عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-01-2015, 07:05 PM
(17-01-2015, 01:48 AM)'soheila62' نوشته: سلام 
لیسانس شیمی محض از دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس شیمی معدنی از دانشگاه شریف می باشم. معدل لیسانس 14 و معدل ارشدم 16.50 است. با توجه به سابقه کار 4 ساله به عنوان محقق در قسمت تحقیق و توسعه صنایع شیمی ساختمان و ارائه چندین محصول دانش بنیان و شرکت در همایش های داخلی و چاپ مقاله و ارائه پوستر و در نهایت برگزیده شدن محصولات صنعتی که فرموله نمودم در جشنواره های معتبر داخلی  تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در یکی از دانشگاههای آلمان را دارم که امکان دریافت فاند نیز وجود داشته باشد. ielts:5.5 که مجدد می خواهم امتحان بدهم. خواهشمندم مرا راهنمایی کنید.

دروود بر شما.

شانس شما هم متوسطه، در کل اگر تونسته باشید مقاله های خوبی در اون موسسات تحقیقاتی که کار میکردید منتشر کنید شانستون رو بالا میبره و اگر در رزومه بهشون اشاره کنید مسلماً استادها استقبال خواهند کرد. در کل شما شانس داری اما نمیشه دقیق گفت بورست قطعی اس یا خیر برای اینکه نظر نهایی رو استاد یا کمیته بررسی میده. اما به لحاظ رشته شما المان گزینه خوبی است بنابراین توصیه میکنم اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین koorosh0026
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2015, 09:07 PM
با سلام
می خواستم بدونم شانس اینکه برای دکتری در یک داشگاه خوب اپلای کنم رو دارم یا خیر ...
- لیسانس معماری با معدل 15/98 غیرانتفاعی
- کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه آزاد قروین با معدل 16/13
- پژوهش
* یک همایش ملی *  3 علمی پژوهشی* یک علمی ترویجی * 2 کنفرانس بین المللی * همکاری در تالیف و ترجمه یک کتاب
- یک سال و نیم سابقه تدریس
- مدرک زبان انگلیسی ندارم.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

21-01-2015, 09:23 PM
با سلام . از طرف یکی از دوستان میپرسم

دانشگاه کارشناسی : دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران ، مجازی
معدل کارشناسی : 18.86 و معدل مقطع کاردانی : 13.94
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی : مدیریت هتلداری ، رشته کاردانی : فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدرک کارشناسی ارشد(دارم یا ندارم) : ترم آخر ارشد هستم .
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید
تعداد مقالات : فعلا یک مقاله به همراه استادم در همایش ملی گردشگری الکترونیکی دارم .
تعداد توصیه نامه : به میزان کافی می توانم داشته باشم . چون کلاً دانشجوی فعالی در دانشگاه بوده ام .
سابقه کار : 2 سال و 6 ماه
سابقه دریافت بورس : خیر
تالیف و یا ترجمه کتاب : خیر
نمره زبان : هنوز دریافت نکردم ولی قصد دارم تا قبل از پایان تابستان امسال مدرک تافل را با نمره خوب بگیرم .
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست: .
متاسفانه دوره ی من آموزش محور هستش و من نمی دونم که آیا امکان دکتری برام هست یا نه ؟
اما این سوال رو هم از شما داشتم که اگه نتونم دکتری پذیرش بگیرم ، آیا امکان خوندن فوق لیسانس با بورس برام وجود داره ؟
چون به هیچ عنوان شرایط پرداخت شهریه های به این زیادی رو ندارم .
و در آخر اینکه من متاهل هستم و 30 ساله .
ممنونم از پاسخگویی شما
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-01-2015, 10:35 PM
(21-01-2015, 09:23 PM)'artash' نوشته: با سلام . از طرف یکی از دوستان میپرسم
دانشگاه کارشناسی : دانشگاه علمی کاربردی
دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران ، مجازی
معدل کارشناسی : 18.86 و معدل مقطع کاردانی : 13.94
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی : مدیریت هتلداری ، رشته کاردانی : فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدرک کارشناسی ارشد(دارم یا ندارم) : ترم آخر ارشد هستم .
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید
تعداد مقالات : فعلا یک مقاله به همراه استادم در همایش ملی گردشگری الکترونیکی دارم .
تعداد توصیه نامه : به میزان کافی می توانم داشته باشم . چون کلاً دانشجوی فعالی در دانشگاه بوده ام .
سابقه کار : 2 سال و 6 ماه
سابقه دریافت بورس : خیر
تالیف و یا ترجمه کتاب : خیر
نمره زبان : هنوز دریافت نکردم ولی قصد دارم تا قبل از پایان تابستان امسال مدرک تافل را با نمره خوب بگیرم .
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست: .
متاسفانه دوره ی من آموزش محور هستش و من نمی دونم که آیا امکان دکتری برام هست یا نه ؟
اما این سوال رو هم از شما داشتم که اگه نتونم دکتری پذیرش بگیرم ، آیا امکان خوندن فوق لیسانس با بورس برام وجود داره ؟
چون به هیچ عنوان شرایط پرداخت شهریه های به این زیادی رو ندارم .
و در آخر اینکه من متاهل هستم و 30 ساله .
ممنونم از پاسخگویی شما

سلام
اگر نظر من را بخواهید با توجه به تفاوت رشته های تحصیلی ایشان در مقاطع تحصیلی مختلف شانس بورس دکتری خیلی برای ایشان کم می شود و بهتر از بنده اطلاع دارید که بدون پایانامه بیشتر دانشگاه ها ایشان را ارزیابی نمی کنند
پیشنهاد من مستر دوم اپلای کردن هست ولی بنظر شخصی من با توجه به متاهل بودن و شانس ناچیز بورس مستر شدن اگر شرایط مالی ایده عالی ندارند دکتری داخل شاید اینده بهتری داشته باشد برای این دوست بزرگوار
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

21-01-2015, 11:27 PM
(21-01-2015, 09:07 PM)'koorosh0026' نوشته: با سلام
می خواستم بدونم شانس اینکه برای دکتری در یک داشگاه خوب اپلای کنم رو دارم یا خیر ...
- لیسانس معماری با معدل 15/98 غیرانتفاعی
- کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه آزاد قروین با معدل 16/13
- پژوهش
* یک همایش ملی *  3 علمی پژوهشی* یک علمی ترویجی * 2 کنفرانس بین المللی * همکاری در تالیف و ترجمه یک کتاب
- یک سال و نیم سابقه تدریس
- مدرک زبان انگلیسی ندارم.

دروود بر شما.

به نظرم شانست مناسبه اما اگر مستحضر باشید دوره های دکتری معماری به انگلیسی در المان خیلی کم پیدا میشه. البته بهتره وقت بذاری و دانشگاهها رو بگردی البته از طریق سایت www.daad.de/en هم میتونی جستجو کنی. بعد هم با استادها مکاتبه داشته باشی که ببینی دانشجو دکتری نیاز دارن یا خیر. در کل من به شما کشورهای ایتالیا و اسپانیا و اتریش رو هم پیشنهاد میکنم.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین koorosh0026
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2015, 11:50 PM
بسیار ممنون از پاسختون ... بیشتر از همه دنبال اینم بتونم تو یه دانشگاه خوب همراه با فاند اپلای کنم .... زبان آلمانی هم موردی نداره یاد می گیرم .... ممنون میشم اگه کمکم کنید چطور باید در این سایت نیازهای دانشگاه هارو جستجو کنم ...
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-01-2015, 11:59 AM
(21-01-2015, 11:50 PM)'koorosh0026' نوشته: بسیار ممنون از پاسختون ... بیشتر از همه دنبال اینم بتونم تو یه دانشگاه خوب همراه با فاند اپلای کنم .... زبان آلمانی هم موردی نداره یاد می گیرم .... ممنون میشم اگه کمکم کنید چطور باید در این سایت نیازهای دانشگاه هارو جستجو کنم ...

پیدا کردن دانشگاه و استاد براساس سایتی که بهتون اشاره کردم براساس رشته بگردید و خیلی راحت پیدا کنید. در خصوص فاند هم بسته به نظر استاد داره که بودجه اش فراهم باشه یا خیر. این موارد رو هم میتونی بعد از گرفتن جوابی مثبت از استادت بخوای.
نقل قول  

آفلاین mahdis poo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2015, 12:25 PM
سلام
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه تهران جنوب معدل 16:80
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی علوم تحقیقات تهران معدل 16:50 ) البته هنوز نمره پایان نامه ام مونده ( رتبه کنکور آزاد تو مقطع فوق لیسانسم 3 شد .
کتاب در زمینه بانکداری به کمک پدرم نوشتم
مقاله هم داخلی دارم ، برای isi هم 2تا مقاله در حال نوشتن دارم
24 سالمه ،، مدرک زبان ندارم اما زبانم در سطح بالایی هست
می خوام برای phd از ایران برم ،، اما واقعا نمی دونم کجا برم ،، یکی از گزینه هام آلمان هست
اول یه راهنمایی کنید در خصوص هزینه زندگی و نحوه پذیرش و هزینه تحصیل دکتری
بعدم اینکه باید همون رشته ی مدیریت بازرگانی باشه phd ? نمی تونم تو رشته مدیریت منابع انسانی hrm ،ادامه تحصیل بدم ؟
من واقعا اطلاعاتم خیلی کمه ،، آشنا هم ندارم که برای تحصیل رفته باشه و کمکم کنه ،،
شما کمکم کنید ممنون می شم Smile
نقل قول  

آفلاین marco_moteratzi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-02-2015, 08:07 PM
سلام من کارشناس معماری معدل 15.85 کارشناس ارشد شهرسازی معدل 16.70 و 2.5 سال سابقه تدریس تو چند تا دانشگاه فارغ اتحصیل علوم و تحقیقات در شهرستان به همراه دو مقاله isi و چند تاهمایش و یک طرح پژوهشی به عنوان مجری یک لوحه مسابقه طراحی کشوری در دست اقدام برای دکترا شهرسازی آلمان چه قدر شانس پذیرش هست ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-02-2015, 11:23 PM
(01-02-2015, 12:25 PM)'mahdis poo' نوشته: سلام
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه تهران جنوب معدل 16:80
فوق لیسانس مدیریت بازرگانی علوم تحقیقات تهران معدل 16:50 ) البته هنوز نمره پایان نامه ام مونده ( رتبه کنکور آزاد تو مقطع فوق لیسانسم 3 شد .
کتاب در زمینه بانکداری به کمک پدرم نوشتم
مقاله هم داخلی دارم ، برای isi هم 2تا مقاله در حال نوشتن دارم
24 سالمه ،، مدرک زبان ندارم اما زبانم در سطح بالایی هست
می خوام برای phd از ایران برم ،، اما واقعا نمی دونم کجا برم ،، یکی از گزینه هام آلمان هست
اول یه راهنمایی کنید در خصوص هزینه زندگی و نحوه پذیرش و هزینه تحصیل دکتری
بعدم اینکه باید همون رشته ی مدیریت بازرگانی باشه phd ? نمی تونم تو رشته مدیریت منابع انسانی hrm ،ادامه تحصیل بدم ؟
من واقعا اطلاعاتم خیلی کمه ،، آشنا هم ندارم که برای تحصیل رفته باشه و کمکم کنه ،،
شما کمکم کنید ممنون می شم Smile

درود بر شمادر نگاه اول شانس داری اما باز هم باید نمره GRE - GMAT  داشته باشی‌ اگر واسه دانشگاههای خوب بخوای.اما اگر بتونی‌ مقالات خارجی‌ چاپ کنی شانست بیشتر می‌شه. واسه پذیرش منابع انسانی‌ مشکلی‌ نیست فقط واسعش باید پروپزال بنویسی‌
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 65 بعدی »