عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین nasim827
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
15-03-2015, 10:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 10:28 AM توسط nasim827.)
سلام دوستان
من از تجربه خودم در مورد مدیکال بگم که پیش دکتر ابراهیمی راد رفتیم. ساعت 5 وقت داده بود ما از 4 اونجا بودیم تا کارهای اولیه رو انجام بدیم مثل تکمیل فرم ها و گرفتن عکس و ... یه کد IME روی فرم ازتون خواسته که بنویسید که این کد توی برگه مدیکالتون هست.
یه برگه هم میذارن جلوتون که امضا کنید که در مورد همه چی مطلعید و اعتراضی ندارید و این حرفا که این برگه برای خود دکتره.
یه برگه هم امضا می کنید برای کانادا که اجازه میدید اطلاعاتتون توسط پزشک ارسال بشه و محرمانه نباشه.
سه تا عکس برده بودیم و پاسپورت و کپی صفحه اول پاسپورت و برگه مدیکال.
ما ساعت 5:30 -6 رفتیم داخل برای معاینه. دکتر خیلی جدی بود و سریع چند تا سوال پرسید راجع به سابقه بیماری. من چیزی رو پنهان نکردم حتی عمل لوزه سومم رو هم گفتم.
یه گزینه اضافه کرده این پزشک برای ارسال نتایج به ایمیل خودتون که 10 روز بعد از آزمایش اتفاق می افته.
کل هزینه نفری شد 512 تومن. البته دلار امریکا و به نرخ دیروز حساب کرد.
راجع به معاینه شنیده بودم که از روی لباس معاینه انجام میشه اما این طور نبود و خانم هایی که معذوریت دارند بهتر پیش پزشک خانم برن.
بعد از معاینه عکس رادیولوژی و آزمایش خون و ادرار انجام شد.
برای آزمایش ادرار هم خانم هایی که در اواخر دوره قاعدگیشون هستند بهتره که به پزشک بگن که در برگه شون بنویسه تا بعدا مشکلی در رابطه با آزمایش پیش اومد توجیه داشته باشه.
بعدم که دکتر گفت فردا گوش به زنگ باشید اگه مشکلی باشه تماس می گیریم برای آزمایش تکمیلی اگه نه که ارسال می کنیم برای کانادا.
ما در جمع 3 ساعت کارمون طول کشید.
تنها خوبیش این بود که دکتر و بیمارستان یه جا بود و زمان برای رفت و آمد به آزمایشگاه هدر نشد.
اینا مواردی بود که گفتم شاید به دردتون بخوره.
NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29
Money Cashed: 2015-01-02
 PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28
لینک اسپردشیت FSW2014
لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2015, 12:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 01:01 PM توسط f_goo.)
(15-03-2015, 12:31 AM)'shubizkumbuli' نوشته: f_goo جان شما اگر شد و زحمتت نبود یه تحقیق بزن ببین دلار کانادا باید بگیرن یا آمریکا؟ بعد من خودم این قضیه رو به مقام مسئول یادآوری می کنم که به دکتر گوشزد کنند. اینا هم از توبره میخورن هم از آخور. واقعا شرمنده ام که این رو میگم ولی واقعا ارزش این پزشکای معتمد مهاجرت هم شده مثل وکلای مهاجرتی!! البته امیدوارم من اشتباه کرده باشم!
یه سری قیمت ها مثل x-ray که خیلی خیلی از این ور به اون ور و کشور به کشور فرق می کنه. مثلا فکر کنم تو کشورهای اروپایی خیلی خیلی بیشتر باشه.
ولی به نظرم نرخ دکتر باید فیکس باشه!

شوبیز جان تو CIC که راجع به هزینش مبلغی رو معین نکرده، ولی من این رو تو کاناداویزا پیدا کردم، گویا حتی تو خود کانادا هم رقم دکترا فرق می کنه. ولی این که تو ایران بیان دلار آمریکا به جای دلار کانادا بگیرن با منطق من یکی اصلا جور در نمیاد.
نکته جالبش اینه که تو ایران همشون با هم هماهنگ و 110 دلارن، در صورتی که تو خود کانادا این رقم دکتر تا دکتر فرق می کنه.
نقل قول  

آفلاین Samira_da
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-03-2015, 05:38 PM
سلام، براساس ايميل دريافت اپديت مهلت انجام ازمايش مديكال ٣٠ روز و مهلت ارسال سوپيشينه و پرداخت في ٦٠ روز هست، براي اطمينان ميخواستم بپرسم ميتونم ازمايش مديكال را زير ٣٠ روز انجام بدم و سوپيشينه را بعدش ارسال كنم؟ يه موضوع ديگه تو ايميل تاريخ صدور سوپيشينه بايد ٣ ماه اخير باشه، من از كشور ثانوي سوپيشينه دارم به تاريخ صدور ٧ دسامبر كه الان بيشتر از ٣ ماه گذشته، با توجه به اينكه اصلن اين مدت اونجا نبودم باز بايد سوپيشينه جديد بگيرم يا همين را ارسال كنم با توضيح! گرفتن دوبارش حداقل ٤٠ روز زمان ميبره، پيشاپيش ممنونم.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2015, 06:16 PM
(15-03-2015, 05:38 PM)'Samira_da' نوشته: سلام، براساس ايميل دريافت اپديت مهلت انجام ازمايش مديكال ٣٠ روز و مهلت ارسال سوپيشينه و پرداخت في ٦٠ روز هست، براي اطمينان ميخواستم بپرسم ميتونم ازمايش مديكال را زير ٣٠ روز انجام بدم و سوپيشينه را بعدش ارسال كنم؟ يه موضوع ديگه تو ايميل تاريخ صدور سوپيشينه بايد ٣ ماه اخير باشه، من از كشور ثانوي سوپيشينه دارم به تاريخ صدور ٧ دسامبر كه الان بيشتر از ٣ ماه گذشته، با توجه به اينكه اصلن اين مدت اونجا نبودم باز بايد سوپيشينه جديد بگيرم يا همين را ارسال كنم با توضيح! گرفتن دوبارش حداقل ٤٠ روز زمان ميبره، پيشاپيش ممنونم.

سلام
خوبی؟
خوش آمدی.

سریع بفرست بره معطل نکن. یک کاور لتر هم روش بزار. احتمال زیاد قبول می کنند. ولی تو این مدت زمان به فکر گرفتن دوبارش باش که اگر ازت خواستن سریع جور کنی. من اگر خودم بودم برای گرفتنش از همین امروز اقدام می کردم ولی همین رو هم خیلی سریع میفرستادم با کاور لتر خوب که بره. احتمال خیلی زیادی هست که قبول بشه و اینطوری کارتون خیلی جلو میافته. اگر قبول هم نکنند که مشکلی نیست!؟ چیزی رو از دست ندادید. چون برای صدور نسخه جدید اقدام کردید. میشه همون تیری در تاریکی :-)

جزو چک های امنیتی به شمار میاد. بعله! امنیتی.. مثلا اگر بیماری خاصی داشته باشید ممکنه سلامت شهروندان کانادایی رو به خطر بندازید. کلا وقتی نتیجه میرسه به اونا و بررسی می کنند خیلی سریع pass میشه تو سیستم براتون. کسایی که CAIPS یا ریز فعالیت روی پروندشون رو گرفتن معمولا دو روز بعد ا دریافت مدیکال براشون pass خورده بوده. برای همین روی یکم دیر و زود شدن انجام مدیکا نگران نباشید. مشکل بیشتر چک های امنیتی دیگر هست که باعث طول کشیدن پروسه میشه. جهت اطلاع بود صرفاً.

خبرش رو هم به ما بدید ;-)

نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

15-03-2015, 06:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 06:32 PM توسط Mehrap.)
سلام ببخشيد من يه كم نگران شدم
من تو پركردن فرمها مقدار دارايي رو مجموع ارزش خانه، ماشينها ، سهام و ... زدم و مقدار نقد رو همون مقدار مينيممي كه براي سه نفر كافي هست و گواهي بانك واسش گرفتم ، يعني الان تو آپديت از من گواهي دارايي طبق نظر كارشناس دارايي خواهند خواست؟ ?
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-03-2015, 06:37 PM
(15-03-2015, 06:31 PM)'Mehrap' نوشته: سلام ببخشيد من يه كم نگران شدم
من تو پركردن فرمها مقدار دارايي رو مجموع ارزش خانه، ماشينها ، سهام و ... زدم و مقدار نقد رو همون مقدار مينيممي كه براي سه نفر كافي هست و گواهي بانك واسش گرفتم ، يعني الان تو آپديت از من گواهي دارايي طبق نظر كارشناس دارايي خواهند خواست؟ ?

سلام
بعید نیست

نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

15-03-2015, 06:42 PM
(15-03-2015, 06:37 PM)shubizkumbuli نوشته:
سلام
بعید نیست

و اگر كارشناس دارايي مبلغ كمتري برآورد ميكنه ، اگر پدرم يه روز قبل از ارزيابي يه آپارتمان به نامم بزنه مشكلي نداره ، گواهي پرداخت پول بابت خانه به پدرم نمي خواند؟ فقط قولنامه كنيم چي قبوله يا بايد حتما به نامم بزنه؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-03-2015, 06:48 PM
(15-03-2015, 06:42 PM)'Mehrap' نوشته: و اگر كارشناس دارايي مبلغ كمتري برآورد ميكنه ، اگر پدرم يه روز قبل از ارزيابي يه آپارتمان به نامم بزنه مشكلي نداره ، گواهي پرداخت پول بابت خانه به پدرم نمي خواند؟ فقط قولنامه كنيم چي قبوله يا بايد حتما به نامم بزنه؟

اون قضیه ارزیابی قیمت با یک کاور لتر حل میشه. نگران این جور چیزا نباشید. حالا ایشالا که نمیخوان. پدرتون هم اگر به نامتون کنند می تونید ادعا کنید که هدیه هست و هیچ پولی بابتش نگرفتند :-)

نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

15-03-2015, 06:58 PM
(15-03-2015, 06:48 PM)shubizkumbuli نوشته:
اون قضیه ارزیابی قیمت با یک کاور لتر حل میشه. نگران این جور چیزا نباشید. حالا ایشالا که نمیخوان. پدرتون هم اگر به نامتون کنند می تونید ادعا کنید که هدیه هست و هیچ پولی بابتش نگرفتند :-)

ممنون كاش نخوان Smile به هر حال حل ميشه ولي حوصله استرسش رو اصلا ندارم ، به قدر كافي استرسهاي ديگه دارم :-)
نقل قول  

آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-03-2015, 08:13 PM
سلام
آیا  ممکنه کسی بدون درخواست آپدیت، ریجکت بشه؟ این توی چک آنلاین وضعیت پرونده مشخص میشه یا مثل مرحله اول تا نرسه به دستمون مشخص نیست؟ بیشتر هم تاریخی های من مدیکال آپدیت گرفتن یه کم نگران شدم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 546 بعدی »