عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی وضعیت فاند برای رشته معماری

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت فاند برای رشته معماری
آفلاین sanay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-03-2014, 11:38 PM
متاسفانه بچه های معماری خیلی کمند...
من می خوام امسال اپلای کنم هر چند که رزومه قوی ندارم[عکس: blush.gif]
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا (ولی اگه دو سه ماه بخونم 6 یا 6/5 می یارم)
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران

اسکیس و راندوم بد نیست
اتوکد رو مسلطم و تری دی مکس رو دارم یاد می گیرم...

تو رو خدا بچه های معماری یه کم فعال تر باشن[عکس: confused.gif]
نقل قول  

آفلاین مهرانه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2014, 03:43 AM
سلام 
آیا مفاله ای که ارائه داده میشه حتما باید چاپ شده باشه؟!
ممنون که پاسخ میدید.
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

29-09-2014, 09:43 PM
سلام بنده دانشجوی رشته کارشناسی پیوسته معماری دانشگاه آزاد کرمان هستم معدلدل کارشناسیم 19/78 هست دو تا مقاله ISI دارم نمره ایلتسم هم 7/9 هست هنوز امتحان GRE ندادم ولی با فرض اینکه خیلی خوب بشم می خواهم برای دانشگاه های کره جنوبی بورسیه بگیرم البته زبان کره ای رو هم کاملا و خیلی خوب بلدم  به نظر شما می تون به من هم بورسه کاملو بدن واگه می شه مثلا کدوم دانشگاه ها SNU ، یون سی یا .... چه رنگ دانشگاهی قبول می شم ؟ و اگه بخوام فاند بگیرم چی ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-01-2015, 02:32 PM
سلام خسته نباشید من چندتا سوال با اجازه بپرسم
من میخوام از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بورسیه بگیرم چندتا سوال راجع بع پورتوفولیو دارم اینکه کارای کاردانیم زیاد قوی نیستن ولی بهتر نیست اونارو هم با کد و 3d max از اول بکشم و شیت بندیش کنم و رارندوشون کنم ؟و کارای کارشناسیم هم همینطور؟چندتا کار حداقل باید توی پورتوفولیوم داشته باشم؟بعد میگید کارا باید حرفه ای باشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چقدر حرفه ای باشه و میشه یک نمونه کار بذارید ؟آیا باید مثل این نمونه کار باشن؟ببخشید من کد و 3d max بلد نیستم ولی کد رو تا حدودی بلدم میشه بهم کتابی چیزی برای آموزش حرفه ایش معرفی کنید؟برای دریافت بورسیه کره ی جنوبی چندتا نرم افزار و چه نرم افزارهایی رو بهتره بلد باشم؟
http://mitchsahl.com/wp-content/uploads/.../Page1.jpg
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-01-2015, 02:39 PM
(27-01-2015, 02:32 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید من چندتا سوال با اجازه بپرسم
من میخوام از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بورسیه بگیرم چندتا سوال راجع بع پورتوفولیو دارم اینکه کارای کاردانیم زیاد قوی نیستن ولی بهتر نیست اونارو هم با کد و 3d max از اول بکشم و شیت بندیش کنم و رارندوشون کنم ؟و کارای کارشناسیم هم همینطور؟چندتا کار حداقل باید توی پورتوفولیوم داشته باشم؟بعد میگید کارا باید حرفه ای باشه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چقدر حرفه ای باشه و میشه یک نمونه کار بذارید ؟آیا باید مثل این نمونه کار باشن؟ببخشید من کد و 3d max بلد نیستم ولی کد رو تا حدودی بلدم میشه بهم کتابی چیزی برای آموزش حرفه ایش معرفی کنید؟برای دریافت بورسیه کره ی جنوبی چندتا نرم افزار و چه نرم افزارهایی رو بهتره بلد باشم؟
http://mitchsahl.com/wp-content/uploads/.../Page1.jpg

خب چیزی که مسلمه هر چی بیشتر بلد باشین و کارتون حر فه ای باشه بهتره برای مد و تری دی مکس و وی ری یه کتاب بهتون معرفی می کنم که خیلی خوبه خودم بیشترشو خوندم اسمش کاربرد نرم افزارهای ترسیمی برای معماران و مهندسین475 صفحه داره جلدشم سفید و قرمز رنگه کتاب کم یابی نیست باید بتونی تو کتاب فروشی ها پیداش کنی.
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین *Sky*
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-01-2015, 03:17 PM
(27-01-2015, 02:39 PM)'Mohammadsr' نوشته:
خب چیزی که مسلمه هر چی بیشتر بلد باشین و کارتون حر فه ای باشه بهتره برای مد و تری دی مکس و وی ری یه کتاب بهتون معرفی می کنم که خیلی خوبه خودم بیشترشو خوندم اسمش کاربرد نرم افزارهای ترسیمی برای معماران و مهندسین475 صفحه داره جلدشم سفید و قرمز رنگه کتاب کم یابی نیست باید بتونی تو کتاب فروشی ها پیداش کنی.

این کتاب خیلی خوبه. تالیف مهندس امیر کنعانی هست.
I Have A Dream
آسمان فرصت پرواز بلنديست. قصه اين است که چه اندازه کبوتر باشي...
نقل قول  

آفلاین ben
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-02-2015, 05:11 PM
سلام ممنون میشم راهنمایئم کنیدمن امسال دارم برای دکترای معماری اقدام می‌کنم تقریبا همه‌چیم آمادس پورتفولم،..، و برای آزمون تافل و جی‌آرای ثبت‌نام کردم فقط من مقاله ندارم،[size=12pt] سوالام اینه آیا این نقطه ضعف بزرگی حساب می‌شه و باعث نگرفتن پذیرش و فاند می‌شه؟ البته با وقتی‌ که رو زبانم گذشتم انتظار نمرهٔ بالا دارم تنها چیزی که ندارم مقالست[/size][size=12pt]با تشکر[/size]
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2015, 06:42 PM
سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2015, 07:30 PM
(26-02-2015, 06:42 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید

سلام
تحصیل در دانشگاهای آلمان به صورت رایگان هست و شما فقط باید هزینه زندگی خودتون رو تامین کنید، این یه دلیل که گرفتن فاند در دانشگاهای آلمان مشکل هست و دلیل دیگه کلی تر هست و اینکه که کلا در مقطع فوق لیسانس گرفتن فاند مشکل هست و درصد کمی شانس دارند که فاند بگیرند، از ایران اگر شما یه نگاهی به نتایج پذیرش بندازی بیشتر دانشجوهای شریف و دانشگاه امیر کبیر تونستن فاند در این مقطع بگیرند اون هم با معدل خوب و رزومه قوی، که بعضی هاشون هم باز نتونستن فاند بگیرند.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2015, 08:24 PM
(26-02-2015, 06:42 PM)anis نوشته: سلام من دانشجوی رشته معماری با معدل 16 از دانشگاه ازاد هستم به دنبال فاند گرفتن در مقطع فوق در المان هستم ایا میتونم با ی نمره زبان خوب و دادن مقاله از ی دانشگاه متوسط فاند بگیرم .ایا میتونم شانس م برای دیگر کشورها امتحان کنم لفا راهنمایی کنید
با سلام , با تشکر از مهران عزیز .
در رشته معماری درسته مقاله مهمه ولی مهمتر از همه این پرتفلیو و نمره زبان شماست که شانستون رو تعیین میکنه . شما از پرتفلیوی خودتون اصلا نگفتین .
در ضمن فاند در رشته های هنری و معماری در مقطع دکتری رقابتی هست چه برسه به ارشد , یعنی نسبت یه رشته های فنی فاند گرفتن یکم سخت و مشکل هست .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »