عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-03-2015, 07:52 PM
نکات مهم در مورد مدیکال که همه باید بدونند:

1. لیست دکترهای مجاز

2. ایام کاری دکتر ها از آخر اسفند تا اواسط فروردین

در ضمن همه دکترهای ایرانی به emedical مجهز شدند. برای همین دیگه نگران این موضوع نباشید.
نقل قول  

آفلاین Vicky
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2015, 08:48 PM
سلام و ممنون از اینکه مجددا زحمت کشیدین و اینجوری همه چیو بدون ابهام بیان کردین
سوالم اینه که چرا میگین آپدیت معمولا بعد از  AOR یا 2 -3 روزه میاد یا خیلی طولانی؟ من فکر  میکردم نرمالش 20 روزه ...الان نگران شدم ...چون تقریبا 2 هفتست ایمیل AOR  رو گرفتم اما هیچ خبری از آپدیت نیست ...( PER  رو فکر کنم 85 روزه گرفتم )
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

01-03-2015, 09:10 PM
(01-03-2015, 08:48 PM)'Vicky' نوشته: سلام و ممنون از اینکه مجددا زحمت کشیدین و اینجوری همه چیو بدون ابهام بیان کردین
سوالم اینه که چرا میگین آپدیت معمولا بعد از  AOR یا 2 -3 روزه میاد یا خیلی طولانی؟ من فکر  میکردم نرمالش 20 روزه ...الان نگران شدم ...چون تقریبا 2 هفتست ایمیل AOR  رو گرفتم اما هیچ خبری از آپدیت نیست ...( PER  رو فکر کنم 85 روزه گرفتم )

سلام
حق با شماست و من کمی عجله کردم

اگر spreadsheet رو نگاه کنید سیلی از پرونده در ماه فوریه به پاریس رسیده. حتی روز هایی داشتیم که بنا به Spreadsheet بیشتر از 15 پرونده رسیده که تازه این قسمتی از تعداد واقعیه! چون خیلی ها spreadsheet رو پر نمی کنند!

برای همین الان یه مقدار فشار کاریشون بیشتر شده و فاصله 2-3 روزه عادی بین AOR و آپدیت طولانی تر شده. الان آپدیت دوستانی که AOR اشون حدودای 6 فوریه بوده اومده. اگر مال شما بعد از 6 فوریه بوده که اصلا دیر نشده و باید منتظر باشید.
نقل قول  

آفلاین Vicky
**
نقل قول

01-03-2015, 09:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2015, 09:25 PM توسط Vicky.)
(01-03-2015, 09:10 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
سلام
حق با شماست و من کمی عجله کردم
اگر spreadsheet رو نگاه کنید سیلی از پرونده در ماه فوریه به پاریس رسیده. حتی روز هایی داشتیم که بنا به Spreadsheet بیشتر از 15 پرونده رسیده که تازه این قسمتی از تعداد واقعیه! چون خیلی ها spreadsheet رو پر نمی کنند!
برای همین الان یه مقدار فشار کاریشون بیشتر شده و فاصله 2-3 روزه عادی بین AOR و آپدیت طولانی تر شده. الان آپدیت دوستانی که AOR اشون حدودای 6 فوریه بوده اومده. اگر مال شما بعد از 6 فوریه بوده که اصلا دیر نشده و باید منتظر باشید.

1-مرسی ..مطمئنین تو فوریه تعداد بیشتری پرونده نسبت به ژانویه ( که تعظیلی هم داشته ) رسیده پاریس؟
و علتش فقط حجم بالای پروندست؟
2-آیا تو پاریس هم مثل سیدنی هر آفیسر، ناک های خاصی رو بررسی می کنه ؟  یعنی اندازه آفیسر های سیدنی به ناک ما اجحاف دارن؟ یا نه ؟

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

01-03-2015, 09:43 PM
(01-03-2015, 09:24 PM)'Vicky' نوشته:
1-مرسی ..مطمئنین تو فوریه تعداد بیشتری پرونده نسبت به ژانویه ( که تعظیلی هم داشته ) رسیده پاریس؟
و علتش فقط حجم بالای پروندست؟
2-آیا تو پاریس هم مثل سیدنی هر آفیسر، ناک های خاصی رو بررسی می کنه ؟  یعنی اندازه آفیسر های سیدنی به ناک ما اجحاف دارن؟ یا نه ؟

من خیلی سریع شمردم و ممکنه اشتباه کرده باشم

ژانویه 26 تا پرونده AOR گرفتند و 7 تاشون هنوز آپدیت نگرفتند یا نیومدن بگن
فوریه 51 تا پرونده AOR گرفتند (تا 18 فوریه) و 37 تاشون آپدیت نگرفتن یا نیومدن بگن

در ضمن 20 25 نفر در ژانویه یا اوایل فوریه PER گرفتن که باید تا الان AOR اشون میومده (جزو فوریه ای ها) که نیومدن آپدیت کنند
یعنی میشه حدود 70 تا رو برای فوریه از SpreadSheet راحت تخمین زد.

نسبتش تقریبا دو تا سه برابره. البته 12 روز آخر فوریه هم کسی اعلام AOR نکرده که خیلی بعیده AOR نبوده باشه. بلکه دوستان کم لطفی کردن احتمالا. چون PER زیاد داشتیم که AOR اش باید میومده ولی آپدیت نکرده.

نتیجه: شواهد نشون میده در ماه فوریه سه برابر ژانویه (حداقل) پرونده رسیده. ظرفیت ویزا آفیس هم که بیشتر نشده. پس پرونده ها به ترافیک کاری میخورند. از طرفی هم پاریس به نظر حساس شده و خیلی دقیق بررسی می کنه و مدارک بیشتر میخواد. پس این کندی ادامه خواهد داشت.

در مورد سوال دوم باید بگم که نمیدونم و بعیده این طور باشه. احتمالا اگر آفیسر سوالی براش در مورد شرح وظایف پیش بیاد به مقام آگاه تری در پاریس یا مرکز در اتاوا یا سیدنی ارجاع میده و خودش به شخصه اعمال نظر نمی کنه. چون از ویزا آفیس به بعد راحت و بی دلیل رد کردن احتمالش خیلی کمتر میشه.
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-03-2015, 02:05 PM
سلام من هم اومدم این طرف[img]images/smilies/wink.gif[/img] البته اونطرف هم سر میزنم هنوز.
شوبیز جان البته ظاهرا واقعا از همون تاریخی که فرمودید AOR نیومده یکیش خود بنده که غیر طبیعی هم نیست چون داشتیم که دوره طولانی AOR نیومده و یکباره تعداد زیادی اومده. فکر کنم این سه شنبه یا چهارشنبه باید کلی AOR بیاد.
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

02-03-2015, 05:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2015, 05:51 PM توسط m_ashari2.)
من یه سوالی که ذهنم رو درگیرکرده اینه که آیا پرونده‌های ما به صورت فیزیکی از سیدنی ارسال می‌شن برای پاریس یا این عمل الکترونیکی انجام می‌شه. کسی می‌دونه چه اتفاقی می‌افته؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-03-2015, 06:02 PM
(02-03-2015, 05:48 PM)'m_ashari2' نوشته: من یه سوالی که ذهنم رو درگیرکرده اینه که آیا پرونده‌های ما به صورت فیزیکی از سیدنی ارسال می‌شن برای پاریس یا این عمل الکترونیکی انجام می‌شه. کسی می‌دونه چه اتفاقی می‌افته؟

من فکر می کنم مسائل امنیتی و پرایوسی باعث شه که این کار به صورت الکترونیکی انجام شه.

دوستانی هم که پرونده هاشون برگشت خورده گویا علائمی دیدند که پرونده ها scan شده بوده که میتونه یه قدم برای ساده تر کردن فرستادن مدارک به ویزا آفیس باشه.

علاوه بر اون من تو سایت CIC چیزی پیدا کردم که میگفت پرونده ها الکترونیکی میره ویزا آفیس و داشت میگفت اگر اشتباه بره باید ویزا آفیس شماره نده و به تلفن بزنه به فلان دفتر و بگه که اشتباه فرستادید و اونا رو سیستم کاری می کنند که ویزا آفیس بتونه به صورت الکترونیکی پرونده رو پس بده.

http://www.cic.gc.ca/english/resources/m.../ob180.asp
نقل قول  

آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-03-2015, 06:24 PM
سلام بچه ها منم اومدم- مثل اینکه 23 فوریه شارژ شدم-به امید گرفتن فایل نامبر- اطلاعاتمو هم تا فردا اپدیت میکنم[img]images/smilies/shy.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-03-2015, 08:52 PM
سلام به همه ی دوستان
آقا یکی به شوخی میگفت چون حجم پرونده های پاریس بالا رفته تووی سیدنی یه سری پرونده ها رو نگه داشتن که جمع شه یا هم بفرستن!

اگه این شوخی راست باشه فایل نامبر ماها که عقب نمی افته؟ ها؟
به هر حال گمونم تا چند روز دیگه تکلیف خیلی چیزها معلوم شه.

ضمنا از دوستانی که اینجا رو به من معرفی کردن: شوبیز و ویکی ممنونم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 546 بعدی »