عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Lidia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2015, 04:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2015, 04:46 PM توسط Lidia.)
سلام
من ١٧ سالمه مقطع پيش دانشگاهي معدل سال سومم هم ١٦/٩٦ رشته رياضي و ميخواستم در دانشگاه معماري يا عمران بخونم
من ميخواستم بدونم كه امكان اين هست كه بتونم بورس تحصيلي دانشگاه كره رو بگيرم؟اگه هست بايد چه شرايطي داشته باشم
اگرم امكانش نيست چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد
يعني مثلا كنكور و با رتبه ي دو رقمي بگذرونم و وارد دانشگاه بشم و معدل بالا بگيرم بعد ميتونم بورسيه بگيرمم؟
نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-02-2015, 11:06 PM
سلام گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های کره یا گرفتن بورس تحصیلی دولت کره جنوبی با داشتن مدرگ دیپلم کار راحتی نیست! به طور کلی هر چی مقطع تحصیلی شما بالاتر بره خب شانس موفقیتتون بالاتر می ره اگه می خواهید با مدرک دیپلم برید به یکی از دانشگاه های کره خب شما نیاز به یه مدرک زبان انگلیسی مثل تافل یا آیلتس دارید یا مدرک تاپیک و اگه کار ارزش مند علمی مثل مقاله اخراع ثبت شده یا ... دارید می تونه کمکتون کنه چیزی که خیلی مهمه ریز نمرات سالهای تحصیلی دبیرستانتون هست که با داشتن معدل مثلا 17 نباید خیلی امیدوار باشید که بتونید از یک دانشگاه خوب پذیرش بگیرید. تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گرفتن پذیرش از دانشگاه های کره اونم تو مقطع دبیرستان کار راحتی نیست! و فکر نمی کنم دانشگاه های اونجا خیلی به رتبه کنکور اونجوری که انتظار دارید اهمیت بدن! اگه هدفتون رشته معماری باشه خب نسبت به بقیه رشته ها گرفتن پذیرش از دانشگاه های کره با این رشته راحتتره!ولی اگه با رتبه دورقمی وارد یکی از دانشگاه های خوب ایران بشید و اگه اونجا هم دانشجوی موفقی باشید خب شانس خوبی برای گرفتن بورسیه دارید حتی شاید بتونید انتقالی هم بگیرید!Smile
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

آفلاین Lidia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2015, 12:24 AM
كلي از راهنماييتون ممنونم ?
فقط ي سوال ديگه اينكه چند سال تو دانشگاه ايران بايد بعنوان ي دانشجو top درس بخونم تا بتونم از كره بورسيه بگيرم و كلا شانس بيشتري داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین vesta
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-02-2015, 10:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2015, 11:22 AM توسط vesta.)
ببخشید تا اینجا که من دیدم فقط دانشگاه سئول تو لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علومه!
اگه از یه دانشگاه دیگه بورسیه بگیریم ممکنه اجازه خروج بهمون ندن؟

توی ارزشیابی مدرک از طرف وزارت علوم نوشته شده بود دایشگاه ها به چند بخش عالی و خوب و متوسط و ضعیف وغیر قابل قبول تقسیم میشن که مدرک های دانشگاه های غیر قابل قبول مورد ارزشیابی قرار نمیگیره! حالا از کجا بفهمیم کدوم دانشگاه تو کدوم دسته است؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-02-2015, 07:23 PM
(03-02-2015, 12:24 AM)'Lidia' نوشته: كلي از راهنماييتون ممنونم ?
فقط ي سوال ديگه اينكه چند سال تو دانشگاه ايران بايد بعنوان ي دانشجو top درس بخونم تا بتونم از كره بورسيه بگيرم و كلا شانس بيشتري داشته باشم؟

سلام خدمت شمااگر واسه در لیسانس می‌خوای اقدام کنی همون معدل دیپلم و پیش دانشگاهی باید بالا باوشه.اگر هم واسه ارشد می‌خوای اقدام کنی معدل ۴ سال لیسانست باید بالا باوشه 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-02-2015, 07:29 PM
(08-02-2015, 10:54 AM)'vesta' نوشته: ببخشید تا اینجا که من دیدم فقط دانشگاه سئول تو لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علومه!
اگه از یه دانشگاه دیگه بورسیه بگیریم ممکنه اجازه خروج بهمون ندن؟
توی ارزشیابی مدرک از طرف وزارت علوم نوشته شده بود دایشگاه ها به چند بخش عالی و خوب و متوسط و ضعیف وغیر قابل قبول تقسیم میشن که مدرک های دانشگاه های غیر قابل قبول مورد ارزشیابی قرار نمیگیره! حالا از کجا بفهمیم کدوم دانشگاه تو کدوم دسته است؟

سلام خدمت شماواسه دانشگاههای غیر پزشکی‌ اکثر دانشگاههای ناسینال مورد قبول هستن و لیستشون تو سایت وزارت اولم هست.اما برای دانشگاههای پزشکی‌ تنها دانشگاه ملی‌ سئول مورد تایید وزارت بهداشت است. شما به سایت وزارت علوم مراجعه کنی‌ می‌تونی دانشگاههای عالی‌ ، خوب ، متوسط رو پیدا کنی. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین patt_matt2001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2015, 08:28 PM
با سلام  خدمت شما. می خواستم بدونم که آیا دانشگاه های کره مدرک دانشگاه علمی کاربردی رو قبول دارن یا نه؟چون جوابایی که به من دادن خیلی ضد و نقیض بوده.بعد من مدرک کاردانی به کارشناسی دارم . معدل کارشناسیم(17) رو مد نظر قرار می دن یا معدل کاردانی(13ونیم) هم ملاکه؟برای دوره فوق لیسانس البته
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

16-02-2015, 07:24 PM
(15-02-2015, 08:28 PM)'patt_matt2001' نوشته: با سلام  خدمت شما. می خواستم بدونم که آیا دانشگاه های کره مدرک دانشگاه علمی کاربردی رو قبول دارن یا نه؟چون جوابایی که به من دادن خیلی ضد و نقیض بوده.بعد من مدرک کاردانی به کارشناسی دارم . معدل کارشناسیم(17) رو مد نظر قرار می دن یا معدل کاردانی(13ونیم) هم ملاکه؟برای دوره فوق لیسانس البته

دروود .
بله مشکلی نداره. هر دو مقطع مورد نیاز خواهد بود بنابراین شما باید هر دو رو ترجمه کنید.
نقل قول  

آفلاین patt_matt2001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2015, 10:14 PM
با تشکر از جوابتون. می خواستم بدونم که برای اخذ پدیرش در مقطع ارشد شرایط سنی ملاکه؟؟
نقل قول  

آفلاین eliha1
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-03-2015, 03:35 PM
سلام خسته نباشيد ،ببخشيد ميخواستم بپرسم رشته م معماريه وقتي بخوام واسه بورسيه اپلاي كنم ميتونم واسه دوتا رشته اپلاي كنم؟معماري و طراحي لباس؟يا نه بايد فقط واسه يك رشته ؟و اصلا ميشه كه واسه رشته اي غير از معماري اپلاي كنم؟و براي طراحي لباس هم بايد پورتوفوليو داشت؟براي ارشد ،و براي ارشد نداشتن مقاله مهم نيست؟ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 49 بعدی »