عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 10:48 PM
سلام بچه ها بالاخره منم ایمیل طلایی فایل نامبرو بعد از 81 روز انتظار دریافت کردم. به امید اینکه همه بچه های در حال انتظار هم مثل من زودتر این ایمیلو دریافت کنند چون واقعا درک میکنم انتظار چه سخت و کشنده است.
دریافت مدرک 23 دسامبر- کش شدن 23 فوریه-فایل نامبر 14 /3

نقل قول  

آفلاین fesenjoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2015, 10:49 PM
[quote='shubizkumbuli' pid='78243' dateline='1426356749']
به نظر من اگر جای مورد داری نیست و در کشور های خاص یا عرب زبان نیست مشکلی نباید داشته باشه. اگر job offer از یک کشوره اروپایی و شرکت بی مورده خوبه و مشکلی نیست. اگر مربوط به قرارگاه خاتم در اربیل عراق هست توصیه می کنم Jof offer رو دیکلاین کنید این یه مدت هم صبر کنید و برید کانادا دنبال کار بگردید :-)
[/quoteدوست عزیز اصلا جای مورد داری نیست. ممنون که اشاره کردید اما میخوام بدونم به محض ورود باید به پاریس اطلاع بدم و پاریس ازم پلیس سرتیفیکیت اون کشور رو میخواد؟؟ باز تاکید میکنم دیلی ایجاد نمیشه به محض اطلاع دادن؟؟؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2015, 11:30 PM
(14-03-2015, 10:49 PM)'fesenjoon' نوشته:
نقل قول: دوست عزیز اصلا جای مورد داری نیست. ممنون که اشاره کردید اما میخوام بدونم به محض ورود باید به پاریس اطلاع بدم و پاریس ازم پلیس سرتیفیکیت اون کشور رو میخواد؟؟ باز تاکید میکنم دیلی ایجاد نمیشه به محض اطلاع دادن؟؟؟

سلام
نه فقط از جایی PPC رو میخوان که بیشتر از 6 ماه ساکن بوده باشید.

نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-03-2015, 11:35 PM
(14-03-2015, 08:49 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
من وکیل نیستم :-D ولی میدونم که الان اگر اعلام کنی شر میشه و کلی ازت مدارک میخوان. چون یکی از دوستان بنده که fsw اقدام کرده همین 2014 رقم دارایی ملکی رو 2 میلیون دلار و خورده ای اعلام کرده و ازش کلی مدارک خواستن. از بدبختیش کارشناس ملکی هم رقم پایینی زده و حسابی تو دردسر انداخته. مدارک رو فرستادی و حالا مبایعه نامه خواستن. چون ملک خیلی قدیمی مبایعه نامه قبلیش موجود نیست. اصلا یه وضع افتضاحی پیدا کرده بنده خدا.
اگر خواستید این کار رو بکنید با یک وکیل درست حسابی (نه وکیل مهاجرت!!) حتما مشورت کنید.
کلا دارایی که تو کانادا بدست نیاوردی مالیات نمیخوره گویا. همچنین ارث و هدیه هم همینطوره. حتی من شنیدم و تاکید می کنم که شنیدم که اگر مثلا با پول ایرانت بری در کانادا خونه بخری هم بهش مالیات سالانه تعلق نمیگیره. خیلی عجیبه ولی بعید نیست درست باشه. برای این کار ها حتمال وکیل مجرب لازمه تا هزینه های گزاف ندی.

کاملا درسته شوبیز جان + اینکه اینجا در مورد ملک اداره دارایی ارزش معاملاتی رو تعیین می کنه و بسیار پایین تر از ارزشیه که ملک خرید و فروش می شه که با توجه به این که کلا این قضیه چیز منحصر به فردیه، ممکنه واسه آفیسرا از این نظر غیر منطقی بیاد و دردسر بشه. نمی دونم شاید مشکل دوست شما هم به همین علت باشه.
نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

15-03-2015, 12:04 AM
(14-03-2015, 09:27 PM)'somayea' نوشته: سلام به همه دوستان
امروز برای درخواست تعویض به آدرسی که شوبیز جان گفته بودن رفتیم ده دقیقه طول نکشید با درخواستمون موافقت کردن عصری هم به مطب دکتر فرخی رفتیم خلوت بود و رفتار ایشون هم بسیار خوب آزمایشات رو تو مطبشون گرفتند که کیس به کیس فرق میکنه ما 198دادیم برای دو نفر برای ایکس ری هم رفتیم بیمارستان پارس که اونجا هم خیلی رفتارشون خوب بود و 150هم هزینه عکسا شد نکته ای که باید خدمتتون عرض کنم اینه که آقای فرخی اول آزمایشات رو میگرن و بعد از اومدن نتیجه آزمایش و عکس رادیولوژی تازه معاینات پزشکیشون رو انجام میدن که معایب و مزیتای خودشو داره و قرار شد ما بعد از آماده شدن نتایج آزمایشات برای معاینه بریم مطب عکس هم اصلا لازم نیست کپی پاسپورت هم نمیخوان ازتون و نکته دیگه اینکه یه فرم به ما دادن که کتبا به دکتر گواهی دادیم همه اظهاراتمون در مورد وضعیت سلامت درسته هزینه هم گفتن یا دلاری میگیرن یا معادل ریالیش به نرخ3500

خیلی ممنون از به اشتراک گذاری تجربتون...
جالبه این دکترا اونایی که دلار می گیرن، دلار آمریکا می گیرن، اوناییم که نرخ معادلشو حساب می کنن هم گویا دلار آمریکا رو با نرخ پارسال حساب می کنن! اسمشونم هست دکتر معتمد!
اینی که گفتین بعد آزمایش معاینه می کنن و یه سری مزایا داره، می شه بفرمایید منظورتون چیه؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

15-03-2015, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 12:34 AM توسط shubizkumbuli.)
(15-03-2015, 12:04 AM)'f_goo' نوشته:
خیلی ممنون از به اشتراک گذاری تجربتون...
جالبه این دکترا اونایی که دلار می گیرن، دلار آمریکا می گیرن، اوناییم که نرخ معادلشو حساب می کنن هم گویا دلار آمریکا رو با نرخ پارسال حساب می کنن! اسمشونم هست دکتر معتمد!
اینی که گفتین بعد آزمایش معاینه می کنن و یه سری مزایا داره، می شه بفرمایید منظورتون چیه؟

f_goo جان شما اگر شد و زحمتت نبود یه تحقیق بزن ببین دلار کانادا باید بگیرن یا آمریکا؟ بعد من خودم این قضیه رو به مقام مسئول یادآوری می کنم که به دکتر گوشزد کنند. اینا هم از توبره میخورن هم از آخور. واقعا شرمنده ام که این رو میگم ولی واقعا ارزش این پزشکای معتمد مهاجرت هم شده مثل وکلای مهاجرتی!! البته امیدوارم من اشتباه کرده باشم!

یه سری قیمت ها مثل x-ray که خیلی خیلی از این ور به اون ور و کشور به کشور فرق می کنه. مثلا فکر کنم تو کشورهای اروپایی خیلی خیلی بیشتر باشه.

ولی به نظرم نرخ دکتر باید فیکس باشه!

نقل قول  

آفلاین ghanary93
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-03-2015, 12:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 01:07 AM توسط ghanary93.)
با سلام به همه دوستان
مادیشب از طریق کانادا هزینه 980 دلار لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را با تغییرات ارایه شده در توضیحات دوست عزیزم f-goo به ادرس ایمیل ارسالی از پاریس ارسال و ایمیل confirm  دریافت کردیم.
امروز مدیکال پیش دکتر دانشور رفتیم اصفهان.. فرمهای مدیکال و کپی پاسپورت و فایل عکسها را از ما گرفت
1- برای هزینه معاینه دو نفر بزرگسال . یک فرزند 2 سال و نیم: 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر( رادولوژی و سونوگرافی توحید): 100000 تومان
3- هزینه ازمایش خون و ادرار برای دو نفر(ازمایشگاه نوبل): 84000 تومان
معاینه در حد فشار خون، گوش دادن صدای قلب و چند سوال بود.. من قرصهای مربوط به فشار خون و چربی که مصرف میکردم را به ایشون گفتم. ازمایشهای چکاب قبلی- نوار قلب ..
گفتند قبل از سال همه پرونده ها را ایمیل میکنند و منشی ایشون هم گفتند رسید را برای ما ایمیل می کنند
اسپردشیت را هم اپدیت کردم.. به امید موفقیت همه..
راستی ایشون راجع به داروهای من گفتند مشکل خاصی برای اخد ویزا نیست.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

15-03-2015, 01:02 AM
جناب ashari عزیز. لطفا تو جدول نمره به دکتر farrokhi رو فراموش نکنید. گویا یادتون رفته؟! یا منتظرید دوباره مراجعه کنید احیانا؟

نقل قول  

آفلاین mahtab00
نقل قول

15-03-2015, 08:40 AM
(15-03-2015, 12:53 AM)'ghanary93' نوشته: با سلام به همه دوستان
مادیشب از طریق کانادا هزینه 980 دلار لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را با تغییرات ارایه شده در توضیحات دوست عزیزم f-goo به ادرس ایمیل ارسالی از پاریس ارسال و ایمیل confirm  دریافت کردیم.
امروز مدیکال پیش دکتر دانشور رفتیم اصفهان.. فرمهای مدیکال و کپی پاسپورت و فایل عکسها را از ما گرفت
1- برای هزینه معاینه دو نفر بزرگسال . یک فرزند 2 سال و نیم: 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر( رادولوژی و سونوگرافی توحید): 100000 تومان
3- هزینه ازمایش خون و ادرار برای دو نفر(ازمایشگاه نوبل): 84000 تومان
معاینه در حد فشار خون، گوش دادن صدای قلب و چند سوال بود.. من قرصهای مربوط به فشار خون و چربی که مصرف میکردم را به ایشون گفتم. ازمایشهای چکاب قبلی- نوار قلب ..
گفتند قبل از سال همه پرونده ها را ایمیل میکنند و منشی ایشون هم گفتند رسید را برای ما ایمیل می کنند
اسپردشیت را هم اپدیت کردم.. به امید موفقیت همه..
راستی ایشون راجع به داروهای من گفتند مشکل خاصی برای اخد ویزا نیست.

دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم برای فرزندتون ازمایش خون و عکس احتیاج نبوده درسته؟اخه من نگران مضرات عکس قفسه سینه برای فرزندم هستم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-03-2015, 10:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2015, 10:26 AM توسط M1KE.)
سلام،

جدول خیلی کامل و مرتبی هست و میشه حدس زد. برای اینکه اطلاعات این دیتابیس مهاجرتی بیشتر در معرض دید باشه پیشنهاد من اینه که خودتون یک تاپیک مستقلی در این انجمن ایجاد کنید با عنوان پیشنهادی "دیتابیس مهاجرتی" و در اون یک معرفی مختصری در مورد شیوه پر کردن اطلاعات در اون و لینک های مربوط به صفحه واردسازی اطلاعات و خود جدول، در اونجا قرار داده بشه. من هم سعی می کنم در آینده نزدیک با هماهنگی بابک عزیز در جزوه (ویکی) یا قسمت های دیگه سایت هم لینکش رو قرار بدم که دسترسی بهش ساده تر باشه.

(14-03-2015, 07:49 PM)'alix1393' نوشته: سلام به همۀ دوستان عزیز
ممنون از لطف همگی. نشد زودتر از این در جمع شما دوستان گرامی باشم. امیدوارم به‌زودی به اینجا عادت کنم و به کمک هم، کارها را خوب پیش ببریم و امیدوارم همگی راحت و روان به دریافت ویزا و مراحل بعد برسیم Smile

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 546 بعدی »