عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
قدردانی از مدیران

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قدردانی از مدیران
آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 13
10-03-2015, 10:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2015, 10:22 AM توسط stifler.)
بنده هم به نوبه ی خودم از saaaaam عزیز که طی این مدت زحمات زیادی رو برای فروم کشیدن و تجربه های گرانبهای خود رو در کشور "فنلاند" و سایر کشورها به اشتراک گزاشتن دستشان رو به گرمی میفشارم و یه خسته نباشید ویژه خدمت ایشان میگم.

از مدیران فعلی هم که موجب نظم و ایجاد یه فروم پر محتوا هستن تشکر میکنم و انشاا... که دعای خیر کاربران این سایت همیشه پشت و پناه این دوستان باشد.

ارادتمند.

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 12
10-03-2015, 10:51 AM
ما تا میاییم یکم به بودن رفیقی عادت کنیم. خیلی زود ، به پایانش  میرسه!!! از مجرد بودن به متاهل شدن، از همکار بودن در شرکتی تا استعفا، از همکلاسی بودن و رفتن برای ادامه تحصیل در کشور خارج، از همکار و رفیق در اکادمیا و مشغولیت زیاد و ترک !!!
بنده مدت زیادی اشنایی با حامد نداشتم اما در این مدت کوتاه از تجربیاتش و ارزش رفیق بودن چیزهای بسیار اموختم. خلاصه ارزوی بهترین ها در لحظات شاد برایت خواستارم. خدا پشت و پناهت.

تمام! ازاد اندیش باشی.
پویا
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
10-03-2015, 10:52 AM
saaaaam عزیز خیلی برای پویایی فروم زحمت کشیدن و واقعا جای خالی ایشان کاملا محسوس است. امیدوارم مشکلاتشان هر چه زودتر حل شود و بتوانند در کنار ما دوباره باشند. 
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 9
10-03-2015, 11:42 AM
با سلام
منم به نوبه خودم به سام عزیز خسته نباشید می گم و امیدوارم که در زندگی کاملا موفق باشه و البته بازم اینجارو دریابه[img]images/smilies/wink.gif[/img] ایشون در این فروم علاوه بر پستهای خوبشون که همواره به ما کمک کرده تاپیکهای بسیار خوبی هم ایجاد کردن. 
موفق باشی حامد جان
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

10-03-2015, 11:44 AM
من هم از دوست عزیزمان Saaaam بسیار بسیار سپاسگزارم. زحمات ایشان در فروم برای هیچ کس پوشیده نیست. کوشش فوق العاده ایشان در تکمیل و ارتقاء دیتابیس نتایج پذیرش کار بسیار ارزنده و ماندگاری است که تا مدتها به افراد زیادی کمک خواهد کرد.

همچنین روحیه کار تیمی و کمک به هموطنان نیز از صفات مثال زدنی ایشان بوده و خواهد بود.

امیدوارم هر کجا که هستند شاد و پیروز باشند و بازهم بتوانند در فروم در کنار ما حضور گرمی داشته باشند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
10-03-2015, 12:06 PM
سلام بر همه دوستان بزرگوارم
از ابراز لطف همه شما دوستان با همه وجود تشکر می کنم
متاسفانه با شرایط نامناسبی که در طی چند ماه اخیر برای من ایجاد شده نیاز به کمی ارامش و برنامه ریزی مجدد برای اینده دارم
امیدوارم بتوانم این دوران سخت را پشت سر بگذارم و همان فرد قبلی ولی با انرژی مضاعف بشوم
از همه شما بخاطر همه همایتهایی که از من کردید تماس های محبت امیز راهنمایی های دلسوزانه خصوصا پاتریک بزرگوار مرضیه و زینب دو بانوی نمونه فروم - محمدرضا و هاتف برادران بسیار خوبم تشکر ویژه می کنم
می دانم همه شما دوستان نتیجه اینهمه محبت بی چشم داشت خود را به بنده بزودی با موفقیت های روز افزون خواهید گرفت
التماس دعا از همه شما بزرگواران
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

10-03-2015, 12:43 PM
حامد جان کاش این کارو نمی کردی. در هرحال اگر اینطور صلاح دیدی باید بگم واقعا به فروم کمک فوق العاده ای کردی و من بشخصه خیلی سپاسگزارم Smile من امیدوارم روز بروز اوضاع بهتر بشه، و در روزهای آینده شادی و موفقیت منتظرت باشه Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

10-03-2015, 04:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2015, 04:54 PM توسط Mehran28.)
چه خبر بوده امروز اینجا....!
saaaaam عزیز کلمات در وصف کمک هایی که در آکادمیا به خیلی ها کردی نمی گنجه، تجربه هر کس ارزش های زیادی داره که بعضی وقتها بهای سنگینی هم پاش داده میشه، شما با به اشتراک گذاشتن تجربهای مفیدت با دیگران و راهنمایی اونها کار بسیار بزرگی کردی. امیدوارم که در زندگی موفق باشی و مشکلاتت هرچه زودتر بر طرف بشه.و برگردی دوباره، با تغییر رنگ اسمت،سمت یا کمتر شدن فعالیتت از یاد نمیری، یادت همیشه اینجا پر رنگه.
خیلی خیلی موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2015, 05:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2015, 05:40 PM توسط mohammadreza88.)
من هم لازم میدونم از saaaaam عزیز که همیشه تجربیاتش رو در اختیار ما قرار میذاشت و در حد توانش همه جوره کمک میکرد و پاسخگوی سوالات ما بود تشکر کنم. امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت رفع بشه و بتونیم باز هم از وجودت در آکادمیا بهره ببریم.
هرجا که هستی، لحظه لحظه های زندگیت سرشار از شادی و پیروزی باشه.
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
10-03-2015, 06:53 PM
من هم از Saaaaam عزیز بابت همه تلاش ها و کمک های بی دریغ و شائبه اش سپاسگزار هستم و امیدوارم که مشکلاتش هر چه سریع تر برطرف بشه و بتونه با انرژی و فراغ بال، به سمت هدف هایی که در زندگی مدنظر داره، حرکت کنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 49 بعدی »