عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری)

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری)
آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-09-2014, 12:16 PM
سلام... دوستان برای امتحان GRE CBT نیاز به Admission Ticket نیست؟ چون تو پروفایل ETS بعد ثبت‌ نام قابل دسترسیی نیست. من باهاشون تماس گرفتم میگن چون کامپیوتری هستین نیاز نیست... پس برای روز امتحان چی‌ باید دستمون باشی‌ .. ؟
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-02-2015, 12:38 PM
تعداد سلات تو هر بخش وربال و کوانت تغییر کرده.. ؟ من قبلا تو هر سری ۲۵ سوال دیدم.. اما شنیدم که الان هر سری سؤالات ۲۰ تائی‌ شده.. . با همون زمان قبلی.. این درسته ؟؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
08-02-2015, 02:11 PM
(08-02-2015, 12:38 PM)'nox' نوشته: تعداد سلات تو هر بخش وربال و کوانت تغییر کرده.. ؟ من قبلا تو هر سری ۲۵ سوال دیدم.. اما شنیدم که الان هر سری سؤالات ۲۰ تائی‌ شده.. . با همون زمان قبلی.. این درسته ؟؟

برای امتحان کاغذی چهار بخش و هر بخش 25 سوال دارد و در امتحان کامپیوتری پنج بخش که یکی تاثیر در نمره ندارد و هر بخش 20 سوال و تغییری نکرده. زمان به ازای هر سوال در کامپیوتری بیشتر احتمالا بخاطر اینکه در کاغذی راحت تر و سریع تر میشه پرسش ها خواند و محاسبات انجام داد. 
نقل قول  

آفلاین setareh2014
**
نقل قول

21-02-2015, 04:50 PM
سلام
من می خوام GRE CBT ثبت نام کنم ، کدوم مرکز در تهران بهتره؟ حداقل چند روز قبل از آزمون باید ثبت نام کرد و آیامیشه از همون اول دانشگاههای مقصد برای فرستادن نتیجه رو مشخص نکنیم و بعدا بهشون اطلاع بدیم؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-02-2015, 09:01 PM
(21-02-2015, 04:50 PM)'setareh2014' نوشته: سلام
من می خوام GRE CBT ثبت نام کنم ، کدوم مرکز در تهران بهتره؟ حداقل چند روز قبل از آزمون باید ثبت نام کرد و آیامیشه از همون اول دانشگاههای مقصد برای فرستادن نتیجه رو مشخص نکنیم و بعدا بهشون اطلاع بدیم؟
مرسی

اینکه چند روز قبل امتحان ثبت نام کنید خیلی بستگی به این داره که کی دارین امتحان میدین. چون یه سری ماه ها شلوغ تره و سریع تر پر میشه. و اینکه شما نمی تونید بعد از اینکه امتحان رو دادین ریپورت رایگان داشته باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین setareh2014
**
نقل قول

21-02-2015, 11:18 PM
ببخشید مراکز از نظر برگزاری امتحان GRE CBT فرقی با هم دارند؟ من نمیدونم کدوم مرکز رو در تهران انتخاب کنم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-02-2015, 01:08 AM
(21-02-2015, 11:18 PM)'setareh2014' نوشته: ببخشید مراکز از نظر برگزاری امتحان GRE CBT فرقی با هم دارند؟ من نمیدونم کدوم مرکز رو در تهران انتخاب کنم.

من اطلاع ندارم. تاپیک مربوط به این موضوع اینجاست که ظاهرا اطلاعات جدیدی اضافه نشده. امیدوارم دوستانی که اخیرا امتحان دادن اطلاعات اون تاپیک رو بروز کنن
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-02-2015, 05:30 PM
(21-02-2015, 11:18 PM)'setareh2014' نوشته: ببخشید مراکز از نظر برگزاری امتحان GRE CBT فرقی با هم دارند؟ من نمیدونم کدوم مرکز رو در تهران انتخاب کنم.

مراکز از نظر نوع خدماتی که می دهند با هم متفاوت هستند. یک مقداری سلیقه ای هستند و نمی شه گفت کدوم مرکز بهترین هست. حتی ممکن برای یک نفر یک مرکز برای تافل مناسب باشه و مرکز دیگه برای جی ار ای ترجیح بدهد چون شرایط این دو امتحان فرق می کند. در جی ار ای اسپیکینگ چون ندارد مشکل سر وصدا سالن کمتر ولی اخر امتحان یک مقداری رفت و امد بیشتر. معمولا جی ار ای تعداد کمتری شرکت کننده نسبت به تافل در سر سالن حضور دارند. برای انتخاب هم باید ببینید شما با شرایطی راحت تر هستید از جمله فاصله و نحوه رسیدن به مرکز. ولی داوطلب ها در تهران بیشتر ترجیح می دهند که سنجش امتحان بدهند. اونجا یک مرکز دولتی و ادم های بیکار زیاد داره که دنبال سرگرمی برای خودشون هستند. برنامه هایی مثل زیارت عاشورا دارند که ممکن یکمی سرو صدای بلندگوها برای بعضی ها ناراحت کننده باشه. امیر بهادر سخت گیری بیشتری داره و خیلی مقرراتی عمل میکنه که خیلی ها نمی پسندند این کارها را. علامه سخن مانیتورهای بسیار قدیمی داره کلا زیاد راضی نیستند کسایی که می روند اونجا امتحان می دهند. 
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
**
نقل قول

02-07-2015, 03:07 PM
با عرض سلام
یه سوال برایم نپیش اومده و اینکه آیا GRE برای رشته های کشاورزی ومنابع طبیعی هم هست؟(رشته من شیلات هست) وبرای پذیرش امریکا نیاز داریم به داشتن نمره خوب در این ازمون؟
و یا اینکه فقط برای رشته های مهندسی  هست
نقل قول  

آفلاین vidanasrollahi
**
نقل قول

19-08-2015, 08:20 AM
سلام دوستان
من برای computer based ثبت نام کردم، در اصل گزینه ای برای paper based وجود نداشت که من انتخاب کنم همه تاریخها مربوط به امتحان کامپیوتری بود.
این دو خیلی با هم فرق دارن؟ من شنیدم که امتحان کامپیوتری خیلی خوب نیست.
ممنون می شم اگر راهنماتییم کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »