عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
بهترین روش تقویت مهارت Listening

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بهترین روش تقویت مهارت Listening
آفلاین abbasss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-02-2015, 04:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2017, 07:22 PM توسط MaMi.)
سلام
احتمالا شما هم با این جمله که بهترین روش برای صحبت کردن روان، تقویت شنیداری و رسیدن به بلوغ شنیداری است رسیده اید
من در حال تمرین مکالمه هستم و حتی در کلاس های مکالمه هم شرکت کردم ولی دوست دارم علاوه بر مطالبی که در کلاس یاد میگیرم تمرینهایی هم انجام دهم و تصمیم به تقویت شنیداری دارم
به نظرتون بهترین راه برای تقویت شنیداری چیه؟ 
ممنون میشم در این رابطه بحث کنید
سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-02-2015, 05:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2015, 05:13 PM توسط Andre.)
(19-02-2015, 04:51 PM)'abbasss' نوشته: سلام
احتمالا شما هم با این جمله که بهترین روش برای صحبت کردن روان، تقویت شنیداری و رسیدن به بلوغ شنیداری است رسیده اید
من در حال تمرین مکالمه هستم و حتی در کلاس های مکالمه هم شرکت کردم ولی دوست دارم علاوه بر مطالبی که در کلاس یاد میگیرم تمرینهایی هم انجام دهم و تصمیم به تقویت شنیداری دارم
به نظرتون بهترین راه برای تقویت شنیداری چیه؟ 
ممنون میشم در این رابطه بحث کنید
سپاسگزارم

اول به سوالتون پاسخ میدم و سپس مطالبی رو عنوان می‌کنم. در این مرحله از کتاب داستان های صوتی، پادکستها و هر گونه فایلی که همراه یک نسخه نوشتاری باشه واستون مناسبه. می‌تونید ابتدا گوش کنید و جملاتی رو یادداشت کنید و سپس یادداشتهای خود را با فایلی های نوشتاری مقایسه کنید. در طول زمان متوجه اشتباهات خود میشید و این مهارت در شما افزایش پیدا خواهد کرد.
به طور کلی، بهترین راه اینه که خودتون رو عادت به انگلیسی و یا هر زبان دیگری که کار می‌کنید بدهید. اگر من و شما به ژاپن سفر کنیم و بخواهیم ژاپنی یاد بگیریم و در کلاس ژاپنی آنجا شرکت کنیم با سرعت بیشتری یاد میگیریم تا افرادی که در کشور ما ژاپنی یاد می‌گیرند (نه لزوماً). این مسأله به این دلیل است که شما از یادگیرتون استفاده عملی می‌کنید و برای انجام نیازهای روزمره ازشون کمک می‌گیرد. این مسأله سرعت و کیفت بیشتری به فرآیند یادگیری میده.
حال برگردیم به همان انلگیسی. اگر شما بتونید در هر سطحی که هستید با دوستانتون که می‌تونن همان همکلاسی هاتون باشن در خارج از کلاس به مکالمه بپردازید و همزمان به برنامه هایی صوتی و یا تصویری به زبان انگلیسی گوش کنید،می‌تونید این مهارت رو  افزایش بدهید. بعلاوه با خواندن مطالب انگلیسی در وبسایتها مختلف با موضوعات مختلف می‌تونید نه تنها دامنه لغات خود را افزایش بدهید، بلکه از الگو ها و ساختارهای موجود را نیز در کلام و نوشتار خود استفاده کنید. صد البته این کار در مرحله ابتدایی بسیار مشکل است ولی به هر صورت این موضوع را گوشه‌ای از ذهن داشته باشید. توجه داشته باشید که یادگیری زبان انگلسیسی فقط زمان میبره و این شمایید که مشخص میکنید که چقدر زمان نیاز دارید و این اصلی ترین دلیلی است که بعضی ها با سرعت بیشتری و بعضی ها با ملایمت این زبان رو فرا میگیرند.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2015, 06:19 PM
(19-02-2015, 05:04 PM)'Andre' نوشته:
اول به سوالتون پاسخ میدم و سپس مطالبی رو عنوان می‌کنم. در این مرحله از کتاب داستان های صوتی، پادکستها و هر گونه فایلی که همراه یک نسخه نوشتاری باشه واستون مناسبه. می‌تونید ابتدا گوش کنید و جملاتی رو یادداشت کنید و سپس یادداشتهای خود را با فایلی های نوشتاری مقایسه کنید. در طول زمان متوجه اشتباهات خود میشید و این مهارت در شما افزایش پیدا خواهد کرد.
به طور کلی، بهترین راه اینه که خودتون رو عادت به انگلیسی و یا هر زبان دیگری که کار می‌کنید بدهید. اگر من و شما به ژاپن سفر کنیم و بخواهیم ژاپنی یاد بگیریم و در کلاس ژاپنی آنجا شرکت کنیم با سرعت بیشتری یاد میگیریم تا افرادی که در کشور ما ژاپنی یاد می‌گیرند (نه لزوماً). این مسأله به این دلیل است که شما از یادگیرتون استفاده عملی می‌کنید و برای انجام نیازهای روزمره ازشون کمک می‌گیرد. این مسأله سرعت و کیفت بیشتری به فرآیند یادگیری میده.
حال برگردیم به همان انلگیسی. اگر شما بتونید در هر سطحی که هستید با دوستانتون که می‌تونن همان همکلاسی هاتون باشن در خارج از کلاس به مکالمه بپردازید و همزمان به برنامه هایی صوتی و یا تصویری به زبان انگلیسی گوش کنید،می‌تونید این مهارت رو  افزایش بدهید. بعلاوه با خواندن مطالب انگلیسی در وبسایتها مختلف با موضوعات مختلف می‌تونید نه تنها دامنه لغات خود را افزایش بدهید، بلکه از الگو ها و ساختارهای موجود را نیز در کلام و نوشتار خود استفاده کنید. صد البته این کار در مرحله ابتدایی بسیار مشکل است ولی به هر صورت این موضوع را گوشه‌ای از ذهن داشته باشید. توجه داشته باشید که یادگیری زبان انگلسیسی فقط زمان میبره و این شمایید که مشخص میکنید که چقدر زمان نیاز دارید و این اصلی ترین دلیلی است که بعضی ها با سرعت بیشتری و بعضی ها با ملایمت این زبان رو فرا میگیرند.
ممنون از پاسختون
یه مشکل که من دارم اینه، جمله ای رو گوش میدم کامل هم متوجه میشم ولی نمیتونم همون جمله رو تکرار کنم و فراموش میکنم چه کلماتی رو استفاده کرده و یا کلمات تو ذهنم هست ولی نمیتونم جمله بندی کنم ...
به نظرتون برای تقویت این مهارت چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-02-2015, 08:53 PM
(19-02-2015, 06:19 PM)'abbasss' نوشته: ممنون از پاسختون
یه مشکل که من دارم اینه، جمله ای رو گوش میدم کامل هم متوجه میشم ولی نمیتونم همون جمله رو تکرار کنم و فراموش میکنم چه کلماتی رو استفاده کرده و یا کلمات تو ذهنم هست ولی نمیتونم جمله بندی کنم ...
به نظرتون برای تقویت این مهارت چکار کنم؟

سلام دوست عزیز
زبان انگلیسی یک زبان بیگانه است و این کاملا طبیعیه که تا زمانیکه تو محیط کاملا انگلیسی نباشید همتهنگی بین مهارتهای مختلف سخت برقرار بشه برای رفع این مشکل تون یک فیلم رو با هدفون گوش کنید رو یک جمله تمرکز کنید اقدر این جمله رو تکرار و و پخش کنید تا تک تک کلمات رو کاملا متوجه شوید و دیالوگ را حفظ کنید 
با تکرار این تمرین مهرات لیسنینگ شما تقویت میشه و قابلیت به خاطر سپاری کلمات هم 
ضمن اینکه حفظ کردن دیالوگ فیلم ها تو اسپیکینگ خیلی مفیده
من خودم با اینروش هم اسپیکینگم رو 7.5 شدم هم لیسنیگ رو خوب زدم
شاد و پیروز باشید.
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-02-2015, 02:17 PM
با سلام
یکی از راه های دیگه واسه تقویت لیسنینگ استفاده از پادکست هایی هستند که اسکریپت همراهشونه.
اگر از گوشی با سیستم عامل اندروید استفاده می کیند می تونید از نرم افزار پادکست بریتیش کانسل استفاده کنید که در هر جلسه یه پاد کست تقریبا 30 دقیقه ای دارید که اسکریپتش هم نوشته شده.
در جریان استفاده از این پادکست ها برای شروع اول یک دقیقه ی اول رو گوش بدید و بعد اسکریپت رو چک کنید و دوباره گوش بدید تا این که کاملا روان بشید و بتونید تقریبا همه ی کلمات رو تشخیص بدید.
علت تأکید بر تشخیص کلمات این هست که گوش تون برای شنیدن همین کلمات در دایلوگ های دایگه آماده باشه.
شاید یک کلمه در یک جایی کمکی باشه و توجه بهش زیاد مهم نباشه اما در جای دیگه مهم بشه و تشخیص ندادنش باعث بشه کلا مفهوم رو از دست بدید.
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-02-2015, 02:50 PM
ممنون، برای درک شنیداری چه پیشنهادی دارید؟
آیا با همین تمرین و تکرار در نهایت به نتیجه دلخواه میرسیم؟ (مطمئن هستم به نتیجه میرسم ولی ممکنه با راهکارهای ساده ای که شما پیشنهاد میکنید زودتر بتونم به نتیجه برسم)
یا بهتر بپرسم، من وقتی جمله ای رو گوش میدم لغت به لغت معانی رو میدونم ولی باید کلمات رو کنار هم بزارم بعد متوجه منظور گوینده بشم... مثلا فرض کنید طرف مقابل به من میگه: you look angri, What's it... موقع صحبت نمیفهمم چی گفته ولی باید 10 ثانیه بهم فرصت بده تجزیه تحلیل کنم بعد جوابش رو بدم ( 80 درصد مواقع هم باید به فارسی فکر کنم)
سپاسگزارم

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-02-2015, 03:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2015, 03:37 PM توسط Glee.)
(23-02-2015, 02:50 PM)'abbasss' نوشته: ممنون، برای درک شنیداری چه پیشنهادی دارید؟
آیا با همین تمرین و تکرار در نهایت به نتیجه دلخواه میرسیم؟ (مطمئن هستم به نتیجه میرسم ولی ممکنه با راهکارهای ساده ای که شما پیشنهاد میکنید زودتر بتونم به نتیجه برسم)
یا بهتر بپرسم، من وقتی جمله ای رو گوش میدم لغت به لغت معانی رو میدونم ولی باید کلمات رو کنار هم بزارم بعد متوجه منظور گوینده بشم... مثلا فرض کنید طرف مقابل به من میگه: you look angri, What's it... موقع صحبت نمیفهمم چی گفته ولی باید 10 ثانیه بهم فرصت بده تجزیه تحلیل کنم بعد جوابش رو بدم ( 80 درصد مواقع هم باید به فارسی فکر کنم)
سپاسگزارم

سلام
غالب افراد در مراحل ابتدایی لیسینینگ نیاز به زمان برای تجزیه و تحلیل شنیده ها دارن، ولی به مرور با همین روش تمرین و تکرار پیوسته این زمان هم کمتر میشه!
- در مرحله اول بدون اینکه پاوس کنید، به طور کامل (یک یا دوبار) به پادکست گوش بدید. نگران متوجه شدن و نشدن هم نباشید و خودتون رو درگیر تک تک کلمات و یا جملات نکنید. به عبارتی سعیتون بر این باشه که کلیت مطلب رو درک کنید نه جزئیات.
- در مرحله دوم، سعی کنید بعد از هر جمله پاوس کنید و اگر تونستید تکرار کنید. تو این مرحله، بیشتر به جزئیات توجه داشته باشید.
- به ترنسکریپت فایل مراجعه کنید و مطلب رو مرور کنید. (و مراجعه به دیکشنری در صورت نیاز)
-در مرحله چهارم میتونید همزمان با این اینکه ترنسکریپت مقابلتون هست و متن رو دنبال میکنید، به پادکست گوش بدید.
-به صورت کامل و بدون ترنسکریپت به پادکست گوش بدید. و در صورت نیاز میتونید وقفه هم داشته باشید.
- نوشتن شنیده ها هم (به ویژه در مرحله دوم) میتونه بسیار کمک کننده باشه.
البته هر کس به تناسب سطح زبانش ممکن هست چند مرحله رو اسکیپ کنه...ولی اگر ابتدای کار هستید، من پیشنهاد میکنم وقت بیشتری بذارید و سطحی رد نشید. و حتی اگه تونستید تکرارهای بیشتری هم برای هر مرحله داشته باشید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

23-02-2015, 03:43 PM
(23-02-2015, 03:36 PM)'ftn' نوشته:
سلام
غالب افراد در مراحل ابتدایی لیسینینگ نیاز به زمان برای تجزیه و تحلیل شنیده ها دارن، ولی به مرور با همین روش تمرین و تکرار پیوسته این زمان هم کمتر میشه!
- در مرحله اول بدون اینکه پاوس کنید، به طور کامل (یک یا دوبار) به پادکست گوش بدید. نگران متوجه شدن و نشدن هم نباشید و خودتون رو درگیر تک تک کلمات و یا جملات نکنید. به عبارتی سعیتون بر این باشه که کلیت مطلب رو درک کنید نه جزئیات.
- در مرحله دوم، سعی کنید بعد از هر جمله پاوس کنید و اگر تونستید تکرار کنید. تو این مرحله، بیشتر به جزئیات توجه داشته باشید.
- به ترنسکریپت فایل مراجعه کنید و مطلب رو مرور کنید. (و مراجعه به دیکشنری در صورت نیاز)
-در مرحله چهارم میتونید همزمان با این اینکه ترنسکریپت مقابلتون هست و متن رو دنبال میکنید، به پادکست گوش بدید.
-به صورت کامل و بدون ترنسکریپت به پادکست گوش بدید. و در صورت نیاز میتونید وقفه هم داشته باشید.
- نوشتن شنیده ها هم (به ویژه در مرحله دوم) میتونه بسیار کمک کننده باشه.
البته هر کس به تناسب سطح زبانش ممکن هست چند مرحله رو اسکیپ کنه...ولی اگر ابتدای کار هستید، من پیشنهاد میکنم وقت بیشتری بذارید و سطحی رد نشید. و حتی اگه تونستید تکرارهای بیشتری هم برای هر مرحله داشته باشید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]

ممنون، به همین شیوه ای که شما فرمودید عمل میکنم.
به نظرتون میشه برای از تصویرسازی ذهنی برای درک بهتر و بیشتر و همچنین یادسپاری بهتر استفاده کرد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین persevere
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-02-2015, 10:49 PM
(23-02-2015, 03:43 PM)'abbasss' نوشته:
ممنون، به همین شیوه ای که شما فرمودید عمل میکنم.
به نظرتون میشه برای از تصویرسازی ذهنی برای درک بهتر و بیشتر و همچنین یادسپاری بهتر استفاده کرد؟
با تشکر

سلام شما میتوانید از این وبسایت هم استفاده کنید. اگه امتحان آیلتس شرکت میکنید منبع بسیار عالی هست. البته لینک های دیگه هم میتونید از همین سایت پیدا کنید.
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین shapol46
**
نقل قول

29-08-2017, 08:55 PM
سلام دوستان
کسی audioی کتاب The broken shore رو داره لطفا برام بفرسته. یا هر کتاب دیگه ای با اکسنت استرالیایی که البته داستانش قشنگ باشه. 
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »