عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2015, 06:50 PM
(23-01-2015, 02:36 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از سوالات اپلیکیش فرمی که من پر کردم این بود که آیا توانایی آکدمیک شما با معدلتان سنجیده میشود؟
من در پاسخ بله زدم. امکانش هست دوباره به بخش ادمیشن ایمیل بزنم و بگم می خوام جواب یکی از سوالات را تغییر بدهم؟

سلام
چی جایگزینش میخواهید بکنید که ارزش دار تر باشه؟مقاله داشتید. اختراع یا کاری که نشون بده معدل توانمندی شما رو به غلط نشون میده؟ 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2015, 07:52 PM
(23-01-2015, 02:36 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از سوالات اپلیکیش فرمی که من پر کردم این بود که آیا توانایی آکدمیک شما با معدلتان سنجیده میشود؟
من در پاسخ بله زدم. امکانش هست دوباره به بخش ادمیشن ایمیل بزنم و بگم می خوام جواب یکی از سوالات را تغییر بدهم؟

سلام
با همون ایمیلی که اپلای کردی ایمیل بزن و مشخصات کاملت بده. مطمئن باش که می تونند عوض بکنند. حالا اگر خواستند تغییر می دهند نخواهند هم بهتون می گویند. البته موضوع مهمی هم نیست که بخواهید خیلی دنبال عوض کردنش باشید. مشخص کسی که معدلش پایین میزنه نه و کسی که بالاست می زنه بله. 
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-01-2015, 07:54 PM
(23-01-2015, 06:50 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
چی جایگزینش میخواهید بکنید که ارزش دار تر باشه؟مقاله داشتید. اختراع یا کاری که نشون بده معدل توانمندی شما رو به غلط نشون میده؟ 

بله مقاله دارم و سابقه پژوهشی ام دارم. بیشتر نگران معدل لیسانسم هستم.

(23-01-2015, 07:52 PM)'فرید' نوشته:
سلام
با همون ایمیلی که اپلای کردی ایمیل بزن و مشخصات کاملت بده. مطمئن باش که می تونند عوض بکنند. حالا اگر خواستند تغییر می دهند نخواهند هم بهتون می گویند. البته موضوع مهمی هم نیست که بخواهید خیلی دنبال عوض کردنش باشید. مشخص کسی که معدلش پایین میزنه نه و کسی که بالاست می زنه بله.

ممنونم. من موقع پر کردن اپلیکیشن اصلا حواسم نبود که می تونم معدل لیسانسم را توجیه کنم بعد سابمیت کردن متوجه شدم. اگه موضوع مهمی نیست و تاثیر زیادی نداره که خب می تونم بیخیال بشم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-01-2015, 12:23 AM
(23-01-2015, 07:54 PM)'atefeh_J' نوشته:
 بله مقاله دارم و سابقه پژوهشی ام دارم. بیشتر نگران معدل لیسانسم هستم.
ممنونم. من موقع پر کردن اپلیکیشن اصلا حواسم نبود که می تونم معدل لیسانسم را توجیه کنم بعد سابمیت کردن متوجه شدم. اگه موضوع مهمی نیست و تاثیر زیادی نداره که خب می تونم بیخیال بشم

سلام
سوالاتی که به اینصورت پرسیده میشن خیلی تاثیر گذار نیستند. اگر نامه انگیزش دارید اون رو به خوبی بنویسید که این ضعف پوشش داده شه. حقیقتش اینه که معدل لیسانس از ارکان اصلی پذیرش هست اما اینطور نیست که نشه جبرانش کرد. مخصوصا میتونید به همون مقاله اشاره کنید که اگر من توانمند نبودم مقاله ایی پابلیش نمیشد.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-01-2015, 01:29 PM
تو فرمی که دارم پر می کنم اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خواسته شده، با توجه به اینکه هنوز پاسپورتم آماده نیست من گزینه ID card انتخاب کردم. برای هر نوع مدرک شناسایی چهار تا فیلد با عنوان های Issue date، Expiry Date، Place of Issue، Issuing Authority  باید پر بشن. 
به نظرتون اطلاعات شناسنامه رو وارد کنم یا کارت ملی؟ مشکلم اینه که شناسنامه که تاریخ انقضا روش نداره و برای کارت ملی تاریخ صدور روش نخورده. Issuing Authrity باید چی بنویسم؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
25-01-2015, 04:09 PM
این اطلاعات در اصل برای گذرنامه هستند ولی اگر آماده نیست فعلا چاره ای نیست که با همین کارت ملی ثبت نام کنید. کارت های قدیمی دارای اعتبار 10 ساله بودند و اگر کارت ملی بین سال های 80 تا 83 صادر شده باشه اونها رو تا پایان سال 94 تمدید کردن. اگر غیر از این هست می تونید علی الحساب تاریخ انقضا رو 10 سال بعد از تاریخ صدور بزنید.

محل صدور رو بهتره Iran، و نهاد صادر کننده رو هم Government of Iran بنویسید (هر چند خیلی جزئی اش سازمان ثبت احول ایران میشه ولی منظور این هست که بدونند مدارک شناسایی شما توسط چه کشوری صادر شده برای مقاصد ویزا).

بعد از صدور گذرنامه می تونید درخواست به روز سازی اطلاعات رو بدین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
Smile  25-01-2015, 06:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-01-2015, 06:21 PM توسط ahmadpashaei.)
(25-01-2015, 01:29 PM)'butterfly' نوشته: تو فرمی که دارم پر می کنم اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خواسته شده، با توجه به اینکه هنوز پاسپورتم آماده نیست من گزینه ID card انتخاب کردم. برای هر نوع مدرک شناسایی چهار تا فیلد با عنوان های Issue date، Expiry Date، Place of Issue، Issuing Authority  باید پر بشن. 
به نظرتون اطلاعات شناسنامه رو وارد کنم یا کارت ملی؟ مشکلم اینه که شناسنامه که تاریخ انقضا روش نداره و برای کارت ملی تاریخ صدور روش نخورده. Issuing Authrity باید چی بنویسم؟

علاوه بر توضیحات M1KE عزیز بد نیست ارگان صادر کننده رو اینجوری بنویسید: 
حالا اگر جا بود و لازم بود میتونی  اسم سازمانم بنویسی که بعد از خط فاصله آوردم
Issuing Authority: I.R.Iran, Ministry of Interior -National Organization for Civil Registration
Place of Issue: Tehran
تاریخهام که پشت کارت نوشته شده و احیانا اگر خواستین میتونید از این لینک به میلادی تبدیل کنید.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-02-2015, 10:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2015, 10:53 PM توسط atefeh_J.)
 با سلام
دانشگاه کارلتون از آن دسته دانشگاه هاست که قبل از ورود و پر کردن اپلیکیشن فرم، یک فرم باید پر کنید که ریز نمراتی که بدرد رشته مورد نظرتان را می خورد و به اضافه نمره جی آر ای و نمره آیلتس را باید پر کنید. بر حسب نمرات و نمره های زبان در خواست شما بررسی می شود و اگر ریکویارمنت ها را داشتید آن وقت به شما یوزر و پسورد برای پر کردن اپلیکیشن فرم می دهند.
 due to funding restrictions, we can take very few international students (seriously like one per year), and therefore we put very high requirements at the pre-screen stage to avoid wasting applicants' time and money.
 به نظر من اگه همه دانشکاه ها همین جالت بودند بسیار عالی می شد چون به قول خودشان در وقت و هزینه درخواست کننده ها صرفه جویی می شد که واقعا دو نکته بسیار مهم در فرایند پذیرش است.
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2015, 12:16 PM
سلام دوستان
وقت همگی بخیر و شادی
برای آپلود کردن مدارک تمام فیلدها رو باید در یک زمان پرکنیم و کل مدارک آپلود کنیم یا میشه پروفایل ایجاد کرد و بعضی مدارک رو بعدا آپلود کرد؟؟
برای پلی تکنیک میلان میخوام اپلای کنمیکی از مدارکم چندروز دیگه اماده میشه خواستم ببینم میشه اون رو بعدا آپلود کنم؟؟
با سپاس از همه 
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-02-2015, 01:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2015, 02:21 PM توسط Glee.)
(22-02-2015, 12:16 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
وقت همگی بخیر و شادی
برای آپلود کردن مدارک تمام فیلدها رو باید در یک زمان پرکنیم و کل مدارک آپلود کنیم یا میشه پروفایل ایجاد کرد و بعضی مدارک رو بعدا آپلود کرد؟؟
برای پلی تکنیک میلان میخوام اپلای کنمیکی از مدارکم چندروز دیگه اماده میشه خواستم ببینم میشه اون رو بعدا آپلود کنم؟؟
با سپاس از همه 

سلام
به صورت خاص در مورد میلان نمیدونم. ولی برای دانشگاههای مختلف ممکنه هر یک از این دو حالت صادق باشه. معمولا در صفحه ی Log in (یا FAQ و Application process) این توضیحات داده میشه!!! اکثرا هم به این حالت هستن که شما میتونید تا جایی که پر کردید رو ذخیره کنید و بعد دوباره به اپلیکیشنتون رجوع کنید تا زمان سابمیت نهایی.
میتونید به صورت امتحانی وارد پروفایل اپلیکیشنتون بشید و ببینید که گزینه  Save(& continue رو داره یا نه فقط گزینه Submit داره!
راه نهایی هم اینکه از خود کوردینیتور بپرسید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 32 بعدی »