عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-03-2015, 09:58 PM
(03-03-2015, 03:35 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشيد ،ببخشيد ميخواستم بپرسم رشته م معماريه وقتي بخوام واسه بورسيه اپلاي كنم ميتونم واسه دوتا رشته اپلاي كنم؟معماري و طراحي لباس؟يا نه بايد فقط واسه يك رشته ؟و اصلا ميشه كه واسه رشته اي غير از معماري اپلاي كنم؟و براي طراحي لباس هم بايد پورتوفوليو داشت؟براي ارشد ،و براي ارشد نداشتن مقاله مهم نيست؟ممنون

شما برای هر چند تارشته میتونی اقدام کنی.
اما باید در انتها اون موردی رو انتخاب کنی که برات انتخاب میکنن. به نظرم اگر به رشته ی خاصی علاقه دارید حتماً برای ان اقدام کنید. 
تا اونجا که میدونم پرتوفیلیو برای معماری نیازه. مشکلی برای نداشتن مقاله نیست. صرفاً معدل و نمره زبان بالا کافیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین kazemishamim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2015, 12:45 PM
سلام من دانشجوی ترم 4 پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هستم.معدلم 17.88 .اگه بخوام برای کره بورسیه بگیرم امکانش هست؟اگه برای عمومی بشه بهتره ولی اگه نه برای تخصص میشه کمک کنین؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-03-2015, 08:53 PM
(06-03-2015, 12:45 PM)'kazemishamim' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 4 پزشکی دانشگاه شهید بهشتی هستم.معدلم 17.88 .اگه بخوام برای کره بورسیه بگیرم امکانش هست؟اگه برای عمومی بشه بهتره ولی اگه نه برای تخصص میشه کمک کنین؟
ممنون

با داشتن معدل و نمره زبان بالا امکانش وجود داره. اما دوره پزشکی در کره جنوبی خیلی کم پیدا میشه. بنابراین این نکته رو دقت داشته باشید. و همچنین بازار کارش خیلی مناسب برای خارجی ها نیست. به نظرم برای المان و اروپا اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-03-2015, 01:58 PM
(05-03-2015, 09:58 PM)Mr-Voltage نوشته:
شما برای هر چند تارشته میتونی اقدام کنی.
اما باید در انتها اون موردی رو انتخاب کنی که برات انتخاب میکنن. به نظرم اگر به رشته ی خاصی علاقه دارید حتماً برای ان اقدام کنید. 
تا اونجا که میدونم پرتوفیلیو برای معماری نیازه. مشکلی برای نداشتن مقاله نیست. صرفاً معدل و نمره زبان بالا کافیست.

سلام آقاي mr voltage خيلي ممنون از كمكتون فقط يك سوال ديگه هم دارم واسه طراحي لباس پورتوفوليو بايد داشته باشم؟وخب اگه ميخواد.رشته من معماريه پورتوفوليوي معماريمو بايد براي اقدام براي طراحي لباس بفرستم؟و اينكه اولويت اولمو رشته اي كه بيشتر علاقه دارم بزنم يعني اول طراحي لباس بعد معماري؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-03-2015, 02:04 PM
(13-03-2015, 01:58 PM)'eliha1' نوشته: سلام آقاي mr voltage خيلي ممنون از كمكتون فقط يك سوال ديگه هم دارم واسه طراحي لباس پورتوفوليو بايد داشته باشم؟وخب اگه ميخواد.رشته من معماريه پورتوفوليوي معماريمو بايد براي اقدام براي طراحي لباس بفرستم؟و اينكه اولويت اولمو رشته اي كه بيشتر علاقه دارم بزنم يعني اول طراحي لباس بعد معماري؟

خواهش میکنم.
ببین دوست عزیز، سوال شما تخصصی در حوزه معماریست و باید به نظرم از دانشکده معماری دانشگاه مورد نظرتون پرسیده بشه. اما براساس مشاهدات خودم و دوستانی که در شرق اسیا معماری میخونند نیاز نیست. البته اگر در دانشکده معماری ارائه بشه باید ارائه بدی اما در دپارتمان طراحی و گرفیک باشه مشکلی نداره. البته این مورد رو در دانشگاه دیدم اما ممکنه قوانین هر دانشگاه و دانشکده متفوات باشه بهتره باهاشون در تماس باشید. 
نقل قول  

آفلاین aminjvd
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-03-2015, 03:42 PM
سلام به دوستان
کسی میدونه این بورسی که الان اعلام کردن و تا 27 مارس هم مهلت داره برای منکه فارغ التحصیل ارشد مهندسی صنایع هستم و دنبال دکتری هستم کاربرد داره؟
مراحلش که مسئولش برام ایمیل کرده یه مقدار طولانیه درسته؟
باید برم سفارت مدارک رو تائید کنه؟
ارزش داره؟
اصلا نیازه قبلش با استادی صحبت کرده باشم؟
ممنون میشم کسی میدونه جواب بده

راستی جی آرای و تافل و مقاله و مدارک دیگه ای هم دارم.
اگه بدونم زیاد دردسر نداره سریع اقدام میکنم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-03-2015, 09:37 PM
(13-03-2015, 03:42 PM)'aminjvd' نوشته: سلام به دوستان
کسی میدونه این بورسی که الان اعلام کردن و تا 27 مارس هم مهلت داره برای منکه فارغ التحصیل ارشد مهندسی صنایع هستم و دنبال دکتری هستم کاربرد داره؟
مراحلش که مسئولش برام ایمیل کرده یه مقدار طولانیه درسته؟
باید برم سفارت مدارک رو تائید کنه؟
ارزش داره؟
اصلا نیازه قبلش با استادی صحبت کرده باشم؟
ممنون میشم کسی میدونه جواب بده
راستی جی آرای و تافل و مقاله و مدارک دیگه ای هم دارم.
اگه بدونم زیاد دردسر نداره سریع اقدام میکنم

دوست عزیز چه بورسیه؟ میشه کمی توضیح بدی؟
بورس خاصی رو که سفارت کره جنوبی ارائه نمیده!! برای دوره دکتری 90% موارد مکاتبه با استاد نقش داره. اما در کل برخی هم هستن که جدای استاد براساس حداقلها دانشگاه متقاضی میگیرن اما بعد از اومدن باید از دپارتمان مربوطه فردی رو بعنوان استاد راهنما قبول کنی.
در خصوص این بورس بفرمایید؟!!
نقل قول  

آفلاین MV73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2015, 10:45 AM
سلام...مهسا هستم.
 آیا به نظرتون شانسی برای گرفتن بورس کامل از دانشگاه های اول کره دارم؟چه مواردی بهتر هست در این 2سال باقی مانده به رزومم اضافه کنم؟
[align=right][align=right]الان ترم 6 رشته حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد میخونم.
[align=right]تا الان معدل کل : 17
[align=right]مدرک فنی حرفه ای 2وICDL 1 دارم که کد بین المللی داره.
[align=right]در دانشگاه عضو انجمن علمی حسابداری هستم و سردبیر نشریه ام و همایش ملی دانشجویی در رشته خودم برگزار کردیم که علاوه بر گواهی های دیگه از رئیس دانشکده تقدیرنامه گرفتم.
[align=right]چندین تقدیر نامه و گواهی حضور در همایش ها دارم و میتونم تقدیرنامه معتبری برای فعالیت هایم بگیرم.
[align=right]چند تا (7)توصیه نامه هم میتونم بگیرم.
[align=right]تا الان متاسفانه وارد مقاله نویسی نشدم اما از پایان این ترم شروع به نوشتن مقاله میکنم و فکرکنم بتونم حداقل یک مقاله بدم.البته کار ترجمه هم انجام میدم و با تعدادی از دانشجوییان ارشد و دکتری قرار هست که کارکنم و بعنوان نویسنده دوم یا سوم قراربگیرم.(البته نمیدونم نویسنده دوم یا سوم بودن هم مثبت هست یا نه!)
[align=right]زبان انگلیسیم خوبه و دارم میخونم و تلاشم میکنم که آیلتس بالای 7 بگیرم و خوش بین هستم.
[align=right]در کنار زبان انگلیسی زبان کره ای را هم شروع کردم اما خب در سطح ابتدایی اما برنامه دارم که ارتقاش بدم و بتونم آزمون تاپیک هم شرکت کنم.
[align=right][align=right]حالا باتوجه به همه اینا بنظرتون میتونم بورس بگیرم؟ از دانشگاه های اولشون ؟
لطفا راهنماییم کنید ... من خیلی نگرانم که نتونم در رشتم بورس بگیرم!

یک موضوع دیگه هم هست ... به نظرتون اگر کنکور ارشد در ایران خوب بدم و رتبه دو یا تک رقمی بیارم میتونه موثر باشه؟

خیلی ممنون

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-03-2015, 03:22 PM
(15-03-2015, 10:45 AM)'MV73' نوشته:
سلام...مهسا هستم.
 آیا به نظرتون شانسی برای گرفتن بورس کامل از دانشگاه های اول کره دارم؟چه مواردی بهتر هست در این 2سال باقی مانده به رزومم اضافه کنم؟

الان ترم 6 رشته حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد میخونم.

تا الان معدل کل : 17

مدرک فنی حرفه ای 2وICDL 1 دارم که کد بین المللی داره.

در دانشگاه عضو انجمن علمی حسابداری هستم و سردبیر نشریه ام و همایش ملی دانشجویی در رشته خودم برگزار کردیم که علاوه بر گواهی های دیگه از رئیس دانشکده تقدیرنامه گرفتم.

چندین تقدیر نامه و گواهی حضور در همایش ها دارم و میتونم تقدیرنامه معتبری برای فعالیت هایم بگیرم.

چند تا (7)توصیه نامه هم میتونم بگیرم.

تا الان متاسفانه وارد مقاله نویسی نشدم اما از پایان این ترم شروع به نوشتن مقاله میکنم و فکرکنم بتونم حداقل یک مقاله بدم.البته کار ترجمه هم انجام میدم و با تعدادی از دانشجوییان ارشد و دکتری قرار هست که کارکنم و بعنوان نویسنده دوم یا سوم قراربگیرم.(البته نمیدونم نویسنده دوم یا سوم بودن هم مثبت هست یا نه!)

زبان انگلیسیم خوبه و دارم میخونم و تلاشم میکنم که آیلتس بالای 7 بگیرم و خوش بین هستم.

در کنار زبان انگلیسی زبان کره ای را هم شروع کردم اما خب در سطح ابتدایی اما برنامه دارم که ارتقاش بدم و بتونم آزمون تاپیک هم شرکت کنم.

حالا باتوجه به همه اینا بنظرتون میتونم بورس بگیرم؟ از دانشگاه های اولشون ؟
لطفا راهنماییم کنید ... من خیلی نگرانم که نتونم در رشتم بورس بگیرم!
یک موضوع دیگه هم هست ... به نظرتون اگر کنکور ارشد در ایران خوب بدم و رتبه دو یا تک رقمی بیارم میتونه موثر باشه؟
خیلی ممنون

دروود بر شما. خوش اومدی به سایت اکادمیاکافه.
دوست عزیز، شانست رو با این مواردی که بیان کردی میتونی خوب پوشش بدی و بتونی بورس دانشگاه رو بگیری. به نظرم اگر بتونی برای این دوره حتی استاد پیدا کنی و دوره کمباین (mix master+Phd) هم بخونی خیلی عالی خواهد شد. با داشتن نمره زبان بالا و معدل بالاتر شانس بورس و تحصیل در دانشگاه تاپ رو خواهید داشت. در اینجا لیستی از دانشگاههایی که دوره حسابداری رو ارائه میکنن قرار دادم بهتره با دانشگاه هماهنگ و مکاتبه کنید.
نقل قول  

آفلاین MV73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-03-2015, 04:18 PM
(15-03-2015, 03:22 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما. خوش اومدی به سایت اکادمیاکافه.
دوست عزیز، شانست رو با این مواردی که بیان کردی میتونی خوب پوشش بدی و بتونی بورس دانشگاه رو بگیری. به نظرم اگر بتونی برای این دوره حتی استاد پیدا کنی و دوره کمباین (mix master+Phd) هم بخونی خیلی عالی خواهد شد. با داشتن نمره زبان بالا و معدل بالاتر شانس بورس و تحصیل در دانشگاه تاپ رو خواهید داشت. در اینجا لیستی از دانشگاههایی که دوره حسابداری رو ارائه میکنن قرار دادم بهتره با دانشگاه هماهنگ و مکاتبه کنید.

سلام ... خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون
تا اینجا از حرف هاتون متوجه شدم که شانس خوبی برای گرفتن بورس در کره دارم اما هنوز ترس من برطرف نشده ... ترش از اینکه در رشته من یعنی حسابداری زیاد علاقه ای به دادن بورس دیده نمیشه(از گفته های بچه های همین انجمن) و این موضوع خیلی نگرانم کرده که شاید اصلا نخوان به رشته حسابداری بورس تحصیلی بدن!!!
آیا شما کسی میشناسید که در رشته های حسابداری یا مدیریت بورس گرفته باشه و در کره تحصیل کنه؟میتونه خیلی کمک خوبی برای من باشه.

یک سوال دیگه هم داشتم ... باید اول فارق التحصیل بشم و سال بعدش بهمن ماه برای بورس اقدام کنم یا ترم 7 میتونم اقدام کنم و بعد از اتمام ترم 8 وفارق التحصیلیم برای ترم شهریور ماه برم کره؟ چون وقفه ایجاد میشه!!!اگر امکانش هست اونوقت با چه عنوانی باید برم؟!

خیلی ممنون از راهنماییهاتون ^^
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 49 بعدی »