کم بود می رفتیم تو یک فایل word دقیقا مشابه همون جدول رو می کشیدیم و پر می کردیم ..تو خود فرم اصلی ، تو سلول های  همون  جدول هم می نوشتیم please see sheet  بعد هم این ورق A4 رو پشت همون فرم قرار میدادیم
خب الانم میشه همون کارو کرد ..با این تفاوت که احتمالا شما ایمیل می کنید ...
بازم اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح بفرمایند
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

17-03-2015, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2015, 12:34 AM توسط Mehrap.)
[quote='helenkh' pid='78385' dateline='14265338سلام 
[/quote]
دوستمون vicky خيلي خوب توضيح دادند فقط در تكميل فرمايش ايشون مي خواستم بگم شما بالاي اون صفحه A4 كه مي خواهيد جدول رو خودتون رسم و پر كنيد ، حتما نام، نام خانوادگي و فايل نامبرتون و اسم فرم و شماره جدول رو ذكر كنيد . بعد جدول رو به صورت كامل رسم ميكنيد و اطلاعات رو با جزييات و بدون هيچ گپ زماني پر ميكنيد. در آخر تاريخ مي زنيد و امضا مي كنيد. اگر بيش از يك جدول يا يك صفحه خواستيد اضافه كنيد حتما بالاي هر صفحه به صورت مجزا همه مواردي كه در بالا گفتم ( نام، نام خانوادگي. نام فرم، شماره جدول و...) رو قيد ميكنيد و مجددا پايين هر صفحه رو تاريخ و امضا مي زنيد.
در مورد جدول اصلي هم من اگر بودم ٤ سطر بالا رو پر ميكردم و در سط پايين در سلولها مينوشتم :please see the attachment ، اينجوري كاملا مشخصه كه اين جدول كامل نيست و بايد به ضميمه مراجعه شود
موفق باشيد :-)
نقل قول  

آفلاین Farazfarokhi
**
نقل قول

17-03-2015, 12:34 AM
(16-03-2015, 10:55 PM)shubizkumbuli نوشته:
سلام

دکتر نظام؟!؟!؟!

اسمشون رو اشتباه نمیگید؟

بعد از تصحیح اسمشون میشه یه شرحی از لحظه ورود به مطب بدید؟

راستی دکتر که فردا نیست جواب رو گفت کی میفرسته؟

دوست عزيز دكتر ايرج ناظم درسته اشتباه تايپي بود شرمنده
مديكال را ساعت ٤ وكيلم به من اطلاع داد همونجا زنگ زدم اول منشي گفت بعد ١٥ بياين يكم صحبت كردم فهميد عجله دارم گفت پس تا ٥ بياين رفتم اونجا اول فرستاد راديولوژي رازي كه عكس به من ندادن گفتن خودمون از اينجا انلاين ميفرستم بعد منو فرستاد ازمايش كه سريع انجام شد گفت فردا بيا بگير دوباره رفتم پيش دكتر خيلي خوب و خوش برخورد بود ، قد و وزن و فشار گرفت و يك معاينه از ناحيه شكم و تمام فردا بايد جواب ازمايش و بهش برسونم گفت ٢٧ يا ٢٨ بياين واسه گرفتن رسيد يا تماس بگيريد واستون ايميل كنيم
دكتر تا٢٨ هست از اونور ٨ مياد ولي گفت مديكال اخرين روزش امروز هر كيم زنگ ميزد وقت واسه بعد ١٥ ميداد، دليلشم اين بود كه ازمايشگاه و راديولوژي تا ١٥ تعطيلن
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-03-2015, 12:51 AM
شوبيز جان تو فروم قبلي ديدم در مورد مصاحبه احتمالي در مورد كسايي كه تو شركت تحريمي كار ميكنن نوشتي. القصه شركت ما هم كه يه هلدينگ ه چند تا از شركتاش و شركت مادر تحريمي هست. البته كار ما زمينه نفت و گاز ه ولي شنيدم بدليل واردات مرتبط نظامي مشكل داره. منم سمت مديريتي ميان رده دارم با تخصص كاملا فني. موندم كارمون به مصاحبه ميكشه و اساسا اصلا امثال مصاحبه اي براي پروگرم ٢٠١٤ بوده؟ من كه نديدم. براي پروگرمهاي قبلي و كبك كما في السابق مصاحبه ميدونم هست. ممنون ميشم پاسخ بدي! لرزه بر اندامم انداختي داداش
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

17-03-2015, 01:17 AM
(17-03-2015, 12:51 AM)'Kamiar194' نوشته: شوبيز جان تو فروم قبلي ديدم در مورد مصاحبه احتمالي در مورد كسايي كه تو شركت تحريمي كار ميكنن نوشتي. القصه شركت ما هم كه يه هلدينگ ه چند تا از شركتاش و شركت مادر تحريمي هست. البته كار ما زمينه نفت و گاز ه ولي شنيدم بدليل واردات مرتبط نظامي مشكل داره. منم سمت مديريتي ميان رده دارم با تخصص كاملا فني. موندم كارمون به مصاحبه ميكشه و اساسا اصلا امثال مصاحبه اي براي پروگرم ٢٠١٤ بوده؟ من كه نديدم. براي پروگرمهاي قبلي و كبك كما في السابق مصاحبه ميدونم هست. ممنون ميشم پاسخ بدي! لرزه بر اندامم انداختي داداش

سلام
برای مصاحبه خیلی زوده. به نظرم احتمالش هست. کم هم نیست. ولی مطمئن باش فقط باعث طول کشیدن میشه و باعث ریجکت خیلی خیلی بعیده که بشه و من سراغ ندارم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 546 بعدی »