عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های آمریکا به تفکیک رشته

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های آمریکا به تفکیک رشته
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-10-2011, 02:10 PM
این هم یه سری رنکینگ که فکر کنم تو سایت نبود:

Best Undergraduate Engineering Programs Rankings Data US News 2011

National University Rankings Data US News 2011

US NEWS Premium 2011 Graduate Engineering Schools Rankings

فایل‌های پیوست
.pdf   Best Undergraduate Engineering Programs _ Rankings _ Data _ US News 2011.pdf (اندازه 785.68 KB / تعداد دانلود: 150)
.pdf   National University _ Rankings _ Data _ US News 2011.pdf (اندازه 902.02 KB / تعداد دانلود: 154)
.pdf   US NEWS - Premium - 2011 - Graduate Engineering Schools Rankings.pdf (اندازه 995.35 KB / تعداد دانلود: 309)

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-11-2011, 11:00 PM
پژمان جان

ممنون از فایل خوبت

یه سوالی که برام پیش اومد اینه که در صفحات آخر فایل سوم-پریمیوم-دیگه دانشگاه ها شماره بندی ندارن...این نشان میده که دیگه رنک بندی اهمیتی نداره و در یه سطحن؟

دوم اینکه آیا رتبه ای که در این فایل هست با مال سایتشون فرق می کنه و اصلا چرا فرق می کنه؟مثلا دانشگاه سانی رو تو این فایل زده 52 دانشگاه در بین دانشگاه های آمریکا(البته خوب مهندسی بگیریم)ولی تو سایت زده 111 ام....حالا این 111 رو باید یعنی کلی-مهندسی و غیر فنی-گرفت؟
http://colleges.usnews.rankingsandreview...es/ub-9554
همچنین مثل خیلی دیگه رده بندی ها تناقضاتی داره که آدم سر در نمیاره Big Grin
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2011, 12:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2011, 12:54 AM توسط Pejman.)
soilman جان در مورد سوال اولت باید بگم که اونهایی که رتبه ندارند در واقع همه در یک رده هستند و به نوعی می شه گفت درجه دو هستند. باز اینها از اونهایی که اصلاً تو فایل نیومدند بهترند! ولی خب نسبت به بقیه رتبه خوبی ندارند.

در مورد سوال دومت، رتبه ای که تو فایل سوم اومده رتبه مهندسی در تحصیلات تکمیلی هست. در واقع نه تنها فقط رتبه رشته های مهندسی مد نظر قرار گرفته، بلکه فقط به مقاطع فوق لیسانس و دکترا پرداخته شده. فایل شماره یک هم در واقع مشابه همین فایل هست، اما فقط برای مقطع لیسانس.

رتبه ای که در لینکی که دادی هست، رتبه کلی دانشگاه هست (لیسانس و فوق و همه چی) و در بین کلیه رشته ها (این رتبه همونی هست که تو فایل دوم اومده). بنابراین خیلی مناسب نیست. اما برای دونستن کلیاتی در مورد دانشگاه ها و میزان محبوبیت و اعتبارشون بد نیست.

در مورد تناقض هم خب این طبیعی هست و نباید فقط به یه رنکینگ اکتفا کنی. من خودم همیشه رنکینگ های مختلف رو بررسی می کنم. اما در مورد رشته من که مکانیک هست من خودم چون برای دکترا می خوام اقدام کنم، همیشه تمرکز اصلی رو روی رنکینگ مکانیک و مهندسی در تحصیلات تکمیلی می ذارم و بقیه در درجه کمتری از اهمیت برام قرار می گیره.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-11-2011, 07:24 PM
Civil Engr

http://ifile.it/deg29bv
Chemical Engr

http://ifile.it/7ubgzmp
Materials Engr

http://ifile.it/18wyzpe
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-11-2011, 08:19 PM
سلام
بچه ها اگه کسی usnews رشته یا دانشگاه خاصی خاست به من بگه رسیدگی کنم
ممنون
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-12-2011, 01:24 AM
best computer engr univs 2011/2012

فایل‌های پیوست
.pdf   Print - Best Computer Engineering Programs _ Top Engineering Schools _ US News Graduate Schools.pdf (اندازه 1.53 MB / تعداد دانلود: 179)
نقل قول  

آفلاین Sahar.k
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-12-2011, 09:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-12-2011, 11:01 AM توسط Sahar.k.)
سلام ...من یه سوال دارم اگه کسی‌ از دوستان اطلاعاتی‌ داره بتونه کمکم کنه ممنون میشم..من واسه رشته ...PHD environmental management دنبال دانشگاه هستم رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰...و اینکه واسه دکترا بخوام اقدام کنم از نظر ویزا مشکلی‌ پیش نمیاد که پذیرشم از دانشگاه‌های با رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ِ ؟ خیلی خیلی مرسی‌ میشم اگه راهنمایی کنید...با آرزوی موفقیت برای همتون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

14-12-2011, 01:03 PM
(14-12-2011, 09:16 AM)Sahar.k نوشته: سلام ...من یه سوال دارم اگه کسی‌ از دوستان اطلاعاتی‌ داره بتونه کمکم کنه ممنون میشم..من واسه رشته ...PHD environmental management دنبال دانشگاه هستم رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰...و اینکه واسه دکترا بخوام اقدام کنم از نظر ویزا مشکلی‌ پیش نمیاد که پذیرشم از دانشگاه‌های با رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ِ ؟ خیلی خیلی مرسی‌ میشم اگه راهنمایی کنید...با آرزوی موفقیت برای همتون
سلام سحر جان. شما رنک در آمریکا منظورتون هست؟ رشته شما در زیرگروه Enviromental Engineering هست یا در زیرگروه مدیریت؟

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

14-12-2011, 01:11 PM
(14-12-2011, 09:16 AM)Sahar.k نوشته: سلام ...من یه سوال دارم اگه کسی‌ از دوستان اطلاعاتی‌ داره بتونه کمکم کنه ممنون میشم..من واسه رشته ...PHD environmental management دنبال دانشگاه هستم رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰...و اینکه واسه دکترا بخوام اقدام کنم از نظر ویزا مشکلی‌ پیش نمیاد که پذیرشم از دانشگاه‌های با رنک بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ِ ؟ خیلی خیلی مرسی‌ میشم اگه راهنمایی کنید...با آرزوی موفقیت برای همتون

سلام دوست عزيز

ببين براي ويزا گرفتن براي آمريكا خيلي فاكتورها دخيل هستند. از جمله رشته شما - رنك دانشگاه - مقطع تحصيلي و .....

خيلي از بچه ها از رنك هاي مشابه رفتن و مشكلي نداشتن

به نظر من ذهنتون رو مشغول اين بحث ها نكنين بهتره

موفق باشين

نقل قول  

آفلاین Sahar.k
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-12-2011, 01:22 PM
(14-12-2011, 01:03 PM)Pejman نوشته: سلام سحر جان. شما رنک در آمریکا منظورتون هست؟ رشته شما در زیرگروه Enviromental Engineering هست یا در زیرگروه مدیریت؟

سلام...مرسی‌ که جواب دادین...نه مهندسی‌ نیست رشتم از رشته‌های ساینس محسوب می‌شه..والا من خودم رنک دانشگاه واسم مهم نیست ولی‌ وقتی اینجا خوندم سوالات بچه‌ها رو به این نتیجه رسیدم که از هر دانشگاه اگه پذیرش بگیرم ممکن بعدن تو سفارت واسه ویزا ایراد بگیرن بگن چرا دانشگاهت معروف نیس..واسه همین از بابک جان سوال کردم گفتن رنک ۱۰۰ تا ۲۰۰ احتمال پذیرش گرفتنم بیشتره... با توجه به اینکه معدل لیسانسم پایین هستش( معدل فوقم خوب ولی‌ گویا لیسانس براشون مهمتره اینجور که خوندم اینجا )...نمیدونم رنک تو آمریکا منظورشون بوده فک کنم مطمئن نیستم..
..

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »