عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان
آفلاین 7nim
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-02-2014, 12:09 PM
سلام
[font]من الان A1 رو تموم کردم و مشکلیم نداشتم تو یادگیری زبان آلمانی.هدفم این بود که تا b1 یا b2 برم اونم به خاطر اینکه معدلم پایینه 13.82 و از دانشگاه ازاده (علوم تحقیقات مهندسی مکانیک)گفتم پذیرش تو المانی راحت تر میدن و رایگانم هست.ولی موضوع اینه که خود زبان انگلیسی رو به المانی ترجیح میدم یعنی با اهنگ انگلیسی و کلا زبانش بیشتر حال کردم.تصور این که بخوام تو ارشد دروس رو به المانی بگذرونم زیاد جالب نیست البته اگه لازم باشه این کارو می کنم.من هدفم پذیرش ارشد برای رشته انرژی(هر گرایش یا تخصصی) و یا رشته مهندسی پزشکیه بیومکانیکه.یه دلیل دیگه که انگلیسیو ترجیح میدم اینه که المانی حساب کردم دیدم هزینه و وقت بیشتری میبره چون باید اینجا حد اقل تا b2 یا حتی c1 یاد بگیری و امتحان گوته b1 یا b2 رو برای ویزا داشته باشی و اونجا هم حالا با کلاس یا بدون کلاس امادگی امتحان dsh یا اینجا test daf رو قبول شی.ولی تو انگلیسی انگار مستقیم میری سر کلاس اینجا هم سفارت برای انگلیسی زبان فقط مدرک انگلیسی میخواد.یکی از دوستانم از المان برای انگلیسی زبان ارشد مواد از اگزبورگ و اشتوتگارت و اولم پذیرش گرفت البته اون معدلش بالا تر بود و دانشگاه سراسری تهران کارشناسی مواد.پذیرش گرفت انگلیسی زبان که شهریه نداره.من میخوام بدونم که میتونم برای رشتهای انرژی یا مهندسی پزشکی به انگلیسی زبان و ترجیحا رایگان پذیرش بگیرم یا نه؟اگه میتونم کدوم دانشگاه ها میتونم و اینکه هزینه دارن یا نه؟الان برای المانی دانشگاه هانوفر انرژی باد و freiberg (نه فرایبورگ) رشته انرژی رو داره یا دانشگاه های دیگه هم هستن که پذیرش میدن اما به المانین این دانشگاه ها.فعلا برای ترم بعدی المانی ثبت نام نکردم تا امار بگیرم ببینم اگه انگلیسی میشه انگلیسیمو قوی کنم تا مدرک ایلتس بگیرم.چون انگلیسیم بد نیست و تعیین سطح دادم افتادم pre ielts 1 مرسی راهنمایی کنید.[/font]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

17-06-2014, 09:49 PM
(05-02-2014, 12:09 PM)'7nim' نوشته: سلام
من الان A1 رو تموم کردم و مشکلیم نداشتم تو یادگیری زبان آلمانی.هدفم این بود که تا b1 یا b2 برم اونم به خاطر اینکه معدلم پایینه 13.82 و از دانشگاه ازاده (علوم تحقیقات مهندسی مکانیک)گفتم پذیرش تو المانی راحت تر میدن و رایگانم هست.ولی موضوع اینه که خود زبان انگلیسی رو به المانی ترجیح میدم یعنی با اهنگ انگلیسی و کلا زبانش بیشتر حال کردم.تصور این که بخوام تو ارشد دروس رو به المانی بگذرونم زیاد جالب نیست البته اگه لازم باشه این کارو می کنم.من هدفم پذیرش ارشد برای رشته انرژی(هر گرایش یا تخصصی) و یا رشته مهندسی پزشکیه بیومکانیکه.یه دلیل دیگه که انگلیسیو ترجیح میدم اینه که المانی حساب کردم دیدم هزینه و وقت بیشتری میبره چون باید اینجا حد اقل تا b2 یا حتی c1 یاد بگیری و امتحان گوته b1 یا b2 رو برای ویزا داشته باشی و اونجا هم حالا با کلاس یا بدون کلاس امادگی امتحان dsh یا اینجا test daf رو قبول شی.ولی تو انگلیسی انگار مستقیم میری سر کلاس اینجا هم سفارت برای انگلیسی زبان فقط مدرک انگلیسی میخواد.یکی از دوستانم از المان برای انگلیسی زبان ارشد مواد از اگزبورگ و اشتوتگارت و اولم پذیرش گرفت البته اون معدلش بالا تر بود و دانشگاه سراسری تهران کارشناسی مواد.پذیرش گرفت انگلیسی زبان که شهریه نداره.من میخوام بدونم که میتونم برای رشتهای انرژی یا مهندسی پزشکی به انگلیسی زبان و ترجیحا رایگان پذیرش بگیرم یا نه؟اگه میتونم کدوم دانشگاه ها میتونم و اینکه هزینه دارن یا نه؟الان برای المانی دانشگاه هانوفر انرژی باد و freiberg (نه فرایبورگ) رشته انرژی رو داره یا دانشگاه های دیگه هم هستن که پذیرش میدن اما به المانین این دانشگاه ها.فعلا برای ترم بعدی المانی ثبت نام نکردم تا امار بگیرم ببینم اگه انگلیسی میشه انگلیسیمو قوی کنم تا مدرک ایلتس بگیرم.چون انگلیسیم بد نیست و تعیین سطح دادم افتادم pre ielts 1 مرسی راهنمایی کنید.

اره میتونی رشته خودت رو تغییر بدی مشکلی نیست اما به شرطی که برخی از دروس اصلی رو گذرونده باشی.
برای فرایبورگ و اولدنبرگ و برمن و کوتبوس میدونم انرژی نو ارائه میدن اما رقابت واسش خیلی زیاده و نمره زبان بالای 6.5 نیاز داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nimtaj_n
**
نقل قول

11-09-2014, 12:14 PM
سلام وخسته نباشید
می خوام ارشدم رو هوش مصنوعی بخونم تو المان و سوالم این هس که استادها سر کلاس انگلیسی حرف میزنند یا باید زبان المانی بلد باشم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2014, 12:50 PM
(11-09-2014, 12:14 PM)'nimtaj_n' نوشته: سلام وخسته نباشید
می خوام ارشدم رو هوش مصنوعی بخونم تو المان و سوالم این هس که استادها سر کلاس انگلیسی حرف میزنند یا باید زبان المانی بلد باشم؟

وقتی کلاسهای شما به انگلیسی باشه استادت هم به زبان انگلیسی صحبت میکنه و وقتی در رشته و گرایشی قبول میشی که ازت نمره زبان المانی می خوان همه دروس به المانیه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین عمران
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2015, 02:24 AM
سلام خواستم بدونم میشه از دانشگاهای اتریش انتقالی گرفت برای المان و باقی مانده ی لیسانس رو در کشور المان به زبان انگلیسی خوند
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2015, 12:12 AM
سلام من میخواستم برای فوف به المان برم و به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدم سوال من اینه ایا باید برای گرفتن ویزا المان سطح مقدماتی المانی رو بلد باشم یا نه یعنی ضروری که الان برم یاد بگیرم .با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2015, 01:13 PM
(26-02-2015, 12:12 AM)'anis' نوشته: سلام من میخواستم برای فوف به المان برم و به زبان انگلیسی ادامه تحصیل بدم سوال من اینه ایا باید برای گرفتن ویزا المان سطح مقدماتی المانی رو بلد باشم یا نه یعنی ضروری که الان برم یاد بگیرم .با تشکر

سلام اگر دوره شما به انگلیسی باشه نیاز به ارائه مدرک آلمانی‌ نیست.

نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2015, 06:16 PM
ایا بهتره که در ایران زبان المانی رو هم علاوه بر زبان انگلیسی یاد بگیرم یا میتونم اونجا یاد بگیرم ..ممنون
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2015, 07:36 PM
(26-02-2015, 06:16 PM)'anis' نوشته: ایا بهتره که در ایران زبان المانی رو هم علاوه بر زبان انگلیسی یاد بگیرم یا میتونم اونجا یاد بگیرم ..ممنون

اگر دوره تحصیل شما به زبان انگلیسی هست لزومی به یادگیری زبان آلمانی در ایران نیست ولی اگر وقت کافی دارید بهتره آلمانی هم بدونید چون برای کار شما باید زبان آلمانی رو بدونید ولی اگه وقت کافی ندارید بهتره وقتتون رو صرف بهتر کردن نمره زبان انگلیسی خودتون بکنید و آلمانی رو به وقت دیگری بسپارید.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Dynamic
**
نقل قول

26-03-2015, 07:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2015, 07:12 PM توسط Dynamic.)
سلام به تمامی دوستان و اساتید عزیز
این شرایط من هست:
کارشناسی 13.62 مهندسی کامپیوتر-نرم افزار پیام نور
دانشجوی ارشد هوش مصنوعی سراسری سنندج
الان TA هستم و یه گروه آزمایشگاه مدرس بچه های کارشناسیم
یک اختراع ثبت شده (مرتبط با رشته) در ایران، یکی دیگه هم در حال ثبته
یک مقاله (ایمپکت ژورنال 2.6) ارسال شده، ولی هنوز اکسپت نشده
آیلتس 14 آپریل میدم، احتمال زیاد 7 میشم
آلمانی اصلا بلد نیستم
1- با این شرایط به نظرتون واسه مستر تو آلمان شانسی دارم؟ البته توانایی پرداخت شهریه رو ندارم.
2- با توجه به این که دانشگاه فعلیم فقط 3نفر دکتر داره و یکیشون هم رئیس دانشگاهه و اصلا وقت نداره (!) به نظرتون صلاح هست بگم دانشجوی ارشدم و دلیل اقدام کردنم واسه مستر نبود هیئت علمیه؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »